Hoekske('t)

Particuliere bedrijvencommunicatie • Hoekske('t)
Private companiesCommunications • Hoekske('t)

Contactgegevens Hoekske('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hoekske('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

Hoekske('t)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beernemstraat 18; 8750; Wingene, België

Telefoon (phone): 051 65 55 81 (+32-051 65 55 81) 051 65 55 81 (+32-051 65 55 81)

Fax (fax): +32 (53) 877-38-49 +32 (53) 877-38-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hoekske('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hoekske('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hoekske('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hoekske('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hoekske('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hoekske('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hoekske('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hoekske('t)
Products information Hoekske('t)

BTW identificatienummer (tax): BE08853302001
Ondernemingsnummer: 4539794921
Hoofdstad (capital): 972,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 637,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Hoekske('t) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hoekske('t)
(Get full report from official database of BE for Hoekske('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor Hoekske('t)
Addition kinds of activities for Hoekske('t)

4911. Elektrische diensten | Electric services
347900. Metalen bekleding en geallieerde diensten | Metal coating and allied services
899999. Diensten, nec, nec | Services, nec, nec
28190400. Natrium- en kaliumverbindingen, excl. | Sodium & potassium compounds, exc. bleaches, alkalies, alum.
32290700. Glas verlichting apparatuur onderdelen | Glass lighting equipment parts
32910305. Staalwol | Steel wool
36340512. Tandenborstels, elektrisch | Toothbrushes, electric
96510402. Regeling, diverse commerciële sectoren, overheid | Regulation, miscellaneous commercial sectors, state government

Werken bij Hoekske('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hoekske('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hoekske('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hoekske('t). Looking for open vacancies in other companies

 • Operator Meng Wals (M/V) (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  * De juiste mengsels samen stellen aan de hand van recepten. je plaatst grondstoffen of producten op weegschalen , in weegbakken, ..... * werken met weeg- en hijsapparatuur

 • Elektricien (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent dagdagelijks in de weer binnen grootschalige buitenverlichtingsprojecten om te zorgen dat het licht brandt. In onze projecten zijn de uit te voeren taken zeer breed, maar je focus zal liggen op het elektrische deel van de uit te voeren werken, zoals het plaatsen en aansluiten van verlichtingstoestellen, verdeelkasten, stuurmodules, bekabeling, etc. Onze projecten bevinden zich zowel in de sportwereld, de industrie, architecturale aanlichting en omgevingsverlichting in parken, pleinen etc. 

 • Teamleader / Foreman (EINDHOUT)

  Regio: EINDHOUT

  Bedrijf: Start People Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij een people-minded persoon met sterke kennis van warehouse processen?! Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! ull; Als teamleader stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je supervisor en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. ull; Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. ull; Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd en nageleefd wordt. ull; Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte tools. ull; Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit & personeelswijzigingen)

 • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudster/poetsvrouw (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: LOTUS CLEAN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een gezin regio Beverlo/Leopoldsburg zijn we op zoek naar een huishoudster voor +/- 24u. Een zelfstandig iemand die kan poetsen, strijken, koken, ... .

 • Poetshulp 20u per week te Ichtegem/Gistel (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: AMBY TORHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • TECHNISCH TALENT (studenten) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Studentenjob

  Wij beschikken over een uitgebreid en solide bedrijvennetwerk en bieden tal van technische jobs op verschillende levels aan. Bedrijfsprofiel: Select HR bestaat 12 jaar in Hasselt en is uitgegroeid tot een van dé HR partners voor technisch talent.

 • Telemarketing Franstalig (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: Tasco

  Type: Studentenjob

  Telefoonwerk (uitnodigen voor onze opendeurdagen) Databankbeheer voor onze nieuwe klanten Wij werken elke dag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30, op vrijdag tot 15u30. Geen avond- of weekendwerk

 • Verkoopmedewerker - Roeselare (BEVEREN (ROESELARE))

  Regio: BEVEREN (ROESELARE)

  Bedrijf: JYSK

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

 • 1ste Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Olen 38 uur (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  • Voeding interesseert je? • Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

 • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Akkermans & Partners

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voel jij je helemaal thuis binnen de werking van een verzekeringsmaatschappij of een makelaarskantoor? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende opdrachten (Leven of Niet-Leven) of op projecten bij verzekeringsmaatschappijen of makelaars.

 • Onderhoud en verpakking (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: VINCENT

  Type: Flexijob

  Verpakken van vlees en vleeswaren Reiniging en ontsmetten van ruimtes en machines en tafels.

Zoek naar antwoorden van Hoekske('t) in sociale netwerken
Look for responds of Hoekske('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hoekske('t). Laat een reactie achter voor Hoekske('t). Hoekske('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hoekske('t). Leave a respond for Hoekske('t). Hoekske('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hoekske('t) op de google maps. Adres en contacten Hoekske('t)
Location of Hoekske('t) on the google maps. Address and contacts of Hoekske('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come Hoekske('t) Hoekske('t): MAISON FRANCK | DIAMOND CENTER | IMATEX | Faccenda M | Sportkring (De)

Other related companies as Hoekske('t): MAISON FRANCK | DIAMOND CENTER | IMATEX | Faccenda M | Sportkring (De)

Hoekske('t) is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hoekske('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08853302001. Het bedrijf Hoekske('t) bevindt zich op het adres: Beernemstraat 18; 8750; Wingene. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 972,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 637,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Hoekske('t) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hoekske('t) is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hoekske('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hoekske('t), openstaande posities, locatie van Hoekske('t) op de kaart.

Hoekske('t) is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hoekske('t), company assigned to the tax number BE08853302001. The company Hoekske('t) is located at the address: Beernemstraat 18; 8750; Wingene. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 972,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 637,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Taverns. Products created in Hoekske('t) were not found.
The main activity of Hoekske('t) is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Hoekske('t) is not available. You also can look at reviews of Hoekske('t), open positions, location of Hoekske('t) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hoekske('t), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hoekske('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hoekske('t), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hoekske('t), employees, financial statistics.