Pub Cocon

Contactgegevens Pub Cocon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pub Cocon: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pub Cocon

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Maagdenstraat 46; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 34 63 48 (+32-050 34 63 48) 050 34 63 48 (+32-050 34 63 48)

Fax (fax): +32 (53) 176-40-36 +32 (53) 176-40-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pub Cocon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pub Cocon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pub Cocon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pub Cocon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pub Cocon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pub Cocon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pub Cocon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pub Cocon
Products information Pub Cocon

BTW identificatienummer (tax): BE03102233886
Ondernemingsnummer: 2424102783
Hoofdstad (capital): 822,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 415,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Pub Cocon zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pub Cocon
(Get full report from official database of BE for Pub Cocon)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pub Cocon
Addition kinds of activities for Pub Cocon

507800. Koelapparatuur en benodigdheden | Refrigeration equipment and supplies
16110200. Surfacing en bestrating | Surfacing and paving
20150903. Ham, pluimvee | Ham, poultry
37130214. Van lichamen | Van bodies
37140306. Zonnedaken, motorvoertuig | Sun roofs, motor vehicle
38619904. Schermen, projectie | Screens, projection
39930102. Scoreborden, elektrisch | Scoreboards, electric
83610106. Weeshuis | Orphanage

Werken bij Pub Cocon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pub Cocon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pub Cocon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pub Cocon. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch Analist - Ontwikkelaar DWH/BI (m/v/x) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: SELOR

  Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

  Er is 1 plaats vacant bij het Business Intelligence Competence Center van de FOD Beleid en Ondersteuning, Simon Bolivarlaan 30 te 1000 Brussel. Het Business Intelligence Competence Center (BICC) maakt deel uit van het DG Begroting en Beleidsevaluatie van de FOD Beleid en Ondersteuning (FOD BOSA). Het BICC verzamelt en publiceert de strategische data over de federale overheid. Het BICC werkt tevens rond kwaliteitsmanagement en een beleid rond klantgerichtheid. FOD BOSA voorziet in een uitgebreide rapportering over de informatie waarover het beschikt, onder andere de loon- en boekhoudgegevens … Naast een brede set van standaardrapporten, levert FOD BOSA ook rapporten op maat ten behoeve van het strategische beleid van haar klanten. Je staat in voor zowel de technische analyse als de ontwikkeling en programmatie van ETL ketens, cubes en data marts Je verzekert dat de technische DWH/BI architectuur voldoet aan de verwachtingen, normen en processen. Je vertaalt de BI noden in technische oplossingen, zowel op niveau van de modellering als de bronnen/target. Je definieert de technische analyse van de gegevens om bij te dragen tot de definitie van de ETL-keten en zorgt voor het opstellen van documenten en procedures. Je werkt mee aan de publicatie en het onderhoud van de technische definities van de verschillende onderdelen van het DWH. Je voert impactanalyses uit op de BI objecten. Je valideert de ontwikkeling van ETL. Je creëert pakketten en integratie in scheduler. Je optimaliseert « uploads ». Je creëert documenten en uploadprocedures. Je biedt ondersteuning bij het oplossen van incidenten ETL/BI.

 • Heftruckchauffeur seizoenswerk (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf aan Gentse Zeehaven zijn wij op zoek naar tijdelijke heftruckchauffeurs die het winter- en lenteseizoen willen werken. Je wordt ingeschakeld in de logistieke afdeling van een productiebedrijf in Gent-Zeehaven. Je haalt de afgewerkte paletten op en stockeert ze in het magazijn. De bestellingen haal je op in het magazijn en zet ze klaar voor transport. Je wordt in 2 ploegen tewerkgesteld en bent bereid om extra uren te draaien (max. 50u/week, ook op zaterdag op drukste momenten) in ruil voor overloon en/of betaalde recuperatie.

 • Commercieel bediende NL/FR m/v (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Zedelgem en werkzaam in de metaalsector zijn we dringend op zoek naar een Commercieel Bediende NL/FR. Je registreert bestellingen, je controleert de voorwaarden (leveringstermijnen, verpakkingswijze,...) en je licht de klant of de verkoper hierover in. Solliciteer via www.startpeople.be, [email protected] of 051 21 19 15

 • Kelner (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gekend horecagelegenheid op de markt van Oudenaarde zoeken wij een kelner (m/v) Je neemt de bestellingen op van de klanten met de glimlach. Je bezorgt zowel dranken als kleine gerechten aan tafel. Je hebt oog voor de klant. Je ruimt af en houdt de zaal proper.

 • Operator nachtploeg m/v (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We bieden je een job aan als technisch operator in de nachtploeg voor een bedrijf in de kunststofsector te Erembodegem. Je staat in voor het instellen van de machines, bijsturen van de productieparameters, kwaliteitscontrole, opmetingen uitvoeren en administratieve verwerking van de resultaten.

 • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Zedelgem (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Jobstudent bediende (KORTESSEM)

  Regio: KORTESSEM

  Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor verschillende administratieve taken en ondersteunt verschillende afdelingen.

 • Jobstudent winkelmedewerker (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Carrefour DON BOSCO

  Type: Studentenjob

  Op zaterdag (halve of volledige dag) helpt u mee aan de kassa, aan het vers of in de winkel.

 • Installateur sanitair Regio Mons (Regio Mons)

  Regio: Regio Mons

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Salesbeest gezocht (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

  Type: Zelfstandige activiteit

  Directe verkoop

 • Centric - Linux / Drupal Engineer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Linux / Drupal engineer to join our team in order to provide support for the Linux/Drupal platform     Required knowledge Varnish (reverse proxy & caching) Apache2 (Webserver) PHP (Scripting Language) Galera (MySQL database cluster) Apache Solr (Indexing server) Puppet (config management) Aegir (Drupal deployment system) Jenkins (Automation server) GIT (Version Control) LDAP (user beheer) Syslog (logging) HAProxy (TCP loadbalancer) Memcached (distributed memory object caching) Bash scripting Languages : Dutch &/or French (mandatory) - English   Details   Start date : 02.11.18 End date  : 31.07.19

Zoek naar antwoorden van Pub Cocon in sociale netwerken
Look for responds of Pub Cocon in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pub Cocon. Laat een reactie achter voor Pub Cocon. Pub Cocon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pub Cocon. Leave a respond for Pub Cocon. Pub Cocon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pub Cocon op de google maps. Adres en contacten Pub Cocon
Location of Pub Cocon on the google maps. Address and contacts of Pub Cocon

Andere gerelateerde bedrijven als come Pub Cocon Pub Cocon: Nembrini | Apex Hardware & Software SA | FA. VAN CAMP BRUNO | Delannoy G | VAN HULLE

Other related companies as Pub Cocon: Nembrini | Apex Hardware & Software SA | FA. VAN CAMP BRUNO | Delannoy G | VAN HULLE

Pub Cocon is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pub Cocon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03102233886. Het bedrijf Pub Cocon bevindt zich op het adres: Maagdenstraat 46; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 822,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 415,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Pub Cocon zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pub Cocon is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pub Cocon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pub Cocon, openstaande posities, locatie van Pub Cocon op de kaart.

Pub Cocon is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pub Cocon, company assigned to the tax number BE03102233886. The company Pub Cocon is located at the address: Maagdenstraat 46; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 822,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 415,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Taverns. Products created in Pub Cocon were not found.
The main activity of Pub Cocon is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Pub Cocon is not available. You also can look at reviews of Pub Cocon, open positions, location of Pub Cocon on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pub Cocon, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pub Cocon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pub Cocon, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pub Cocon, employees, financial statistics.