Dubucq A

Contactgegevens Dubucq A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dubucq A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dubucq A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Walcourt 282; 5070; Fosses-la-Ville (Le Roux), België

Telefoon (phone): 071 71 11 67 (+32-071 71 11 67) 071 71 11 67 (+32-071 71 11 67)

Fax (fax): +32 (50) 185-63-47 +32 (50) 185-63-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dubucq A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dubucq A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dubucq A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dubucq A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dubucq A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dubucq A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dubucq A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dubucq A
Products information Dubucq A

BTW identificatienummer (tax): BE04668609619
Ondernemingsnummer: 1792114257
Hoofdstad (capital): 421,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 739,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dubucq A
(Get full report from official database of BE for Dubucq A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dubucq A
Addition kinds of activities for Dubucq A

3292. Asbestproducten | Asbestos products
26310100. bekledingsbord | Linerboard
38229904. Elektrische luchtreiniger controles, automatisch | Electric air cleaner controls, automatic
75380104. Vrachtwagen motor reparatie, behalve industriële | Truck engine repair, except industrial
92239906. Gevangenis boerderij, regering | Prison farm, government

Werken bij Dubucq A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dubucq A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dubucq A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dubucq A. Looking for open vacancies in other companies

 • ORDERPICKERS GEZOCHT - VOLVO LOGISTICS - OOSTAKKER (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt. Hierbij heb je oog voor kwaliteit en snelheid.

 • Productiemedewerkers (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: START PEOPLE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Replace by Start People zoekt inpakkers/productiemedewerkers: Zoek jij een job met gegarandeerde werkgelegenheid? Kies dan zeker voor een job bij Replace!! Mogelijke taken: -inpakken van afgewerkte producten -etiketteren van dozen -stapelen van dozen op paletten -de controle van het eindproduct op datum en etiket -ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen -beveiligen, labelen en verpakken van bestellingen -rolcontainers vullen voor transport, manueel laden en lossen van trailers -orderpicking met een scanner -het schoonhouden van jouw werkplek -het sorteren van afval- en restproducten

 • Elektricien (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Oostnieuwkerke, regio Roeselare zoeken wij: EEN ELEKTRICIEN Functie: Samen met een collega staat u in voor de elektrische installaties in warenhuizen en banken over heel België

 • Heftruckchauffeur M/V (GIJZEGEM)

  Regio: GIJZEGEM

  Bedrijf: Start People Aalst LA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een job als heftruckchauffeur in de regio Aalst - Dendermonde - Wetteren, heb je ervaring en wil je in 2 ploegen werken? Voor een firma in de automotive sector zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde heftruckchauffeurs (m/v). Het takenpakket bestaat o.a. uit: * het bevoorraden van de operatoren * het weg zetten van de volledige verpakkingen (kisten) * laden en lossen vrachtwagens * checken nodige documenten

 • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: DANIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

 • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: PADEO

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Hulshout (HULSHOUT)

  Regio: HULSHOUT

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • Verkoopmedewerker Bon'Ap Herent 30 uur (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

 • Site Supervisor / Werfleider regio Antwerpse Haven (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: People 4 Projects

  Type: Vaste Job

  P4P is op zoek naar een Site Supervisor / Werfleider in de Antwerpse Haven. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Site Supervisor / Werfleider sta je in voor de organisatie, voorbereiding, planning en het optimaal benutten van de capaciteit gedurende projecten op de werf. Je geeft leiding aan een aantal brigadiers, die op hun beurt een team elektriciens, monteurs en meet- en regeltechniekers aansturen. Je volgt de werkzaamheden nauw op en vormt het eerste aanspreekpunt voor de klant, projectleiding en leveranciers. Je geeft advies aan de brigadiers tijdens hun werkvoorbereiding. Je verzorgt de bestellingen van materialen. Je staat in voor de opvolging en de controle van de uitvoering van de werken met bijzondere aandacht voor: veiligheid, kwaliteit, planning en kostprijs. Je beheert de nodige administratie. Je rapporteert aan de Site Manager of de Project Manager.

 • Junior dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  Junior dossierbeheerder (Waregem) Voor een supermodern en vooruitstrevend accountantskantoor regio Waregem gaat Le Grand & Associates, gespecialiseerd in accountancy, taks en legal profielen, op zoek naar een ambitieuze junior dossierbeheerder. Wil jij veel bijleren en jezelf volledig ontplooien als dossierbeheerder en daarbij ook nog een de kans krijgen om door te groeien tot A-Z boekhouder/accountant? Dan is er een grote kans dat jij deze zoektocht kan beëindigen. Onze klant staat bekend om zijn professionele dienstverlening dankzij zijn goed opgeleide team. Een uitgebreid cliënteel kan hierdoor rekenen op een adviesverlening van topkwaliteit. Dit kantoor kan terugkijken op een ervaring van meer dan 25 jaar en is van plan om te blijven groeien gedurende de komende jaren. Kan jij je vinden in deze visie? Lees dan zeker verder. Dit zal jij doen: Jij zal verschillende boekhoudkundige taken onder jouw hoede nemen. Gedurende een inwerkperiode krijg je een intensieve opleiding. Eerst begin je met alle voorbereidende taken: je boekt de aan- en verkoopfacturen in en je ondersteunt de meer ervaren dossierbeheerders. Zo ga je de tussentijdse balansen en de jaarrekening voorbereiden en hou je je bezig met het invoeren van de belastingaangiftes. Na een inwerkperiode krijg je steeds meer taken toevertrouwd. Je wordt naargelang jouw tempo ingezet als A tot Z dossierbeheerder en krijgt zo ook de verantwoordelijkheid over een eigen cliënteel.

 • DERMATOLOOG (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: THUISZORG BIJDEHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je voert consultaties in verband met huidziektes en voetproblemen.

 • LOOPBAANBEGELEIDERS FREELANCE VOOR LIMBURG (Provincie Limburg)

  Regio: Provincie Limburg

  Bedrijf: DIASPOOR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je helpt mensen op weg met allerhande vragen rond hun loopbaan. Je komt terecht in een super gedreven en professioneel team met brede ervaring. Het is zeker een troef als je op de hoogte bent van de opleiding en arbeidsmarkt, arbeidswetgeving of HR processen. Maar we zoeken vooral mensen met een PASSIE om anderen op een professionele manier te begeleiden. Procedure Stel jezelf voor via een motivatiebrief en CV of linked in (per email) Intakegesprek via telefoon of persoonlijk waarin we peilen naar je motivatie Overeenkomst samenwerking met een exclusiviteit van 2 jaar Opleiding en supervisie en administratie aangeboden door Diaspoor Op regelmatige basis intervisie met de collega loopbaanbegeleiders Je coachees kunnen gebruik maken van de loopbaancheques van VDAB Inhoud opleiding Alle aspecten om en rond het loopbaanbegeleiden komen hier aan bod. Natuurlijk is de hoofdbrok van de stof het hoofdstuk rond de specifieke loopbaanbegeleidingsmethodieken. Daarnaast is er echter ook veel aandacht voor de praktische invulling van de job. Voorts krijg je een realistisch inzicht op de markt van de loopbaanbegeleiding in Vlaanderen. We blijven je opvolgen en begeleiden zodat je steeds blijft groeien in de job. Loopbaanbegeleiding in Vlaanderen Rol VDAB mbt erkende centra Rol van de loopbaanbegeleider De kwaliteitsvereisten en gedragscode Het loopbaanbegeleidingsproces Methodieken met als hoofdthema’s: Wie ben ik, Wat kan ik, Wat wil ik De arbeidsmarkt sectoren en wetgeving Opleidingen inzicht in de databases Persoonlijk ontwikkelingsplan en Persoonlijk actieplan (POP en PAP) Spelvormen en loopbaanbegeleiding De administratieve taken van de loopbaanbegeleider DATA OPLEIDING OKTOBER 2018 Donderdag 18 + vrijdag 19 + donderdag 25 en vrijdag 26 telkens van 10:00 tot 16:00 Plaats opleiding: Aartselaar, Antwerpsesteenweg 124. UITERSTE DATUM VOOR AANVRAAG 28 SEPTEMBER

Zoek naar antwoorden van Dubucq A in sociale netwerken
Look for responds of Dubucq A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dubucq A. Laat een reactie achter voor Dubucq A. Dubucq A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dubucq A. Leave a respond for Dubucq A. Dubucq A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dubucq A op de google maps. Adres en contacten Dubucq A
Location of Dubucq A on the google maps. Address and contacts of Dubucq A

Andere gerelateerde bedrijven als come Dubucq A Dubucq A: PLASTIC MOUSSE D?COR | M.I.T. | BUREAU COOLS | Domi-Dog | Synaxis Communication

Other related companies as Dubucq A: PLASTIC MOUSSE D?COR | M.I.T. | BUREAU COOLS | Domi-Dog | Synaxis Communication

Dubucq A is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dubucq A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04668609619. Het bedrijf Dubucq A bevindt zich op het adres: Rue de Walcourt 282; 5070; Fosses-la-Ville (Le Roux). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 421,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 739,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Dubucq A is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dubucq A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dubucq A, openstaande posities, locatie van Dubucq A op de kaart.

Dubucq A is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dubucq A, company assigned to the tax number BE04668609619. The company Dubucq A is located at the address: Rue de Walcourt 282; 5070; Fosses-la-Ville (Le Roux). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 421,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 739,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Dubucq A is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dubucq A is not available. You also can look at reviews of Dubucq A, open positions, location of Dubucq A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dubucq A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dubucq A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dubucq A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dubucq A, employees, financial statistics.