Vieux Nimes (Taverne l')

Particuliere bedrijvenBosbouw • Vieux Nimes (Taverne l')
Private companiesForestry • Vieux Nimes (Taverne l')

Contactgegevens Vieux Nimes (Taverne l'): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vieux Nimes (Taverne l'): address, phone, fax, email, website, opening hours

Vieux Nimes (Taverne l')

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Vieille Eglise 15; 5670; Viroinval (Nismes), België

Telefoon (phone): 060 31 28 66 (+32-060 31 28 66) 060 31 28 66 (+32-060 31 28 66)

Fax (fax): +32 (64) 267-29-87 +32 (64) 267-29-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vieux Nimes (Taverne l'): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vieux Nimes (Taverne l')"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vieux Nimes (Taverne l')"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vieux Nimes (Taverne l'), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vieux Nimes (Taverne l'). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vieux Nimes (Taverne l'), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vieux Nimes (Taverne l'). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vieux Nimes (Taverne l')
Products information Vieux Nimes (Taverne l')

BTW identificatienummer (tax): BE08303436279
Ondernemingsnummer: 7081481933
Hoofdstad (capital): 206,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 318,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Vieux Nimes (Taverne l') zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vieux Nimes (Taverne l')
(Get full report from official database of BE for Vieux Nimes (Taverne l'))

Aanvulling soorten activiteiten voor Vieux Nimes (Taverne l')
Addition kinds of activities for Vieux Nimes (Taverne l')

6211. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers
513703. Sportkleding voor dames en kinderen en badpakken | Women's and children's sportswear and swimsuits
33510105. Strip, koper en koperlegering | Strip, copper and copper alloy
33999902. Lamineren staal | Laminating steel
35310408. Betonplanten | Concrete plants
35650205. Etiketteringsmachines, industrieel | Labeling machines, industrial
36250103. Motorcontroles, elektrisch | Motor controls, electric
48999905. Satelliet grondstations | Satellite earth stations
50489901. Contactlenzen | Contact lenses
73891802. Handgereedschap ontwerpers | Hand tool designers

Werken bij Vieux Nimes (Taverne l'): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vieux Nimes (Taverne l'): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vieux Nimes (Taverne l'). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vieux Nimes (Taverne l'). Looking for open vacancies in other companies

 • Dakwerkers schuine en platte daken (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Itzu Jobs NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Beveren, een bedrijf gespecialiseerd in platte en schuine daken, zijn wij op zoek naar gemotiveerde dakwerkers. Een eerste ervaring is een vereiste. Ben je op zoek naar een stabiele en dynamische werkgever? Meld je dan nu aan !

 • Medewerker commerciële binnendienst (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je takenpakket is vooral commercieel, namelijk het assisteren van de sales manager. Dit houdt meer bepaald in: Je onderhoudt een klantenportefeuille en zorgt voor de wekelijkse verkoop van karkassen en bijproducten. Je staat in voor de orderingave, de opvolging en de klachtenbehandeling. Je staat in voor het logistiek regelen en organiseren van nieuwe ritten en klanten. Je bent de verbindingspersoon met de productie. Je zal rapporteren vanuit ons ERP pakket naar de bedrijfsleiding zowel op vlak van aankoop als verkoop.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Evergem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • HUISHOUDHULP (M/V) POESELE (voltijds) (POESELE)

  Regio: POESELE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • 2 HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LOKEREN (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wortel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WORTEL)

  Regio: WORTEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Verkoper/Verkoopster (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: PAGODE BVBA

  Type: Studentenjob

  Voor 't Ontbijtkorfje te Berlaar-Heikant zoeken wij een gemotiveerde jobstudent voor de bakkerij en slagerij. Verkoop van bakkerijproducten en vleeswaren. Het aanvullen van de rekken Broodjes afbakken Vlees en Kazen snijden Kleine bereidingen maken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Winkel opkuisen na afsluiten Afrekeningen opmaken Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt Je bent flexibel in uren en taken "De klant eerst" is je motto Je hebt een hands-on mentaliteit Je barst van energie en wil vooruit Je kan een hoog werktempo aan Je bent beschikbaar om te werken tijdens de weekends (za en/of zo) en feestdagen (za, tussen 6.30u-18:30; zo, tussen 6.30-15:30; feestdagen, tussen 6:30-13:00))

 • Young Talent met kennis Duits & Frans (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor Johnson & Johnson in Beerse zoeken we een student met een sterke kennis Duits (schrift), Frans en Nederlands. Je ondersteunt in het detecteren van taalfouten in Duitstalige bijsluiters en volgt opdrachten op vanuit het hoofdkantoor in Neuss.

 • Onderhoudstechnieker (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Vaste Job

  Binnen onze onderhoudsdienst vorm je samen met je collega een tandem betreffende curatief en preventief onderhoud. Je werkt op basis van een planning en anticipeert op vragen vanuit verschillende afdelingen, daarnaast is er ook plaats voor eigen initiatief.

 • Vuloperator (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

  Type: Vaste Job

  Voor een chemisch bedrijf in Zele zijn wij op zoek naar een machinebedienaar voor de vul- en verpakkingsinstallaties. De vuloperator staat in voor de correcte, veilige en efficiënte werking van ofwel de vullijn, ofwel de verpakking operatie. Jouw takenpakket: -Je assisteert bij het verrichten van alle kwaliteitsvereisten voor het vervullen van het ISO9001 kwaliteitssysteem. - Je volgt nauwgezet de toegewezen controles en evaluaties op. - Je meldt probleemsituaties en verricht corrigerende acties indien inbreuken t.o.v. de ISO9001 procedures of principes worden vastgesteld. - Je controleert de grondstoffen aan de hand van de gegevens op de productiebon. - Je verdeelt en organiseert je werk om een optimaal rendement met de gewenste kwaliteit te bekomen. - Je voert alle werkzaamheden uit volgens de geldende veiligheids- en fabrieksvoorschriften en volgens de geldende milieu vergunning en zoneringsvoorschriften. - Je zorgt voor orde en netheid aan de lijn. - Je volgt het productieblad strikt op.

 • Full-stack webdeveloper voor geografische software (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: vind! Engineering Gent

  Type: Vaste Job

  Als full-stack developer sta je in voor het programmeren van software voor geografische doeleinden. Je beoordeelt de werkzaamheden aan de diverse luiken van de software. Je zorgt voor de vertaling naar de verschillende teamleden en houdt de voortgang in de gaten. Je zorgt ervoor dat de ontwikkeling van de software soepel verloopt.

 • Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen (M/V) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: DRIESASSUR

  Type: Vaste Job

  Wegens veel potentieel en groei in ons bedrijf zijn wij opzoek naar een commerciële kracht met kennis van de levensverzekeringen. Wat wordt uw uitdaging? Als Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen beheert u zelfstandig de levensverzekeringen van ons kantoor. Verder doet u ook prospectie in alle takken. Uw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: U bent het aanspreekpunt van ons kantoor voor alles m.b.t. de levensverzekeringen · U vormt de spil tussen onze Account Managers en de verschillende verzekeringsmaatschappijen · U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant · U neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren · U neemt deel aan commerciële acties en u onderhoudt en optimaliseert ons beheerpakket. · U vindt het boeiend veelvuldig telefonisch contact te onderhouden. Op die manier leert u onze partnermaatschappijen en klanten goed kennen. · U staat sterk in uw schoenen en u heeft geen schrik nieuwe klanten te benaderen · U stemt de prospectie verder af met de accounthandlers

Zoek naar antwoorden van Vieux Nimes (Taverne l') in sociale netwerken
Look for responds of Vieux Nimes (Taverne l') in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vieux Nimes (Taverne l'). Laat een reactie achter voor Vieux Nimes (Taverne l'). Vieux Nimes (Taverne l') bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vieux Nimes (Taverne l'). Leave a respond for Vieux Nimes (Taverne l'). Vieux Nimes (Taverne l') on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vieux Nimes (Taverne l') op de google maps. Adres en contacten Vieux Nimes (Taverne l')
Location of Vieux Nimes (Taverne l') on the google maps. Address and contacts of Vieux Nimes (Taverne l')

Andere gerelateerde bedrijven als come Vieux Nimes (Taverne l') Vieux Nimes (Taverne l'): KBC | COIFFURE GHISLAINE | FURNITANS NV | L.B. Création | PORTERS-VASDONCK

Other related companies as Vieux Nimes (Taverne l'): KBC | COIFFURE GHISLAINE | FURNITANS NV | L.B. Création | PORTERS-VASDONCK

Vieux Nimes (Taverne l') is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vieux Nimes (Taverne l'), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08303436279. Het bedrijf Vieux Nimes (Taverne l') bevindt zich op het adres: Rue Vieille Eglise 15; 5670; Viroinval (Nismes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 206,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 318,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Vieux Nimes (Taverne l') zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vieux Nimes (Taverne l') is Bosbouw, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vieux Nimes (Taverne l') is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vieux Nimes (Taverne l'), openstaande posities, locatie van Vieux Nimes (Taverne l') op de kaart.

Vieux Nimes (Taverne l') is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vieux Nimes (Taverne l'), company assigned to the tax number BE08303436279. The company Vieux Nimes (Taverne l') is located at the address: Rue Vieille Eglise 15; 5670; Viroinval (Nismes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 206,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 318,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Taverns. Products created in Vieux Nimes (Taverne l') were not found.
The main activity of Vieux Nimes (Taverne l') is Forestry, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Vieux Nimes (Taverne l') is not available. You also can look at reviews of Vieux Nimes (Taverne l'), open positions, location of Vieux Nimes (Taverne l') on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vieux Nimes (Taverne l'), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vieux Nimes (Taverne l'), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vieux Nimes (Taverne l'), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vieux Nimes (Taverne l'), employees, financial statistics.