Elen Y

Contactgegevens Elen Y: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Elen Y: address, phone, fax, email, website, opening hours

Elen Y

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Theux 32; 4802; Verviers (Heusy), België

Telefoon (phone): 087 22 24 51 (+32-087 22 24 51) 087 22 24 51 (+32-087 22 24 51)

Fax (fax): +32 (9) 992-31-91 +32 (9) 992-31-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Elen Y: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Elen Y"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Elen Y"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Elen Y, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Elen Y. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Elen Y, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Elen Y. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Elen Y
Products information Elen Y

BTW identificatienummer (tax): BE09777801513
Ondernemingsnummer: 5804870605
Hoofdstad (capital): 649,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 196,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Elen Y
(Get full report from official database of BE for Elen Y)

Aanvulling soorten activiteiten voor Elen Y
Addition kinds of activities for Elen Y

284401. Haarpreparaten, inclusief shampoos | Hair preparations, including shampoos
573499. Computer en software winkels, nec | Computer and software stores, nec
20910327. Makreel, gerookt | Mackerel, smoked
50820305. ladders | Ladders
59949900. Nieuwsverkopers en krantenkiosken, nec | News dealers and newsstands, nec

Werken bij Elen Y: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Elen Y: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Elen Y. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Elen Y. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onderhoud van het machinepark Werken in dagploeg

 • Persoonlijk assistent (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een man met ALS zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die om de 2 weken tijdens het weekend kan werken. Je start op zaterdag om 13u en blijft daar tem de zondag 20u. Je zal verantwoordelijk zijn om de man hulp te bieden bij : toiletbezoek bereiden maaltijd geven maaltijd wandelen familiebezoek wassen en in bed leggen 's nachts draaien in bed huishoudelijke taken Je krijgt een mooie verloning.

 • Winkelmedewerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Je doet zowel de kassa als het aanvullen van de rekken.

 • Tig Lasser (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bedrijf te Genk is  op zoek naar bekwame fotolassers voor in het atelier

 • Laborant - 3 ploegen - regio Waasland (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma actief in de chemie, is AGO Jobs & HR op zoek naar een laborant kwaliteitscontrole. In het kwaliteitscontrolelabo ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van staalnames en standaard analytische testen. Belangrijk is om onderstaande eigenschappen te controleren, viscositeit, titrimetrie, chromatografie en spectrophotometrie. Dit werk wordt uitgevoerd in een clean room-omgeving. Hiernaast sta je in voor het bijhouden en het evalueren van de staalnames en analytische testen. Hiervoor beschik je over goede computervaardigheden.

 • Verkoopmedewerker multimedia - regio Waregem - m/v (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bent u een kenner van IT en multimedia? Wenst u ook binnen de verkoop aan de slag te gaan? Wilt u voortdurend op de hoogte blijven van de nieuwigheden? Onze klant te Waregem zoekt uw profiel! U bent medewerker in de winkel waarbij u klanten dient volgens hun verlangens. U geeft technisch advies en praat in op klachten van de klant. U staat in voor de afsluit van de winkel.

 • Calculator (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als calculator elektrotechniek sta je in (na een grondige interne opleiding) voor de studie en ontwerp tot en met de prijscalculatie van nieuwe projecten dit omvat o.a.: ? analyseren en uitwerken van dossiers op technisch en prijsmatig vlak om tot volledig voorbereide uitgewerkte prijsvoorstellen te komen ? contacten met prospecten en klanten naar uitwerking van voorstellen toe ? contacten en prijsvragen bij leveranciers De projecten omvatten (hoofdzakelijk): algemene elektriciteit datanetwerken brand- & inbraakbeveiliging midden- & hoogspanning oproep- & zorgsystemen KNX-systemen De projecten spelen zich hoofdzakelijk af in volgende domeinen: rust- & verzorgingstehuizen winkelcentra kantoorcomplexen industrie

 • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 270 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe collega ! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen ,fiets of brommer hebben is een pluspunt!

 • Polyvalent medewerker (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

  Type: Studentenjob

  Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou je ervan om mee te werken aan een evenement? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een bedrijf regio Lebbeke zijn wij op zoek naar polyvalent medewerkers. Deze medewekers zullen meehelpen met de voorbereiding van verschillende evenementen. Hierbij zal je instaan voor het opbouwen van podia, zal je tafels en stoelen klaarzetten en zorg je ervoor dat alles in gereedheid wordt gebracht om het evenement in goede banen te leiden.

 • IT PROGRAMMEUR (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: CAFCA

  Type: Vaste Job

  CAFCA is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in software voor bouw- en installatiebedrijven. Doorheen de jaren is CAFCA uitgegroeid tot een vertrouwde partner voor installatiebedrijven in België en Nederland. Om onze groei en team te ondersteunen zijn we op zoek naar een programmeur.

 • Commerciële klantenmedewerker (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Mediq Medeco

  Type: Vaste Job

  Jouw rol bij ons De commercieel klantenmedewerker is verantwoordelijk voor een optimale klantendienst en ondersteuning aan de accountmanagers binnen de dynamische setting van onze commerciële organisatie. Je bent het aanspreekpunt voor klanten, relaties, accountmanagers en andere interne niet lokale afdelingen en bedrijfsonderdelen. Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de processen, diensten en ondersteunende middelen. Tevens lever je, naast de operationele werkzaamheden, een grote bijdrage aan het realiseren van de bedrijfsdoelen door stuurinformatie te analyseren en presenteren, het signaleren van afwijkingen of / en kansen en het coördineren / organiseren van projecten, evenementen en vergaderingen. Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden Je behandelt de telefonische, schriftelijke en digitale klantaanvragen en aanvragen van buitendienstcollega’s. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de opvolging en de registratie en werkt nauw samen met collega’s. Zo stel je offertes en documenten ten behoeve van aanbestedingen op. Je verricht hiertoe administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Ook verstrek je informatie aan de klant over assortiment en producten, beschikbaarheid, levertijd, eventueel alternatieve producten en de aflevering van producten. Proactief zie je toe op het nakomen van de gemaakte commerciële afspraken, op de beschikbaarheid van producten en ondersteunende middelen (logistiek). Vanuit jouw werkzaamheden en stuurinformatie signaleer je knelpunten en mogelijkheden tot verbetering. Vanuit de analyse van deze knelpunten stel je verbeterplannen voor die je ook implementeert. We staan ook open voor schoolverlaters!

 • IT-Planet - Product Owner met Java achtergrond (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving De opdracht als Product Owner is het verzamelen, managen en vertalen van de verwachtingen van elke stakeholder. Je neemt het beleid van het stakeholder management op je, en onderhoudt contacten met alle departementen. Vanuit een Agile mindset handel je als facilitator en durf je beslissingen te nemen: je maakt planning op voor alle betrokken partijen, met duidelijke doelstellingen, mogelijkheden en deadlines. Daarnaast behoud je het overzicht en hou je rekening met de verwachtingen en prioriteiten.  Je komt terecht in een gerenommeerd bedrijf, met toffe collega's, die net als jij gepassioneerd zijn en graag bijleert. Geen enkele week zal dezelfde zijn, waarbij je dagelijks gestimuleerd zal worden.    Profiel Je bent zeer technisch aangelegd met achtergrond in Java (full stack). Je hebt voeling met UX/UI. Je kent de uitdagingen in stakeholder management, en bent in staat een goede relatie op te bouwen en duidelijk te communiceren. Je hebt een Agile mindset, en ervaring in Scrum of andere Agile/lean methodologie. Je kan moeilijke problemen vertalen in mensentaal. Je voelt je goed in een adviserende rol, als goede en open communicator. Je bent gepassioneerd door analytisch denken en denkt graag out-of-the-box. Je bent bereid om sporadisch naar Nederland of Denemarken te reizen.   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis & competenties. Met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps-en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdcheques... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden & training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er al weer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten klaar.   Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat.     Interesse? Stuur je CV en eventueel je motivatiebrief via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van Elen Y in sociale netwerken
Look for responds of Elen Y in social networks

Lees alle opmerkingen voor Elen Y. Laat een reactie achter voor Elen Y. Elen Y bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Elen Y. Leave a respond for Elen Y. Elen Y on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Elen Y op de google maps. Adres en contacten Elen Y
Location of Elen Y on the google maps. Address and contacts of Elen Y

Andere gerelateerde bedrijven als come Elen Y Elen Y: JOZEF WILLEMAERS | NANCY VAN HOECK | Wargnies B | EDGARD POESEN | BAKKERIJ VERBEYST

Other related companies as Elen Y: JOZEF WILLEMAERS | NANCY VAN HOECK | Wargnies B | EDGARD POESEN | BAKKERIJ VERBEYST

Elen Y is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Elen Y, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09777801513. Het bedrijf Elen Y bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Theux 32; 4802; Verviers (Heusy). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 649,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 196,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Elen Y is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Elen Y is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Elen Y, openstaande posities, locatie van Elen Y op de kaart.

Elen Y is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Elen Y, company assigned to the tax number BE09777801513. The company Elen Y is located at the address: Chauss茅e de Theux 32; 4802; Verviers (Heusy). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 649,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 196,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Elen Y is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Elen Y is not available. You also can look at reviews of Elen Y, open positions, location of Elen Y on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Elen Y, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Elen Y, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Elen Y, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Elen Y, employees, financial statistics.