Delcour P

Contactgegevens Delcour P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delcour P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delcour P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heurstraat 111; 3700; Tongeren (Vreren), België

Telefoon (phone): 012 23 23 43 (+32-012 23 23 43) 012 23 23 43 (+32-012 23 23 43)

Fax (fax): 012 23 15 38 (+32-012 23 15 38) 012 23 15 38 (+32-012 23 15 38)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delcour P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delcour P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delcour P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delcour P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delcour P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delcour P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delcour P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delcour P
Products information Delcour P

BTW identificatienummer (tax): BE06929321289
Ondernemingsnummer: 1538055419
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 711,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delcour P
(Get full report from official database of BE for Delcour P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delcour P
Addition kinds of activities for Delcour P

209600. Aardappelchips en soortgelijke snacks | Potato chips and similar snacks
281908. Silicaverbindingen | Silica compounds
899902. Kunstgerelateerde diensten | Art related services
951299. Land-, minerale- en wildlife conservation, nec | Land, mineral, and wildlife conservation, nec
17999922. Hydraulische apparatuur, installatie en service | Hydraulic equipment, installation and service
28920105. Zekeringen, veiligheid | Fuses, safety
34290206. Veiligheidskabel vergrendeling | Security cable locking system
38290215. seismografen | Seismographs
38449909. Radium apparatuur | Radium equipment
39610203. Vanity gevallen, behalve edelmetaal en leer | Vanity cases, except precious metal and leather

Werken bij Delcour P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delcour P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delcour P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delcour P. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C/E (M/V) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Laden en lossen van vrachtwagens - Chauffeur in de bouwsector. Dit houdt in dat de ritten niet internationaal zijn en maximum 1 uur rond het bedrijf zijn - Aanleveren en ophalen van het materiaal op de bouwwerven - Communicatie met dispatching

 • Bordenbouwer (m/v) (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie in een bedrijf Je voorziet in het benodigde materiaal en materieel Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af

 • VOLVO TRUCKS werft aan! (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Trucks in Oostakker zoekt bedreven productiemedewerkers m/v om in twee ploegen aan de slag te gaan. Heb je een sterke interesse in de auto-industrie? En ben je op zoek naar een verrijkende job in de productie? Dan is dit jouw kans!

 • Dringend gezocht: Huishoudhulp M/V (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: t-interim Maasmechelen

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres!! Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Maasmechelen Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: PUUUR BILZEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Verkoop groenten en fruit (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: t-interim Aarschot

  Type: Studentenjob

  'Student of studente' gezocht in groenten en fruit voor de winkel in Aarschot. Het betreft een fulltime vacature van 1 dag per week op zaterdag. Je staat in voor het uitpakken van de groenten en het fruit. Je bedient de klanten en je rekent af. Bedrijfsprofiel: Voor een groenten-en fruitspecialist zijn wij op zoek naar versterking van het het jobstudententeam!

 • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: Run4Medical

  Type: Studentenjob

  Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

 • administratief medewerker - sales (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Als administratief medewerker - sales ben je werkzaam op de binnendienst verkoop van onze klant. Je werkt nauw samen met de buitendienst en de planningsafdeling Je staat in voor klantencontact via mail en telefoon Je informeert klanten over levertijden, voorraden, advies en technische ondersteuning Je maakt technische offertes op Je geeft orders in Je handelt eventuele klachten af Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • HEFTRUCK TECHNIEKER BUITENDIENST REGIO OOST- en WEST-VLAANDEREN (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: MABO LIFTING

  Type: Vaste Job

  Wegens uitbreiding zijn wij dringend op zoek naar techniekers voor de buitendienst in de regio West- en Oost-Vlaanderen. Zit techniek in je vingers en heb je ondertussen al enkele jaren ervaring? Ben jij ook op zoek naar een job waarbij geen enkele dag hetzelfde is? Dan ben jij waarschijnlijk dé persoon om ons technische team te versterken. Met een volledig uitgeruste servicewagen en smartphone vertrek je dagelijks van thuis uit naar onze klanten in Oost- en West-Vlaanderen. Je doet er service en onderhoud aan de heftrucks: - je vervangt onderdelen en wisselstukken, - je voert onderhoud uit, - je bent vertrouwd met diesel en LPG motoren. Tevens beschik je over een goede kennis van auto elektriciteit en hydraulica, - je hebt meerdere jaren ervaring als technieker en kan zelfstandig werken. Bij Mabo-Lifting luidt de slogan “Space Saving and Efficiency Improving Solutions”. Als heftruckspecialist streven wij naar het vinden van de beste logistieke oplossing voor onze klanten. Ons gamma bestaat uit Moffett meeneemheftrucks, Combilift Zijladers, Aisle-Master smallegang heftrucks, straddle carriers en portaalkranen en Innolift meeneemstapelaars.

 • Vloerder (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: A.B.C.D

  Type: Vaste Job

  U staat in voor het plaatsen van tegels in de mortel en in de lijm. Ook wandbetegeling en het leggen van opritten en terrassen behoort tot de job. Ook schoolverlaters komen in aanmerking en IBO (individuele beroepsopleiding) is mogelijk.

 • Lead Instrument Engineer (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: KH Engineering België NV

  Type: Vaste Job

  Leiding geven aan de enigneering en ontwerp activiteiten verantwoordelijk voor de opvolging van planning en uren budget Tijdig melden van meer- en minwerken incl de impact op werkbelasting en planning actief de project engineer ondersteunen bij de technische coordinatie organiseren en bijwonen van meetings met de klant voorstellen en evalueren van verschillende alternatieven en actieve ondersteuning van de klant in kiezen van één van de alternatieven maken van berekeningen (debiet en niveau regelingen) opstellen van gedetaileerde specificaties en datasheets van instrumenten actief begeleiden incl controle van de ontwerpers: one line diagrams, flied lay-outs, cable routings, logic diagrams, ... opstellen van het technische gedeelte van het lastenboekd voor de installatie werken technische assistentie bij constructie

Zoek naar antwoorden van Delcour P in sociale netwerken
Look for responds of Delcour P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delcour P. Laat een reactie achter voor Delcour P. Delcour P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delcour P. Leave a respond for Delcour P. Delcour P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delcour P op de google maps. Adres en contacten Delcour P
Location of Delcour P on the google maps. Address and contacts of Delcour P

Andere gerelateerde bedrijven als come Delcour P Delcour P: FABIENNE LEGROS | IJSSALON BASILIKA | CHRISTIAN BOUTON | P?TISSERIE DENAYER | Au Plubas

Other related companies as Delcour P: FABIENNE LEGROS | IJSSALON BASILIKA | CHRISTIAN BOUTON | P?TISSERIE DENAYER | Au Plubas

Delcour P is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Delcour P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06929321289. Het bedrijf Delcour P bevindt zich op het adres: Heurstraat 111; 3700; Tongeren (Vreren). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 711,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Delcour P is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delcour P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delcour P, openstaande posities, locatie van Delcour P op de kaart.

Delcour P is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Delcour P, company assigned to the tax number BE06929321289. The company Delcour P is located at the address: Heurstraat 111; 3700; Tongeren (Vreren). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 711,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Delcour P is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Delcour P is not available. You also can look at reviews of Delcour P, open positions, location of Delcour P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delcour P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delcour P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delcour P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delcour P, employees, financial statistics.