Depoortere J-P

Contactgegevens Depoortere J-P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Depoortere J-P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Depoortere J-P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vlaschaardlaan 20; 8880; Ledegem (Sint-Eloois-Winkel), België

Telefoon (phone): 056 50 07 29 (+32-056 50 07 29) 056 50 07 29 (+32-056 50 07 29)

Fax (fax): 056 50 07 29 (+32-056 50 07 29) 056 50 07 29 (+32-056 50 07 29)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Depoortere J-P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Depoortere J-P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Depoortere J-P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Depoortere J-P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Depoortere J-P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Depoortere J-P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Depoortere J-P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Depoortere J-P
Products information Depoortere J-P

BTW identificatienummer (tax): BE01706695556
Ondernemingsnummer: 1888793945
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 463,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Depoortere J-P
(Get full report from official database of BE for Depoortere J-P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Depoortere J-P
Addition kinds of activities for Depoortere J-P

5169. Chemische producten en geassocieerde producten, niet inbegrepen | Chemicals and allied products, nec
7514. Verhuur van personenauto's | Passenger car rental
025200. Kip eieren | Chicken eggs
753903. Elektrische diensten | Electrical services
15429902. Ontwerp en oprigting, gecombineerd: niet-residentieel | Design and erection, combined: non-residential
27410503. Winkelen nieuws: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Shopping news: publishing only, not printed on site
54990101. Dieetwaren | Dietetic foods

Werken bij Depoortere J-P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Depoortere J-P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Depoortere J-P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Depoortere J-P. Looking for open vacancies in other companies

 • Allround medewerker zaadhuis (Zwangerschapsvervanging) (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief bediende. Je komt in een team van 4 werknemers terecht. In het zaadhuis worden zaadbestellingen verwerkt en wordt het zaaien van de jongplantenorders voorbereid. Je komt terecht in een familiale bedrijfscultuur waar respect, klanttevredenheid en collegialiteit hoog in het vaandel worden gedragen. Jouw taken Je boekt zaadbestellingen in Je weegt deze zaadbestellingen Je hebt contact met de klanten betreffende hun bestellingen Je boekt bestellingen van klanten in en bevestigt deze Je helpt mee met de stockbeheer: opname, controle en aanvullen van de stock

 • Schrijnwerk(st)er PVC (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een eerste ervaring als schrijnwerker ? Heb je bovendien ervaring met de productie van ramen en deuren in PVC ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken ! Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de productie van ramen en deuren in PVC . Je wordt tewerkgesteld in het atelier . Je werkt in een team . Je doet de voorbereidende werken in het atelier en de plaatsing op de werven . Je komt terecht in een groeiend bouwbedrijf . Na een succesvolle interimperiode treedt je vast in dienst bij onze klant . Mooie verloning volgens barema's van de bouw .

 • Winkelbediende afdeling verf en gereedschappen (HULSTE)

  Regio: HULSTE

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zoekt een job als winkelbediende regio Hulste en wil je graag toespitsen op de afdeling verf en gereedschappen? Dan hebben wij een job voor jou! We zijn op zoek naar een winkelbediende voor de afdeling verf en gereedschappen. Je taken bestaan uit: aanvullen, orde en netheid op de afdeling verzorgen, klanten adviseren, kassawerk....

 • Kok (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant; een hotel regio Grobbendonk zijn wij op zoek naar een kok. Je helpt de chef en sous-chef waar nodig Je werkt normaal gezien van 12-22h door de week in 1 dag in het weekend.

 • Huishoudhulp dienstencheques Nazareth-Eke (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • Jobstudent Chauffeur B (VORSELAAR)

  Regio: VORSELAAR

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je helpt mee de maaltijden inladen in de bestelwagen Je brengt volgens uitgestippelde route de maaltijden tot bij de klanten. Soms help je ook mee de maaltijden voorbereiden indien het nodig is bij drukte. Namiddag ben je bereid om mee de keuken op te ruimen.

 • Jobstudent voor trendy beenhouwerij (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Studentenjob

  Voor een trendy beenhouwerij, gevestigd in een gekende supermarkt in Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een enthousiaste jobstudent. Als jobstudent in de beenhouwerij bedien je de klanten steeds met een glimlach en zorg je ervoor dat alles hygiënisch en netjes verloopt. Op de minder drukke momenten in de verkoop, help je ook mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. Op zoek naar een leuke studentenjob, waarbij je veel in contact komt met mensen en je in een leuk team kan werken? Bezorg dan nu je gegevens aan het team van Konvert Tessenderlo!

 • Student verkoop Nijlen - Augustus en doorheen schooljaar (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Ben jij een student die minstens 18 jaar is en wil je graag in de verkoop werken? Dan hebben wij misschien wel dé ideale studentenjob voor jou. Voor een supermarkt in Nijlen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die mee zal werken in de winkel. Je staat in voor: verkoop, kassawerk, aanvullen van de rekken, sorteren van de producten,... Je werkt voornamelijk in augustus om verloven op te vangen, maar je bent ook al bereid om in juli eens te proefdraaien of ook tijdens het schooljaar in weekends te blijven doorlopen.

 • Allround technieker (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMCE NV

  Type: Vaste Job

  je staat in voor het bouwen van prototype meetopstellingen je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de installaties en gebouwen je staat in voor het assembleren en monteren van de meetinstrumenten je steekt mee de handen uit de mouwen: je helpt goederen stockeren, je werkt met de heftruck,...

 • Senior Project Engineer – Regio Kempen (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

  Type: Vaste Job

  Wat houdt deze functie in? Als Project Engineer kom je terecht bij een internationale klant in de Kempen, een productiebedrijf gespecialiseerd in de automotive. Deze functie houdt volgende in: Je fungeert als contactpersoon voor projecten binnen de centrale productie engineering en beheert de technische scope, het budget en de timing van het project van concept tot en met industrialisatie. Je schrijft de nodige specificaties uit. Je bent verantwoordelijk voor de engineering, opbouw en afname van installaties bij de leveranciers. Je verzorgt de opbouw en indienstname van de installatie t.e.m. overdracht aan productie. Je neemt hierbij de leiding over het projectteam met leden uit de verschillende afdelingen. Je bent de spilfiguur binnen de organisatie die de nodige communicatie verzorgt zowel richting leveranciers als interne stakeholders.

 • Recruiter technische profielen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  Tormans is een detacheringskantoor dat in zijn totaliteit zo’n 350 technische mensen tewerkstelt bij een verscheidenheid aan klanten. Onze opdrachten situeren zich bij de belangrijkste (inter)nationale bedrijven in diverse sectoren. Zo zijn we actief in de (petro)chemie, farmacie, metallurgie, voedingssector en bouw. Doorheen de jaren hebben we als vaste supplier een uitstekende reputatie opgebouwd en staan we garant voor hooggekwalificeerde technische specialisten. Als Recruiter binnen onze organisatie sta je in voor het rekruteren van technische profielen binnen een bepaalde discipline. Hiervoor werk je samen met de accountmanager en je collega recruiters voor het vinden van geschikte kandidaten. Je komt terecht in een zeer leuk team in onze nieuwe kantoren te Mechelen. VOORNAAMSTE TAKEN: Nadat een nieuwe opdracht is binnengekomen vertaal jij de vraag van de klant in een duidelijke profielbeschrijving. Deze profielbeschrijving verspreid je op verschillende kanalen om het juiste talent aan te trekken. Daarnaast ga je actief op zoek naar potentiële medewerkers waarmee je een lange termijnrelatie opbouwt. Je bouwt langdurige relaties op met je klanten en neemt een adviserende rol op. Je staat in voor de selectie en screening van potentiële medewerkers voor je vacatures. Je begeleidt hen doorheen het proces tot de loonbespreking en indiensttreding binnen Tormans. Je volgt lopende projecten op en plaatst het juiste talent op het juiste project. Je verzorgt de administratieve opvolging van klanten- en medewerkersdossiers gaande van offerte tot facturatie.

 • Dossierbeheerder (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

  Type: Vaste Job

  Voor een klant van ons uit Zonhoven zijn we opzoek naar een dossierbeheerder . Je bent verantwoordelijk voor het boeken van aankoop-, verkoopfacturen, bankdocumenten. Daarnaast stel je balansen en resultaatrekeningen op. En help je bij het voorbereiden en indienen van BTW aangiften. Kortom het afwerken van klantendossiers van A tot Z.

Zoek naar antwoorden van Depoortere J-P in sociale netwerken
Look for responds of Depoortere J-P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Depoortere J-P. Laat een reactie achter voor Depoortere J-P. Depoortere J-P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Depoortere J-P. Leave a respond for Depoortere J-P. Depoortere J-P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Depoortere J-P op de google maps. Adres en contacten Depoortere J-P
Location of Depoortere J-P on the google maps. Address and contacts of Depoortere J-P

Andere gerelateerde bedrijven als come Depoortere J-P Depoortere J-P: GARAGE MAES | GINION | Wambacq L | CLUB DE TENNIS DE TABLE | PLEIN (DE)

Other related companies as Depoortere J-P: GARAGE MAES | GINION | Wambacq L | CLUB DE TENNIS DE TABLE | PLEIN (DE)

Depoortere J-P is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Depoortere J-P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01706695556. Het bedrijf Depoortere J-P bevindt zich op het adres: Vlaschaardlaan 20; 8880; Ledegem (Sint-Eloois-Winkel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 463,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Depoortere J-P is Diversen Detailhandel, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Depoortere J-P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Depoortere J-P, openstaande posities, locatie van Depoortere J-P op de kaart.

Depoortere J-P is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Depoortere J-P, company assigned to the tax number BE01706695556. The company Depoortere J-P is located at the address: Vlaschaardlaan 20; 8880; Ledegem (Sint-Eloois-Winkel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 463,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Depoortere J-P is Miscellaneous Retail, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Depoortere J-P is not available. You also can look at reviews of Depoortere J-P, open positions, location of Depoortere J-P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Depoortere J-P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Depoortere J-P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Depoortere J-P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Depoortere J-P, employees, financial statistics.