HENDRICKX J

Contactgegevens HENDRICKX J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HENDRICKX J: address, phone, fax, email, website, opening hours

HENDRICKX J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Huppaye 39; 1315; Incourt (Glimes), België

Telefoon (phone): 010 88 01 94 (+32-010 88 01 94) 010 88 01 94 (+32-010 88 01 94)

Fax (fax): +32 (19) 947-73-62 +32 (19) 947-73-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HENDRICKX J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HENDRICKX J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HENDRICKX J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HENDRICKX J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HENDRICKX J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HENDRICKX J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HENDRICKX J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HENDRICKX J
Products information HENDRICKX J

BTW identificatienummer (tax): BE01164520263
Ondernemingsnummer: 8863464355
Hoofdstad (capital): 308,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 781,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HENDRICKX J
(Get full report from official database of BE for HENDRICKX J)

Aanvulling soorten activiteiten voor HENDRICKX J
Addition kinds of activities for HENDRICKX J

2834. Farmaceutische preparaten | Pharmaceutical preparations
22959901. Cambric: gelakt, gewassen en geïmpregneerd | Cambric: varnished, waxed, and impregnated
34790203. Coating elektroden | Coating electrodes
34919903. Brandkraanventielen | Fire hydrant valves
35240102. Loaders (tuin trekker apparatuur) | Loaders (garden tractor equipment)
35320101. Auger mijnbouw apparatuur | Auger mining equipment
51120101. Markeringsapparaten | Marking devices

Werken bij HENDRICKX J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HENDRICKX J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HENDRICKX J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HENDRICKX J. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrjf in de voedingssector in Malle zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Je taken zijn laden en lossen met de heftruck, orderpicking, documenten controleren en registreren, de stock bijhouden en het overzicht in het magazijn bewaren.

 • VERKOOPSMEDEWERKER BAKKERIJ (M/V) (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar extra verkoopsmedewerkers om in een goed draaiende bakkerij te werken. Je staat in voor het aanvullen van de winkel, proper houden van de werkplek en het bedienen van klanten. De bakkerij is in het weekend telkens geopend zowel op zaterdag of zondag. Hou er dus rekening mee dat je op beide dagen zal worden ingezet, al dan niet afwisselend.

 • Service-/Storingstechnieker (intern) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij gaan op zoek naar een service-/storingstechnieker (m/v) voor onze klant te Genk. Wij zoeken een gedreven allround service/storingstechnieker, die daar intern de huidige ploeg wilt versterken. Naast het monteren van metalen constructies voer je ook onderhoudswerken uit aan machines, alsook het samenstellen van nieuwe machines.

 • Polyvalente productiemedewerker - Vaste nacht (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma in Heule zoeken we een allround polyvalente productiemedewerker in de vaste nacht. Deze firma zit in de kunststofverwerking. Voor deze functie is het noodzakelijk om een heftruckattest te hebben. Jouw takenpakket: Je bent de rechterhand van de ploegchef Je behoudt het overzicht over 23 machines Je waakt over orde, netheid en veiligheid Je scant de inkomende goederen, zorgt ook voor de registratie en etikettering van de orders Je helpt de operator bij de kleurwissels aan de machines Je staat in voor het aan- en afvoeren van containers, paletten,.. mbv de heftruck. Je zal werken in de vaste nacht

 • Dringend Inpakker(s) Cosmetica Dagdienst (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten te Heist op den Berg, rekruteert Forum Jobs gemotiveerde inpakkers. Onze klant in kwestie is gespecialiseerd in het maken van cosmetica (lotions, crèmes, ..) en medische hulpmiddelen.   Je zal werken in dagdienst (8u tem 16u30) Takenpakket: Het afvullen in verschillende verpakkingsmaterialen (plastic flessen, tubes, sprays, ..) Het labelen/etiketteren van deze producten Het inpakken van de cosmetica producten (bijsluiters bij de verpakking toevoegen) Binnen het bedrijf, wissel je regelmatig van werkplaats, je hebt zo ook een wisseling in zittend en staand werk.  

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kiewit (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Technisch jobstudent zaterdag (18+) (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Hiervoor zoeken wij een jobstudent met een technische achtergrond, voor het bedienen van de waslijn. Je taak bestaat uit: Het bedienen van de waslijn; Technische storingen oplossen; Instaan voor de orde en netheid; Meehelpen met het sorteren; ... Je werkt op zaterdag in de namiddagploeg en eventueel ook in vakantieperiodes. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een logistiek bedrijf gelegen in het Industrieterrein van Zellik. Zij zijn verantwoordelijk voor de verhuring van plooiboxen voor o.a. Delhaize. De plooiboxen komen terug binnen in het bedrijf en worden ingescand en nageteld. Nadien komen ze in een moderne, automatische lijn terecht waar ze worden gesorteerd en gereinigd.  Dit allemaal in een nieuwe site.

 • Kelner studentenjob (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: MISTARA

  Type: Studentenjob

  Zoek jij een studentenjob in de horeca? Geen ervaring vereist.

 • JOBSTUDENT Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmarkt te Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: PICK'S

  Type: Studentenjob

  Op de kerstmarkt van Gent bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 07 december tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bediende komen ook zelfstandigen, flexijob en jobstudenten komen in aanmerking voor deze vacature.

 • Elektricien 5 ploegen M/V (OUDEGEM)

  Regio: OUDEGEM

  Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

  Type: Vaste Job

  Zin om als elektricien aan de slag te gaan in een 5-poegensysteem? Lees zeker verder! Onze klant in Oudegem, werkzaam in de papiersector is op zoek naar jou! Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het optimaal elektrisch functioneren van de papiermachines. Daarin speel je een essentiële rol in het productieproces. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Het nakijken en herstellen van de elektrische installaties in 5 ploegen. Na analyse van de storing onderneem je actie om de storing zo snel mogelijk op te lossen. Dit houdt o.a. in: monteren van elektrische onderdelen, testen van de goede werking van onderdelen, elektrische schema's lezen om complexe problemen te kunnen oplossen, kleinere werken op het gebied van meet- en regeltechniek, Pneumatiek & Hydraulica. Ondersteuning, indien nodig, van de Ploegmechanieker bij het uitvoeren van mechanische werken.

 • Medewerker Customer Service (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Vaste Job

  Konvert Office kijkt uit naar een medewerker Customer Service (m/v) voor onze klant actief in meubilair voor de zorgsector. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten voor onderstaande taken: - aanmaken van offertes in samenspraak met Account Manager - analyse van bestellingen en input in het EPR-pakket- vragen beantwoorden op een proactieve manier - bestellingen verwerken - klachtenbehandeling

 • Studenten zorgkundigen en verpleegkundigen kuststreek gezocht! (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een vakantiejob als zorgkundige of verpleegkundige geeft jou niet alleen een zakcentje om van een toffe en leuke zomer te kunnen genieten maar biedt jou tevens de kans om veel ervaring op te doen in het werkveld. Ben je op zoek naar een toffe vakantiejob waar je de kans krijgt om maximale ervaring en kennis op te doen? Dan is Care Talents jouw ideale jobmakelaar: wij zoeken jouw droomvakantiejob, jij werkt op jouw beschikbare data en leert ongelooflijk veel bij!

Zoek naar antwoorden van HENDRICKX J in sociale netwerken
Look for responds of HENDRICKX J in social networks

Lees alle opmerkingen voor HENDRICKX J. Laat een reactie achter voor HENDRICKX J. HENDRICKX J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HENDRICKX J. Leave a respond for HENDRICKX J. HENDRICKX J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HENDRICKX J op de google maps. Adres en contacten HENDRICKX J
Location of HENDRICKX J on the google maps. Address and contacts of HENDRICKX J

Andere gerelateerde bedrijven als come HENDRICKX J HENDRICKX J: CARR? BEACH | Arthur Siphon | Fortpied P | FRANK WILLEMSE | CHANTAL LAURENT

Other related companies as HENDRICKX J: CARR? BEACH | Arthur Siphon | Fortpied P | FRANK WILLEMSE | CHANTAL LAURENT

HENDRICKX J is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HENDRICKX J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01164520263. Het bedrijf HENDRICKX J bevindt zich op het adres: Rue de Huppaye 39; 1315; Incourt (Glimes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 308,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 781,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van HENDRICKX J is Transportuitrusting, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HENDRICKX J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HENDRICKX J, openstaande posities, locatie van HENDRICKX J op de kaart.

HENDRICKX J is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is HENDRICKX J, company assigned to the tax number BE01164520263. The company HENDRICKX J is located at the address: Rue de Huppaye 39; 1315; Incourt (Glimes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 308,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 781,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of HENDRICKX J is Transportation Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HENDRICKX J is not available. You also can look at reviews of HENDRICKX J, open positions, location of HENDRICKX J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HENDRICKX J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HENDRICKX J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HENDRICKX J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HENDRICKX J, employees, financial statistics.