romantic caf茅

Contactgegevens romantic caf茅: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data romantic caf茅: address, phone, fax, email, website, opening hours

romantic caf茅

Regio (region): N\A, België

Adres (address): D眉rler 14; 4790; Burg-Reuland, België

Telefoon (phone): 080 32 94 13 (+32-080 32 94 13) 080 32 94 13 (+32-080 32 94 13)

Fax (fax): +32 (51) 759-77-68 +32 (51) 759-77-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) romantic caf茅: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "romantic caf茅"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "romantic caf茅"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van romantic caf茅, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen romantic caf茅. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of romantic caf茅, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees romantic caf茅. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti romantic caf茅
Products information romantic caf茅

BTW identificatienummer (tax): BE09844268798
Ondernemingsnummer: 6189941406
Hoofdstad (capital): 267,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 384,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in romantic caf茅 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor romantic caf茅
(Get full report from official database of BE for romantic caf茅)

Aanvulling soorten activiteiten voor romantic caf茅
Addition kinds of activities for romantic caf茅

478900. Transportdiensten, niet inbegrepen | Transportation services, nec
753203. Diensten aanpassen, nonfactory basis | Customizing services, nonfactory basis
27599905. Embossing op papier | Embossing on paper
36259909. Industriële bedieningen: drukknop, keuzeschakelaars, piloot | Industrial controls: push button, selector switches, pilot
38279905. Zekeringzetters | Fuse setters
50469904. Kluisjes, niet gekoeld | Lockers, not refrigerated
51310111. Linnen stukgoed, geweven | Linen piece goods, woven

Werken bij romantic caf茅: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in romantic caf茅: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor romantic caf茅. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for romantic caf茅. Looking for open vacancies in other companies

 • Dakwerker (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant regio Deinze, zijn we op zoek naar een dakwerker. Samen met je collega's sta je in voor: - hellende daken - platte daken - zinkwerken - isolatie

 • Huishoudhulp Oostende (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. JIJ KIEST je eigen uurrooster. JIJ KIEST waar in welke regio jij wil werken.

 • Technisch jobstudent zaterdag (18+) (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Hiervoor zoeken wij een jobstudent met een technische achtergrond, voor het bedienen van de waslijn. Je taak bestaat uit: Het bedienen van de waslijn; Technische storingen oplossen; Instaan voor de orde en netheid; Meehelpen met het sorteren; ... Je werkt op zaterdag in de namiddagploeg en eventueel ook in vakantieperiodes. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een logistiek bedrijf gelegen in het Industrieterrein van Zellik. Zij zijn verantwoordelijk voor de verhuring van plooiboxen voor o.a. Delhaize. De plooiboxen komen terug binnen in het bedrijf en worden ingescand en nageteld. Nadien komen ze in een moderne, automatische lijn terecht waar ze worden gesorteerd en gereinigd.  Dit allemaal in een nieuwe site.

 • Jobstudent (ELSENE)

  Regio: ELSENE

  Bedrijf: OOSTENRIJKSE HANDELSAFVAARDIGING

  Type: Studentenjob

  Als ondersteunend lid van het ADVANTAGE AUSTRIA team zal je ons enkele uren per week helpen bij het dagelijkse werk. Er verwacht je een gevarieerd takenpakket bestaand uit o.a.: marktonderzoek; internetrecherches; updaten van databanken; organisatie van events; backoffice taken.

 • SENIOR SALES EXECUTIVE (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: THINFACTORY

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een Senior Sales Executive met een sterk portfolio van contacten in de Belgische en Benelux-markt en daarbuiten. Een doorgewinterd, ervaren en gemotiveerde professional met een succesvol trackrecord in de Benelux in een verwante bedrijfstak (IT-hardware, -software, -services) die graag een nieuw portfolio van producten en services wil aannemen en de bestaande kansen die zich voordoen opnemen, maar ook constant nieuwe klanten/partners zoekt. Je hebt volledige P&L-verantwoordelijkheid over de verkoopafdeling en rapporteert direct aan het strategisch management. Je hebt een ambitieuze doelstelling, een breed portfolio van cloud computing-producten en -diensten, een uniek en disruptief platform voor cloud orchestration en een team dat zowel outbound sales agents als relatiebeheerders telt om je te helpen leads te openen en deals te sluiten.

 • SOCIAL MEDIA & CONTENT COÖRDINATOR (HUMBEEK)

  Regio: HUMBEEK

  Bedrijf: KREFEL

  Type: Vaste Job

  Voor onze hoofdzetel te Grimbergen (Humbeek) zijn wij op zoek naar een medewerker/medewerkster voor de E-commerce. Als medewerker/medewerkster op de E-commerce afdeling neem je een centrale rol op binnen de Online Services van Krëfel. Je hebt een achtergrond in customer service en weet je te redden in beide landstalen (NL-FR). Frans als hoofdtaal is een pluspunt. Als Customer Service Medewerker/-Medewerkster ben je verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische opvolging van klantendossiers om maximale klantentevredenheid te bieden. Je vervult een belangrijke rol binnen de organisatie met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn : Optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten, vooral via e-mail, sociale media als via chat om een efficiënte en klantgerichte service te bieden. Verwerken van de binnenkomende aanvragen, opmerkingen (mail, telefonisch, chat, sociale media,...) en zo snel en correct mogelijk de meest gepaste oplossing voorstellen. Problemen en klachten op een klantgerichte wijze oplossen in vlotte samenwerking met de verschillende interne diensten. Nauwkeurig verwerken en beheren van klantengegevens, zodat klantendossiers actueel blijven. Diverse administratieve handelingen om klantenaanvragen optimaal te ondersteunen. Signaleren van klantsignalen of knelpunten in de dienstverlening en het bijdragen aan verbeteringen. Ondersteunen van marketingacties en communicatie.

 • Projectleider (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  U doet technische en organisatorische opvolging op werven in woning- en appartementsbouw, uitsluitend werken voor kopers van private residentiële projecten in eigen beheer. Sturing en planning van onderaannemers en leveranciers. Overleg met architecten en klanten. U rapporteert aan directie.

 • Werfleider Bouwprojecten (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: Virtus Select

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor: - een professionele ondersteuning aan de projectleider - een goed contact met de projectleider, collega's, leveranciers, onderaannemers en klant - de planning en de organisatie op de werf (werven) in West -en Oost Vlaanderen - het aansturen van jouw team - bijwonen van werkvergaderingen - beheer administratieve documenten Je rapporteert aan de projectleider.

 • Magazijnier (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: CHAUVET EUROPE

  Type: Vaste Job

  - Controle van binnenkomende goederen - Order picking met reachtruck - Verpakken van uitgaande bestellingen - Laden en lossen van vrachtwagens - Dagelijks overleg van te nemen acties met de magazijnverantwoordelijke - Tijdelijk inspringen bij andere afdelingen o.a. kwaliteitscontrole

 • Ervaren snoeiers-tuinarbeiders (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: MAHIEU NV

  Type: Vaste Job

  Firma Mahieu is een dynamische KMO met als specialisatie: tuin en wegenbouw. Onze klanten zijn steden, gemeenten en particulieren. Voor uitbreiding zoeken wij gemotiveerde snoeiers-tuinarbeiders: Taken: Aanplanten / Aanleg. Hagen scheren Onkruid verwijderen

 • Modis - Senior Business Analist (Security) (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben je een ervaren Business Analist die ervaring (of affiniteit) heeft met projecten rond security, zoals gebruikersauthentificatie, digitale ondertekeningen, en identity management? Onze klant in Brussel-Zuid is op zoek naar zo iemand.      Context   Momenteel lopen er 3 projecten rond data security:  Het gebruikersauthentificatie project: de bedoeling is om future proof oplossingen (zowel front als back-end) te implementeren. Gebruikers moeten zonder problemen, veilig en efficiënt kunnen inloggen op de systemen. De nodige technische oplossingen moeten geïmplementeerd kunnen worden (WebSphere, Drupal, mainfraime, SharePoint, Web services, etc). De legacy logon methodes moeten geïntegreerd worden, On Premise oplossingen worden onderzocht en vergeleken met Cloud oplossingen en architectuur standaarden worden vastgelegd. Er wordt  ook een central governance opgezet. Voorts is er het platform voor elektronische handtekeningen. De klant wil zo'n platform opzetten en hiervoor moeten de nodige processen opgezet worden. Er wordt een marktconforme oplossing gekozen en geïmplementeerd. De nodige processen worden uitgewerkt & toegepast en er wordt een central governance opgezet.  Tot slot is er het Identity Management project waarmee men het beheer van verschillende gebruikers (personeel, leveranciers, zelfstandige ondernemers) wil centraliseren. Om eenvoudig de juiste toegangen te bepalen en toe te kennen, gaat men gebruik maken van het Role Based Access Control principe.    Wat we van jou verwachten Het is jouw taak om de verschillende business partners te ondersteunen en advies te geven ivm proces optimalisatie. Je brengt in teamverband de noden, ideeën en problemen (pro)actief in kaart. Je volgt uiteraard ook de marktevoluties op de voet en geeft strategisch advies over toekomstige mogelijkheden. Je deelt jouw kennis en expertise binnen het security domein. Tot slot waak je ook over de uitwerking van een oplossing die in lijn ligt met de verwachtingen van de business. Je werkt onder andere samen met solution analisten, IT architecten en ontwikkelaars.  Je bouwt een netwerk uit bij de zakenpartners, zodanig dat je noden en opportuniteiten tijdig kan capteren en dat je kan rapporteren over de evolutie ervan. Vanuit je rol werk je mee aan de projecten geïnitieerd vanuit roadmap informatieveiligheid. Je werkt mee aan de verdere uitbouw van het security domein.  Je beheerst vlot het Nederlands en het Engels en je hebt al een ruime ervaring als analist. Je hebt op zijn minst affiniteit met het aspect "security". Ervaring met één van bovenstaande projecten is een serieuze meerwaarde.    What's in it for you   Een voltijds project van minstens 6 maanden, waarschijnlijk veel langer. Marktconforme verloning. Je werkt voornamelijk in Brussel-Zuid maar kan ook 2 dagen per week vanuit Deinze of Haasrode werken.      Interesse. Wat nu?    Stuur meteen jouw CV via de knop hieronder.

 • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: ENJOY LIFE

  Type: Flexijob

  Helpende hand in een frituur...

Zoek naar antwoorden van romantic caf茅 in sociale netwerken
Look for responds of romantic caf茅 in social networks

Lees alle opmerkingen voor romantic caf茅. Laat een reactie achter voor romantic caf茅. romantic caf茅 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for romantic caf茅. Leave a respond for romantic caf茅. romantic caf茅 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie romantic caf茅 op de google maps. Adres en contacten romantic caf茅
Location of romantic caf茅 on the google maps. Address and contacts of romantic caf茅

Andere gerelateerde bedrijven als come romantic caf茅 romantic caf茅: Pelletier Emmanuel | OPTIQUE DROUET | AU RENOUVEAU | B.C. LA DYLE-LA PALESTRE | THE BALLOON WAREHOUSE

Other related companies as romantic caf茅: Pelletier Emmanuel | OPTIQUE DROUET | AU RENOUVEAU | B.C. LA DYLE-LA PALESTRE | THE BALLOON WAREHOUSE

romantic caf茅 is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is romantic caf茅, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09844268798. Het bedrijf romantic caf茅 bevindt zich op het adres: D眉rler 14; 4790; Burg-Reuland. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 267,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 384,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in romantic caf茅 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van romantic caf茅 is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van romantic caf茅 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van romantic caf茅, openstaande posities, locatie van romantic caf茅 op de kaart.

romantic caf茅 is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is romantic caf茅, company assigned to the tax number BE09844268798. The company romantic caf茅 is located at the address: D眉rler 14; 4790; Burg-Reuland. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 267,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 384,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Taverns. Products created in romantic caf茅 were not found.
The main activity of romantic caf茅 is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of romantic caf茅 is not available. You also can look at reviews of romantic caf茅, open positions, location of romantic caf茅 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over romantic caf茅, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf romantic caf茅, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about romantic caf茅, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company romantic caf茅, employees, financial statistics.