Imaige Nostre-Dame (A l')

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Imaige Nostre-Dame (A l')
Private companiesHealth Services • Imaige Nostre-Dame (A l')

Contactgegevens Imaige Nostre-Dame (A l'): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Imaige Nostre-Dame (A l'): address, phone, fax, email, website, opening hours

Imaige Nostre-Dame (A l')

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du March茅 aux Herbes 8; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 219 42 49 (+32-02 219 42 49) 02 219 42 49 (+32-02 219 42 49)

Fax (fax): +32 (65) 938-32-78 +32 (65) 938-32-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Imaige Nostre-Dame (A l'): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Imaige Nostre-Dame (A l')"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Imaige Nostre-Dame (A l')"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Imaige Nostre-Dame (A l'), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Imaige Nostre-Dame (A l'). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Imaige Nostre-Dame (A l'), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Imaige Nostre-Dame (A l'). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Imaige Nostre-Dame (A l')
Products information Imaige Nostre-Dame (A l')

BTW identificatienummer (tax): BE05825195312
Ondernemingsnummer: 2802581787
Hoofdstad (capital): 895,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 167,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Imaige Nostre-Dame (A l') zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Imaige Nostre-Dame (A l')
(Get full report from official database of BE for Imaige Nostre-Dame (A l'))

Aanvulling soorten activiteiten voor Imaige Nostre-Dame (A l')
Addition kinds of activities for Imaige Nostre-Dame (A l')

1011. Ijzer ertsen | Iron ores
2231. Geweven stofmolen, wol | Broadwoven fabric mills, wool
249907. Riet-, rotan-, rieten- en wilggerei, behalve meubels | Reed, rattan, wicker, and willow ware, except furniture
20340207. Olijven, gedroogd | Olives, dried
22110406. Stapelstoffen, katoen | Pile fabrics, cotton
28650208. Solvent nafta | Solvent naphtha
36740207. microprocessoren | Microprocessors
73590706. Videocassette recorder en accessoire verhuur | Video cassette recorder and accessory rental
82999900. Scholen en educatieve diensten, nec, nec | Schools and educational services, nec, nec

Werken bij Imaige Nostre-Dame (A l'): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Imaige Nostre-Dame (A l'): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Imaige Nostre-Dame (A l'). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Imaige Nostre-Dame (A l'). Looking for open vacancies in other companies

 • LASSERS gezocht! (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in regio Tielt gaan wij op zoek naar HALFAUTOMAAT-lassers. dagwerk. 40 uren (12 extra verlofdagen). als je kan planlezen is dat heel mooi meegenomen, het is echter geen must!

 • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp regio Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe spontane en energieke collega. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

 • Huishoudhulp (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: WIT TREMELO

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud zoals schoonmaken van de woning, ramen wassen, strijken,…

 • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: alfaThuis

  Type: Dienstenchequebaan

  alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

 • Student supermarkt (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Heusden-Zolder zoeken we gemotiveerde studenten die minstens 1 dag per weekend beschikbaar is. Je wordt ingezet om winkelrekken aan te vullen en aan de kassa.

 • Evenement medewerker (Student) 16/09 (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant zijn we op zoek naar twee Evenement medewerkers die graag de handen uit de mouwen steken. Samen met je teamgenoten sta je in voor het afbreken van het parcours voor de Brico-cross veldrit in Geraardsbergen. Dit zijn al een aantal taken waar je verantwoordelijk voor bent: -banners afhalen -vlaggen naar beneden halen -weghalen van reclame -...

 • LERAREN (regio ANTWERPEN) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Studentenjob

  Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SA2018.

 • Studenten m/v kelner ZAAL (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: CAFE PARTI

  Type: Studentenjob

  Jobstudenten gezocht om op te dienen; zowel tijdens het schooljaar als tijdens schoolvakanties Aantal uren en dagen bespreekbaar week en/of weekend

 • STUDENT Credit Advisor (Zaterdag) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Buy Way Personal Finance

  Type: Studentenjob

  Bent u op zoek naar een autonome student job waarbij u in contact staat met klanten ? Wenst u in te staan voor het imago van Buy Way Personal Finance bij een leider van de meubelmarkt en hun eindklanten bijstaat ? Bent u op zoek naar een functie waar u toegang krijgt tot officiële opleidingen over kredieten en verzekeringen? Dan is deze functie iets voor u ! U bent op zoek naar een studentjob te Gent? Voornaamste activiteiten Als Credit Advisor bent u aanwezig in de winkel van onze partner en vertegenwoordigt u Buy Way, zowel ten opzichte vanzowel de eindklanten als de teams van onze partner: U verwelkomt, begeleidt en adviseert de klanten op een persoonlijke en professionele manier U luistert aandachtig en analyseert zijn/haar situatie om financiële oplossingen te bieden die aangepast zijn aan zijn/haar situatie. U volgt de procedures om een hoogwaardige service te bieden U staat in vor het imago van Buy Way bij de teams van onze partner

 • CHAUFFEURS (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: DESUTTER GROUP

  Type: Vaste Job

  Desutter Group werft chauffeurs aan voor onmiddellijke indiensttreding wegens uitbreiding vloot.

 • Kinderpsychiater (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Momenteel zijn wij op zoek naar een kinderpsychiater voor diagnostisch onderzoek en begeleiding van minderjarigen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

Zoek naar antwoorden van Imaige Nostre-Dame (A l') in sociale netwerken
Look for responds of Imaige Nostre-Dame (A l') in social networks

Lees alle opmerkingen voor Imaige Nostre-Dame (A l'). Laat een reactie achter voor Imaige Nostre-Dame (A l'). Imaige Nostre-Dame (A l') bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Imaige Nostre-Dame (A l'). Leave a respond for Imaige Nostre-Dame (A l'). Imaige Nostre-Dame (A l') on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Imaige Nostre-Dame (A l') op de google maps. Adres en contacten Imaige Nostre-Dame (A l')
Location of Imaige Nostre-Dame (A l') on the google maps. Address and contacts of Imaige Nostre-Dame (A l')

Andere gerelateerde bedrijven als come Imaige Nostre-Dame (A l') Imaige Nostre-Dame (A l'): Wathion R | GAY L. & CO | REIZEN UNIVERSITAS INT. | BAKKERIJ DE VOS | United Networks

Other related companies as Imaige Nostre-Dame (A l'): Wathion R | GAY L. & CO | REIZEN UNIVERSITAS INT. | BAKKERIJ DE VOS | United Networks

Imaige Nostre-Dame (A l') is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Imaige Nostre-Dame (A l'), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05825195312. Het bedrijf Imaige Nostre-Dame (A l') bevindt zich op het adres: Rue du March茅 aux Herbes 8; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 895,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 167,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Imaige Nostre-Dame (A l') zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Imaige Nostre-Dame (A l') is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Imaige Nostre-Dame (A l') is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Imaige Nostre-Dame (A l'), openstaande posities, locatie van Imaige Nostre-Dame (A l') op de kaart.

Imaige Nostre-Dame (A l') is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Imaige Nostre-Dame (A l'), company assigned to the tax number BE05825195312. The company Imaige Nostre-Dame (A l') is located at the address: Rue du March茅 aux Herbes 8; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 895,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 167,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Taverns. Products created in Imaige Nostre-Dame (A l') were not found.
The main activity of Imaige Nostre-Dame (A l') is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Imaige Nostre-Dame (A l') is not available. You also can look at reviews of Imaige Nostre-Dame (A l'), open positions, location of Imaige Nostre-Dame (A l') on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Imaige Nostre-Dame (A l'), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Imaige Nostre-Dame (A l'), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Imaige Nostre-Dame (A l'), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Imaige Nostre-Dame (A l'), employees, financial statistics.