HANSSENS SPORT BVBA

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • HANSSENS SPORT BVBA
Private companiesRailroad Transportation • HANSSENS SPORT BVBA

Contactgegevens HANSSENS SPORT BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HANSSENS SPORT BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HANSSENS SPORT BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussee de huy 127, CHAUMONT-GISTOUX, BRABANT 1325, België

Telefoon (phone): 10689996 (+32-10689996) 10689996 (+32-10689996)

Fax (fax): 123 123 1234 (+32-123 123 1234) 123 123 1234 (+32-123 123 1234)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HANSSENS SPORT BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HANSSENS SPORT BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HANSSENS SPORT BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HANSSENS SPORT BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HANSSENS SPORT BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HANSSENS SPORT BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HANSSENS SPORT BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HANSSENS SPORT BVBA
Products information HANSSENS SPORT BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02594116210
Ondernemingsnummer: 9744842529
Hoofdstad (capital): 760,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 810,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in HANSSENS SPORT BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HANSSENS SPORT BVBA
(Get full report from official database of BE for HANSSENS SPORT BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HANSSENS SPORT BVBA
Addition kinds of activities for HANSSENS SPORT BVBA

3955. Koolstofpapier en inktlinten | Carbon paper and inked ribbons
23210101. Blouses, boys ': gemaakt van aangekochte materialen | Blouses, boys': made from purchased materials
26790500. Cadeauverpakking en nieuwigheden, papier | Gift wrap and novelties, paper
28510210. Vlekken: vernis, olie of was | Stains: varnish, oil, or wax
28690200. Olefins | Olefins
34490100. Gestoffeerde staafbalken en betonnen wapens | Fabricated bar joists and concrete reinforcing bars
36710101. Reproductie van beeldbuis | Picture tube reprocessing
36949901. Armaturen, auto | Armatures, automotive
76992207. Levensreddings- en overlevingsapparatuur, niet-medisch: reparatie | Life saving and survival equipment, non-medical: repair
79220502. Landschapsverhuur, theatraal | Scenery rental, theatrical

Werken bij HANSSENS SPORT BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HANSSENS SPORT BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HANSSENS SPORT BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HANSSENS SPORT BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • INPAKOPERATOR MET DOORGROEIMOGELIJKHEDEN (M/V/X) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal aan de slag gaan in een druk draaiende textielfirma en je wordt ingezet aan de inpakmachine. De afgewerkte producten worden machinaal verpakt. Jij zal instaan voor het bedienen van de verpakkingsmachine en nadien handmatig de etiketten op de verpakte producten kleven. Je zal in 2ploegen aan de slag gaan. Je start in deze functie als verpakkingsoperator, maar er zijn zeker mogelijkheden om op termijn door te groeien naar een hogere functie.

  • Chauffeur CE met ADR (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij voor onmiddellijke opstart een Chauffeur CE met ADR voor onmiddellijk opstart. Je hebt reeds ervaring in ADR je bent volledig in orde met Medische Schifting, Code 95 en ADR. Dit gaat om dagritten steeds te vertrekken van Menen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Beringen en omgeving.

  • Enthousiaste huishoudhulpen /poetshulpen - Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Bree, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen schoonmaak huishouden dienstencheques huishoudhulp poetshulp poetsvrouw poetsman poetsdame kuisvrouw )

  • GEZOCHT: STUDENT ZORGKUNDIGE/schoonmaak REGIO TIELT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een privé residentie gelegen te Tielt, zijn wij op zoek naar een student zorgkundige/schoonmaakster die nog kan werken in augustus en september. Je biedt een kwaliteitsvolle dienstverlening zodat het welzijn en de gezondheid van de residenten maximaal gevrijwaard wordt. Je helpt de residenten te stimuleren bij activiteiten, je observeert en houdt toezicht, je staat in voor de veiligheid van de senioren, je staat ook in voor de orde op de flats, opschik van de bedden, bedeling van de kledij van de bewoners etc.

  • Student Barmedewerker M/V (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke bijverdienste? Tijdens de week of tijdens het weekend? Onze leuke klant regio Dilbeek zoekt op sporadische basis extra medewerkers m/v . Taken zijn: Bezoekers ontvangen en gidsen Na de rondleiding de gasten voorzien van dranken Bieren tappen/ uitschenken Afruimen Afwas Frigo's vullen Bij events en feest de opening en sluit verzorgen Kassawerk In de shop de producten verkopen

  • JOBSTUDENT ZELFBEDIENING EN ONTHAAL (OOSTVLETEREN)

    Regio: OOSTVLETEREN

    Bedrijf: DE ZONNEGLOED

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends en schoolvakanties 2018 Wij zoeken een enthousiaste kandidaat om te werken in een dierenpark in de zelfbediening en het onthaal. De zelfbediening met al zijn neventaken: aanvullen koelkast, contacten klanten, opkuis,... Interesse? Neem dringend contact met ons op.

  • polyvalent verkoopsmedewerker (jobstudent) (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    kassa bedienen van de klanten aan de traiteur afdeling maken van diverse bereidingen Klantgericht en beleefd adviseren van klanten. Onderhoud van de winkel.

  • Verpleegkundige WZC regio Landen (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

  • Schoonmaakmedewerker gezocht (m/v) op afroep te Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Werfreserve

    Wij bij Care zijn op zoek naar een medewerker schoonmaak op afroep te Balen. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden kantoren, meubilair, sanitair etc. Je zal je uren presteren vanaf 6u of 14u. Meestal zal je een 4-tal uren tewerkgesteld worden.

  • keukenmedewerker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    Verzorgen van de koude kant in de keuken , voorbereidingen doen voor de feesten , hapjes maken ...................................

Zoek naar antwoorden van HANSSENS SPORT BVBA in sociale netwerken
Look for responds of HANSSENS SPORT BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HANSSENS SPORT BVBA. Laat een reactie achter voor HANSSENS SPORT BVBA. HANSSENS SPORT BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HANSSENS SPORT BVBA. Leave a respond for HANSSENS SPORT BVBA. HANSSENS SPORT BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HANSSENS SPORT BVBA op de google maps. Adres en contacten HANSSENS SPORT BVBA
Location of HANSSENS SPORT BVBA on the google maps. Address and contacts of HANSSENS SPORT BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come HANSSENS SPORT BVBA HANSSENS SPORT BVBA: MARCEL DE SAEGHER | TUINEN DAVID | AMACHI | PHARMACIES DE GARDE | THIERRY DEBOOSERE

Other related companies as HANSSENS SPORT BVBA: MARCEL DE SAEGHER | TUINEN DAVID | AMACHI | PHARMACIES DE GARDE | THIERRY DEBOOSERE

HANSSENS SPORT BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HANSSENS SPORT BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02594116210. Het bedrijf HANSSENS SPORT BVBA bevindt zich op het adres: Chaussee de huy 127, CHAUMONT-GISTOUX, BRABANT 1325. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 760,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 810,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in HANSSENS SPORT BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HANSSENS SPORT BVBA is Spoorwegvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HANSSENS SPORT BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HANSSENS SPORT BVBA, openstaande posities, locatie van HANSSENS SPORT BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HANSSENS SPORT BVBA is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is HANSSENS SPORT BVBA, company assigned to the tax number BE02594116210. The company HANSSENS SPORT BVBA is located at the address: Chaussee de huy 127, CHAUMONT-GISTOUX, BRABANT 1325. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 760,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 810,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in HANSSENS SPORT BVBA were not found.
The main activity of HANSSENS SPORT BVBA is Railroad Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HANSSENS SPORT BVBA is not available. You also can look at reviews of HANSSENS SPORT BVBA, open positions, location of HANSSENS SPORT BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HANSSENS SPORT BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HANSSENS SPORT BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HANSSENS SPORT BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HANSSENS SPORT BVBA, employees, financial statistics.