NIKANA

Contactgegevens NIKANA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NIKANA: address, phone, fax, email, website, opening hours

NIKANA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BLAUWKASTEELSTRAAT 19; 8400; OOSTENDE (GROOT), België

Telefoon (phone): 59507447 (+32-59507447) 59507447 (+32-59507447)

Fax (fax): +32 (68) 897-42-68 +32 (68) 897-42-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NIKANA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NIKANA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NIKANA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NIKANA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NIKANA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NIKANA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NIKANA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NIKANA
Products information NIKANA

BTW identificatienummer (tax): BE08684112548
Ondernemingsnummer: 6014160156
Hoofdstad (capital): 390,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 231,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames.

Product categorie (product category): Salons de coiffure

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NIKANA
(Get full report from official database of BE for NIKANA)

Aanvulling soorten activiteiten voor NIKANA
Addition kinds of activities for NIKANA

2677. enveloppen | Envelopes
32290801. Kerstboom ornamenten, van glas geproduceerd ter plaatse | Christmas tree ornaments, from glass produced on-site
35729900. Computer opslagapparaten, niet inbegrepen | Computer storage devices, nec
36290204. Condensers, voor motoren of generatoren | Condensers, for motors or generators
37140103. Choker staven, motorvoertuig | Choker rods, motor vehicle
50640304. Luchtbevochtigers, draagbaar | Humidifiers, portable
50880300. Vliegtuig- en ruimtevoertuigbenodigdheden en onderdelen | Aircraft and space vehicle supplies and parts

Werken bij NIKANA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NIKANA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NIKANA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NIKANA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnbediende (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een magazijn/logistiek bediende. - Je bezit bepaalde magazijnervaring - Je hebt idealiter kennis van Navision of goede kennis van verschillende ERP pakketten. - Je ondersteunt en bent gemotiveerd. Takenpakket: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - Kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen Zie jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan snel online of spring eens binnen in ons Konvert kantoor te Lier.

  • Tankcontainerhersteller (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar een tankcontainerhersteller (m/v). Je staat open voor een breed takenpakket. Fysiek werk mag je zeker niet afschrikken. Jouw takenpakket: - Uitvoeren van onderhoudswerken - Herstellen van ventielen - Vervangen van dichtingen - Reinigen, ontvetten en schilderen - Snijden, slijpen, lassen en boren - Vervangen van isolatie en bekleding van tanks - Opruimen na het werken

  • Onderhoudstechnieker elektromechaniek (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dat nog niet met ons komen praten?

  • Bandenmonteur Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je monteert, balanceert en herstelt de banden van zowel personenwagens als vrachtwagens Je hebt een passie voor auto's Je bent bereid te depanneren buiten de werkuren (mits wettelijke vergoeding)

  • Winkelmedewerker (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een voltijdse functie als winkelbediende (m/v) in de regio van Gavere? Wil je graag in een supermarkt aan de slag? Voor een supermarkt te Gavere zoeken we een winkelbediende (m/v) om op de beenhouwerij-afdeling aan de slag te gaan. Je zorgt voor een vlotte bediening van de klanten aan de verstoog. Je snijdt de gevraagde charcuterie en zorgt voor een mooie presentatie van alle vleeswaren. Indien nodig spring je ook in aan de kassa.

  • Huishoudhulp met dienstencheques (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: DCO Op en Top Fris

    Type: Dienstenchequebaan

    In het kader van dienstencheques zijn wij op zoek naar nieuwe werkkrachten. U voert huishoudelijke taken uit zoals onder andere poetsen, strijken en boodschappen doen. We stellen een werkrooster op maat op waarbij de werkplaatsen zich dicht bij de woonplaats bevinden en de werkuren binnen de schooluren vallen.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO BEERNEM (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Handlanger tentenbouw (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Je bent de eerste 3 weken van september beschikbaar? Dan is deze afwisselende job in een tof team zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: de opbouw van (party)tenten aankleding, vloeren plaatsen,...

  • Jobstudent mecanicien vrachtwagens (M/V) - Gent (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Volg jij een auto-technische opleiding en zoek jij een toffe uitdaging als jobstudent? Dat treft want voor een bedrijf regio Gent is Actief Interim op zoek naar jobstudenten met deze achtergrond. Als jobstudent zal jij werken als mecanicien aan vrachtwagens. Jij zal onderstaande taken uitvoeren: - Diagnose stellen - Uitvoeren van herstellingswerken aan vrachtwagens/camionetten (motoren, versnellingsbakken,…) - Klein en groot onderhoud (remmen vervangen, …) - Onderhoud van de werkplaats

  • Wegenwerker Regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Aanvulling van een bestaande ploeg betonarbeiders uit regio Sint-Niklaas. De betonarbeider in de wegenbouw brengt gesloten wegverhardingen en funderingen aan in beton, alsook betonnen stootbanden (type New Jersey) langs autostrades. Hij staat in voor de herstellingen aan deze verhardingslagen en dit volgens de regels van de kunst. Het aanbrengen van betonnen verhardingslagen gebeurt vrijwel altijd machinaal. Een ploeg betonarbeiders bestaat uit een machinist voor het besturen van de betonmachine en een aantal helpers die een aantal manuele en een aantal ondersteunende taken uitvoeren. Zie filmpje via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=XQKAsmDB-K4 of van een groter werk: https://www.youtube.com/watch?v=xtbEkc-0O8Q . Zie ook https://www.facebook.com/leiedal/videos/1902258446481775/?hc_ref=ARRO2RcR3cN391fsuVVQ7GlChLbicnRQTYbA7Vq1c-5nGxvGDwsfZ4dO3SmxozwNWVs&pnref=story U wordt 's morgens thuis opgehaald met de camionette en jullie rijden dan verder naar de werf, hoofdzakelijk in uw eigen provincie maar mogelijks ook in aanleunende provincies. U hoeft uiteraard niet naar ons hoofdkantoor te komen voor het woon-werkverkeer. Fysisch soms zwaar werk (rugbelastend werk, heffen en tillen). Wij voorzien een interne opleiding. U woont in Sint-Niklaas (ophaling met de firma camionette en dan verplaatsing naar de - soms verre - werven).

  • Chauffeurs CE voor dagwerk - met meeneemheftruck (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: EUTRACO

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk om ... de goederen stipt en op een correcte, efficiënte en zuinige manier te vervoeren volgens de transportopdracht en met een meeneemheftruck (op werven of bij bedrijven/particulieren) op een klantvriendelijke manier te communiceren met de klant jouw materiaal te beheren als een goeie huisvader de bijbehorende administratieve taken tijdig en volledig uit te voeren Je kunt ... zelfstandig werken communiceren in het Nederlands en/of Frans en/of Engels Je bent ... stipt klantvriendelijk & collegiaal ingesteld Je hebt ... een geldig rijbewijs CE een geldige bestuurderskaart

  • Elekticien (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    * Elektrische installaties zowel renovatie als nieuwbouw * Herstellingen * Onderhoud * warmtepompen plaatsen

Zoek naar antwoorden van NIKANA in sociale netwerken
Look for responds of NIKANA in social networks

Lees alle opmerkingen voor NIKANA. Laat een reactie achter voor NIKANA. NIKANA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NIKANA. Leave a respond for NIKANA. NIKANA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NIKANA op de google maps. Adres en contacten NIKANA
Location of NIKANA on the google maps. Address and contacts of NIKANA

Andere gerelateerde bedrijven als come NIKANA NIKANA: FE. LOUPPE GAUTHIER | VIDEOTHEEK THE MOVIE | GEORGES LENOIR | Ingenieurs Associ茅s | PHARMACIES DE GARDE

Other related companies as NIKANA: FE. LOUPPE GAUTHIER | VIDEOTHEEK THE MOVIE | GEORGES LENOIR | Ingenieurs Associ茅s | PHARMACIES DE GARDE

NIKANA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NIKANA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08684112548. Het bedrijf NIKANA bevindt zich op het adres: BLAUWKASTEELSTRAAT 19; 8400; OOSTENDE (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 390,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 231,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Salons de coiffure. Lijst met producten zijn Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
De hoofdactiviteit van NIKANA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NIKANA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NIKANA, openstaande posities, locatie van NIKANA op de kaart.

NIKANA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is NIKANA, company assigned to the tax number BE08684112548. The company NIKANA is located at the address: BLAUWKASTEELSTRAAT 19; 8400; OOSTENDE (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 390,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 231,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Salons de coiffure. List of products are Services de Coiffure: Coiffeurs pour Dames..
The main activity of NIKANA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of NIKANA is not available. You also can look at reviews of NIKANA, open positions, location of NIKANA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NIKANA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NIKANA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NIKANA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NIKANA, employees, financial statistics.