The Black Sheep SPRL

Contactgegevens The Black Sheep SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data The Black Sheep SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

The Black Sheep SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place du Grand Sablon 8-9; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 502 98 28 (+32-02 502 98 28) 02 502 98 28 (+32-02 502 98 28)

Fax (fax): +32 (61) 144-14-80 +32 (61) 144-14-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) The Black Sheep SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "The Black Sheep SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "The Black Sheep SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van The Black Sheep SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen The Black Sheep SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of The Black Sheep SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees The Black Sheep SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti The Black Sheep SPRL
Products information The Black Sheep SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09947814941
Ondernemingsnummer: 8984039306
Hoofdstad (capital): 955,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 585,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in The Black Sheep SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor The Black Sheep SPRL
(Get full report from official database of BE for The Black Sheep SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor The Black Sheep SPRL
Addition kinds of activities for The Black Sheep SPRL

382700. Optische instrumenten en lenzen | Optical instruments and lenses
502302. Linnengoed en handdoeken | Linens and towels
641103. Verzekeringsagenten en makelaars | Insurance agents and brokers
753903. Elektrische diensten | Electrical services
35820000. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
51310212. Tape, textiel | Tape, textile
57130000. Vloerbedekking winkels | Floor covering stores
60819900. Buitenlandse bank en filialen en agentschappen, nv | Foreign bank and branches and agencies, nec
87110404. Bouwtechniek | Structural engineering

Werken bij The Black Sheep SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in The Black Sheep SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor The Black Sheep SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for The Black Sheep SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Machine bedienaar (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor 1 van onze klanten te Kampenhout gespecialiseerd in staalstructuren zijn we op zoek naar een machine bedienaar. Je takenpakket als machine bedienaar: je staat in voor het produceren van onderdelen op een van onze machines, zaagboorlijn, ponskniplijn, brandtafel en/of plooibank. je voert maatcontroleren uit, neemt nieuwe materialen of haalt geproduceerde materialen van de machine. je doet kleine onderhoudswerkzaamheden (smeren, nazicht,...)

 • Industrieel reiniger te Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons te Lokeren zijn wij op zoek naar een industrieel reiniger.  Takenpakket: Intern reinigen van tankwagens, bulkwagen, containerwagens… Rijden met een heftruck, depot van containers… Opvolging van de werkzaamheden bij de cleaningsactiviteiten (o.a. aanvullen van reinigingsmiddelen…) Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in tankreiniging.

 • Albert Heijn (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de Albert Heijn in Maaseik zijn wij op zoek naar personen die enkele dagen per week beschikbaar zijn. Je wordt ingezet aan de kassa en/of aan de uitpak.

 • Productiearbeider Daikin (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jouw takenpakket als productiemedewerker zal bestaan uit: Montage van toestellen zoals o.a. airco en warmtepompen Het vastmaken van verschillende onderdelen zoals o.a. vastschroeven. Bekabeling van de toestellen Gebruik van elektrisch gereedschap Orderpicken: onderdelen klaarleggen voor de diverse lijnen Neem zeker een kijk naar deze video en maak al kennis met jouw toekomstige collega's en werkvloer ! bit.ly/2u5yRAC

 • Verkoopmedewerker Zoersel (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor: verzorgen en aanvullen van de toonbank de kwaliteit en versheid van de producten bewaren de klant op maat verder helpen met zijn bestelling bestellingen klaarzetten voor klanten bereidingen maken: salades traiteur... opvolgen van de bestellingen van vleeswaren onderhoud van de winkel: poesten toonbank afwas... bijspringen achteraan in de winkel indien nodig

 • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GENT - DRONGEN (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken; U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

 • Productiemedewerker - jobstudent (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

  Type: Studentenjob

  Mogelijke taken: inpakken van afgewerkte producten etiketteren van dozen stapelen van dozen op paletten de controle van het eindproduct op datum en etiket ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen beveiligen, labelen en verpakken van bestellingen rolcontainers vullen voor transport, manueel laden en lossen van trailers orderpicking met een scanner het schoonhouden van jouw werkplek het sorteren van afval- en restproducten Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/2801a314df82197fa3f4127103dd452d

 • Merchandiser (ROUBAIX)

  Regio: ROUBAIX

  Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant actief in de grafische sector, met hoofdzetel in Roubaix is Konvert Office op zoek naar een Merchandiser (m/v). Onze klant is op zoek naar een tijdelijk medewerker voor 1 à 2 maanden om klanten in België en Wallonië te bezoeken en hun onderhoudsproducten voor de grafische machines voor te stellen en te demonstreren.

 • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TASTE ART

  Type: Studentenjob

  TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Studio 101' en 'Clipdance' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

 • MAGAZIJNIER (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ALGEMENE INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN

  Type: Vaste Job

  A.I.S. groep is een familiebedrijf met een geschiedenis van meer dan 30 jaar. Als familiebedrijf zijn we sterk verbonden met onze klanten en onze meer dan 40 werknemers. We kiezen resoluut voor een transparante en persoonlijke aanpak met een kwalitatief eindresultaat als doel. Onze ondernemingsgroep omvat drie afdelingen: A.I.S. Interieur : Binnenhuis Schilder- en decoratiewerken A.I.S. Industrie: Industriële straal- en schilderwerken A.I.S. Steigerbouw: Plaatsing en verhuur van steigers

 • Sales Representative in Security (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: JOBMATCH GENT

  Type: Vaste Job

  Ontwikkelen van de verkoop in de aan jou toegewezen regio op basis van networking, cold calling en prospectie; Verkopen van Security services aan small & medium business klanten om zo je targets te behalen en overshooten; Ontwikkelen en identificeren van nieuwe business opportuniteiten in jouw regio; Onderhouden van relaties met bestaande klanten en deze verder uitbouwen; Update van de CRM tool om zo je klanten te kunnen opvolgen en ook correct te kunnen rapporteren; Je rapporteert op regelmatige basis aan de Sales Manager de stand van zaken: afgesloten contracten, zaken in de pipeline enz; Je gaat de behoefte van de klanten analyseren en aangepaste technische oplossingen aanbieden;

 • Interim Verpleegkundige EVERGEM (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor een woonzorgcentrum in Evergem zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die graag willen bijwerken. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van The Black Sheep SPRL in sociale netwerken
Look for responds of The Black Sheep SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor The Black Sheep SPRL. Laat een reactie achter voor The Black Sheep SPRL. The Black Sheep SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for The Black Sheep SPRL. Leave a respond for The Black Sheep SPRL. The Black Sheep SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie The Black Sheep SPRL op de google maps. Adres en contacten The Black Sheep SPRL
Location of The Black Sheep SPRL on the google maps. Address and contacts of The Black Sheep SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come The Black Sheep SPRL The Black Sheep SPRL: VAN DE STEENE JOHNNY | MAISON MARIAGE | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | OLAERTS W. | FA. DESRUMAUX

Other related companies as The Black Sheep SPRL: VAN DE STEENE JOHNNY | MAISON MARIAGE | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | OLAERTS W. | FA. DESRUMAUX

The Black Sheep SPRL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is The Black Sheep SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09947814941. Het bedrijf The Black Sheep SPRL bevindt zich op het adres: Place du Grand Sablon 8-9; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 955,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 585,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in The Black Sheep SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van The Black Sheep SPRL is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van The Black Sheep SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van The Black Sheep SPRL, openstaande posities, locatie van The Black Sheep SPRL op de kaart.

The Black Sheep SPRL is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is The Black Sheep SPRL, company assigned to the tax number BE09947814941. The company The Black Sheep SPRL is located at the address: Place du Grand Sablon 8-9; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 955,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 585,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Taverns. Products created in The Black Sheep SPRL were not found.
The main activity of The Black Sheep SPRL is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of The Black Sheep SPRL is not available. You also can look at reviews of The Black Sheep SPRL, open positions, location of The Black Sheep SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over The Black Sheep SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf The Black Sheep SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about The Black Sheep SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company The Black Sheep SPRL, employees, financial statistics.