Harlekijn

Contactgegevens Harlekijn: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Harlekijn: address, phone, fax, email, website, opening hours

Harlekijn

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tervuursesteenweg 196; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 27 50 33 (+32-015 27 50 33) 015 27 50 33 (+32-015 27 50 33)

Fax (fax): +32 (55) 152-35-80 +32 (55) 152-35-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Harlekijn: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Harlekijn"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Harlekijn"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Harlekijn, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Harlekijn. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Harlekijn, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Harlekijn. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Harlekijn
Products information Harlekijn

BTW identificatienummer (tax): BE07631347656
Ondernemingsnummer: 6348968505
Hoofdstad (capital): 212,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 196,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Harlekijn zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Harlekijn
(Get full report from official database of BE for Harlekijn)

Aanvulling soorten activiteiten voor Harlekijn
Addition kinds of activities for Harlekijn

07520303. Opleidingsdiensten, dieren- en dierenspecialiteiten (niet paarden) | Training services, pet and animal specialties (not horses)
35520201. Braiding machines, textiel | Braiding machines, textile
35599901. Ammunitie en explosieven, laden machines | Ammunition and explosives, loading machinery
63210102. Ziektekostenverzekeringsmaatschappijen | Health insurance carriers
73890802. Fotogrammatische mapping | Photogrammatic mapping
96310403. Regeling, administratie van nutsbedrijven, provincie overheid | Regulation, administration of utilities, county government

Werken bij Harlekijn: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Harlekijn: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Harlekijn. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Harlekijn. Looking for open vacancies in other companies

 • Cnc frezer (m/v) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant, dat zijn ‘Masters in Mechanics’. Gespecialiseerd in machinebouw op maat, draai- en freeswerk, plaatconstructies in staal en RVS, complexe buisleidingen met gecertificeerde laswerken, engineering, 3D-lasermetingen en automatiseringsprojecten van a tot z. •Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC freesmachine. •Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (frezen, boren, beitels).

 • Machine operator weekend nacht in Rotselaar (Danone) (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als machine operator bij Danone sta je in voor de voortgang van de productielijn: opstarten, afstellen, ombouwen en reinigen. Je waakt over de kwaliteit van de producten, de verpakkingen en het geheel van de afvullijn. Tevens los je kleine technische problemen op. Je houdt rekening met de bestaande procedures met betrekking tot veiligheid en hygiëne. Je werkt in een weekendploeg met de vaste nacht (18u-6u). Dit is een tijdelijke opdracht van 6 maanden.

 • Onderhoudstechnieker werfapparatuur (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Onderhoudstechnieker zal je verantwoordelijk zijn voor het nakijken en herstellen van alle werfapparatuur. Dit zijn o.a. Boormachines, breekhamers, slijpmolens, injectiepompen. Je kijkt deze na en maakt deze klaar voor de volgende werf. - Je besteld de defecte onderdelen (indien niet op voorraad) - Indien deze onder garantie vallen, contacteer je de leveranciers - Interventies verzorg je indien er pannes zijn op de werven

 • Tekenaar (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te Malle/Zoersel zijn wij op zoek naar een mechanisch tekenaar (M/V) Functieomschrijving: U staat in voor het maken van tekeningen en ontwerpen in Autocad (2D) en Solid Works (3D) U biedt assistentie bij het proces van offerte tot productie en indienstname bij de klant. In die optiek volgt u ook de projecten op in de werkplaats. Afhankelijk van het te produceren stuk bepaald u de technische specificaties (persluchtcilinders, kettinglengte, motoren,...) en instellen van machines Tevens neemt u contact op met leveranciers voor aankoop van materiaal en volgt dit dossier verder op 

 • Lader/Losser (GISTEL)

  Regio: GISTEL

  Bedrijf: Start People Oostende

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als lader/losser sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Verder sta je in voor het klaarzetten van goederen en transporteer je de goederen door middel van een elektrische transpallet. Je houdt hierbij telkens rekening met de hygiënische en voedingsvoorschriften.

 • Onderhoudstechnieker (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Ekeren zijn we op zoek naar een ERVAREN ONDERHOUDSTECHNIEKER/MONTEUR (m/v). Je zal voornamelijk centrale verwarming installeren/onderhouden maar tevens sanitair installeren. Je zal werken aan ketels, radiatoren, zonneboilers, warmtepompen en ventilatie. Je zal ook in de depannagedienst ingeschakeld worden. 

 • CALLAGENTS - CARGLASS® - HASSELT (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant Carglass® in Hasselt zoeken we een contact center agents. Als "Contact Center Agent" beantwoord je contacten van klanten, gaande van particulieren, verzekerden tot leaseklanten. Je luistert naar de situatie van de klant en via gerichte vragen zoek je samen met de klant naar de meest geschikte oplossing. Je doet je uiterste best om elke klant te overtuigen van de Carglass service en boekt een afspraak op maat van de klant

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Ingelmunster,combineren met andere gezinnen is mogelijk! (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  tExclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulpen dienstencheques (m/v) (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Actief Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Actief nv Diest is op zoek naar extra gemotiveerde huishoudhulp (m/v) Hou je van orde? Hou je van netheid? Dan ben jij de poetshulp die wij zoeken! Tevreden gezinnen, een goede verdienste, dichtbij huis, Ben je helemaal overtuigd? Kom dan vandaag nog langs bij ons op kantoor.

 • JOBSTUDENT VERKOOP (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DUGARDEYN

  Type: Studentenjob

  WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als student/verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer. Interesse? Kom gerust langs of stuur ons een mailtje met uw cv.

 • Verkoopster - Verkoper (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Chocolatier DUMON

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de verkoop van alle soorten chocolade en pralines en andere soorten chocolade in onze zaak te Brugge . Wij hebben ook eveneens talrijke buitenlandse klanten waarvoor bestellingen moeten klaargemaakt worden en bvb. pralines moeten ingepakt worden.

 • Monteur centrale verwarming/sanitair en klimatisatie (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: CEVEK

  Type: Vaste Job

  - Plaatsen van nieuwe installaties sanitair, verwarming en klimatisatie in nieuwbouwwoningen en appartementsgebouwen op grote werven - Renovatie van sanitaire installaties en cv- installaties

Zoek naar antwoorden van Harlekijn in sociale netwerken
Look for responds of Harlekijn in social networks

Lees alle opmerkingen voor Harlekijn. Laat een reactie achter voor Harlekijn. Harlekijn bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Harlekijn. Leave a respond for Harlekijn. Harlekijn on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Harlekijn op de google maps. Adres en contacten Harlekijn
Location of Harlekijn on the google maps. Address and contacts of Harlekijn

Andere gerelateerde bedrijven als come Harlekijn Harlekijn: MERCATOR BANK | B.C. WOBAD | MOTORSHOP HERENTALS | Ballets Aubangeois (Les) | JACQUELINE JAUMET

Other related companies as Harlekijn: MERCATOR BANK | B.C. WOBAD | MOTORSHOP HERENTALS | Ballets Aubangeois (Les) | JACQUELINE JAUMET

Harlekijn is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Harlekijn, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07631347656. Het bedrijf Harlekijn bevindt zich op het adres: Tervuursesteenweg 196; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 212,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 196,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Harlekijn zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Harlekijn is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Harlekijn is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Harlekijn, openstaande posities, locatie van Harlekijn op de kaart.

Harlekijn is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Harlekijn, company assigned to the tax number BE07631347656. The company Harlekijn is located at the address: Tervuursesteenweg 196; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 212,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 196,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Taverns. Products created in Harlekijn were not found.
The main activity of Harlekijn is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Harlekijn is not available. You also can look at reviews of Harlekijn, open positions, location of Harlekijn on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Harlekijn, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Harlekijn, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Harlekijn, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Harlekijn, employees, financial statistics.