Heusdens P

Contactgegevens Heusdens P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Heusdens P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Heusdens P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Jolibois 358; 4101; Seraing (Jemeppe-sur-Meuse), België

Telefoon (phone): 04 234 74 44 (+32-04 234 74 44) 04 234 74 44 (+32-04 234 74 44)

Fax (fax): 04 234 74 45 (+32-04 234 74 45) 04 234 74 45 (+32-04 234 74 45)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Heusdens P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Heusdens P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Heusdens P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Heusdens P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Heusdens P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Heusdens P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Heusdens P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Heusdens P
Products information Heusdens P

BTW identificatienummer (tax): BE04585113525
Ondernemingsnummer: 1234008789
Hoofdstad (capital): 811,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 112,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Heusdens P
(Get full report from official database of BE for Heusdens P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Heusdens P
Addition kinds of activities for Heusdens P

09199902. Kikkers, vangen van | Frogs, catching of
36990106. Elektronische lineaire versnellers | Electron linear accelerators
50510217. Structurele vormen, ijzer of staal | Structural shapes, iron or steel
79991103. Basketbal instructie school | Basketball instruction school
81110102. Patentadvocaat | Patent solicitor

Werken bij Heusdens P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Heusdens P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Heusdens P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Heusdens P. Looking for open vacancies in other companies

 • Accounts Payable - regio Nazareth (optie vast) (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v). Onze klant is gevestigd in Nazareth. De verantwoordelijkheden als Accounts Payable: Aankoopfacturen inboeken en verwerken; Controle van aangekochte producten; Onkostennota's opmaken en opvolgen; Ondersteuning bij de maandafsluiting. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Poetshulp (ROOSDAAL)

  Regio: ROOSDAAL

  Bedrijf: DIENSTENCENTRUM ROOSDAAL

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetsen en onderhoud van woningen Strijken bij klanten

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Knokke-Heist 16u of 20u/week (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 1 gastgezin wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Zingem (ZINGEM)

  Regio: ZINGEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Teamleader Sales Africa / Mediterranean (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

  Type: Vaste Job

  Je geeft leiding aan, motiveert en coacht een 12-tal internal sales advisors in het behalen van hun sales objectieven. Je implementeert de sales strategie: je vertaalt de sales strategie naar operationele doelstellingen voor jouw team/regio en volgt deze nauwgezet op. De dagelijkse planning en organisatie van de activiteiten van de medewerkers van jouw team, neem jij voor jouw rekenning. Je hebt individuele coachings- en functioneringsgesprekken met jouw medewerkers en ondersteunt hun verdere groei en ontwikkeling. Je zorgt voor een correcte analyse van de verkoopsresultaten en komt met initiatieven ter verbetering van de resultaten. Jouw medewerkers vinden bij jou steun en advies bij het het oplossen van specifieke problemen (klachten van grote klanten, kwaliteit,…). Indien nodig ga je zelf de uitdaging aan. Klanten die langskomen krijgen van jou een warm onthaal en rondleiding. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je denkt mee met de organisatie en neemt acties op vlak van het verbeteren van de processen en de dagelijkse werking van het team. Je houdt vinger aan de pols via media, actualiteit en volgt jouw markten nauw op.

 • Technicus HVAC (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant actief in technische installaties in grote gebouwen (kantoren, industrie,.…), waaronder elektrische-, verwarmings-, klimatisatie-, koel-, sanitaire- en (brand)beveiligingsinstallaties, zijn we op zoek naar een HVAC technieker. Functie: U staat in voor het onderhoud, de regeling en de controle van de goede werking van de HVAC-, elektrische en sanitaire installaties in grote kantoorgebouwen, dit voor de regio West-Vlaanderen.

 • Technical Supervisor - Gent - Voltijds (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Vaste Job

  Als Technical Supervisor ben je verantwoordelijk voor een team van techniekers (Handymen) bij onze klant te Gent. Je behandelt alle inkomende aanvragen technisch onderhoud via de helpdesk (Maximo); Je superviseert het handymen team en de onderaannemers om een oplossing aan te bieden binnen de vereiste termijn Je beheert en volgt de voorraadinventaris op Je houdt een database bij met de beschikbare stock en zijn locatie evenals technische documentatie van het gebouw/site/installaties Je staat in voor de begeleiding en ondersteuning van de onderaannemers in en rond het gebouw (voor technische interventies) en staat hen bij met alle nodige informatie Je coördineert en volgt alle technische onderaannemers, installaties, werkplanningen, op Je staat in voor de opmaak van aankoopaanvragen en aanbestedingen Je coördineert de verhuizen met de Facility Manager en integreert interne/externe vehuizen in de planning van de handymen Je staat in voor de opmaak van maandelijkse reportings

 • Klinisch psycholoog - Psychologisch consulent (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar Klinisch Psychologen en Psychologisch Consulenten die een eigen zelfstandige praktijk willen oprichten (maar niet goed weten waar te beginnen;-) en dit binnen het concept van een praktijk-netwerk. Vanuit dit concept krijg je alle tools in handen, en word je ondersteund bij alle aspecten van de uitbouw van een eigen satteliet-praktijk binnen het netwerk van Psychologenpraktijk Kriekelaar.

 • zelfstandig vertegenwoordiger technische orthopedie (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: ORTHO MEDICA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ortho Medica bestaat sinds 2004 te Geraardsbergen. Sinds onze start leggen wij een belangrijke focus op onze patiënten. We streven een multidisciplinaire aanpak na waarbij de patiënt centraal staat en onderhouden hier voor een goede relatie met artsen-specialisten, verpleegkundigen, kinesisten en ergotherapeuten. We go the extra (s)mile. We zijn actief op het gebied van orthesen, prothesen, mobiliteit (scooters looprekjes en rolwagens), en bracing. Steeds kijken wij uit naar de optimale oplossing voor de patiënt, of dat nu met prefab is of met maatwerk, welke wij vervaardigen in eigen atelier.. Onze missie is om dé partner te zijn van artsen, instellingen en paramedici, zowel in ziekenhuizen als in de rest van de zorgsector om zo tot een optimale klanttevredenheid te komen. . Met sterke merken, eigen maatwerk zowel ambachtelijk als hoogtechnologisch maatwerk en een hoge toegevoegde waarde is Ortho Medica in staat om zich van de concurrentie te onderscheiden. Ortho Medica is stevig verankerd in de zorgsector en heeft de nodige back office om alles vlot te laten verlopen.. In het kader van de verdere uitbouw zijn wij op zoek naar een gemotiveerde: Sales op zelfstandige basis Als sales verantwoordelijke van Ortho Medica, sta je in voor het contact te maken en onderhouden met zorgverstrekers, artsen specialisten en instellingen actief in de zorgsector. Hierbij stel je de diensten en producten van Ortho Medica voor. Je onderhoud deze contacten en communiceert de wensen van de zorgverstrekkers en eventueel de patiënten naar ons toe. Je bezit een meer dan behoorlijke kennis van de producten of bent bereid daar een opleiding in te volgen. Je zorgt voor een vlotte communicatie tussen de verschillende partijen met het doel tot een vlotte en correcte patiëntbehandeling te komen. Functieomschrijving: Je staat in voor de dagelijkse organisatie van je agenda. Je fungeert als contactpersoon naar artsen, instellingen en zorgverstrekkers Je beheerst de verschillende facetten binnen de orthopedie. Dit allemaal met als doel op een uniforme manier te werken binnen het team. Je onderhandelt met klanten, zorginstellingen, zorgverstrekkers, artsen en treedt op als aanspreekpunt voor verschillende interne en externe partijen. Je houdt jezelf continu op de hoogte van de evoluties binnen het domein van de orthopedie. . Je rapporteert aan de CEO Interesse? Indien jouw verwachtingen en profiel beantwoorden aan deze vacature, gelieve jouw cv en motivatiebrief op te sturen via mail naar [email protected]

 • Eventmedewerker (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: DS Consultancy & Events

  Type: Werfreserve

  LOOKING FOR HORECA PEOPLE Zorgen voor een goed verloop van de evenementen. Ontvangst van klanten. Opbouw en afbouw van events Bediening van genodigden

 • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: QUEENS

  Type: Leercontract

  Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in centrum Leuven. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket aanleert? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen in functie van je opleiding. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract in Leuven gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

 • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

  Regio: DENDERLEEUW

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Flexijob

  Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

Zoek naar antwoorden van Heusdens P in sociale netwerken
Look for responds of Heusdens P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Heusdens P. Laat een reactie achter voor Heusdens P. Heusdens P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Heusdens P. Leave a respond for Heusdens P. Heusdens P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Heusdens P op de google maps. Adres en contacten Heusdens P
Location of Heusdens P on the google maps. Address and contacts of Heusdens P

Andere gerelateerde bedrijven als come Heusdens P Heusdens P: HAAGSE TENNISHOEK | TAVERNE DU DOUAIRE | Urbain | VANHOUTTE HELMAR & ZONEN NV | S?NIORIE BRAINE-CH?TEAU

Other related companies as Heusdens P: HAAGSE TENNISHOEK | TAVERNE DU DOUAIRE | Urbain | VANHOUTTE HELMAR & ZONEN NV | S?NIORIE BRAINE-CH?TEAU

Heusdens P is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Heusdens P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04585113525. Het bedrijf Heusdens P bevindt zich op het adres: Avenue du Jolibois 358; 4101; Seraing (Jemeppe-sur-Meuse). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 811,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 112,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Heusdens P is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Heusdens P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Heusdens P, openstaande posities, locatie van Heusdens P op de kaart.

Heusdens P is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Heusdens P, company assigned to the tax number BE04585113525. The company Heusdens P is located at the address: Avenue du Jolibois 358; 4101; Seraing (Jemeppe-sur-Meuse). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 811,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 112,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Heusdens P is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Heusdens P is not available. You also can look at reviews of Heusdens P, open positions, location of Heusdens P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Heusdens P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Heusdens P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Heusdens P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Heusdens P, employees, financial statistics.