HOF DE PIKKELING

Contactgegevens HOF DE PIKKELING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOF DE PIKKELING: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOF DE PIKKELING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tweebokstraat 5; 9200; Dendermonde (Schoonaarde), België

Telefoon (phone): 052 42 53 68 (+32-052 42 53 68) 052 42 53 68 (+32-052 42 53 68)

Fax (fax): 052 42 53 68 (+32-052 42 53 68) 052 42 53 68 (+32-052 42 53 68)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOF DE PIKKELING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOF DE PIKKELING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOF DE PIKKELING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOF DE PIKKELING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOF DE PIKKELING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOF DE PIKKELING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOF DE PIKKELING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOF DE PIKKELING
Products information HOF DE PIKKELING

BTW identificatienummer (tax): BE06994415283
Ondernemingsnummer: 9167236328
Hoofdstad (capital): 433,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 128,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Restaurants

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOF DE PIKKELING
(Get full report from official database of BE for HOF DE PIKKELING)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOF DE PIKKELING
Addition kinds of activities for HOF DE PIKKELING

07119907. Onkruidbestrijdingsdiensten, alvorens te planten | Weed control services, before planting
20110403. Lard, van geslachte karkassen op het terrein | Lard, from carcasses slaughtered on site
26750208. Tabellen en tijdkaarten, doodgesneden: aangekocht papier | Tabulating and time cards, die-cut: purchased paperboard
34940102. Uitbreidingsverbindingen, buis | Expansion joints, pipe
35599925. Robotten, gieten en vormen van kunststoffen | Robots, molding and forming plastics
38290602. Toll cabines, automatisch | Toll booths, automatic
50840106. Machines voor de verwerking van vis, apparatuur en benodigdheden | Fish processing machinery, equipment and supplies

Werken bij HOF DE PIKKELING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOF DE PIKKELING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOF DE PIKKELING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOF DE PIKKELING. Looking for open vacancies in other companies

 • Klusjesman 2 ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een industriële wasserij in Lokeren zijn wij op zoek naar een ervaren klusjesman. Je zal worden ingezet voor allerlei klusjes zoals lampen vervangen, monteren van rekken, eenvoudige herstellingswerken... Je zal in 2 ploegen werken maar soms ook zaterdagvoormiddag.

 • Chauffeur C met daguren (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een drankenhandel in Knokke-Heist is op zoek naar een chauffeur C. De firma wil een stabiel team opbouwen van chauffeurs die op elkaar kunnen rekenen. De chauffeurs werken in een regime van 38 uur per week. Normale daguren. Je moet een eerste rij-ervaring genoten hebben. Verder is het ook belangrijk dat je een hands-on mentaliteit hebt. Je gaat telkens met 2 op de baan (jijzelf en een convoyeur) om de klanten te bedienen (horecazaken etc.) . Je werkt telkens van maandag tot vrijdag , in het weekend ben je thuis. Het kan gebeuren dat je in de zomer op een zaterdagvoormiddag wel moet uitrijden. Voordelen? Naast het werk heb je nog tijd voor je privéleven, je krijgt leuke attenties doorheen het jaar, nieuwe bedrijfskledij in 2018 en na de interimperiode krijg je een vast contract.

 • OPERATOR SCHEIKUNDIGE INDUSTRIE 6929691 / 18 C (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Manpower is op zoek naar een Operator in de scheikundige nijverheid. Onze klant is een specialist in het produceren van verpakkingen in plastiek. Je bent verantwoordelijk voor het instellen van machines, dit kan gaan van het handmatig ingeven van parameters tot computergestuurde machines. Je wordt ingezet waar je je goed bij voelt. Je zal helpen bij het opstarten van de productie met een ervaren operator. Op termijn zal je zelfstandig de productie op gang brengen met de machine die je ligt.

 • Industrieel elektricien (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: QJOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Malle zijn wij op zoek naar gemotiveerde industrieel elektriciens - Onderhouden en herstellen van elektrische installaties - Installeren en aansluiten van elektriciteitskasten en verdeeldozen - Aansluiten van verschillende types van kabels

 • Huishoudhulp Oud-Turnhout (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: 'T PLANKSKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

 • Jobstudent: administratie (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ACHIEL CLYBOUW ANDRE CLYBOUW & CO B

  Type: Studentenjob

  We zijn een kantoor van bedrijfsrevisoren met zetel in Antwerpen. Naast auditmandaten in commerciële en industriële bedrijven zijn we vooral gespecialiseerd in de financiële sector en de non-profit sector. Wij zijn op zoek naar twee studenten voor een tijdelijke job als medewerker bij het team van de junior auditors. In nauwe samenwerking met de juniors van het kantoor krijg je de kans om in je jobperiode volgende taken te vervullen: Meewerken aan het voorbereiden van auditdossiers; Afstemmen van de rekeningen van de vennootschap met de bankconfirmaties; Controleren dat de vennootschap de vaste activa die ze bezit (bv. gebouwen, machnies, computers, rollend materieel) passend in haar rekeningen heeft uitgedrukt en dat ze op een juiste manier gewaardeerd worden; Verzenden van confirmatieaanvragen aan cliënten, leveranciers, banken, advocaten enz. en opvolgen van de antwoorden; Andere werkzaamheden in functie van je competenties.

 • Zaterdaghulp Zara Meir (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ZARA ANTWERPEN

  Type: Studentenjob

  Als weekendhulp vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

 • PROJECTLEIDER (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: EB PROJECTS NV

  Type: Vaste Job

  U verzorgt een project vanaf point of sale tot oplevering. U staat binnen ons team mee in on het groeiende aantal projecten tot een goed einde te brengen. U ziet het niveau van het werk als een uitdaging. Systematisch en effectief werken zitten in uw natuurlijke aard.

 • Junior Programmeur/.NET Developer (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: BENIRO

  Type: Vaste Job

  Je wordt ingezet in een jong en dynamisch team en werkt mee aan een WPF-applicatie voor Opticiens die door Beniro ontwikkeld en verdeeld wordt. Ook zal je sporadisch ingezet worden in consultancy/fixed price-opdrachten, die meestal web-based zijn. Alhoewel je takenpakket voornamelijk bestaat uit software development, wordt er ook van je verwacht dat je actief meedenkt over algemeen design en toekomstige productontwikkelingen. Als consultant wordt er van je verwacht zelfstandig te kunnen werken, terwijl je voor de eigen producten meer in teamverband zal functioneren.

 • Medewerker technische helpdesk (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket zal zijn: Je biedt zowel telefonisch als geschreven support aan klanten in verband met technische issues. Je staat klaar met een persoonlijke service. Je zorgt voor een oplossing op maat. Bedrijfsprofiel: Voor onze groeiende klant te Sint- Truiden zijn wij opzoek naar medewerkers die andere personen/bedrijven graag verder helpen door het oplossen van hun technische problemen. Ben jij in het bezit van technische capaciteiten of heb je veel interesse in de wereld van IT en technologie? Dan zal deze vacature jou zeker aanspreken!

 • Thuisverpleegkundige regio Ravels-Turnhout (RAVELS)

  Regio: RAVELS

  Bedrijf: THUISVERPLEGING ELS WYNANTS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Thuisverpleging SANA is op zoek naar een verpleegkundige in hoofdberoep om ons tof team te vervoegen. Aantal werkdagen zijn bespreekbaar.

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige spoed en IZ (Oostende) - Zelfstandige basis (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een ziekenhuis regio Oostende zijn wij op zoek naar verpleegkundigen (met Banaba Spoed/IZ) die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis op de afdeling spoed en/of Intensieve Zorgen. Ben je één of meerdere dagen per maand beschikbaar, stuur gerust uw CV door, dan contacteren we u zo snel mogelijk.

Zoek naar antwoorden van HOF DE PIKKELING in sociale netwerken
Look for responds of HOF DE PIKKELING in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOF DE PIKKELING. Laat een reactie achter voor HOF DE PIKKELING. HOF DE PIKKELING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOF DE PIKKELING. Leave a respond for HOF DE PIKKELING. HOF DE PIKKELING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOF DE PIKKELING op de google maps. Adres en contacten HOF DE PIKKELING
Location of HOF DE PIKKELING on the google maps. Address and contacts of HOF DE PIKKELING

Andere gerelateerde bedrijven als come HOF DE PIKKELING HOF DE PIKKELING: FLSINET CHARLEROI 2 SCRL FS | NIKANA | HAIRFASHION KARINE | IMANUEL PUBLISHING | INDUSTRIAL DEPANNAGE SPRL FREDERICO IURLARO

Other related companies as HOF DE PIKKELING: FLSINET CHARLEROI 2 SCRL FS | NIKANA | HAIRFASHION KARINE | IMANUEL PUBLISHING | INDUSTRIAL DEPANNAGE SPRL FREDERICO IURLARO

HOF DE PIKKELING is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOF DE PIKKELING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06994415283. Het bedrijf HOF DE PIKKELING bevindt zich op het adres: Tweebokstraat 5; 9200; Dendermonde (Schoonaarde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 433,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 128,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Taverns. Lijst met producten zijn Restaurants.
De hoofdactiviteit van HOF DE PIKKELING is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOF DE PIKKELING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOF DE PIKKELING, openstaande posities, locatie van HOF DE PIKKELING op de kaart.

HOF DE PIKKELING is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOF DE PIKKELING, company assigned to the tax number BE06994415283. The company HOF DE PIKKELING is located at the address: Tweebokstraat 5; 9200; Dendermonde (Schoonaarde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 433,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 128,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Taverns. List of products are Restaurants.
The main activity of HOF DE PIKKELING is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HOF DE PIKKELING is not available. You also can look at reviews of HOF DE PIKKELING, open positions, location of HOF DE PIKKELING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOF DE PIKKELING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOF DE PIKKELING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOF DE PIKKELING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOF DE PIKKELING, employees, financial statistics.