IDEFIX

Contactgegevens IDEFIX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IDEFIX: address, phone, fax, email, website, opening hours

IDEFIX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Aalstersesteenweg 2; 9400; Ninove, België

Telefoon (phone): 054 34 17 91 (+32-054 34 17 91) 054 34 17 91 (+32-054 34 17 91)

Fax (fax): +32 (53) 990-58-25 +32 (53) 990-58-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IDEFIX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IDEFIX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IDEFIX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IDEFIX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IDEFIX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IDEFIX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IDEFIX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IDEFIX
Products information IDEFIX

BTW identificatienummer (tax): BE04432403564
Ondernemingsnummer: 5779052734
Hoofdstad (capital): 105,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 156,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in IDEFIX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IDEFIX
(Get full report from official database of BE for IDEFIX)

Aanvulling soorten activiteiten voor IDEFIX
Addition kinds of activities for IDEFIX

0742. Veterinaire diensten, specialiteiten | Veterinary services, specialties
01799911. Guava Grove | Guava grove
20489908. Feeds, specialiteit: muizen, guinnea varken, enz. | Feeds, specialty: mice, guinnea pig, etc.
30110200. Pneumatische banden, alle soorten | Pneumatic tires, all types
30691300. Rubberrollen en rolbekledingen | Rubber rolls and roll coverings
50740100. Waterverwarmers en zuiveringsapparatuur | Water heaters and purification equipment

Werken bij IDEFIX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IDEFIX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IDEFIX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IDEFIX. Looking for open vacancies in other companies

 • Schrijnwerker (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  voor onze klant te opglabbeek (regio hasselt) zijn we op zoek naar een chrijnwerker-plaatser  

 • Chauffeur C / CE (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je in het bezit van een rijbewijs C of CE? Zou je graag nationale ritten doen als chauffeur C of CE? Bekijk dan zeker onderstaande vacature CHAUFFEUR voor een bedrijf te Zwijnaarde. Je bent bereid tussen 5 en 6u op te starten in Zwijnaarde om daar te vertrekken met geladen vrachtwagen. Deze goederen kunnen verschillen van kleine paketten tot paketten die geleverd worden op paletten. Een rit zal ongeveer 20 à 25 stops inhouden waarbij je de goederen lost bij de klant (dit zowel manueel als met een elektrische transpallet). Dit voor klanten in Regio Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

 • Aankoper (HERNE)

  Regio: HERNE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant gelegen in Herne zijn we op zoek naar een aankoper: Beheer van eigen leveranciersportefeuille: stock analyse, technische informatie gebruiken, uitvoeren van prijs- en kwaliteitsanalyses, contact met klanten bij kwaliteitsproblemen of facturatie Bestellingen plaatsen bij overzeese leveranciers, rekening houdend met huidige voorraad en toekomstige noden, leveringstermijnen, kosten en service Opvolgen van productie bij de leverancier Organiseren van (maritiem) transport in samenwerking met een expediteur en instaan voor de inklaring bij de douane

 • HUISHOUDHULP Nazareth. (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: DE MANGELAAR

  Type: Dienstenchequebaan

  Je gaat schoonmaken bij particulieren in de regio Nazareth.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: PUUUR BILZEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ASSE (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: GREENHOUSE ASSE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Asse zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt graag al jouw vragen!

 • Strijkhulp/Huishoudhulp te Kortenberg (KORTENBERG)

  Regio: KORTENBERG

  Bedrijf: AXXI4YOU T POETSHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Je zal tewerkgesteld worden in ons strijkatelier te Kortenberg. Dit kan gecombineerd worden met enkele klanten waar je als huishoudhulp aan de slag kan gaan. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Product-/Procesingenieur (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Als product-/procesingenieur maak je deel uit van een team technische deskundigen waarmee je nauw samenwerkt. Je introduceert, coördineert en begeleidt een spectrum aan producten in het productieproces waarbij je ook instaat voor het opmaken van de werkinstructies en aanmaken van de nodige machineprogramma's voor het afwerken van complexe PCB's. Hierbij vorm je de cruciale link tussen de ontwikkeling en de productie in Oostkamp. Oplossingen voor technische problemen uitwerken, voorstellen en deze omzetten is hierbij essentieel. Je beslist over eventuele afwijkingen en je bent verantwoordelijk voor de documentenconfiguratie. Bij veranderingen aan een product sta je in voor het aanpassen van de werkbeschrijvingen en de vastgelegde plantijden. Kwaliteitsproblemen analytisch en methodisch aanpakken behoort eveneens tot je takenpakket.

 • PROJECTLEIDER WATERBOUW - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: SERTEC nv

  Type: Vaste Job

  Als projectleider van de afdeling waterbouw ben je verantwoordelijk voor voor de volledige praktische organisatie van de totaaluitvoering op de werf, zowel technisch als financieel-administratief. Je stuurt en motiveert je werknemers en onderaannemers om de werkzaamheden vlot te laten verlopen Je volgt een stipte planning Je hebt oog voor de veiligheid op de werf Je bewaakt de kwaliteit der werken

 • Account Manager KW (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ROULARTA MEDIA GROUP

  Type: Vaste Job

  Heb jij een sterke interesse voor regionaal nieuws? Komt een klant voor jou op de eerste plaats en beschik je over commerciële flair? Dan hebben wij dé sales-job van je leven! Krant van West-Vlaanderen is dé toonaangevende krant in West-Vlaanderen. In onze acht lokale edities brengen wij al het nieuws uit jouw straat, jouw dorp, van bij jouw club, jouw vereniging of jouw bedrijf. Die zeer lokale aanpak combineren wij met regionale en provinciale verhalen die West-Vlamingen met elkaar verbinden of die West-Vlaamse projecten en mensen op de nationale agenda zetten. Om ons team te versterken, zoeken wij een enthousiaste Account Manager in Roeselare! JE UITDAGING Je staat in voor verschillende opdrachten en acties voor Krant van West-Vlaanderen. Je adviseert de klant bij het uitwerken van een optimaal mediaplan om zijn reclamebudget maximaal te doen renderen. Je begeleidt de klant bij de uitvoering van zijn reclamecampagne doorheen het hele traject. Je verkoopt actie- en themareclame als ondersteuning van winkelacties zoals: opendeurdagen, lancering nieuwe collecties, solden, … Je werkt mee aan de ontwikkeling en de uitvoering van verkoopinitiatieven.

 • 3D-ICT - Project Manager Junior (BRAINE-L'ALLEUD)

  Regio: BRAINE-L'ALLEUD

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are looking for an IT Patient Safety Solutions Architect and Technical Project Manager.      Role   The candidate will work on the release of several small projects and interact mainly with offshore vendors. The main tasks will be:  Coordinate the implementation & validation activities of IT projects in patient safety systems like:  Oracle Argus 8  Oracle Empirica Signal RxLogix PVSignal  PVI CaseIntake  Collaborate with the external technical support group to implement changes  Assist validation lead with design, review, and approval of test plans and test scripts  Author, and review system design documents and validation documents    Required experience Ability to communicate with non-technical experts and translate details into non-technical language  Driven by the motivation to deliver results  Ambition to work independently and to structure workload  Project management experience  Knowledge of PL/SQL is a plus  Experience in working with offshore partners is a plus  3 to 5 years experience and at least 1 to 2 year of project management experience Language: Dutch/French + English   The position is for Braine site and the candidate can work remotely

Zoek naar antwoorden van IDEFIX in sociale netwerken
Look for responds of IDEFIX in social networks

Lees alle opmerkingen voor IDEFIX. Laat een reactie achter voor IDEFIX. IDEFIX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IDEFIX. Leave a respond for IDEFIX. IDEFIX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IDEFIX op de google maps. Adres en contacten IDEFIX
Location of IDEFIX on the google maps. Address and contacts of IDEFIX

Andere gerelateerde bedrijven als come IDEFIX IDEFIX: 1850 | Buys L | BANCONTACT-MISTER CASH | I. HAECK | Moens Pi猫rre BVBA

Other related companies as IDEFIX: 1850 | Buys L | BANCONTACT-MISTER CASH | I. HAECK | Moens Pi猫rre BVBA

IDEFIX is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IDEFIX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04432403564. Het bedrijf IDEFIX bevindt zich op het adres: Aalstersesteenweg 2; 9400; Ninove. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 105,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 156,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in IDEFIX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IDEFIX is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IDEFIX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IDEFIX, openstaande posities, locatie van IDEFIX op de kaart.

IDEFIX is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is IDEFIX, company assigned to the tax number BE04432403564. The company IDEFIX is located at the address: Aalstersesteenweg 2; 9400; Ninove. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 105,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 156,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Taverns. Products created in IDEFIX were not found.
The main activity of IDEFIX is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of IDEFIX is not available. You also can look at reviews of IDEFIX, open positions, location of IDEFIX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IDEFIX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IDEFIX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IDEFIX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IDEFIX, employees, financial statistics.