Valensy

Contactgegevens Valensy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Valensy: address, phone, fax, email, website, opening hours

Valensy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Rogier 300; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 242 67 37 (+32-02 242 67 37) 02 242 67 37 (+32-02 242 67 37)

Fax (fax): +32 (63) 723-55-23 +32 (63) 723-55-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Valensy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Valensy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Valensy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Valensy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Valensy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Valensy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Valensy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Valensy
Products information Valensy

BTW identificatienummer (tax): BE06427795410
Ondernemingsnummer: 1087066650
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 165,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Valensy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Valensy
(Get full report from official database of BE for Valensy)

Aanvulling soorten activiteiten voor Valensy
Addition kinds of activities for Valensy

1752. Vloeren leggen en vloeren | Floor laying and floor work, nec
282104. Plasticisator / additief gebaseerde plastic materialen | Plasticizer/additive based plastic materials
28749900. Fosfatische meststoffen, nec | Phosphatic fertilizers, nec
34699903. Condensator of condensor blikjes en kisten, gestempeld metaal | Capacitor or condenser cans and cases, stamped metal
51490505. Water, gedestilleerd | Water, distilled
56210103. Kledingwinkels | Dress shops

Werken bij Valensy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Valensy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Valensy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Valensy. Looking for open vacancies in other companies

 • Deeltijds Commercieel Bediende | Dynamisch bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Commercieel Bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van de category manager Zuivel & Bakkerij. Je bent het aanspreekpunt voor commerciële vragen en problemen van de winkels, alsook van de leveranciers. Je probeert deze zelfstandig op te lossen of escaleert waar nodig. Je contacteert leveranciers om de correcte informatie betreffende de folder te bekomen. Je staat in voor een correcte folderadministratie. Je controleert de correctheid van de acties, doet een review van de folderproef,… Je bereidt de analyse van de promo’s en folders van concurrenten voor en verzamelt hiervoor de nodige gegevens. Dit om de Category Manager in staat te stellen een correct prijsbeleid te voeren en sterk te staan in onderhandelingen met de leveranciers. Je doet het voorbereidend werk voor de assortimentsherzieningen. Je zorgt voor de praktische organisatie en opvolging van promoties en animaties in de winkels. Je bereidt leveranciersbezoeken, uitmonsteringen en verschillende evenementen voor.

 • Bordenbouwer - schoolverlaters welkom! (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je stelt na een intensieve interne opleidingsperiode, zelf de elektrische kracht- en stuurborden op, je bedraadt deze borden en je stuurt ze aan.

 • Monteurs gevelbekleding m/v (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bouwproject in uitvoering te Leuven zijn wij dringend op zoek naar plaatsers m/v Het betreft het monteren van aluminium gevel- en plafondbekleding

 • dakwerker : (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je voert dakdichtingswerken uit. Je helpt bij het maken van dakconstructies van appartementsgebouwen & industriële gebouwen (vnl. platte daken) Je helpt bij het plaatsen van zink epdm en roofing Je werkt aan afvoeren (regenpijpen) Je werkt onder leiding van een ploegbaas in een klein team. ?Je werkt in de buitenlucht onder uiteenlopende weersomstandigheden zowel winter als zomer. ?Je werkt op stellingen en geringe hoogtes onder veilige omstandigheden. ?In bezit van een rijbewijs B ?Je kan een attest van goed gedrag en zeden voorleggen. ?Buiten willen werken. ?Geen hoogtevrees hebben maar geen Jan-zonder-vrees! ?Goed met collega?s kunnen omspringen. Dakpannen leistenen staalplaten ? op maat brengen en plaatsen Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Een plat dak afdichten Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol rotswol afdichtingslagen contralatten ?) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten roeflatten daklatten)

 • Huishoudhulp regio Kleit - voltijds / deeltijds (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Kleit zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • Jobstudent Chauffeur B (VORSELAAR)

  Regio: VORSELAAR

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je helpt mee de maaltijden inladen in de bestelwagen Je brengt volgens uitgestippelde route de maaltijden tot bij de klanten. Soms help je ook mee de maaltijden voorbereiden indien het nodig is bij drukte. Namiddag ben je bereid om mee de keuken op te ruimen.

 • Stagiair(e) SignIn Web App (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: ORBID

  Type: Studentenjob

  Een bestaande WPF-applicatie ‘SignIn’ herschrijven naar een Web App. De applicatie: ‘SignIn’ is een applicatie waarbij bezoekers zich kunnen registreren aan een onthaal in een onderneming. Na de registratie krijgt de persoon met wie de bezoeker een afspraak heeft, een melding van aankomst. Terzelfdertijd wordt een QRcode naar de bezoeker gestuurd zodat bij het verlaten van de onderneming het volstaat om enkel die QR te scannen om uitgeschreven te worden. Op deze manier heeft de onderneming een realtime overzicht van alle aanwezigen. Naast het raadplegen van diverse rapporten (overzicht aanwezigen, enquête onthaal, … ) kan een onderneming ook nog extra info meegeven aan de bezoeker (events, evacuatieplan, …). Voor meer info kan je terecht op “www.orbid.be/Software/Orbid-Signin-registratie-bezoekers” Doel: Niet alleen bestaande WPF-programma omzetten naar een Single Page Application (SPA), ook nieuwe features integreren in de nieuwe SaaS-oplossing. Hiervoor zal je nauw samenwerken met ervaren collega’s.

 • Onderhoudsmekanieker (m/v) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: TIMMERMAN EHS

  Type: Vaste Job

  werktuigbouwkundige installaties bij onze klanten onderhouden eenvoudig laswerk (TIG) appendages / flensverbindingen de- en monteren

 • Projectleider (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Projectleider Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een projectleider In overdrachtfase analyseer je de verkochte offerte Je werkt een project uit van A tot Z. Vanaf conceptfase tot en met de nazorg verantwoordelijk voor het ontwerp (zowel mechanisch als elektrisch), de aankoop en de opvolging van de installaties. Prijzen aanvragen van de verschillende componenten die nodig zijn voor een totaal werkend geheel De verschillende subcontractors worden door jou aangestuurd en opgevolgd Tijdens de projecten werk je de documenten uit en zorg je ervoor dat alle dossiers en toestellen aan de vooropgestelde criteria, normen en bedrijfsvoorschriften beantwoorden Je voert de communicatie tussen de klant en de uitvoerenden De opvolging doen naar veiligheid toe op de werven. Opstellen VDM plan, controle PBM's, invullen checklist (VCA) Toezicht op veilig werken

 • Metser (HEESTERT)

  Regio: HEESTERT

  Bedrijf: VECUBO

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een polyvalente metser. Je voert metselwerken uit voor nieuwbouw, verbouwingen en renovatiewerken. Zelfstandig kunnen werken. Werkinstructies volgen. Voldoende technisch inzicht.

 • Reclame bedeler in Mortsel (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • E-commerce I Flexi (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

  Type: Flexijob

  The Lab heeft met zijn geeky webshop de handen vol om de collectie voortdurend up to date te houden. Breng jij als marketeer het product aan de man? Als E-commerce medewerker haal je voldoening uit een vlekkeloze aankoop van bestelling tot levering. Ben jij in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en structuur een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou! TAKEN Verzameling en verwerking van de productinformatie voor de e-shop Verzameling van het beeldmateriaal om de producten aantrekkelijk te presenteren Continue kwaliteitscontrole Je houdt de doelgroep steeds in het achterhoofd Je bent sterk op de hoogte van SEO en weet hoe je het moet toepassen Je houdt steeds de huis- en schrijfstijl voor ogen Je kan nieuwe producten foutloos opladen en bewerken Je houdt controle op de stockbeheersing Je gaat actief op zoek naar ideeën en verbeteringen voor de webshop Je kan meehelpen op beurzen indien nodig Je helpt bij de verwerking van orders en het verzenden ervan

Zoek naar antwoorden van Valensy in sociale netwerken
Look for responds of Valensy in social networks

Lees alle opmerkingen voor Valensy. Laat een reactie achter voor Valensy. Valensy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Valensy. Leave a respond for Valensy. Valensy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Valensy op de google maps. Adres en contacten Valensy
Location of Valensy on the google maps. Address and contacts of Valensy

Andere gerelateerde bedrijven als come Valensy Valensy: FA. VAN MARCKE-VAM | Landelijke Bond Van Watersport | MUSIC OFFICE | Le Regent | REKKAR

Other related companies as Valensy: FA. VAN MARCKE-VAM | Landelijke Bond Van Watersport | MUSIC OFFICE | Le Regent | REKKAR

Valensy is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Valensy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06427795410. Het bedrijf Valensy bevindt zich op het adres: Avenue Rogier 300; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 165,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Valensy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Valensy is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Valensy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Valensy, openstaande posities, locatie van Valensy op de kaart.

Valensy is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Valensy, company assigned to the tax number BE06427795410. The company Valensy is located at the address: Avenue Rogier 300; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 165,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Taverns. Products created in Valensy were not found.
The main activity of Valensy is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Valensy is not available. You also can look at reviews of Valensy, open positions, location of Valensy on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Valensy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Valensy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Valensy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Valensy, employees, financial statistics.