D'ici et d'ailleurs

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • D'ici et d'ailleurs
Private companiesTobacco Products • D'ici et d'ailleurs

Contactgegevens D'ici et d'ailleurs: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D'ici et d'ailleurs: address, phone, fax, email, website, opening hours

D'ici et d'ailleurs

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Promenade de l'Alma 47; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 02 770 92 38 (+32-02 770 92 38) 02 770 92 38 (+32-02 770 92 38)

Fax (fax): +32 (12) 666-55-18 +32 (12) 666-55-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D'ici et d'ailleurs: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D'ici et d'ailleurs"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D'ici et d'ailleurs"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D'ici et d'ailleurs, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D'ici et d'ailleurs. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D'ici et d'ailleurs, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D'ici et d'ailleurs. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D'ici et d'ailleurs
Products information D'ici et d'ailleurs

BTW identificatienummer (tax): BE07087524414
Ondernemingsnummer: 4016571044
Hoofdstad (capital): 720,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 550,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in D'ici et d'ailleurs zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D'ici et d'ailleurs
(Get full report from official database of BE for D'ici et d'ailleurs)

Aanvulling soorten activiteiten voor D'ici et d'ailleurs
Addition kinds of activities for D'ici et d'ailleurs

202403. Nondairy gebaseerde bevroren desserts | Nondairy based frozen desserts
20220103. Spreads, kaas | Spreads, cheese
33550202. Staven, gerold, aluminium | Rods, rolled, aluminum
35190100. Diesel-, semi-diesel- of duelbrandstofmotoren, inclusief marine | Diesel, semi-diesel, or duel-fuel engines, including marine
35319904. Opvangbakreinigers | Catch basin cleaners
39310207. Mandolines en onderdelen | Mandolins and parts

Werken bij D'ici et d'ailleurs: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D'ici et d'ailleurs: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D'ici et d'ailleurs. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D'ici et d'ailleurs. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper Food (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een supermarkt te regio Hoogstraten is op zoek naar een voltijdse all round winkelbediende Je taken bestaan uit volgende activiteiten: Je rekent bestellingen af. Je vult de winkel aan. Je houdt de winkel op orde. Je staat voornamelijk in de drankenafdeling. Indien de tewerkstelling goed verloopt, is er een optie vast.

 • Productie Supervisor (m/v) (2 ploegen) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio van Aalst zijn wij op zoek naar een productie supervisor (m/v) die in twee ploegen wilt werken. Samen met uw team van stellers en operatoren van metaalpersmachines zorgt u voor het goede verloop van het productiegebeuren. Hierbij combineert u technische, menselijke en organisatorische aspecten. U superviseert de werkverdeling, zorgt voor begeleiding en opleiding en waakt over het rendement van de productie en over de kwaliteit van onze producten. U bent verantwoordelijk voor het opmaken, opvolgen en bijsturen van de planning voor de metaalafdeling.. U staat garant voor de leverbetrouwbaarheid naar onze klanten toe. U houdt daarbij rekening met de beschikbare grondstoffen, personeel, machinecapaciteiten en gereedschappen.

 • Stacker - en heftruckchauffeur (Regio Waasland) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant katoen natie, Kallo, zijn wij op zoek naar ervaren stackerchauffeurs. Je verplaatst de containers en zet deze op de juiste locatie, daarnaast help je ook mee in het magazijn om te laden en te lossen. Je hebt al ervaring, bent gemotiveerd + ontwikkeling bij een grote speler in de haven!

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Lede (LEDE)

  Regio: LEDE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp Kapellen (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

 • Jobstudenten zorgkundige/verpleegkundige voor weekendwerk te Residentie Huis aan Zee (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: WZC Huis aan Zee

  Type: Studentenjob

  Woon- en zorgcentrum Huis aan Zee zoekt meerdere zorgkundigen voor uitbreiding equipe: Als student verpleging of als zorgkundige sta je in voor de dagelijkse zorg van de bewoners. Je zorgt voor de hygiëne, voeding, rust en beweging en geeft de bewoners zoveel mogelijk een thuisgevoel. Je dient de zorgen toe op een adequate manier rekening houdend met de mogelijkheden en de autonomie van de bewoner. Je werkt in teamverband samen met de collega's en werkt onder de leiding van en rapporteert aan de afdelingsverantwoordelijke. Je staat garant voor een professionele, deskundige en warme zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners & familie. Je besteedt hierbij aandacht aan de vertrouwelijkheid van de informatie. Je registreert de uitgevoerde zorgen in het zorgdossier van de bewoners. Je draagt zorg voor de infrastructuur en het materiaal.

 • Piping/Mechanical Designer (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Zijn piping, equipment en machinebouw jouw passie? Zie je kwaliteit en planning als voorwaarden voor succesvolle projecten? Heb je een goed inzicht en de gedrevenheid om op detailniveau tot resultaten te komen? Dan ben jij de designer die we zoeken! Je draagt bij tot aan het opzetten en ontwikkelen van onder andere processchema’s en 3D lay-outs (piping, equipment en machinebouw) ten behoeve van proces- en productie-installaties? Je werkzaamheden lopen uiteen van het maken van conceptuele studies tot het participeren in het opstellen van detail engineeringspakketten. Je realiseert uiteindelijk een ontwerp voor de vervolgfase van een project. Je ontwerpt opstellingstekeningen, leidingplannen en isometrieën. Je vervaardigt leiding- en equipmentspecificaties en staat in voor de berekeningen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van moderne computersoftware waaronder 3-dimensionale modellering van installaties. Je maakt werkomschrijvingen en specificaties voor de uitvoering.

 • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Vlaams-Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

  Regio: Provincie Vlaams-Brabant

  Bedrijf: BELIVERT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Vlaams-Brabant) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

 • Elmos - Security Consultant / Project Manager (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Job description Assist in the design, implementation of ongoing security service enhancements and solutions. Establish and maintain change and project management to support security implementation projects such as implementation of Network access Control (802.1x), Intrusion Prevention Systems, Central logging solutions. Work across teams to accomplish security program goals.   Profile Bachelor's degree in related field or discipline. Act as a team player, as well as take initiatives and work independently Awareness of deadlines and being able to work under pressure Solid technical background, with understanding or hands-on experience in networking and security services Good presentation & reporting skills (organize and lead meetings ...) Good understanding of project methodologies and project management Very good knowledge of Dutch & English (spoken and written) Knowledge of French is an advantage

 • Hippe zaalmedewerker - barman/barvrouw (flexi) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Merl'O

  Type: Flexijob

  Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar een flexmedewerkers die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

Zoek naar antwoorden van D'ici et d'ailleurs in sociale netwerken
Look for responds of D'ici et d'ailleurs in social networks

Lees alle opmerkingen voor D'ici et d'ailleurs. Laat een reactie achter voor D'ici et d'ailleurs. D'ici et d'ailleurs bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D'ici et d'ailleurs. Leave a respond for D'ici et d'ailleurs. D'ici et d'ailleurs on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D'ici et d'ailleurs op de google maps. Adres en contacten D'ici et d'ailleurs
Location of D'ici et d'ailleurs on the google maps. Address and contacts of D'ici et d'ailleurs

Andere gerelateerde bedrijven als come D'ici et d'ailleurs D'ici et d'ailleurs: ARINSO INTERNATIONAL NV | SDT INTERNATIONAL SA | FRITUUR NJORA | Caskad S.A. | Carrosserie De Voegt

Other related companies as D'ici et d'ailleurs: ARINSO INTERNATIONAL NV | SDT INTERNATIONAL SA | FRITUUR NJORA | Caskad S.A. | Carrosserie De Voegt

D'ici et d'ailleurs is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D'ici et d'ailleurs, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07087524414. Het bedrijf D'ici et d'ailleurs bevindt zich op het adres: Promenade de l'Alma 47; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 720,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 550,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in D'ici et d'ailleurs zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D'ici et d'ailleurs is Tabaksproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D'ici et d'ailleurs is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D'ici et d'ailleurs, openstaande posities, locatie van D'ici et d'ailleurs op de kaart.

D'ici et d'ailleurs is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is D'ici et d'ailleurs, company assigned to the tax number BE07087524414. The company D'ici et d'ailleurs is located at the address: Promenade de l'Alma 47; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 720,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 550,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Taverns. Products created in D'ici et d'ailleurs were not found.
The main activity of D'ici et d'ailleurs is Tobacco Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of D'ici et d'ailleurs is not available. You also can look at reviews of D'ici et d'ailleurs, open positions, location of D'ici et d'ailleurs on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D'ici et d'ailleurs, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D'ici et d'ailleurs, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D'ici et d'ailleurs, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D'ici et d'ailleurs, employees, financial statistics.