Paradies (Le)

Contactgegevens Paradies (Le): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Paradies (Le): address, phone, fax, email, website, opening hours

Paradies (Le)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Klosterstrasse 19; 4700; Eupen, België

Telefoon (phone): 087 55 84 92 (+32-087 55 84 92) 087 55 84 92 (+32-087 55 84 92)

Fax (fax): +32 (2) 911-61-23 +32 (2) 911-61-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Paradies (Le): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Paradies (Le)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Paradies (Le)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Paradies (Le), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Paradies (Le). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Paradies (Le), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Paradies (Le). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Paradies (Le)
Products information Paradies (Le)

BTW identificatienummer (tax): BE02764953613
Ondernemingsnummer: 8577545166
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 380,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Pubs

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Paradies (Le)
(Get full report from official database of BE for Paradies (Le))

Aanvulling soorten activiteiten voor Paradies (Le)
Addition kinds of activities for Paradies (Le)

14469906. Glas zandwinning | Glass sand mining
25110501. Boekenkasten, huishouden: hout | Bookcases, household: wood
28999940. Plating verbindingen | Plating compounds
36990000. Elektrische apparatuur en benodigdheden, niet inbegrepen | Electrical equipment and supplies, nec
75390200. Reparatie van aandrijflijn onderdelen | Powertrain components repair services

Werken bij Paradies (Le): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Paradies (Le): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Paradies (Le). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Paradies (Le). Looking for open vacancies in other companies

 • Hoofdverpleegkundige Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Express Medical

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een verpleegkundige en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Heb jij al ervaring als hoofdverpleegkundige of heb jij een diploma management op zak? Heb je altijd al aan het hoofd van een team willen staan? Ben je gebeten door de organisatorische kriebel? Bekijk dan zeker deze vacature! Voor onze klant in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde hoofdverpleegkundige voor een revalidatie-afdeling. Het betreft een voltijdse opdracht van minstens 2 maanden. Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn: Aansturen van de equipes. Dit gaat om teams van verplegend en verzorgend personeel Leiding geven en coördineren. Kwaliteitsuitvoering van de verplegende, verzorgende functies en taken. Indien vereist, kan je zelf worden ingeschakeld voor de verpleegkundige taken. ...

 • Technieker/monteur (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Synergie Bornem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gelegen in Puurs zijn we opzoek naar een technieker die na een interimperiode vast aan het werk zou kunnen gaan. Je kan een vooropgesteld plan lezen en deze op een correcte en nauwkeurige manier uitvoeren. Enige ervaring met lassen, houtbewerking, ... is een pluspunt, maar je bent vooral bereid om bij te leren via interne opleidingen.

 • Commercieel technisch talent verwarming - ventilatie (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Aalter die gespecialiseerd is sanitair, verwarming, ventilatie en welness. Zijn wij op zoek naar een commercieel - technisch talent binnen- en buitendienst voor de afdeling verwarming en ventilatie. Je zal voornamelijk zorgen voor de opmaak van offertes en bekijkt ook de meest geschikte installatie. Je beantwoordt technische vragen en adviseert klanten en installateurs. Je onderhoudt contact met klanten door regelmatig op bezoek te gaan. Daarnaast doe je ook prospectie. Je zorgt voor een ruim aanbod aan klanten over gans Vlaanderen.

 • frituurmedewerker (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Accent Food Mouscron

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wie solliciteert voor de functie als Frituurmedewerker zal volgende werkzaamheden dagelijks uitvoeren: Bakken. Bestellingen inpakken. Tafels afruimen. Opkuis en afwas.

 • Vertegenwoordiger B2B regio Limburg (LIMBOURG)

  Regio: LIMBOURG

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is op zoek naar gemotiveerd en gedreven commercieel talent. Je kan zelfstandig werken en maakt geen misbruik van de vrijheden die de functie jou biedt. Je bent zeer plichtsbewust ingesteld. Je weet klanten als geen ander te overtuigen van jouw product. Targets geven jou een extra boost en je gaat deze uitdaging dan ook elke maand met veel plezier aan. Je bent bereid om je flexibel op te stellen op het vlak van werkuren. Kennis van de telecomsector is een pluspunt.

 • Werfleider Afbraak (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als werfleider zal je verantwoordelijk zijn voor de werf van opstart tot oplevering. Je bent het eerste aanspreekpunt voor zowel je ploeg, onderaannemers als de klant. Naargelang je ervaring en de grote van een werf zal je één of meerdere werven toegewezen krijgen.

 • Tuinarbeider (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  voor een tuinbouwbedrijf regio Pittem zoeken wij dringend EEN TUINARBEIDER (M/V) Functie - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - het maken van tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

 • Student - persoonlijk assistent voor halve dag per week (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Randstad Medical

  Type: Studentenjob

  Je vergezelt wekelijks onze cliënt naar vergaderingen in Hasselt (Corda campus). Het gaat om 1/2 dag per week (= 4 uur), meestal op woensdagnamiddag, maar soms ook op een andere dag. (Dit wordt samen afgesproken). Onze cliënt woont in Borgloon, en maakt gebruik van een rolstoel. Ze heeft een eigen wagen waar ze zelf mee rijdt. Je zorgt voor het in- en uitladen van de rolstoel in de auto, het transport naar- en het installeren in de vergaderzaal. Je volgt de vergadering zelf niet mee, je mag dan lezen of studeren. Nadien begeleid je onze cliënt mee naar huis. Ocassioneel wordt je ook ingeschakeld om te babysitten op haar kleinkinderen.

 • Studenten gezocht industriële reiniging | Weekdagen (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Kan je doorheen de week werken als student als industriële schoonmaak? Je gaat samen met andere studenten en vaste werknemers werken bij verschillende bedrijven/ziekenhuizen/labo's/... om industrieel te reinigen.

 • Onderhoudstechnieker (SPIERE-HELKIJN)

  Regio: SPIERE-HELKIJN

  Bedrijf: AVS SPINNING

  Type: Vaste Job

  Je komt onder de hoede van de Maintenance Manager die alle facetten van de job zal tonen en de nodige ondersteuning zal bieden. Je rapporteert rechtstreeks aan hem Je voert preventieve en curatieve mechanische onderhoudsopdrachten uit Je leert omgaan met het machinepark en op korte termijn kan je interventies uitvoeren Je werkt overdag maar kan de nodige flexibiliteit opbrengen bij dringende interventies Je staat in voor veilig werken en volgt hiervoor de nodige opleidingen (Ba4-Ba5)

 • Allround metaalbewerker (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: ADECCO BREE

  Type: Vaste Job

  Machine Operator gezocht! Ben jij de machine-operator die wij zoeken? Reageer dan snel! Voor onze klant te Hamont, een metaalverwerkend bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een machine-operator. Als medewerker van de voorbereidingsafdleing kom je in een team terecht waar de naagekochte staalproducten verwerkt worden tot halffabricaten. Aan de hand van productielijsten en werkplaatstekeningen voer jij daarbij diverse bewerkinge uit: het bedienen van CNC-machines, laden lossen, en diverse manuele bewerkingen (slijpen, manueel branden, ...). Van deze halffabricaten worden in de lasafdeling bouwonderdelen samengesteld. Onze klant is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is onze klant in staat om de meest ingewikkelde en technische hoogstaande projecten in domeinen als: hoogbouw, bruggen, pretparkactracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen.

 • Laders Prefab Elementen (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: RECON BOUW

  Type: Vaste Job

  Muren correct en veilig inbinden en laden op sledes. Vlot lezen en begrijpen van de voorziene productietekeningen en laadschema's Controle uitvoeren van de geproduceerde wanden. Het op maat zagen van stenen met CNC zaagmachnine. Stapelen en klaarzetten van plaatsing materiaal voor transport werf. Levering bouwmaterialen lossen met heftruck.

Zoek naar antwoorden van Paradies (Le) in sociale netwerken
Look for responds of Paradies (Le) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Paradies (Le). Laat een reactie achter voor Paradies (Le). Paradies (Le) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Paradies (Le). Leave a respond for Paradies (Le). Paradies (Le) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Paradies (Le) op de google maps. Adres en contacten Paradies (Le)
Location of Paradies (Le) on the google maps. Address and contacts of Paradies (Le)

Andere gerelateerde bedrijven als come Paradies (Le) Paradies (Le): ROSIERS BEHEER | HARRY HOFMANS | Imperial-Miele Groep | DIRK WELVAERT | PIRON

Other related companies as Paradies (Le): ROSIERS BEHEER | HARRY HOFMANS | Imperial-Miele Groep | DIRK WELVAERT | PIRON

Paradies (Le) is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Paradies (Le), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02764953613. Het bedrijf Paradies (Le) bevindt zich op het adres: Klosterstrasse 19; 4700; Eupen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 380,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Taverns. Lijst met producten zijn Pubs.
De hoofdactiviteit van Paradies (Le) is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Paradies (Le) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Paradies (Le), openstaande posities, locatie van Paradies (Le) op de kaart.

Paradies (Le) is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Paradies (Le), company assigned to the tax number BE02764953613. The company Paradies (Le) is located at the address: Klosterstrasse 19; 4700; Eupen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 380,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Taverns. List of products are Pubs.
The main activity of Paradies (Le) is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Paradies (Le) is not available. You also can look at reviews of Paradies (Le), open positions, location of Paradies (Le) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Paradies (Le), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Paradies (Le), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Paradies (Le), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Paradies (Le), employees, financial statistics.