Depauw C

Contactgegevens Depauw C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Depauw C: address, phone, fax, email, website, opening hours

Depauw C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Prince de Li猫ge 56; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 522 06 92 (+32-02 522 06 92) 02 522 06 92 (+32-02 522 06 92)

Fax (fax): 02 522 26 94 (+32-02 522 26 94) 02 522 26 94 (+32-02 522 26 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Depauw C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Depauw C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Depauw C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Depauw C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Depauw C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Depauw C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Depauw C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Depauw C
Products information Depauw C

BTW identificatienummer (tax): BE04919097900
Ondernemingsnummer: 3466430664
Hoofdstad (capital): 149,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 217,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Depauw C
(Get full report from official database of BE for Depauw C)

Aanvulling soorten activiteiten voor Depauw C
Addition kinds of activities for Depauw C

017300. Boom noten | Tree nuts
283604. Cultuur media | Culture media
17990207. Glazen van betonnen oppervlakken | Glazing of concrete surfaces
22820303. Wolgaren: draaien, kronkelen of spoelen | Wool yarn: twisting, winding, or spooling
24991602. Omheining, hout | Fencing, wood
34520100. Pins | Pins
51370402. Caps en jurken | Caps and gowns
59490102. Stof, restanten | Fabric, remnants
86410300. Jeugdorganisaties | Youth organizations

Werken bij Depauw C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Depauw C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Depauw C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Depauw C. Looking for open vacancies in other companies

 • Teamcoach kinesitherapie (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AZ ST.-JAN AV

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Als teamcoach ondersteun je de adjunct verantwoordelijke kinesitherapie en de verantwoordelijke kinesitherapie in de dagelijkse operationele werking van de dienst op de campus SFX of campus HS. Daarnaast sta je in voor het kinesitherapeutisch screenen, diagnosticeren en behandelen van patiënten (individueel of in groep) met motorische, fysiologische, respiratoire of cardiovasculaire problemen teneinde hun mobiliteit en motoriek te behouden en/of te herwinnen.

 • Controller Westerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Controller ben je verantwoordelijk voor het generen van de financieel-economische input voor de besluitvormingsprocessen binnen de Cabinefabriek. Jouw verantwoordelijkheden: participeren in feasibility en maak-/koopstudies opstellen en beoordelen van investeringsaanvragen en kostprijzen zorgdragen voor een adequate management accounting betrokken bij het bepalen van de lange termijn doelstellingen van de fabriek, het opstellen van de jaarbegroting en de maandelijkse resultaatsprognoses in samenwerking met het management Als Controller ben je lid van het managementteam van de Cabinefabriek, gelegen op de DAF-locatie in Westerlo. De Cabinefabriek is volop in beweging. Investeren en ontwikkelen, van zowel mens als product, staat hier centraal. De mensen die hier werken zijn gebeten door techniek en bereid te investeren in de eigen ontwikkeling om niet alleen zichzelf, maar ook DAF als organisatie te laten groeien.

 • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: Impact NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega's binnen het team van machine maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en onze installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Dendermonde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • STUDENT HORECA (M/V) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

  Type: Studentenjob

  Onze klant is op zoek naar extra studenten die in het weekend kunnen worden ingezet. Men zoekt extra's voor de zaal en de keuken. Het is ook meegenomen als je tijdens de week kan werken.

 • JOBSTUDENTEN PLOPSALAND (ADINKERKE)

  Regio: ADINKERKE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Binnen Plopsaland kan je als student bij drie afdelingen terecht: - Food & Beverage: word onze nieuwe ‘keuken- en kassa-ambassadeur’ van onze verschillende themarestaurants of de mobiele verkooppunten! Takenpakket: Vriendelijk onthaal, vlotte bediening, juiste afrekening van bestellingen, voorbereiden van maaltijden, afruim en afwas. Ervaring in de horeca is een pluspunt. Geen ervaring? Geen probleem! - Operations: word onze nieuwe medewerker Operations en bezorg al onze bezoekers alvast een onvergetelijke dag! Takenpakket: kassa, ticketcontrole, onthaal, animatie, parkingmedewerker, attractiebediening, theatermedewerker, schoonmaak. - Merchandising: werk enthousiast en gemotiveerd mee in onze winkels en stimuleer zo de groei van het park! Takenpakket: verkoop Plopsa-artikelen in de winkels, kassa, aanvullen thema-corners, verkoop ballonnen in het park, verkoop glittersticks in het Plopsatheater, handje helpen in het magazijn.

 • Student Winkelbediende benzinestation (zaterdag) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een benzinestation regio Dendermonde met bijhorende shop zijn we op zoek naar een student die zeer zelfstandig kan werken. Je staat in voor de winkel en bediening van de klanten. Je bent verantwoordelijk voor de kassa, maar ook het schoonmaken van de winkel, aanvullen van stock enz zijn jouw dagdagelijkse taken. Je start 's morgens om 7u45 's morgens tot 16u15 's avonds

 • Student Logistics Company (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

  Type: Studentenjob

  Katoen Natie is one of the biggest logistics companies worldwide where we have several vacancies for students. Also in this new academic year, we have different jobs available for example : housekeeping, picking, wrapping, loading & unloading or labeling. When you apply for this job, we'll invite you in our office to give you more information and make sure you are really choosing for a job at Katoen Natie.

 • Account Manager (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Talentus Leuven

  Type: Vaste Job

  Concreet als accountmanager / vertegenwoordiger bestaat je missie uit: Na een gedegen product- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei van onze klantenportefeuille. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelt een gepersonaliseerde internetoplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospects & klanten en werkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertise van de groep. •Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en het meest perfomante product in je marktsegment. Bedrijfsprofiel: Onze klant biedt kant-en-klare publiciteitsoplossingen met een online reservatiesysteem aan de restaurateurs.

 • Automekanieker (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Je wordt als Automekanieker Onze onderhoudstechnieker die het periodiek onderhoud uitvoert naar de richtlijnen van de constructeur; De hersteller die de slijtage van onderdelen vervangt; De onderzoeker die diagnoses stelt met behulp van de gebruikelijke testapparatuur en gereedschappen; De voorbereider die wagens klaarmaakt voor keuring of voor levering; De klantgerichte medewerker die met de werkplaatsleider de herstellingen na analyse bespreekt; Als ‘teamplayer’ de steun en toeverlaat van je collega’s om hen bij te staan in het herstellingsproces; De controleur van de uitgevoerde herstellingen; De bewaker van onze technische kwaliteitszorg, die altijd kwaliteitsvol werk wil afleveren en optimaal oog heeft voor de wensen van de klant.

 • Keuken/meubelplaatsers (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: VAN KRANENBURG NICK

  Type: Vaste Job

  Vanwege onze constante groei zoeken wij ter versterking van ons huidige team een keuken / meubelplaatser die gepassioneerd zijn kennis wenst om te zetten in prachtige interieurrealisaties. Je komt terecht in een team van 2 en gaat samen met je collega de aangeleverde interieurelementen monteren om zo een werf om te toveren tot een afgewerkt product die de nodige fierheid naar boven brengt.

 • Bordenbouwer (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als bordenbouwer voor een outsourcing bedrijf ben jij van alle markten thuis. Omdat je reeds een eerste werkervaring achter de rug hebt kan je zelfstandig ingezet worden. Jouw job: Je staat in voor het kableren en maken van industriële borden. Je kan goed planlezen, je werkt zelfstandig en nauwkeurig.

Zoek naar antwoorden van Depauw C in sociale netwerken
Look for responds of Depauw C in social networks

Lees alle opmerkingen voor Depauw C. Laat een reactie achter voor Depauw C. Depauw C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Depauw C. Leave a respond for Depauw C. Depauw C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Depauw C op de google maps. Adres en contacten Depauw C
Location of Depauw C on the google maps. Address and contacts of Depauw C

Andere gerelateerde bedrijven als come Depauw C Depauw C: De Buysere L | New Style | WILFRIED BOSMANS | G. LELOTTE | SODACOM bvba

Other related companies as Depauw C: De Buysere L | New Style | WILFRIED BOSMANS | G. LELOTTE | SODACOM bvba

Depauw C is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Depauw C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04919097900. Het bedrijf Depauw C bevindt zich op het adres: Boulevard Prince de Li猫ge 56; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 149,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 217,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Depauw C is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Depauw C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Depauw C, openstaande posities, locatie van Depauw C op de kaart.

Depauw C is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Depauw C, company assigned to the tax number BE04919097900. The company Depauw C is located at the address: Boulevard Prince de Li猫ge 56; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 149,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 217,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Depauw C is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Depauw C is not available. You also can look at reviews of Depauw C, open positions, location of Depauw C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Depauw C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Depauw C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Depauw C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Depauw C, employees, financial statistics.