Delaere P

Contactgegevens Delaere P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delaere P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delaere P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Naamsestraat 77; 3000; Leuven, België

Telefoon (phone): 0474 76 90 17 (+32-0474 76 90 17) 0474 76 90 17 (+32-0474 76 90 17)

Fax (fax): +32 (67) 204-24-17 +32 (67) 204-24-17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delaere P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delaere P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delaere P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delaere P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delaere P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delaere P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delaere P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delaere P
Products information Delaere P

BTW identificatienummer (tax): BE06062225341
Ondernemingsnummer: 3469177246
Hoofdstad (capital): 934,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 732,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delaere P
(Get full report from official database of BE for Delaere P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delaere P
Addition kinds of activities for Delaere P

551100. Nieuwe en gebruikte autodealers | New and used car dealers
16290200. Spoorweg- en metrobouw | Railroad and subway construction
32290502. Tubing, glas | Tubing, glass
33579904. Automotive draad en kabel, behalve ontstekingsset: nonferrous | Automotive wire and cable, except ignition sets: nonferrous
79991604. Trail guide | Trail guide

Werken bij Delaere P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delaere P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delaere P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delaere P. Looking for open vacancies in other companies

 • Gezocht: arbeiders voor Volvo Trucks - Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Trucks te Gent werft verschillende extra arbeidersprofielen aan voor opstarten gedurende 2018 Assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, Heftruckchauffeurs, magazijnmedewerkers alsook bandenmonteurs Contacteer Synergie voor meer info omtrent de functies!

 • Ervaren houtbewerkers voor binnen en buiten (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De firma zoekt ervaren houtbewerkers voor binnen en buiten.

 • Operator Greenyard Belgium - voltijds (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ASAP BREE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productieoperator bij Greenyard zorg je voor een efficiënte uitvoering van de productieplanning.  Je houdt hierbij kwaliteit, hygiëne en veiligheid nauwlettend in het oog.  Als operator is het belangrijk dat je zin hebt voor techniek en graag werkt in een geautomatiseerde, technologische omgeving.

 • COMMERCIEEL TALENT (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Call Agent medewerker werk je vanuit Brussel of Aalst aan een optimale service voor klanten van verschillende bekende firma in België. Na een intensieve opleiding van een week, start je als Call Agent medewerker. Daar sta je dagelijks in contact met klanten (via telefoon en mail) en zorg je voor een goede opvolging van hun dossiers.

 • Tankneutralisator / chauffeur C | Regio Lincent | Frans (LINCENT)

  Regio: LINCENT

  Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als tankneutralisator: Sta je samen met je collega in voor het buiten gebruikstellen van mazouttanks bij particulieren en bedrijven Sta je in nauw contact met onze klanten Stel je een mazouttank buiten dienst volgens een bepaald stappenplan

 • Huishoudhulp (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: t-interim

  Type: Dienstenchequebaan

  Als poetshulp, voor REGIO HALLE: Lembeek, Buizingen, Dworp, Sint-Pieters-Leeuw,..., doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer (wagen - bromfiets) is een must, anders vergoeding vervoerkosten

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GROOT HALLE (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: GREENHOUSE HALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Halle - Buizingen - Lembeek zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • DJ- Monitor om kinderen te begeleiden bij start-to-DJ kamp (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob om kinderen de eerste stappen te leren van het DJ-en? Je begeleidt kinderen bij het leren DJ-en. Er is een lespakket voorzien en we zorgen voor voldoende materiaal voor de kinderen om te oefenen. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. De DJ activiteiten worden afgewisseld met spel. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

 • Flexijob / Student bij Mister Spaghetti Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Mister Spaghetti Antwerpen

  Type: Studentenjob

  WOOHOOW! BEN JE GEÏNTERESSE OM EEN SPONTANE SOLLICITATIE TE DOEN ALS FLEXI-JOB, JOBSTUDENT IN DE HORECA BIJ MISTER SPAGHETTI? DAN BEN JE OP DE JUISTE PLEK WAAR WERKEN NOG LEUK KAN ZIJN! Wij zijn continu op zoek naar mensen als jobstudent en flexi-job om ons team te versterken. Heb je een passie voor horeca en wil je graag actief werken? Heb je een goede, positieve spirit en een verzorgd voorkomen? Wil je graag in een jong en dynamisch team terechtkomen? Zoek je een fulltime job? Ook hier je terecht voor een spontane sollicitatie.

 • projectleider (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Als projectleider volg je werven en projecten op van A tot Z. Daarbij geef je leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen; ben je verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf; stel je de werfplanning op en hou je toezicht op de naleving ervan; maak je contracten op met onderaannemers; hou je toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf. Je maakt vorderingsstaten en facturen op van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met architect, studiebureaus, nevenaannemers veiligheidscoördinator en bestuur. Uiteraard gooien ze je niet zomaar in het koude water. Je krijgt de ondersteuning van een hoofdprojectleider die voor alles jouw aanspreekpunt is. Tot slot krijg je een opleiding op en naast de werf, die je met alle praktische kneepjes van het vak vertrouwd maakt.

 • Zelfstandig uitbater Hubiz treinstation Zottegem (nieuwe winkel) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: Ubiway Retail

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Voor deze recent geopende Hubiz-winkel zijn we op zoek naar een zelfstandige uitbater. De winkel bevindt zich in het treinstation van Zottegem (Stationsplein 12, 9620 Zottegem) en was voorheen een Relay-winkel. Meer info over Hubiz, klik hier.  Openingsuren  van maandag tot vrijdag van 5u30 tot 18u30. Op zaterdag en zondag is de winkel gesloten.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

 • Chef De Partie (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

  Type: Flexijob

  • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Kennis van snijtechnieken • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Degelijke productkennis

Zoek naar antwoorden van Delaere P in sociale netwerken
Look for responds of Delaere P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delaere P. Laat een reactie achter voor Delaere P. Delaere P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delaere P. Leave a respond for Delaere P. Delaere P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delaere P op de google maps. Adres en contacten Delaere P
Location of Delaere P on the google maps. Address and contacts of Delaere P

Andere gerelateerde bedrijven als come Delaere P Delaere P: Info-Tech | GALERIJ HOUDENMUYSE | COIFFURE STENENMUUR | Marlboro Classics Shop | Falstaff

Other related companies as Delaere P: Info-Tech | GALERIJ HOUDENMUYSE | COIFFURE STENENMUUR | Marlboro Classics Shop | Falstaff

Delaere P is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Delaere P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06062225341. Het bedrijf Delaere P bevindt zich op het adres: Naamsestraat 77; 3000; Leuven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 934,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 732,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Delaere P is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delaere P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delaere P, openstaande posities, locatie van Delaere P op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Delaere P is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Delaere P, company assigned to the tax number BE06062225341. The company Delaere P is located at the address: Naamsestraat 77; 3000; Leuven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 934,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 732,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Delaere P is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Delaere P is not available. You also can look at reviews of Delaere P, open positions, location of Delaere P on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delaere P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delaere P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delaere P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delaere P, employees, financial statistics.