Maestro (The)

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Maestro (The)
Private companiesTobacco Products • Maestro (The)

Contactgegevens Maestro (The): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maestro (The): address, phone, fax, email, website, opening hours

Maestro (The)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Graanmarkt 3; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 22 30 95 (+32-056 22 30 95) 056 22 30 95 (+32-056 22 30 95)

Fax (fax): +32 (9) 572-18-25 +32 (9) 572-18-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maestro (The): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maestro (The)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maestro (The)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maestro (The), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maestro (The). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maestro (The), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maestro (The). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maestro (The)
Products information Maestro (The)

BTW identificatienummer (tax): BE04935852050
Ondernemingsnummer: 5088287353
Hoofdstad (capital): 532,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 661,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Maestro (The) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maestro (The)
(Get full report from official database of BE for Maestro (The))

Aanvulling soorten activiteiten voor Maestro (The)
Addition kinds of activities for Maestro (The)

251401. Metalen slaapkamer meubels | Metal bedroom furniture
506504. Radio- en televisieapparatuur en onderdelen | Radio and television equipment and parts
24990401. Fotolijstgieten, afgewerkt | Picture frame molding, finished
35559901. Bronzen of uitstrijkmachines voor de drukkerij | Bronzing or dusting machines for the printing trade
58120112. Mexicaans restaurant | Mexican restaurant

Werken bij Maestro (The): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maestro (The): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maestro (The). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maestro (The). Looking for open vacancies in other companies

 • HR Assistant rekrutering - voltijds HALLE (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: RANDSTAD GROUP BELGIUM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze inhousevestiging te Halle zijn wij op zoek naar een consultant / recruiter , opstart voorzien op 5 november. Je staat in voor het zoeken en screenen van kandidaten op basis van de vacatures en noden van onze klant die zich in retailsector situeert. Verder ondersteun je de collega's in het opmaken van planningen en de administratieve opvolging van kandidaten- en uitzendkrachtendossiers. Interesse? mail je cv en motivatie naar [email protected]

 • Data Entry Medewerker in Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een voltijdse Data Entry Medewerker (M/V) voor een firma gelegen in Zaventem. Het gaat om een uitzendopdracht van twee maanden. Onze klant is een internationaal bedrijf actief in de IT sector. Als Data Entry Medewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je staat in voor het correct ingeven van gegevens en cijfers; - Je werkt in de administratieve back-office; - Je verwerkt administratief de input van de gegevens; - Je springt in op andere departementen waar nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Coördinator van stagiairs bij Audi (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: Start People Inhouse Audi

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als coördinator van de stagiairs ben je de eerste contactpersoon voor stagiairs en hun stagementoren binnen Audi Brussels. Je taken zijn gelinkt aan het rekruteren en opvolgen van de stagiairs, zoals: Website up-to-date houden met de openstaande stageplaatsen CV's screenen Kandidaten opvolgen met de business U bent de contactpersoon voor specifieke vragen Budget opvolgen Medewerking aan verschillende projecten of events bv. samenwerking met scholen Eigen stagiair begeleiden Dit zijn nog maar een deel van de taken, wat deze functie heel gevarieerd en aangenaam maakt.

 • Technisch Administratief bediende garage (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een garage in de regio Genk zoeken we momenteel een technisch administratief bediende interesse in de garagewereld. - Je zorgt voor administratieve ondersteuning. - Je werkt nauw samen met de planning van de garage. - Je ondersteunt het magazijn. - Je spoort problemen op met de helpdesk van het automerk. - Je plant werken in. - Je controleert wagens preventief. - Je neemt contact op met de klant indien er foutcodes zijn. - Je kan tijdens de verlofperiodes ingezet worden bij de receptie.

 • Lesgever groepslessen spinning en/of dans- bijverdienste (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Studentenjob

  Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar een lesgever voor groepslessen spinning en/of dans. Je bereidt zelf je les voor en zorgt voor voldoende variatie en uitdaging. Verder informeer je de klant correct over lopende acties, tarieven, abonnementen,... Voor spinning gaan de lessen door op dinsdag, woensdag en zondag. Voor dans op woensdag.

 • Verantwoordelijke Lasserij (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Vaste Job

  Als verantwoordelijk voor onze lasafdeling van ongeveer 10 medewerkers regio Kuurne sta je in voor volgende zaken: Je werkt mee in je afdeling (1ste series, prototypes, laskalibers,…) maar de focus ligt op het coördinerende/leiding-gevende. Je stuurt je medewerkers aan op gebied van lastechniek, kwaliteit en output. Je helpt hen bij opstart van nieuwe producten. Je waakt over orde en netheid in jouw afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de productiemiddelen in jouw afdeling (lastoestellen, ed.) Je verdeelt het werk onder je medewerkers op basis van de input die je krijgt van de werkplaatsverantwoordelijke. Je stelt alles in het werk om deadlines te halen. Je werkt in dagstelsel, maar bent flexibel in functie van de noodwendigheid van het werk.

 • Eerstelijns Support Medewerker (NL/FR) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: BARISTA SOFTWARE

  Type: Vaste Job

  Wat doen wij Bij Barista Software streven we ernaar om de concurrentie een stapje voor te blijven door vernieuwende software voor artsen te ontwikkelen. Daarbij werken we met een start-up mentaliteit waarbij we er op zijn gebrand om de beste oplossing te vinden voor elk probleem. Sinds kort maken we deel uit van CompuGroup Medical, één van 's werelds leidende eHealth ondernemingen. Dankzij deze samenwerking kunnen we ons sterk groeiend jong bedrijf verder laten ontplooien tot een grote speler op de markt. Daarom zijn wij op zoek naar Een enthousiaste medewerker die ons support-team wilt versterken. Onze support-dienst staat hoog aangeschreven bij onze klanten, en terwijl ons klantenbestand groeit, willen we de supportkwaliteit verder blijven garanderen. Samen met de secondline support ga je deze uitdaging aan. Herken je jezelf in onderstaande eigenschappen, twijfel dan niet en contacteer ons. • Je bent vlot in het Nederlands en het Frans. • Je bent vriendelijk, verantwoordelijk en helpt mensen graag. • Je komt vooral in contact met artsen en hun administratief personeel. Je vindt het interessant om te leren hoe de medische wereld in zijn werk gaat. • Je vindt het niet erg om al eens bepaalde specifieke IT-gerelateerde taken uit te voeren of er iets over bij te leren. Met deze capaciteiten kan je samen met het hele Barista-team de juiste oplossing brouwen (of leren brouwen) voor de uitdagingen die zich voordoen. Uiteraard gecombineerd met een goede teamspirit en een goed gevoel voor humor.

 • STORINGSTECHNIEKER (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

  Type: Vaste Job

  Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

 • Chauffeur CE bouw (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als vrachtwagenchauffeur zal je instaan voor het werfvervoer. Je rijdt met een vrachtwagen om machines, grondstoffen, benodigdheden, ... voor op de werf te lossen. Je zal ook instaan om mee te helpen op de werf zelf. Specialiteit van het bedrijf zijn openbare werken in groendonderhoud en grondwerken.

 • Tuinarbeider met C-rijbewijs (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DE TELDER TUINEN

  Type: Vaste Job

  Aanleggen van tuinen. Meehelpen bij de aanleg van tuinen en instaan voor de transport van tuinmaterialen met onze camion. Buiten werken in een tof gemotiveerd team. Een voltijdse job met doorgroeimogelijkheden.

 • Vacature psycholo(o)g(e) (M, V, X) (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: DYNE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige psycholo(o)g(e) voor de doelgroep volwassenen en/of kinderen.

 • pedicure (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: BZIO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functie van ‘pedicure aan huis’ • U werkt op zelfstandige basis binnen het revalidatieziekenhuis • U werkt op de kamer van de patiënt/bewoner van BZIO •

Zoek naar antwoorden van Maestro (The) in sociale netwerken
Look for responds of Maestro (The) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maestro (The). Laat een reactie achter voor Maestro (The). Maestro (The) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maestro (The). Leave a respond for Maestro (The). Maestro (The) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maestro (The) op de google maps. Adres en contacten Maestro (The)
Location of Maestro (The) on the google maps. Address and contacts of Maestro (The)

Andere gerelateerde bedrijven als come Maestro (The) Maestro (The): KBC | PATRICKS SNOOKER | Josson J | ECOLE FOND. COMMUNALE | Sisters (The)

Other related companies as Maestro (The): KBC | PATRICKS SNOOKER | Josson J | ECOLE FOND. COMMUNALE | Sisters (The)

Maestro (The) is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Maestro (The), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04935852050. Het bedrijf Maestro (The) bevindt zich op het adres: Graanmarkt 3; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 532,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 661,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Maestro (The) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Maestro (The) is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maestro (The) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maestro (The), openstaande posities, locatie van Maestro (The) op de kaart.

Maestro (The) is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Maestro (The), company assigned to the tax number BE04935852050. The company Maestro (The) is located at the address: Graanmarkt 3; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 532,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 661,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Taverns. Products created in Maestro (The) were not found.
The main activity of Maestro (The) is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Maestro (The) is not available. You also can look at reviews of Maestro (The), open positions, location of Maestro (The) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maestro (The), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maestro (The), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maestro (The), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maestro (The), employees, financial statistics.