OMWEG (DE)

Contactgegevens OMWEG (DE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OMWEG (DE): address, phone, fax, email, website, opening hours

OMWEG (DE)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Neerstraat 83; 2360; Oud-Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 45 05 95 (+32-014 45 05 95) 014 45 05 95 (+32-014 45 05 95)

Fax (fax): +32 (12) 661-96-30 +32 (12) 661-96-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OMWEG (DE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OMWEG (DE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OMWEG (DE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OMWEG (DE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OMWEG (DE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OMWEG (DE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OMWEG (DE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OMWEG (DE)
Products information OMWEG (DE)

BTW identificatienummer (tax): BE06001800537
Ondernemingsnummer: 7210021972
Hoofdstad (capital): 791,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 415,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in OMWEG (DE) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OMWEG (DE)
(Get full report from official database of BE for OMWEG (DE))

Aanvulling soorten activiteiten voor OMWEG (DE)
Addition kinds of activities for OMWEG (DE)

2434. Houten keukenkasten | Wood kitchen cabinets
809999. Gezondheid en geallieerde diensten, nec, nec | Health and allied services, nec, nec
17990902. Mobiele home site opgericht en vastgelegd | Mobile home site set up and tie down
26750101. Cutouts, karton, sterven: uit gekochte materialen | Cutouts, cardboard, die-cut: from purchased materials
30691601. Wrijving tape, rubber | Friction tape, rubber
39140308. Bakken, tin | Trays, pewter
59490200. Naaien en naaldwerk | Sewing and needlework
60360000. Spaarinstellingen, behalve federale | Savings institutions, except federal

Werken bij OMWEG (DE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OMWEG (DE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OMWEG (DE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OMWEG (DE). Looking for open vacancies in other companies

 • ENTHOUSIASTE RECRUITER (GOEDE KENNIS FRANS) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor ons kantoor gelegen in hartje Roeselare, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega. U komt terecht in een gepassioneerd team van 4 medewerkers waar collegialiteit centraal staat. Absolute Jobs is een uitzendkantoor , gespecialiseerd in het selecteren van zowel binnen- als buitenlandse bekwame talenten, met optie op een vast contract. We beschikken over selectiekantoren in Roemenië, Polen en Spanje die samen met Absolute Jobs België het perfecte team vormen om gespecialiseerde profielen tewerk te stellen. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je een job met veel sociaal contract en veel variatie, dan is de job van uitzendconsulent waarschijnlijk wel iets voor jou! Wat zijn jouw taken? Je bent een krak in het zoeken én vinden van nieuw talent. Je belt heel graag en haalt voldoening uit het vastleggen van afspraken met werkzoekenden. Aan de hand van een persoonlijk gesprek ga je op zoek naar de sterktes en motivatie van jouw kandidaat. Het vinden van de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven bezorgt jou een fantastisch gevoel. Je vindt het een uitdaging om elke dag opnieuw op zoek te gaan naar nieuwe vacatures. Zo help je mee jouw kantoor uitbouwen. Administratief ben je heel sterk want je beseft dat iedereen graag op een correcte manier verloond en behandeld wordt. Je kan er als geen ander voor zorgen dat zowel de kandidaat als de klant blindelings vertrouwen hebben in jouw kunnen.

 • Machine operator - Verfindustrie Machelen (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grootschalige producent in coatings en chemicaliën zijn wij op zoek naar afvuloperatoren Je wordt ingeschakeld bij het afvullen van verf volgens de ingeplande opdrachten als ook het stickeren/etickeren van de potten Het afpakken van de verfpotten van de band en stapelen op paletten behoort ook tot jouw taken Je houdt je werkplek netjes en veilig Je bent tijdig aanwezig op je werkplek Je bent onmiddellijk beschikbaar

 • BEKISTER (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt een minimum ervaring van 5 jaar als bekister. Je genoot een opleiding bouw. Veiligheid op de werf draag je hoog in het vaandel.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Tienen-Linter-Glabbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

  Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Jobstudent tuinmedewerker Beernem (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: Konvert Interim Brugge

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in de regio Beernem zoekt Konvert een student om tijdens het schooljaar mee te werken met het onderhoud van een tuin. Dit gaat van gras afrijden & werken met de bosmaaier tot de kettingzaag. Veel houtwerk. Snoeivaardig zijn is een pluspunt.

 • Jobstudent weekdagen - horeca ZOO Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Studentenjob

  Je wordt als student ingeschakeld in onze sneldienstrestaurants in de Zoo. Tot je takenpakket hoort onder andere: De bezoekers onthalen en bedienen aan de toonbank. Je neemt bestellingen op en rekent af aan de kassa. Bereiden van gerechten aan de koude kant (broodjes, salades,...) Bakken van frietjes, smoutebollen,... Je ruimt tafels af. Je houdt de zaal in orde. Je onderhoudt de werkpost en het materiaal. Je verzorgt de afwas. Je helpt bij het kuisen van het restaurant bij sluiting.

 • 25 Studenten animator (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: t-interim Herentals

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant kijken wij uit naar jobstudenten die aan de slag willen gaan als animator op kids events voor grote organisaties. Je staat in voor het begeleiden van workshops (vb. knutselworkshop), je houdt toezicht op attracties, sporadisch kruip je in de huid van een mascotte,... Natuurlijk zorg je er ook mee voor dat alle benodigdheden tijdig opgesteld staan en dat na het event de nodige afbraakwerken gebeurd zijn en dat alles net opgeruimd is.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler op de evenementenmarkt. Zij organiseren enkel kids events voor organisaties, gemeentes, ... Zij werken niet voor particuliere evenementen.

 • Loketmedewerker - haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Als loketmedewerker sta je in voor de ontvangst van chauffeurs, dossierbeheer en de facturatie. Hulp bieden aan chauffeurs bij problemen aan het loket Administratieve afhandeling van lossing en lading vrachtwagens Voorbereiden van documenten (los-en laadorders, CMR’s) Voorbereiden werkbonnen voor facturatie. Heb je een eerste werkervaring in de logistieke/maritieme sector of heb je recent een logistieke opleiding afgerond? Aarzel dan niet om te solliciteren! Trefwoorden: loketbediende, medewerker loket, administratief bediende, logistiek bediende, logistiek medewerker

 • Monteur/Assembleur (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: GR technics

  Type: Vaste Job

  Mechanische en elektrische assemblage van mobiele licht- en cameramasten

 • CAD Specialist (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  - Uitwerken van projecten tijdens de offerte fase (60%) *Je krijgt een briefing van de internal sales en maakt de technische tekening van het project. *Je stelt technische verbeteringen voor en begeleidt de project managers bij moeilijke projecten. - Uitwerken van maatwerk bij order fase (15%) * Je analyseert elke special om deze op een zo kwalitatieve manier te maken. *Je controleert dit zowel in het ontwerp als in de productiefase *Je werkt specials uit en geeft deze in, in ons ERP (Navision) systeem, zodat deze geproduceerd kunnen worden. - Input voor R&D (5%) *Je houdt bij welke nieuwe producten interessant kunnen zijn voor ons assortiment. *Je zoekt naar verbeterpunten voor ons huidig assortiment. *Maandelijks zit je samen met R&D om je ideeën uit te wisselen. - Verantwoordelijk voor het onderhoud van het CAD pakket. (20%) *Programmeren van VBA en ilogic voor inventor. *Proactief verbeteringen voorstellen en implementeren.

 • Meestergast / metselaar (regio Ninove) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Synergie Aalst Construct

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant zoeken wij op heden een meetsergast, metselaar regio Ninove. Je staat in voor: het meewerken op de werf opvolgen van de werkzaamheden op de werf opleiden van nieuw personeel op de werf

 • zelfstandig vertegenwoordiger b2b BLOEMISTEN EN TUINCENTRA - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: GRONICO TRADING CO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie geschenken, geuren, kaarsen, beeldjes,decoratieartikelen,kleinmeubeltjes, smeedijzer, thermometers, baromethers, weerstations ...voor bloemisten en tuincentra. wij zijn actief bij : bloemisten tuincenters... momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

Zoek naar antwoorden van OMWEG (DE) in sociale netwerken
Look for responds of OMWEG (DE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor OMWEG (DE). Laat een reactie achter voor OMWEG (DE). OMWEG (DE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OMWEG (DE). Leave a respond for OMWEG (DE). OMWEG (DE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OMWEG (DE) op de google maps. Adres en contacten OMWEG (DE)
Location of OMWEG (DE) on the google maps. Address and contacts of OMWEG (DE)

Andere gerelateerde bedrijven als come OMWEG (DE) OMWEG (DE): LES BRIGITTINES | Parochiaal Centrum | Cocciolone A | MATHIEU LEYSSEN | STEVEN ONGENA

Other related companies as OMWEG (DE): LES BRIGITTINES | Parochiaal Centrum | Cocciolone A | MATHIEU LEYSSEN | STEVEN ONGENA

OMWEG (DE) is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OMWEG (DE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06001800537. Het bedrijf OMWEG (DE) bevindt zich op het adres: Neerstraat 83; 2360; Oud-Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 791,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 415,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in OMWEG (DE) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van OMWEG (DE) is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OMWEG (DE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OMWEG (DE), openstaande posities, locatie van OMWEG (DE) op de kaart.

OMWEG (DE) is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is OMWEG (DE), company assigned to the tax number BE06001800537. The company OMWEG (DE) is located at the address: Neerstraat 83; 2360; Oud-Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 791,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 415,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Taverns. Products created in OMWEG (DE) were not found.
The main activity of OMWEG (DE) is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of OMWEG (DE) is not available. You also can look at reviews of OMWEG (DE), open positions, location of OMWEG (DE) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OMWEG (DE), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OMWEG (DE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OMWEG (DE), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OMWEG (DE), employees, financial statistics.