Braibant B

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Braibant B
Private companiesReal Estate • Braibant B

Contactgegevens Braibant B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Braibant B: address, phone, fax, email, website, opening hours

Braibant B

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Ancienne Grange 1; 4960; Malmedy, België

Telefoon (phone): 080 79 99 61 (+32-080 79 99 61) 080 79 99 61 (+32-080 79 99 61)

Fax (fax): +32 (10) 882-69-10 +32 (10) 882-69-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Braibant B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Braibant B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Braibant B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Braibant B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Braibant B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Braibant B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Braibant B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Braibant B
Products information Braibant B

BTW identificatienummer (tax): BE07418487548
Ondernemingsnummer: 4186035156
Hoofdstad (capital): 770,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 719,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Braibant B
(Get full report from official database of BE for Braibant B)

Aanvulling soorten activiteiten voor Braibant B
Addition kinds of activities for Braibant B

265599. Fiber blikjes, trommels en dergelijke producten, nec | Fiber cans, drums, and similar products, nec
632101. Ongevallen- en zorgverzekeringsmaatschappijen | Accident and health insurance carriers
17310202. Energie beheerscontroles | Energy management controls
22810000. Garen spin mills | Yarn spinning mills
23539910. Panama hoeden | Panama hats
24991105. Nieuwigheden, houtvezel | Novelties, wood fiber
28160100. Witte pigmenten | White pigments
35890306. Waterzuivering apparatuur, industrieel | Water treatment equipment, industrial
36410108. Inlaatdraden, elektrische lamp gemaakt van aangekochte draad | Lead-in wires, electric lamp made from purchased wire
51491001. Honing | Honey

Werken bij Braibant B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Braibant B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Braibant B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Braibant B. Looking for open vacancies in other companies

 • Maritiem Inside Sales Coordinator (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Start People Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  • Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor Supply Chain Solutions, zowel in zeevracht, luchtvracht als multimodale door-to-door oplossingen binnen West Europa. • Je antwoordt snel en correct op prijsaanvragen van zowel nieuwe als bestaande klanten. • Je onderhoudt en ontwikkelt actief de bestaande portfolio van klanten. • Je werkt aan RFQ’s en Tenders van bestaande en nieuwe klanten, in nauwe samenwerking met je collega’s van aankoop en forwarding. • Je bent sterk in relaties opbouwen. • Je bent een doorgedreven gebruiker en gelover van Salesforce en duidelijke sales-processen. Verkopen is de kern, maar zonder een gedegen opvolging via de juiste tools – in ons geval Salesforce – werkt het niet. • Je contacteert en bezoekt geregeld bestaande klanten om de vinger aan de pols te houden.

 • Vliegende verko(o)p(st)er FULLTIME - regio Waregem/Kortrijk (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote winkelketen gepsecialiseerd in bloemen en planten zijn wij op zoek naar flexibel ingestelde verko(o)p(st)ers. Dit voor de regio Waregem/Kortrijk. Voor deze functie sta je in voor het verkopen en verzorgen van bloemen en planten. Je bent commercieel ingesteld en enige ervaring in deze sector is een must. Je bent in het bezit van een eigen wagen en rijbewijs want het kan gebeuren dat je soms verandert van winkel.

 • HUISHOUDHULP VOOR SCHELLEBELLE (SCHELLEBELLE)

  Regio: SCHELLEBELLE

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving van Schellebelle.

 • SCHOONMAAK(ST)ER DENDERMONDE/BUGGENHOUT DEELTIJDS (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

  Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

  Bedrijf: IRON - E

  Type: Dienstenchequebaan

  U zult instaan voor het poetsen bij particulieren zoals afstoffen en dweilen, ramen poetsen, huishoudelijke taken uitvoeren,...

 • Jobstudenten verzorgende regio Brakel-Lierde (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Studentenjob

  Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

 • MEDEWERKER VERWERKING EFFECTEN BANK (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Beschik jij over een Bachelor- of Masterdiploma en heb jij een sterke interesse in effecten/beurswezen? Werk je daarenboven zeer nauwkeurig? Dan ben jij dé Effectenmedewerker die wij zoeken!   Jouw takenpakket : Verwerking van effecten transacties, dit specifiek voor trades en optie verwerking en settlement Dagelijks opvolgen en oplossen van binnenkomende aanvragen van de front, back-office en externe partijen via mail, telefoon, post Meewerken aan rapportages: dagelijks in kaart brengen van volumes en fouten per securities tak Zoeken naar niet efficiënte processen en de implementatie van verbeteringen   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector. Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een medewerker die instaat voor de verwerking van effecten, meer specifiek trades en opties.

 • STORE MANAGER in BRUSSEL (WESTLAND) (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: HR@RETAIL

  Type: Vaste Job

  JOBOMSCHRIJVING Onze klant is een wereldwijd gevestigde kledingketen die binnen Europa een marktleiderspositie bekleedt voor de senior en dit niet alleen op vlak van kledij, maar ook schoenen en accessoires. De collecties worden in de Belux aangeboden via 58 winkels. Het succes en groei danken ze vooral aan de inzet van de teams en in het bijzonder aan de permanente aandacht voor de verwachtingen en noden van de klanten op het gebied van comfort en dagelijks welzijn. Je bent vertegenwoordiger van de commerciële politiek en het nieuwe imago. Je optimaliseert de resultaten, de merchandising en de producten van je winkel en zorgt voor een kwalitatieve service aan de klanten. Je staat in voor de dagelijkse operationele leiding van de winkel op vlak van personeelsbezetting, administratie, voorraadbeheer en inrichting van de winkel. Je weet als geen ander hoe je team te stimuleren en te motiveren! Je zorgt voor een klantvriendelijk onthaal en werkt samen met jouw team aan een optimale klantentevredenheid. Je coacht een team van verkoopmedewerkers zodat zij de klanten weten te inspireren en te adviseren met hun gespecialiseerde kennis en ervaring. Je weet een verkoopbudget te behalen en zorgt ervoor dat je verkoopmedewerkers altijd een maximale klantenservice verlenen in een aantrekkelijk en verzorgde winkelomgeving. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en opvolging van nieuwe medewerkers. Je rapporteert rechtstreeks aan de Area Manager.

 • Ambitieuze Support Engineer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Anankei

  Type: Vaste Job

  Voor een gerenommeerd bedrijf met vestigingen regio Brussel en Antwerpen zoeken wij een Support Engineer met veel zin om bij te leren en te groeien! Naargelang jouw ervaring neem je in eerste instantie 1st - 2nd en/of 3rd line verantwoordelijkheden op, met oog hier in te groeien. Je krijgt dan ook de nodige opleiding om jezelf te kunnen ontwikkelen. Een leergierige geest die veel informatie kan verwerken zit hier zeker op zijn plaats. Technisch vereiste kennis: - Windows 10 - Basiskennis Apple Mac OS - Kennis van Adobe - Kennis van Quark Express en Indesign? Dat is mooi meegenomen! Zo neen, als ambitieuze ziel krijg je dit wel snel in de vingers...

 • Calculator (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

  Type: Vaste Job

  Onze klant is in 1989 gestart als algemeen bouwbedrijf en is vandaag uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met ongeveer 30 werknemers. Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar zij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoert. Onze klant heeft ook de nodige ervaring met het coördineren van het volledige bouwproces van particuliere projecten. Jobomschrijving • Opmaken van kostprijscalculaties van algemene bouwprojecten met het oog op de opmaak van offertes voor openbare aanbestedingen t.e.m. erkenningsklasse 6. • Analyseren van bouwdossiers en ontleden van lastenboeken, plannen en meetstaten. • Uitvoeren van prijsaanvragen bij onderaannemers. • Vergelijken van offertes en nagaan of deze conform het lastenboek zijn. • Bekijken welke uitvoeringsmoeilijkheden zich kunnen voordoen en welke alternatieve uitvoeringsmethodes mogelijk zijn.

 • TECHNICAL DRAFTSMAN - MECHANICAL ENGINEER (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant met kantoor regio Brugge zijn wij momenteel op zoek naar een Mechanisch Ontwerper. Je werkt verschillende concepten uit. Van het gekozen concept maak je een correct ontwerp op Je staat in voor het ontwerpen, uitwerken en uittekenen van technische oplossingen voor machines en machineonderdelen Je voert sterkteberekeningen uit en bepaald nodige materialen Je volgt de testfase op je maakt het technisch dossier en voert haalbaarheidsstudies uit Je werkt projecten ter plaatse bij de klant uit

 • Freelance projectverpleegkundige regio Brugge (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

 • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van Braibant B in sociale netwerken
Look for responds of Braibant B in social networks

Lees alle opmerkingen voor Braibant B. Laat een reactie achter voor Braibant B. Braibant B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Braibant B. Leave a respond for Braibant B. Braibant B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Braibant B op de google maps. Adres en contacten Braibant B
Location of Braibant B on the google maps. Address and contacts of Braibant B

Andere gerelateerde bedrijven als come Braibant B Braibant B: A ET S COIFFURE | JEAN-LOUIS DAVID | Lumco NV | HUIS LORCA | Maton

Other related companies as Braibant B: A ET S COIFFURE | JEAN-LOUIS DAVID | Lumco NV | HUIS LORCA | Maton

Braibant B is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Braibant B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07418487548. Het bedrijf Braibant B bevindt zich op het adres: Rue de l'Ancienne Grange 1; 4960; Malmedy. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 770,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 719,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Braibant B is Onroerend goed, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Braibant B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Braibant B, openstaande posities, locatie van Braibant B op de kaart.

Braibant B is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Braibant B, company assigned to the tax number BE07418487548. The company Braibant B is located at the address: Rue de l'Ancienne Grange 1; 4960; Malmedy. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 770,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 719,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Braibant B is Real Estate, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Braibant B is not available. You also can look at reviews of Braibant B, open positions, location of Braibant B on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Braibant B, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Braibant B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Braibant B, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Braibant B, employees, financial statistics.