Impasse-Temps

Contactgegevens Impasse-Temps: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Impasse-Temps: address, phone, fax, email, website, opening hours

Impasse-Temps

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Dampremy 61; 6000; Charleroi, België

Telefoon (phone): 071 30 84 71 (+32-071 30 84 71) 071 30 84 71 (+32-071 30 84 71)

Fax (fax): +32 (81) 325-34-41 +32 (81) 325-34-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Impasse-Temps: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Impasse-Temps"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Impasse-Temps"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Impasse-Temps, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Impasse-Temps. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Impasse-Temps, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Impasse-Temps. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Impasse-Temps
Products information Impasse-Temps

BTW identificatienummer (tax): BE05904571533
Ondernemingsnummer: 7093017578
Hoofdstad (capital): 985,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 882,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Impasse-Temps zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Impasse-Temps
(Get full report from official database of BE for Impasse-Temps)

Aanvulling soorten activiteiten voor Impasse-Temps
Addition kinds of activities for Impasse-Temps

591200. Drug winkels en eigen winkels | Drug stores and proprietary stores
23290203. Field jackets, military | Field jackets, military
23990401. Bandoleers | Bandoleers
30210102. Laarzen, plastic | Boots, plastic
35799910. Stapelverwijderaars | Staple removers

Werken bij Impasse-Temps: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Impasse-Temps: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Impasse-Temps. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Impasse-Temps. Looking for open vacancies in other companies

 • Bijrijder te Kampenhout (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Kampenhout zoekt betrouwbare flexibele vuilnisophalers voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Kampenhout. Samen met je chauffeur zal je afvalcontainer ophalen bij klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Kampenhout rijden.

 • Orderpicker 2 ploegen Grimbergen (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant die gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van zware machines voor de weg- water en mijnbouw, zijn we op zoek naar gemotiveerde magazijniers. Het bedrijf is gelegen in Grimbergen en is volop op zoek naar orderpickers om in 2 ploegen te werken.

 • SCHRIJNWERK: HOUTSKELETBOUW (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een ploegbaas schrijnwerker/plaatser houtskeletbouw om een team van 2 à 3 personen te leiden.

 • Onco-Coach 19u (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Maandag® Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als onco-coach of verpleegkundige, gespecialiseerd in de oncologie, sta je ten dienste van alle patiënten met een oncologische aandoening. Samen met de behandelend arts, het verpleegkundig team en andere zorgverleners zorg jij voor de persoonlijke opvang en de ondersteuning van de patiënt en zijn naasten. Je begeleidt, coördineert en bewaakt je patiënt gedurende het hele zorgtraject op het daghospitaal en staat mee in voor de activiteiten van het dagelijks leven. Je bespreekt de evolutie van de klinische toestand met het interdisciplinaire team en vermeld de verpleegkundige verstrekkingen in de administratieve dossiers. Daarnaast zorg je ervoor dat het medisch afval en het herbruikbaar medisch materiaal behandeld wordt.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zwalm (MUNKZWALM)

  Regio: MUNKZWALM

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • HUISHOUDHULP REGIO MOORSLEDE (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: GREENHOUSE IZEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Sint-Eloois-Winkel en regio Moorslede zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

 • Huishoudhulp in Groot-Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Haaltert (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Londerzeel)

  Regio: Regio Londerzeel

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Student Billing (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

  Type: Studentenjob

  _

 • telecomtechnieker (HEVER)

  Regio: HEVER

  Bedrijf: ABSOTECH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Jobaanbieding als telecomtechnieker op zelfstandige basis. Bent u de kandidaat die wij zoeken? Absotech bvba is een jong bedrijf dat sinds 2010 technische interventies uitvoert in onderaanneming van Proximus. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker op zelfstandige basis die de Vlaamse rand rond Brussel kan bedienen. De job bestaat in het uitvoeren van technische installaties voor telefoon, internet en digitale tv bij Proximus klanten alsook het verhelpen van storingen op de telecominstallaties. Het profiel dat wij zoeken heeft een basiskennis elektriciteit en computer en dient in het bezit te zijn van een B-rijbewijs. U moet een BTW-nummer hebben of bereid zijn er één aan te vragen. Het is eveneens belangrijk om autonoom te kunnen werken en werkinstructies te volgen. De geschikte medewerker moet tot slot flexibel, klantgericht en sociaalvaardig zijn, vereiste talenkennis: frans en nederlands. Indien u interesse heeft in deze vacature, dient u eerst deel te nemen aan een screening. Indien u slaagt voor deze screening, kunt u starten aan de opleiding. Bent u de kandidaat die wij zoeken, gelieve dan uw cv met korte motivatie te bezorgen aan Absotech bvba Patrick Van Pestel E-mail: [email protected] Voor extra informatie en ondersteuning bij het opstarten van een zelfstandige activiteit kan u ook bij VDAB terecht, zie http://vdab.be/werkinzicht/zelfstandige.shtml er zijn nu ook ondersteunende maatregelen voor werklozen die een eigen zaak willen starten, meer info: http://www.maakwerkvanjezaak.be/ Bent u 50+? Dan kan u hier ook veel nuttige informatie vinden: http://www.neosvzw.be/page?orl=10171&ssn=&lng=1&pge=4948

 • Chauffeur Huisartsenwachtpost regio Veurne (Regio Veurne)

  Regio: Regio Veurne

  Bedrijf: AMBULANCE FIRST CARE

  Type: Flexijob

  Als chauffeur van de huisartsenwachtpost werk je in het weekend en op feestdagen. Je begeleidt dokters naar hun afspraken overdag en 's nachts. Enkele belangrijke competenties: Stressbestendig Rustgevend Beleefd en vriendelijk Verzorgd voorkomen Ervaring en kennis van het wegennetwerk

Zoek naar antwoorden van Impasse-Temps in sociale netwerken
Look for responds of Impasse-Temps in social networks

Lees alle opmerkingen voor Impasse-Temps. Laat een reactie achter voor Impasse-Temps. Impasse-Temps bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Impasse-Temps. Leave a respond for Impasse-Temps. Impasse-Temps on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Impasse-Temps op de google maps. Adres en contacten Impasse-Temps
Location of Impasse-Temps on the google maps. Address and contacts of Impasse-Temps

Andere gerelateerde bedrijven als come Impasse-Temps Impasse-Temps: CORNة PORT-ROYAL CHOCOLATIER | Mornard L SPRL | Cassiman sprl | JAN SPIRITUS | Gillis M

Other related companies as Impasse-Temps: CORNة PORT-ROYAL CHOCOLATIER | Mornard L SPRL | Cassiman sprl | JAN SPIRITUS | Gillis M

Impasse-Temps is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Impasse-Temps, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05904571533. Het bedrijf Impasse-Temps bevindt zich op het adres: Rue de Dampremy 61; 6000; Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 985,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 882,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Impasse-Temps zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Impasse-Temps is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Impasse-Temps is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Impasse-Temps, openstaande posities, locatie van Impasse-Temps op de kaart.

Impasse-Temps is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Impasse-Temps, company assigned to the tax number BE05904571533. The company Impasse-Temps is located at the address: Rue de Dampremy 61; 6000; Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 985,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 882,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Taverns. Products created in Impasse-Temps were not found.
The main activity of Impasse-Temps is Petroleum Refining and Related Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Impasse-Temps is not available. You also can look at reviews of Impasse-Temps, open positions, location of Impasse-Temps on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Impasse-Temps, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Impasse-Temps, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Impasse-Temps, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Impasse-Temps, employees, financial statistics.