Hof Te Lande

Contactgegevens Hof Te Lande: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hof Te Lande: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hof Te Lande

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sleegstraat 5; 9700; Oudenaarde (Welden), België

Telefoon (phone): 055 49 68 83 (+32-055 49 68 83) 055 49 68 83 (+32-055 49 68 83)

Fax (fax): +32 (51) 566-31-76 +32 (51) 566-31-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hof Te Lande: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hof Te Lande"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hof Te Lande"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hof Te Lande, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hof Te Lande. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hof Te Lande, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hof Te Lande. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hof Te Lande
Products information Hof Te Lande

BTW identificatienummer (tax): BE04555450439
Ondernemingsnummer: 4706787109
Hoofdstad (capital): 855,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 743,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Hof Te Lande zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hof Te Lande
(Get full report from official database of BE for Hof Te Lande)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hof Te Lande
Addition kinds of activities for Hof Te Lande

221102. Kleding en buitenkleding stoffen, katoen | Apparel and outerwear fabrics, cotton
265504. Vezelkernen, rollen en bobbins | Fiber cores, reels, and bobbins
508508. Schuurmiddelen en lijmen | Abrasives and adhesives
25149904. Huishoudelijke meubels: gestoffeerd op metalen kaders | Household furniture: upholstered on metal frames
32810401. Blackboards, leisteen | Blackboards, slate
33120103. Bijenkorf-cokeovenproducten | Beehive coke oven products
38610306. Lens tinten, camera | Lens shades, camera
73499904. Telefooncel schoonmaken en onderhoud | Telephone booth cleaning and maintenance
75490200. Automotive aanpassingsdiensten, nonfactory basis | Automotive customizing services, nonfactory basis

Werken bij Hof Te Lande: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hof Te Lande: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hof Te Lande. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hof Te Lande. Looking for open vacancies in other companies

 • HR Officer / Business Support medewerker (contract van 1 jaar) m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: The Adecco Group

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als HR Officer/ medewerker Business Support lever je op administratief en logistiek vlak support aan het bedrijf om klanten- en medewerkers- tevredenheid te vergroten. Je zet jouw administratieve en cijfermatige skills in om een professionele dienstverlening te garanderen en bent verantwoordelijk voor: Contractadministratie: Je doet al het nodige om de administratie van de contracten van klanten, medewerkers en leveranciers (freelancers) correct en tijdig te laten verlopen. Verlenen van algemene support aan contractors, klanten, collega's en leveranciers: Als vaste contactpersoon zal je algemene vragen van klanten, interne stafmedewerkers en contractors beantwoorden en/of doorverwijzen naar het betreffende departement. Facturatie (aan- en verkoopfacturen) Rapporteringen: opmaken basisrapporteringen, support bij financiële analyses, beheer provisies contractors HR support (incl. voorbereiden loons- & personeelsadministratie) waaronder opvolgen arbeidsongevallen, opvragen en nakijken timesheets, sociale documenten en vakantieattesten, verblijfs- en werkvergunningen beheren, administratieve ondersteuning opleidingen. Je werkt hiervoor nauw samen met de collega's binnen de betreffende Business Units van Professional Staffing.

 • Heftruckchauffeur 2 ploegen (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Hasselt zijn wij op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur. Je hebt een zeer ruim takenpakket. Zo sta je in voor de toevoer van productiemiddelen naar de productie, maar je gaat ook de operatoren bijstaan bij de productielijnen. Ook het onderhoud van van het magazijn en de heftrucks neem je voor je rekening.

 • Procesoperator (2 ploegen) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  o Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. o Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. o Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. o Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. o Je werkt nauw samen met collega-operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen.

 • Werfleider asfalt/wegenwerken (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als werfleider in de asfalt/wegenbouw ben je verantwoordelijk voor de organisatie en de coördinatie van 1 of meerdere werven afhankelijk van de omvang van het project. ?Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van een bouwplaats materieel en je leidt de werkkrachten. ?Je houdt rekening met de financiële middelen. ?Je inspecteert de werken rekening houdend met het opgemaakte bestek. ?Je controleert de kwaliteit van het afgeleverde werk met behulp van meetinstrumenten zoals meetlint waterpas. ?Je bent verantwoordelijk voor een gedeelte van de werkzaamheden of voor het geheel. ?Je hou toezicht op de werf ter plaatse en voor de administratieve taken werk je vanuit het kantoor.. ?Je brengt dagelijks de nodige administratie in orde zoals mankracht en materieel berekenen vorderingsstaten of werkstaten opmaken bouwplaats vergaderingen voorbereiden bijhouden van het werfdagboek enz. ?Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder van het bedrijf. ?Je werkuren zijn doorgaans regelmatig met uitzonderingen omwille van technische redenen en deadlines.

 • Poetshulp Dienstencheques (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou. Werken als huishoudhulp is werken met alle voordelen die een vaste job biedt. Zo ontvang jou! Wij zijn op zoek naar poetsdames die willen werken bij particulieren met dienstencheques. Je kan vrij jouw uren inplannen en kan deze functie zowel voltijds als deeltijds uitoefenen.

 • Transformation Portfolio Manager (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ELIA

  Type: Vaste Job

  Je rapporteert aan de Transformation, Data en Informatisation Manager en bent verantwoordelijk voor het beheer van de portefeuille transformatieprojecten van de directie Assets. Je voert o.a. de volgende activiteiten uit: De beslissingname (strategiedoelstellingen bepalen), de definitie van het Release Plan en de arbitrage(prioriteiten bepalen, koppeling met de impact van de verandering) van de transformatieprojecten in de directie Assets organiseren: - De strategiedoelstellingen definiëren en opvolgen: veiligheid, efficiëntie, kwaliteit. - Instaan voor de definitie en de opvolging van de efficiency levers repository. - Het stappenplan omzetten in een projectenportefeuille en dit beheren, alsook projectaanvragen in ontvangst nemen, kwalificeren en indienen voor arbitrage. - Instaan voor de indeling in categorieën en het prioriteren van alle projecten in de portefeuille. - Een stappenplan over vier jaar opstellen, gestructureerd in zesmaandelijkse releases. De oplevering van transformatie-initiatieven monitoren: - De rapporten van de program managers consolideren, kritisch bekijken en consistent maken. - De communicatie tussen de program managers coördineren. - De onderlinge afhankelijkheden tussen de programma’s beheren om de uitvoering ervan te verbeteren. - De realisatie van de portefeuille monitoren en de rapportering aan het Assets-team voorbereiden. - De transformatierisico’s beheren: identificatie en evaluatie van risico’s, acties voorstellen om de risico’s te beperken. Het businessplan, dat het stappenplan voor de transformatie in een financieel plan omzet, organiseren, definiëren en evalueren. De portefeuille en het financieel plan afstemmen met het departement HR (HR-planning, personeelsbezetting). Instaan voor het PMO-team dat bestaat uit 1 Program Management Officer voor elk programma van de portefeuille.

 • Regulatory affairs associate (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

  Type: Vaste Job

  Als Regulatory affairs associate sta jij in voor : Het coordineren van registratiedossiers Het werken met de Sales & Marketing-organisaties Het goede verloop van de toegewezen projecten Het indienen van regelgevingen en het opstellen van productregistratiedossiers De controle van producten die moeten voldoen aan de wettelijke vereisten Het deelnemen aan audits en vergaderingen Het uitvoeren van regulerend onderzoek inclusief

 • DOSSIERBEHEERDER (Regio Veurne)

  Regio: Regio Veurne

  Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

  Type: Vaste Job

  - volledig boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer - klantenadvies en -begeleiding - bijstand bij fiscale controles - op termijn: bijkomende verantwoordelijkheden (te bespreken)

 • Distributie chauffeur C (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: DS TRANSPORT

  Type: Vaste Job

  Als bloeiend distributievervoerder zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur in het bezit van rijbewijs C Profiel U hebt een rijbewijs C (een attest ADR colli is een pluspunt). U woont in de ruime regio van Sint-Niklaas. U kan veilig en zelfstandig werken en bent ook collegiaal. U bent ordelijk, stipt, zorgvuldig, klantvriendelijk en u past zich snel aan aan wijzigende omstandigheden. Een goede geografische kennis is als chauffeur uiteraard onmisbaar. U bent in het bezit van een eigen vervoermiddel.

 • Deeltijdse kassa medewerker (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de kassa (25 à 30u per week) Je springt bij in andere afdelingen indien nodig Je zorgt voor een nette afdeling Bereid zijn tot zaterdagwerk, geen zondag Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt in Gullegem zijn we op zoek naar een gemotiveerde, deeltijdse kassa medewerker

 • Hoofdarts (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als lid van het directiecomité geeft u mee vorm aan de missie en de visie van het ziekenhuis. U neemt de organisatie en coördinatie van de medische activiteiten voor uw rekening met oog voor kwaliteit en samenwerking. U neemt initiatieven om de ziekenhuisartsen te betrekken bij een geïntegreerde werking via effectieve medische stafwerking. U werkt mee aan de uitbouw van het ziekenhuisnetwerk Oost-Vlaams-Brabant, en de verdere uitbouw van de transmurale zorg naar de eerstelijnszone. U werkt samen met alle belanghebbenden een regionaal zorgstrategisch plan uit. U ontwikkelt een duidelijke visie op de gezondheidszorg en denkt mee op strategisch niveau. Als lid van het directiecomité bent u nauw betrokken bij de voorbereidingen en realisatie van het nieuwbouwziekenhuis. U rapporteert aan de algemeen directeur.

 • Busbegeleid(st)er (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: GO! MPI POTTELBERG KORTRIJK

  Type: Werfreserve

  Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

Zoek naar antwoorden van Hof Te Lande in sociale netwerken
Look for responds of Hof Te Lande in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hof Te Lande. Laat een reactie achter voor Hof Te Lande. Hof Te Lande bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hof Te Lande. Leave a respond for Hof Te Lande. Hof Te Lande on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hof Te Lande op de google maps. Adres en contacten Hof Te Lande
Location of Hof Te Lande on the google maps. Address and contacts of Hof Te Lande

Andere gerelateerde bedrijven als come Hof Te Lande Hof Te Lande: Bouwwerken Hawalt BVBA | COMPTOIR DES ACCESSOIRES | LE PAIN ET LE VIN SA | CD TRANSPORTS | Pascandy

Other related companies as Hof Te Lande: Bouwwerken Hawalt BVBA | COMPTOIR DES ACCESSOIRES | LE PAIN ET LE VIN SA | CD TRANSPORTS | Pascandy

Hof Te Lande is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hof Te Lande, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04555450439. Het bedrijf Hof Te Lande bevindt zich op het adres: Sleegstraat 5; 9700; Oudenaarde (Welden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 855,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 743,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Hof Te Lande zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hof Te Lande is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hof Te Lande is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hof Te Lande, openstaande posities, locatie van Hof Te Lande op de kaart.

Hof Te Lande is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hof Te Lande, company assigned to the tax number BE04555450439. The company Hof Te Lande is located at the address: Sleegstraat 5; 9700; Oudenaarde (Welden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 855,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 743,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Taverns. Products created in Hof Te Lande were not found.
The main activity of Hof Te Lande is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Hof Te Lande is not available. You also can look at reviews of Hof Te Lande, open positions, location of Hof Te Lande on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hof Te Lande, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hof Te Lande, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hof Te Lande, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hof Te Lande, employees, financial statistics.