DE SPAENJERD

Contactgegevens DE SPAENJERD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE SPAENJERD: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE SPAENJERD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Maasstraat 84; 3640; Kinrooi (Ophoven), België

Telefoon (phone): 089 56 01 50 (+32-089 56 01 50) 089 56 01 50 (+32-089 56 01 50)

Fax (fax): 089 56 01 52 (+32-089 56 01 52) 089 56 01 52 (+32-089 56 01 52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE SPAENJERD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE SPAENJERD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE SPAENJERD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE SPAENJERD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE SPAENJERD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE SPAENJERD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE SPAENJERD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE SPAENJERD
Products information DE SPAENJERD

BTW identificatienummer (tax): BE02440032958
Ondernemingsnummer: 3533996582
Hoofdstad (capital): 214,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 884,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in DE SPAENJERD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE SPAENJERD
(Get full report from official database of BE for DE SPAENJERD)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE SPAENJERD
Addition kinds of activities for DE SPAENJERD

672600. Beleggingsbureaus, niet inbegrepen | Investment offices, nec
26310502. Stencil board | Stencil board
28510000. Verf en geallieerde producten | Paints and allied products
35690200. Brandbestrijding en aanverwante apparatuur | Firefighting and related equipment
37130206. Cementmixerlichamen | Cement mixer bodies

Werken bij DE SPAENJERD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE SPAENJERD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE SPAENJERD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE SPAENJERD. Looking for open vacancies in other companies

 • Financial Analyst - Machelen (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je een brede kennis van accounting en zin in een nieuwe challenge binnen finance? Wil jij de uitdaging aangaan om de ondersteunende hand te worden van een dynamisch team? Dan heeft Accountemps de ideale job voor jou! De klant is actief binnen de automobiel sector en is gelegen in Machelen. We zoeken een Financial Analyst die: Zich ontfermt over de analyse van fluctuaties, budgetten en voorspelling kan doen; Budgetten kan opstellen en die verder opvolgt; HR ondersteuning kan bieden; Die contact onderhoudt met de buitenlandse headquarter; Die zich stort op de algemene boekhouding om zo kennis op te doen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Dringend chauffeur C takeldienst gezocht met kennis automechanica (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een takeldienst in Erembodegem, zijn we zeer dringend op zoek naar een chauffeur C met kenins van automechanica. Deze vacature is optie vast.

 • Strijk(st)er te Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: TRIXXO HOME GENT

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een strijk(st)er voor het strijkatelier te Gent. Taken zijn: strijken, plooien en balie.

 • Poetshulp Zwalm 20u (ZWALM)

  Regio: ZWALM

  Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor gezinnen in de omgeving van Zwalm zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

 • Hulpkelner (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

  Type: Studentenjob

  Voor een bloeiende horecazaak te Heist-op-den-Berg, zijn we op zoek naar een jobstudent hulpkelner voor zondag. Taken :  Bestellingen noteren Klanten bedienen Afruimen Afrekenen

 • Jobstudent verkoper bakkerij (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een functie als jobstudent verkoper in een bakkerij in regio Torhout? Lees dan snel verder want wij zijn namelijk op zoek naar een student verkoper om te werken in een bakkerij te Torhout. Taken: bestellen van klanten aan de toonbank aanvullen van het brood en boterkoeken afwegen van chocolade, pralines, wafels,... afrekenen aan de kassa

 • Student ondertiteling (vanaf midden december) (WIJGMAAL)

  Regio: WIJGMAAL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een mediabedrijf in Wijgmaal zijn we op zoek naar een student om ondertiteling te doen. Daarvoor ben je meerdere dagen per week beschikbaar vanaf midden december.

 • Bediende verkoper Colruyt Schoten (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Colruyt is ongetwijfeld nog altijd het meest bekende merk van Colruyt Group. Deze formule, toegespitst op de laagste prijzen, heeft winkels over het hele land en is ook actief in Luxemburg. Als Colruyt-medewerker stel je alles in het werk om de klant zo efficiënt mogelijk te laten winkelen. Dat doe je op een eenvoudige en dienstbare manier. Je komt terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • Onderhoudstechnieker huis- en goederenliften (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Ben je gepassioneerd om onderhoud en herstellingen uit te voeren op diverse apparatuur waaronder liften?Ga je graag bij klanten langs om mensen verder te helpen of werk je graag in een bedrijf? Dan is dit de ideale job voor jou! Als onderhoudstechnieker sta je in voor de plaatsing, installatie, onderhoud en herstellingen om aan diverse apparatuur uit te voeren, dit kan bij mensen aan huis zijn, nationaal, of lokaal, bij een bedrijf.

 • Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  FT Solutions, de oplossing voor uw intern transport. Intern transport is een belangrijke factor op het gebied van effici?ntie, kwaliteit, continu?teit, ruimte en arbeidsomstandigheden. Een goed opgezet transportsysteem zorgt ervoor dat de beschikbare capaciteit zo optimaal mogelijk benut wordt. Intern transport is de gangmaker van uw proces. Vaak valt er nog veel te winnen door het intern transport te verbeteren. Misschien ook bij u? Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar regio Wilrijk Functieomschrijving Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?zorg je voor een vroege betrokkenheid in nieuwe projecten m.b.t. het mechanisch design. Je vertrekt van een bestaand ontwerp of werkt een volledig concept uit. Bij het ontwerp van de concepten hecht je veel aandacht aan de haalbaarheid. Je overlegt met de collega?s van elektrisch ontwerp en productie. Je blijft betrokken doorheen het verdere verloop van het project tot finale oplevering. Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?zorg je voor het continu updaten van het design bij eventuele kwaliteitsklachten. Profielomschrijving Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?ben je in het bezit van een Bachelor of Master richting Elektromechanica. Ervaring in een soortgelijke functie is een meerwaarde. Engineering is jouw passie en je haalt voldoening uit het vinden van geslaagde oplossingen. Je hebt oog voor detail en kan perfect in team werken. Als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar ?is je Nederlands sterk genoeg om vlot te communiceren. Aanbod FT Solutions biedt je een uitdagende functie als Mechanical Engineer / Technisch Tekenaar . Je komt terecht binnen een dynamische onderneming waar je de kans krijgt om te groeien in je vak. Wij bieden een aantrekkelijk salaris naargelang je profiel en ervaring. ? Interesse? Zie jij een baan als Mechanical Engineer?/ Technisch Tekenaar bij FT Solutions in Wilrijk wel zitten? Stuur?dan je CV en motivatiebrief op via de rode sollicitatieknop?

 • Productiemedewerker (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

  Type: Werfreserve

  Voor onze klant in Alken gespecialiseerd in het vervaardigen van voornamelijk rubberen producten voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar productiemedewerkers. In de mengafdeling worden de grondstoffen gemengd en voorgevormd tot blokken. In het begin zal je het merendeel van je tijd spenderen aan het afnemen van de blokken van de band. Er wordt een interne opleiding voorzien om alles goed onder de knie te krijgen. Je bent een harde werker, flexibel ingesteld en gemotiveerd. Je bent bereid om in een 2-ploegensysteem te werken of in een vaste nachtpost. Je krijgt een aantrekkelijk loon, aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremies. Ben jij onze ideale kandidaat? Neem dan snel contact met ons op via het nummer 011/22.99.85 of stuur je persoonlijke CV naar [email protected]

 • Barman / Barvrouw (flexijob) (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: DE ENGEL

  Type: Flexijob

  Je helpt de drankbestellingen uitschenken en klaarzetten. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed.

Zoek naar antwoorden van DE SPAENJERD in sociale netwerken
Look for responds of DE SPAENJERD in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE SPAENJERD. Laat een reactie achter voor DE SPAENJERD. DE SPAENJERD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE SPAENJERD. Leave a respond for DE SPAENJERD. DE SPAENJERD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE SPAENJERD op de google maps. Adres en contacten DE SPAENJERD
Location of DE SPAENJERD on the google maps. Address and contacts of DE SPAENJERD

Andere gerelateerde bedrijven als come DE SPAENJERD DE SPAENJERD: Van Eldom Ets | PIZZA GOURMET | BOUTS D'ESSAIS | Bruynoghe Garage | Coox P

Other related companies as DE SPAENJERD: Van Eldom Ets | PIZZA GOURMET | BOUTS D'ESSAIS | Bruynoghe Garage | Coox P

DE SPAENJERD is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE SPAENJERD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02440032958. Het bedrijf DE SPAENJERD bevindt zich op het adres: Maasstraat 84; 3640; Kinrooi (Ophoven). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 214,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 884,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in DE SPAENJERD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE SPAENJERD is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE SPAENJERD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE SPAENJERD, openstaande posities, locatie van DE SPAENJERD op de kaart.

DE SPAENJERD is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE SPAENJERD, company assigned to the tax number BE02440032958. The company DE SPAENJERD is located at the address: Maasstraat 84; 3640; Kinrooi (Ophoven). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 214,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 884,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Taverns. Products created in DE SPAENJERD were not found.
The main activity of DE SPAENJERD is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE SPAENJERD is not available. You also can look at reviews of DE SPAENJERD, open positions, location of DE SPAENJERD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE SPAENJERD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE SPAENJERD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE SPAENJERD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE SPAENJERD, employees, financial statistics.