BRAHAM ELISABETH

Contactgegevens BRAHAM ELISABETH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRAHAM ELISABETH: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRAHAM ELISABETH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Pellaines 13; 1357; H茅l茅cine (Linsmeau), België

Telefoon (phone): 019 65 67 03 (+32-019 65 67 03) 019 65 67 03 (+32-019 65 67 03)

Fax (fax): 019 65 67 03 (+32-019 65 67 03) 019 65 67 03 (+32-019 65 67 03)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRAHAM ELISABETH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRAHAM ELISABETH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRAHAM ELISABETH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRAHAM ELISABETH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRAHAM ELISABETH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRAHAM ELISABETH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRAHAM ELISABETH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRAHAM ELISABETH
Products information BRAHAM ELISABETH

BTW identificatienummer (tax): BE05040496826
Ondernemingsnummer: 2087097167
Hoofdstad (capital): 552,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 838,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRAHAM ELISABETH
(Get full report from official database of BE for BRAHAM ELISABETH)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRAHAM ELISABETH
Addition kinds of activities for BRAHAM ELISABETH

20130102. Rundvlees, gedroogd: uit gekocht vlees | Beef, dried: from purchased meat
32219903. Kosmetische potten, glas | Cosmetic jars, glass
34620402. Spoorwielen, assen, kikkers of andere uitrusting: gesmeed | Railroad wheels, axles, frogs, or other equipment: forged
39990705. Vruchten, kunstmatig en bewaard gebleven | Fruits, artificial and preserved
89990305. Schrijven voor publicatie | Writing for publication

Werken bij BRAHAM ELISABETH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRAHAM ELISABETH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRAHAM ELISABETH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRAHAM ELISABETH. Looking for open vacancies in other companies

 • Metaalarbeider (m/v) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen en monteert aanboorzadels (mechanical t’s) op buizen volgens plan. Je wordt ingeschakeld als robotoperator. Kennis van halfautomaat lassen en TIG-lassen is hierbij een must.

 • Assistent preventie - tijdelijk ( eind april) (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Wevelgem zijn wij tijdelijk op zoek naar een assistent preventie. Je staat in voor de administratieve ondersteuning van de preventieadviseur. Dit houdt volgende zaken in: onthaal, orderinput, bestellingen opvolgen, agendebeheer, vergaderingen en meetings organiseren...

 • Onderhoudsmecanicien (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je zal worden ingezet op verschillende projecten in functie van onze klant. Je staat in voor het algemeen mechanisch onderhoud.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in EDEGEM/MORTSEL/HOVE - uitstekend betaald (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp in Kapellen-Kalmthout-Essen (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Koninksem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Gavere (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lummen, 8 uur per week (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezinnen wonende te Lummen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent winkelmedewerker (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

  Type: Studentenjob

  Studentenjob: Voor een klant in Landen zijn we op zoek naar gemotiveerde en dynamische studenten Voor deze job moet je flexibel zijn. Je zal voornamelijk met de kassa werken. 'S ochtends vroeg starten vormt voor jou geen probleem. Ook ben je bereid om lange dagen te werken. Je loon wordt berekend volgens barema.

 • Winkelhulp student(e) +18 jaar (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: Staffing nv

  Type: Studentenjob

  Drukke krantenwinkel, zoekt nog een gemotiveerde meerderjarige student om wekelijks bij te springen. Bijvoorbeeld op woensdagnamiddag of zaterdag, of wanneer je vrij hebt op school. In deze drukke krantenwinkel vliegt je dag zo voorbij ! Je gaat lotto en andere kansspelen valideren Daarnaast reken je af als mensen rookwaren, kaarten of cadeautjes kopen Om de klanten correct wisselgeld terug te geven, kan je best goed rekenen Je bent ook niet te beroerd om eens een rek uit te vegen of op te ruimen

 • TECHNIEKER - 2 PLOEGEN (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Let's Work Roeselare Industry

  Type: Studentenjob

  Let\\\'s Work is op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een bedrijf in regio Roeselare. Je taken zijn: - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark - Je spoort fouten, storingen en defecten op, en lost technische kwaliteits- en productieproblemen op. - Daarnaast sta je in voor de installatie van nieuwe machines, en de uitvoering van verbeteringen aan bestaande machines en installaties - Je denkt en werkt actief mee aan de optimalisatie van het productieproces. - Je werkt afwisselend in een vroege (5u - 13u10) en late (13u - 21u10) ploeg. - Schoolverlaters komen ook in aanmerking hiervoor.

 • Vrachtwagenbestuurder CE (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Proios Maritime n.v.

  Type: Vaste Job

  Proios Maritime NV is werkzaam in de maritieme sector; als scheepsbevoorrader zijn wij gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Westpoort 51-59. Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven vrachtwagenbestuurder CE die ons team kan komen vervoegen. Wij zijn actief in België, Frankrijk, Nederland, ...

Zoek naar antwoorden van BRAHAM ELISABETH in sociale netwerken
Look for responds of BRAHAM ELISABETH in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRAHAM ELISABETH. Laat een reactie achter voor BRAHAM ELISABETH. BRAHAM ELISABETH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRAHAM ELISABETH. Leave a respond for BRAHAM ELISABETH. BRAHAM ELISABETH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRAHAM ELISABETH op de google maps. Adres en contacten BRAHAM ELISABETH
Location of BRAHAM ELISABETH on the google maps. Address and contacts of BRAHAM ELISABETH

Andere gerelateerde bedrijven als come BRAHAM ELISABETH BRAHAM ELISABETH: SYNERGIE NV | DECKLINE | Banier Creatief (De) CVBA | Over d'ijzers | TRANSPORT JO

Other related companies as BRAHAM ELISABETH: SYNERGIE NV | DECKLINE | Banier Creatief (De) CVBA | Over d'ijzers | TRANSPORT JO

BRAHAM ELISABETH is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRAHAM ELISABETH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05040496826. Het bedrijf BRAHAM ELISABETH bevindt zich op het adres: Rue de Pellaines 13; 1357; H茅l茅cine (Linsmeau). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 552,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 838,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van BRAHAM ELISABETH is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRAHAM ELISABETH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRAHAM ELISABETH, openstaande posities, locatie van BRAHAM ELISABETH op de kaart.

BRAHAM ELISABETH is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRAHAM ELISABETH, company assigned to the tax number BE05040496826. The company BRAHAM ELISABETH is located at the address: Rue de Pellaines 13; 1357; H茅l茅cine (Linsmeau). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 552,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 838,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of BRAHAM ELISABETH is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BRAHAM ELISABETH is not available. You also can look at reviews of BRAHAM ELISABETH, open positions, location of BRAHAM ELISABETH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRAHAM ELISABETH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRAHAM ELISABETH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRAHAM ELISABETH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRAHAM ELISABETH, employees, financial statistics.