Demoustier J

Contactgegevens Demoustier J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Demoustier J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Demoustier J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue d'Oignies 14; 5060; Sambreville (Tamines), België

Telefoon (phone): 071 74 19 78 (+32-071 74 19 78) 071 74 19 78 (+32-071 74 19 78)

Fax (fax): +32 (9) 340-76-97 +32 (9) 340-76-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Demoustier J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Demoustier J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Demoustier J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Demoustier J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Demoustier J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Demoustier J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Demoustier J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Demoustier J
Products information Demoustier J

BTW identificatienummer (tax): BE01019226074
Ondernemingsnummer: 1290313720
Hoofdstad (capital): 716,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 668,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Demoustier J
(Get full report from official database of BE for Demoustier J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Demoustier J
Addition kinds of activities for Demoustier J

28990201. Zuurweerstand voor etsen | Acid resist for etching
32990400. Nonmetallic minerale statuary en andere decoratieve producten | Nonmetallic mineral statuary and other decorative products
39491105. Softball apparatuur en benodigdheden | Softball equipment and supplies
50990402. Kinderstoelplaatsen, auto | Child restraint seats, automotive
73899903. Bronzen, babyschoenen | Bronzing, baby shoes

Werken bij Demoustier J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Demoustier J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Demoustier J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Demoustier J. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker op woensdagen! (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Hou jij van magazijnwerk, kan jij nauwkeurig werken en wil jij graag ieder woensdag werken? Voor een familiaal Belgisch bedrijf in elektro, kabels en verlichting in regio Aalst zijn wij op zoek naar een enthousiaste order-picker. Wat kan je verwachten? - Je zal het magazijn ordenen. - Je zal leveringen sorteren. - Je zal instaan voor de picking van goederen. - Je zal instaan voor de correcte en juiste afhandeling van de bestellingen.

 • Sales Assistant Engelstalige landen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Hij of zij zorgt voor de professionele ondersteuning van de sales account. Persoon werkt mee aan de ontwikkeling en de realisatie van het verkoopplan voor het geografisch Engelstalig gebied.

 • Chauffeur C rolcontainer (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een chauffeur C voor een afvalwerkend bedrijf te Brugge. Je voorziet regionale ophaalrondes voor het oppikken van rolcontainers. Je rijdt met de perswagen die ingezet wordt voor het ledigen van rolcontainers bij de klanten. Hierbij maken zowel chauffeurswerkzaamheden als het beladen onderdeel uit van het takenpakket. Je werkt meestal wel samen met een collega die steeds meegaat op de ronde. Je krijgt de planning op voorhand met opstartuur.

 • Huishoudheld regio Kortemark - dringend (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden met onmiddellijk ingang. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

 • Poetshulp Steenokkerzeel (STEENOKKERZEEL)

  Regio: STEENOKKERZEEL

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Knokke-Heist 16u of 20u/week (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 1 gastgezin wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: PADEO

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

 • Student schoonmaak - Gent-Zeehaven (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in Gent-Zeehaven zijn we op zoek naar een student schoonmaak die op zaterdagvoormiddag (4u/week) kan werken. Je werkt uitsluitend op bedrijven (schoonmaak van kantoorruimtes, sanitaire en gemeenschappelijke ruimtes).

 • Coördinator scheepssloop (dag) - Regio Gent (h/f) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Interim Gent

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in de regio Gent zijn we op zoek naar een coördinator scheepssloop. - Je bent verantwoordelijk voor het slopen van schepen. - Je kent en volgt dit proces stap voor stap. Daartoe begeleid je verschillende teams van onderaannemers. - Je werkt de planning van a tot z uit zodat elk schip op een veilige manier en volgens de geldende wetgevingen kan gerecycleerd worden. - Je controleert de kwaliteit van de gerecycleerde materialen, leidt de recuperatie van te herbruiken scheepsonderdelen in goeie banen, en zorgt voor de correcte afvoer van het restafval. - Je hebt ook de leiding over onze interne brandweerploeg.

 • Kinderbegeleid(st)er (VOSSEM)

  Regio: VOSSEM

  Bedrijf: ISF INTERNATIONAL DAYCARE

  Type: Vaste Job

  Kinderen verzorgen, maaltijden geven, contact met ouders en kinderen.

 • Meewerkend ploegchef matraslijn nacht (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een internationaal bedrijf actief in de chemische nijverheid zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ploegchef voor de matraslijn. Als ploegchef op de matraslijn stuur je 2 arbeiders op 2 verschillende machines aan. Je vervangt ook de ontvormer en je moet bereid zijn om aan de productielijn mee te werken. Je doet voorstellen om de machines technisch te verbeteren.

 • logopedist / logopediste (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Fokus PraktijkHuis is recent geopend (januari 2018) en gelegen in een rustige en groen dorp te Dessel. Wij bieden individuele begeleiding, groepssessies en workshops aan volwassenen. Wij zijn een groepspraktijk die zorg willen dragen voor de algemene geestelijke en lichamelijke gezondheid van mensen uit de buurt. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing. Om beter tegemoet te komen aan vragen betreft begeleiding en hulpverlening voor volwassenen en jongeren zijn wij op zoek naar een logopedist die zich op zelfstandige basis kan inzetten binnen de praktijk. Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk in volle ontwikkeling. Ben je enthousiast, gedreven, zelfstandig en heb je het hart op de juiste plaats? Help je graag mee een bestaande praktijk verder uitbouwen?

Zoek naar antwoorden van Demoustier J in sociale netwerken
Look for responds of Demoustier J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Demoustier J. Laat een reactie achter voor Demoustier J. Demoustier J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Demoustier J. Leave a respond for Demoustier J. Demoustier J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Demoustier J op de google maps. Adres en contacten Demoustier J
Location of Demoustier J on the google maps. Address and contacts of Demoustier J

Andere gerelateerde bedrijven als come Demoustier J Demoustier J: LIBERALE MUTUALITEIT | ARISTOCRAT | POSITIF HAMOIR PHOTO | Exco | JOSEPHINE LEROY

Other related companies as Demoustier J: LIBERALE MUTUALITEIT | ARISTOCRAT | POSITIF HAMOIR PHOTO | Exco | JOSEPHINE LEROY

Demoustier J is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Demoustier J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01019226074. Het bedrijf Demoustier J bevindt zich op het adres: Rue d'Oignies 14; 5060; Sambreville (Tamines). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 716,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 668,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Demoustier J is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Demoustier J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Demoustier J, openstaande posities, locatie van Demoustier J op de kaart.

Demoustier J is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Demoustier J, company assigned to the tax number BE01019226074. The company Demoustier J is located at the address: Rue d'Oignies 14; 5060; Sambreville (Tamines). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 716,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 668,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Demoustier J is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Demoustier J is not available. You also can look at reviews of Demoustier J, open positions, location of Demoustier J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Demoustier J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Demoustier J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Demoustier J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Demoustier J, employees, financial statistics.