Dufays B

Contactgegevens Dufays B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dufays B: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dufays B

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Voie de l'Air Pur 281; 4052; Chaudfontaine (Beaufays), België

Telefoon (phone): 04 368 82 68 (+32-04 368 82 68) 04 368 82 68 (+32-04 368 82 68)

Fax (fax): 04 368 82 87 (+32-04 368 82 87) 04 368 82 87 (+32-04 368 82 87)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dufays B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dufays B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dufays B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dufays B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dufays B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dufays B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dufays B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dufays B
Products information Dufays B

BTW identificatienummer (tax): BE06924652099
Ondernemingsnummer: 8168029785
Hoofdstad (capital): 120,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 811,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dufays B
(Get full report from official database of BE for Dufays B)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dufays B
Addition kinds of activities for Dufays B

1771. Concreet werk | Concrete work
369501. Magnetische schijven en drums | Magnetic disks and drums
492599. Gasproductie en / of distributie, nec | Gas production and/or distribution, nec
39310405. Trombones en delen | Trombones and parts
55999904. sneeuwscooters | Snowmobiles

Werken bij Dufays B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dufays B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dufays B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dufays B. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C - distributie voeding - goede loonsvoorwaarden! (VLAMERTINGE)

  Regio: VLAMERTINGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je hebt een werkweek van maandag tot vrijdag, maximaal tussen 7u30en 18u30. De nadruk ligt op dinsdag tot donderdag. Je bedient regio zuid West-Vlaanderen. Veurne, Diksmuide, Ieper, Poperinge, Heuvelland, Wervik, Roeselare. Soms is er een tweede man mee op baan, soms alleen. Dat is afhankelijk van de rit/klanten. Er zijn enkel Nederlandstalig klanten. De chauffeur helpt aan het einde van de werkdag zelf bij het laden en lossen van de vrachtwagen, wel met de hulp van de magazijniers. Geld ontvangen is zeer beperkt.

 • Translator Slovenian (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in computertalen. Om een onderdeel te vertalen in het Sloveens, zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker/vertaler. - Je staat in voor het vertalen van woorden in het Sloveens - Je vertaalt de woorden op een correcte manier (m/v - meervoud / enkelvoud) - Je past de taalregels correct toe

 • Mechanieker (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Grimbergen zijn we op zoek naar een MECHANIEKER. Je zal onderhoud en herstellingen uitvoeren op werfmaterieel: graafmachines, trilwalsen, asfaltfinisher, ... 

 • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Lille (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - Merelbeke (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • orderpicker (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: D-JOB

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf te Kruibeke zijn we op zoek naar een orderpicker die gemotiveerd is en nauwkeurig werkt. U werkt van A tot Z de bestellingen af. u haalt de pickinglijst uit het systeem (computer) u doet de picking van het materiaal (klein en fijn!) u verpakt u maakt een verzendlabel aan U komt terecht in een team van een 12 collega's.

 • Bandenmonteur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van personenwagens en vrachtwagens. Voor al deze vaardigheden is een interne opleiding voorzien.

 • Dossierbeheerder (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Konvert Office Geel

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een Dossierbeheerder. Je zal instaan voor: - HET ZELFSTANDIG BEHEREN VAN KMO-DOSSIERS IN VERSCHILLENDE SECTOREN - OPSTELLEN VAN (TUSSENTIJDSE) BALANSEN EN DE JAARREKENING (A-Z) - FISCALE AANGIFTES IN DE PERSONEN- EN VENNOOTSCHAPSBELASTING - BIJSTAND BIJ FISCALE CONTROLES EN ADVIEZEN - BEGELEIDING EN ADVISERING BIJ KLANTEN TER PLAATSE Ben jij DE geschikte kandidaat voor dit bedrijf? bel dan meteen naar 014/22.23.74 of stuur je cv naar [email protected]

 • LASSER ( Elek, HA, TIG) - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Lasser voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als lasser word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor onder andere constructie- & laswerken in staal, inox of speciale legeringen. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig. Kunnen planlezen is een must.

 • syndicus - gebouwenbeheerder (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BEHEER

  Type: Vaste Job

  * Als syndicus ben je na een theoretische en praktische opleidingsperiode van minimum een jaar verantwoordelijk voor het beheer van een groep gebouwen. * Je werkt nauw samen met administratieve medewerkers waarmee je in teamverband het integrale beheer van een 30-tal gebouwen voert. * Je bent verantwoordelijk voor een breed spectrum aan taken betreffende bouwkundige, juridische en administratieve aspecten van ons vakgebied. * Als syndicus leid je gedurende de periode oktober tot en met mei gemiddeld één avondvergadering per week.

 • Logopedist (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: DE SADELEIR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd logopedist. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

 • Pedicure/medische pedicure (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van Dufays B in sociale netwerken
Look for responds of Dufays B in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dufays B. Laat een reactie achter voor Dufays B. Dufays B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dufays B. Leave a respond for Dufays B. Dufays B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dufays B op de google maps. Adres en contacten Dufays B
Location of Dufays B on the google maps. Address and contacts of Dufays B

Andere gerelateerde bedrijven als come Dufays B Dufays B: BATI-CONCEPT | TRANS V B | POL DEVENTER | PAUL DE KEYZER | HANSSENS SPORT BVBA

Other related companies as Dufays B: BATI-CONCEPT | TRANS V B | POL DEVENTER | PAUL DE KEYZER | HANSSENS SPORT BVBA

Dufays B is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dufays B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06924652099. Het bedrijf Dufays B bevindt zich op het adres: Voie de l'Air Pur 281; 4052; Chaudfontaine (Beaufays). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 120,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 811,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Dufays B is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dufays B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dufays B, openstaande posities, locatie van Dufays B op de kaart.

Dufays B is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dufays B, company assigned to the tax number BE06924652099. The company Dufays B is located at the address: Voie de l'Air Pur 281; 4052; Chaudfontaine (Beaufays). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 120,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 811,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Dufays B is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dufays B is not available. You also can look at reviews of Dufays B, open positions, location of Dufays B on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dufays B, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dufays B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dufays B, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dufays B, employees, financial statistics.