De Klee

Contactgegevens De Klee: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Klee: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Klee

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kleestraat 10; 3840; Borgloon, België

Telefoon (phone): 012 74 48 31 (+32-012 74 48 31) 012 74 48 31 (+32-012 74 48 31)

Fax (fax): 012 67 12 54 (+32-012 67 12 54) 012 67 12 54 (+32-012 67 12 54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Klee: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Klee"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Klee"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Klee, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Klee. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Klee, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Klee. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Klee
Products information De Klee

BTW identificatienummer (tax): BE01207641601
Ondernemingsnummer: 6398406982
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 665,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in De Klee zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Klee
(Get full report from official database of BE for De Klee)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Klee
Addition kinds of activities for De Klee

173101. Elektriciteitssystemen aannemers | Electric power systems contractors
35310803. Bladen voor graders, schrapers, bulldozers en sneeuwploegen | Blades for graders, scrapers, dozers, and snow plows
35770200. Keyboard-apparatuur, behalve drives | Key-tape equipment, except drives
38270119. Triplet vergrootinstrumenten, optisch | Triplet magnifying instruments, optical
39140500. Roestvrij staalwerk | Stainless steel ware
87420504. Nieuw bedrijf opstart consultant | New business start-up consultant

Werken bij De Klee: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Klee: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Klee. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Klee. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer Service Advisor m/v (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Start People Aalst

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de ruime regio van Aalst zijn wij op zoek naar: Als Customer Care Agent ben je het centraal contact van de klant met ons bedrijf. Een specifiek klantenportfolio wordt aan je toegewezen en je handelt in samenwerking met een van onze commerciële mensen om snel en adequaat in te spelen op alle behoeften van de klant. In deze rol zorg je ervoor dat de juiste hoeveelheid van het gevraagde product wordt geleverd tegen de juiste prijs en op tijd aan de klant. Als de afspraken niet volgens plan verlopen, pas je aanpassingen aan of stel je alternatieven voor. Als centraal aanspreekpunt stuurt je de andere afdelingen om te zorgen dat de gemaakte afspraken met de klant worden nageleefd. Voor bepaalde gedeeltelijke taken kan je rekenen op de steun van onze klantenservice-experts. In geval van afwezigheid van een collega, worden de bestanden overgezet naar een back up afdeling. Om kwaliteitsdiensten te garanderen, heb je voldoende kennis van de activiteiten van de klant en bouw je een goede klanten klantencontact op. Je rappoort aan de Customer Care Manager.

 • Chauffeur Support (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een vlotte babbel en een kei in communicatie? Werk je graag met mensen en heb je een sterke overtuigingskracht? Bekijk dan snel ons aanbod! Onze partner is een logistieke speler met focus op innovatieve Supply Chain oplossingen voor klanten in de Benelux. Denk hierbij aan klanten zoals Nespresso, Coolblue, Telent, .... Onze klant wil niet zomaar een logistieke dienstverlener zijn. Ze zetten sterk in op Personalized Logistics; bezorgen zelfde dag nog, monteren en installeren van producten, oude producten terug mee nemen, ...Dit alles door de klant transparant en continu op de hoogte te houden. Op dit ogenblik zoeken zij een chaufeur support medewerker. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor de chauffeurs. Je staat continu in contact met de chauffeurs die de goederen bij de klanten bezorgen. Je begeleidt en ondersteunt de chauffeurs op hun traject door routes te monitoren, na te bellen, wijzigingen door te geven, ... Dit doe je op een vlotte empatische wijze. Je onderhoudt een goed contact met de chauffeurs, Daarnaast volg je leveringsproblemen verder op en denk je actief mee over oplossingen. Je staat in contact met de afdelingen Planning, Account Support en het Call Center, zodat zij op elk moment de nodige stappen kunnen ondernemen om de orders tijdig bij de klant te kunnen leveren.

 • Terminaltrekker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een terminaltrekker. Je zal voornamelijk in staan voor het aan- en afrijden van een kipwagen)

 • Magazijnier bij Conway | Eindcontrole van de goederen (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers om de eindcontrole van de goederen uit te voeren. Reeds gepickte containers dienen nagecontroleerd te worden op mogelijke fouten. Opgespoorde fouten dienen dan in orde gebracht te worden. Op deze manier zorg jij ervoor dat fouten niet doorgaan naar klanten. Je zal in late uren tewerkgesteld worden, meestal is dit van 18u tot 3u.

 • Verkoop(st)er slagerij (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt als slagerijmedewerker in een mooie slagerij regio Roeselare. Daar sta je in voor het bedienen van de klanten. Bent u een gemotiveerde kandidaat? Neem dan zeker contact op met ons!!

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Heverlee - Leuven - Kessel-Lo (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • 1 HUISHOUDHULP DEELTIJDS MOERBEKE/EKSAARDE (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

 • Student carwash Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

  Type: Studentenjob

  Zin om een centje bij te verdienen en tegelijkertijd met luxe auto's te werken? Lees vooral verder! Voor een van de grootste spelers in de automobielgroep zijn wij opzoek naar een student die iedere zaterdag beschikbaar is om in de carwash te werken. Je staat in voor het reinigen van de auto's zowel de buitenkant als de binnenkant. Aangezien het hier gaat over luxe wagens moet je dit uiteraard met de nodige zorg doen. Af en toe moeten de auto's ook verzet worden dus rijbewijs B is een absolute must!

 • Bijlesgever fysica (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Financial Controller (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Financial Talents Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Als Financial Controller sta je in voor volgend takenpakket: Je staat in voor de wekelijkse en maandelijkse rapportering naar de directie Opvolging en analyse van de kostprijzen van nieuwe producten Je maakt de budgetten op  Je voert adhoc analyses uit  Je zorgt voor de nodige analyses en aanbevelingen  Bedrijfsprofiel: Voor een klant van Financial Talents, een internationale voedingsgroep met familiaal karakter zijn we op zoek naar een Financial Controller. Heb je reeds ervaring als Financial Controller ? Solliciteer dan snel ! 

 • KOK regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Select HR Brugge

  Type: Vaste Job

  Samen met de andere werknemers zorg je voor lekkere buffetten (zowel koude als grill gerechten) Na de Service zorg je voor een propere keuken Bedrijfsprofiel: Onze klant is een leuke horecaketen met een goed werkgeversimago en restaurants verspreid over heel België. Dagelijks bieden zij een goede service aan en zorgen ze voor een sterke klantentevredenheid!  Ter versterking van hun team, zijn we op zoek naar een Kok te regio Kortrijk

 • chauffeurs independants (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  AGX GROUP SPRL www.agxgroup.be Société spécialisée dans le secteur Medical et Derntaire*******Tâches: AGX GROUP spécialisé dans le secteur dentaire et medical recherche des chauffeurs INDEPENDANTS parfaitement BILINGUE FRANCAIS - NEERLANDAIS j'insiste FRANCAIS - NEERLANDAIS pour des tournées de nuit et des tournées de jour. Véhicule Min JUMPY - VITO c'est à dire minimum 2 palettes. véhicule maximun 3 ans d'age et ou peux de kilomètres. ¿LA CONNAISSANCE DU BENELUX EST INDISPENSABLE

Zoek naar antwoorden van De Klee in sociale netwerken
Look for responds of De Klee in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Klee. Laat een reactie achter voor De Klee. De Klee bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Klee. Leave a respond for De Klee. De Klee on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Klee op de google maps. Adres en contacten De Klee
Location of De Klee on the google maps. Address and contacts of De Klee

Andere gerelateerde bedrijven als come De Klee De Klee: F. MARTIN | ALTEC SYSTEMS | MURIEL HIRSOUX | Jardin Perdu | P. SCHMITZ

Other related companies as De Klee: F. MARTIN | ALTEC SYSTEMS | MURIEL HIRSOUX | Jardin Perdu | P. SCHMITZ

De Klee is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Klee, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01207641601. Het bedrijf De Klee bevindt zich op het adres: Kleestraat 10; 3840; Borgloon. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 665,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in De Klee zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Klee is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Klee is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Klee, openstaande posities, locatie van De Klee op de kaart.

De Klee is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Klee, company assigned to the tax number BE01207641601. The company De Klee is located at the address: Kleestraat 10; 3840; Borgloon. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 665,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Taverns. Products created in De Klee were not found.
The main activity of De Klee is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Klee is not available. You also can look at reviews of De Klee, open positions, location of De Klee on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Klee, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Klee, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Klee, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Klee, employees, financial statistics.