Meuleke ('t)

Contactgegevens Meuleke ('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Meuleke ('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

Meuleke ('t)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Langenberg 23A; 3294; Diest (Molenstede), België

Telefoon (phone): 013 55 66 55 (+32-013 55 66 55) 013 55 66 55 (+32-013 55 66 55)

Fax (fax): +32 (69) 707-69-94 +32 (69) 707-69-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Meuleke ('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Meuleke ('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Meuleke ('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Meuleke ('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Meuleke ('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Meuleke ('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Meuleke ('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Meuleke ('t)
Products information Meuleke ('t)

BTW identificatienummer (tax): BE05010009765
Ondernemingsnummer: 9906341552
Hoofdstad (capital): 872,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 686,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Meuleke ('t) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Meuleke ('t)
(Get full report from official database of BE for Meuleke ('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor Meuleke ('t)
Addition kinds of activities for Meuleke ('t)

251103. Kindermeubelen | Children's wood furniture
284299. Pools en sanitaire artikelen, niet inbegrepen | Polishes and sanitation goods, nec
22539900. Brei de buitenkledingfabrieken in, noch | Knit outerwear mills, nec
50650301. Condensatoren, elektronisch | Capacitors, electronic
55719903. bromfietsen | Mopeds
59490203. Noties, inclusief trim | Notions, including trim

Werken bij Meuleke ('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Meuleke ('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Meuleke ('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Meuleke ('t). Looking for open vacancies in other companies

 • Ruwe ploegbaas - Ruwbouwwerken (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: ASAP Kempen Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je geeft leiding aan een team van metsers en bekisters. Je staat in voor de voorbereiding,  coördinatie en controle van de werkzaamheden. Je beheert het materieel/materiaal. Je waakt over de veiligheid en kwaliteit op de werf in samenwerking met de werfleiding.

 • Chef kok Bedrijfsrestaurant (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor:  - het aansturen en begeleiden van de keukenmedewerkers en/of chefs - de activiteit in de keuken organiseren en coördineren - optimaal food-cost beheer - Kleine administratieve taken uitvoeren   Bedrijfsprofiel: Voor een groeiend bedrijf in de BENELUX zijn we op zoek naar getalenteerde, gemotiveerde medewerker die eten en drinken de rol geeft die het verdient.    

 • Allround ruwbouwarbeider - Brecht/Hoogstraten (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een stabiele onderneming , actief in de industriebouw. Voor hun Allround-ploeg uit Brecht zijn ze op zoek naar versterking. Een greep uit je takenpakket : uitvoeren van funderingswerken: uitvoeren van traditionele bekisting alsook systeembekisting, plaatsen wapening, betonneren meehelpen bij montagewerken : monteren van constructie in staal/beton, prefabwanden als betonpanelen, cellenbetonplaten, sandwichpanelen. meehelpen bij het monteren van dak-en wandplaten en de afwerking hiervan. uitvoeren van metselwerken: betonblokken of snelbouw en het plaatsen van PVC rioleringen. uitvoeren van diverse aanpassingswerken enige ervaring met hoogwerker/verreiker/graafkraan is een pluspunt

 • POETSHULP DRONGEN (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

 • Huishoudhulp Lochristi (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: PUUUR WETTEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

 • Jobstudenten gezocht bij Panos Gent-Zuid (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DELI GENT ZUID

  Type: Studentenjob

  Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemoteveerde student. Dringend iemand nodig die maandag overdag kan werken. Studenten die in de ochtend kunnen werken. Ook andere momenten kunnen ingevuld worden.

 • jobstudent verkoopster Swarovski (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: SWAROVSKI

  Type: Studentenjob

  Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

 • Freelance docent 'HR-manager' campus Leuven (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • kinesitherapeut(e) (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: PRAKTIJK 72

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je wordt deel van ons multi-disciplinair team waarin je als kinesist(e) verantwoordelijk bent voor het behandelen van patiënten met verschillende pathologieën. Een mooie variatie tussen acute en chronische patiënten, in de praktijk of op huisbezoek. Het gaat om een zwangerschapsvervanging start begin februari tot mei. Uren in samenspraak met team.

 • Zelfstandig verpleegkundige (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Thuisverpleging Vitalim

  Type: Zelfstandige activiteit

  Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we vanuit Thuisverpleging Vitalim op zoek naar bijkomende enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige collega- verpleegkundigen Onze missie is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige thuisverpleegkundige neem je deel in het aan huis uitvoeren van de zorgen van onze patiënten. Je komt terecht in een klein gedreven team, met goede ondersteuning en mogelijkheid om bijkomende opleidingen te volgen Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn (voltijdse en/of deeltijdse basis)? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van de patiënt in samenwerking met jouwcollega’s. Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verpleegkundige verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt ð Opvolging van het patiëntendossier Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

 • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

  Regio: BURCHT

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Meuleke ('t) in sociale netwerken
Look for responds of Meuleke ('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Meuleke ('t). Laat een reactie achter voor Meuleke ('t). Meuleke ('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Meuleke ('t). Leave a respond for Meuleke ('t). Meuleke ('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Meuleke ('t) op de google maps. Adres en contacten Meuleke ('t)
Location of Meuleke ('t) on the google maps. Address and contacts of Meuleke ('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come Meuleke ('t) Meuleke ('t): AUTOMETAL VAN BROECK BVBA | INSTITUUT BABOR | MICHEL JAMART | Eurogas Belgium NV | ASPHALTAGE DALPIAZ

Other related companies as Meuleke ('t): AUTOMETAL VAN BROECK BVBA | INSTITUUT BABOR | MICHEL JAMART | Eurogas Belgium NV | ASPHALTAGE DALPIAZ

Meuleke ('t) is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Meuleke ('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05010009765. Het bedrijf Meuleke ('t) bevindt zich op het adres: Langenberg 23A; 3294; Diest (Molenstede). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 872,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 686,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Meuleke ('t) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Meuleke ('t) is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Meuleke ('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Meuleke ('t), openstaande posities, locatie van Meuleke ('t) op de kaart.

Meuleke ('t) is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Meuleke ('t), company assigned to the tax number BE05010009765. The company Meuleke ('t) is located at the address: Langenberg 23A; 3294; Diest (Molenstede). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 872,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 686,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Taverns. Products created in Meuleke ('t) were not found.
The main activity of Meuleke ('t) is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Meuleke ('t) is not available. You also can look at reviews of Meuleke ('t), open positions, location of Meuleke ('t) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Meuleke ('t), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Meuleke ('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Meuleke ('t), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Meuleke ('t), employees, financial statistics.