Corridor

Contactgegevens Corridor: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Corridor: address, phone, fax, email, website, opening hours

Corridor

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rodenrijt 123; 3930; Hamont-Achel (Achel), België

Telefoon (phone): 011 80 62 22 (+32-011 80 62 22) 011 80 62 22 (+32-011 80 62 22)

Fax (fax): +32 (67) 168-71-25 +32 (67) 168-71-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Corridor: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Corridor"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Corridor"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Corridor, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Corridor. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Corridor, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Corridor. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Corridor
Products information Corridor

BTW identificatienummer (tax): BE05242370605
Ondernemingsnummer: 8202911376
Hoofdstad (capital): 377,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 549,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Corridor zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Corridor
(Get full report from official database of BE for Corridor)

Aanvulling soorten activiteiten voor Corridor
Addition kinds of activities for Corridor

222108. Plushes en stapels, breedgeweven stoffen | Plushes and piles, broadwoven fabrics
801199. Kantoren en klinieken van medische artsen, nec | Offices and clinics of medical doctors, nec
22410400. Webbing, vlechten en banding | Webbing, braids and belting
23960302. Cap fronts en visors | Cap fronts and visors
26750304. Stencil-kaarten, doodgesneden: gemaakt van aangekochte materialen | Stencil cards, die-cut: made from purchased materials
36210115. Voorgerechten, voor motoren | Starters, for motors
38120401. diepte- | Fathometers
87340103. Gelaste gezamenlijke röntgenfoto | Welded joint radiographing

Werken bij Corridor: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Corridor: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Corridor. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Corridor. Looking for open vacancies in other companies

 • Keukenmedewerker 32u (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal instaan voor: - Voorbereiden van gerechten - Versnijden van groenten, fruit, ... - frigo's aanvullen - bereidingen/ producten verpakken of etiketteren - netheid en orde in de keuken --> afwassen, opruimen

 • Reachtruckchauffeur (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ASAP WILRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor de goederen op locatie te plaatsen. Je zal rijden tussen smalle racks. Hoog stapelen vormt dan ook geen probleem voor jou. Je zal instaan voor 80% reachtruckwerk en 20% manueel werk.

 • Laborant Chemie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een groot chemisch bedrijf in de haven van Antwerpen zijn we op zoek naar een Laborant. Het betreft een tijdelijke opdracht, snel op te starten en vermoedelijk voor enkele maanden. Je zal in het labo ondersteuning bieden op vlak van verschillende analyses (GC, HPLC,...)

 • Machinist in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Machinist in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Je werkt met de rupskraan, bandenkraan, minigraver,... in de wegenbouw. - Je legt funderingen - Legt rioleringen mee aan - Sleuven graven, aanvullen en dichten - Aandacht voor nutsleidingen - Kennis verkleuring ondergrond

 • Administratief medewerker aankoopdienst | Hemiksem | Daguren (HEMIKSEM)

  Regio: HEMIKSEM

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van zijn klanten, actief in de chemische sector, gaat Synergie op zoek naar een enthousiast administratief medewerker. Je maakt deel uit van de aankoopdienst en biedt vooral administratieve ondersteuning voor de interne aankopen over de verschillende vestigingen heen. Als aankoopassistent sta je in nauw contact met andere vestigingen om de bestellingen intern op te volgen. Je voorziet een correcte administratie voor het aankoopproces, weet gemaakte afspraken nauwkeurig te noteren in de courante computerprogramma's en geeft ondersteuning in het proces van aankoop tot bestelling. Hierbij treedt je tevens in nauw contact met de productie-afdeling om te garanderen dat de aangekochte grondstoffen tijdig en voldoende aanwezig zijn volgens de productieplanning. Deze vacature is initieel voorzien als tijdelijke vacature tot begin januari, afhankelijk van de verdere groei en structuur binnen de firma bestaat de kans op verlenging of vaste indienstname.

 • Medewerker verkoopadministratie (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze functie sta je samen met je team in voor een correcte en professionele verkoopondersteuning. Vanaf de bestelling tot de levering van de wagen onderhoud je verschillende contacten met klanten, onderaannemers, verzekerings- en leasemaatschappijen, banken, etc.. Je zorgt voor de administratieve aflevering van de wagen, waarbij je de documenten en de betaling regelt. Verder doe je de administratieve verwerking in Navision met betrekking tot bepaalde acties en verzorg je de maandelijkse rapportenringen.

 • Metser (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Bilzen zijn we op zoek naar een metser met ervaring

 • Student inbound regio Gent (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een heel tof bedrijf aan Gent-Dampoort zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde studenten voor de inbound. Je helpt bestaande klanten met vragen over telefonie e.d., je helpt een beetje met de facturatie en probeer de klant tevreden te houden.

 • Student dinsdag- en/of donderdagvoormiddag voor lossen containers (EERNEGEM)

  Regio: EERNEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een leuke studentenjob? Ben je hiervoor beschikbaar dinsdag- en/of dondervoormiddag? Dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor!Containers lossen Je staat in voor het manueel lossen van containers. Dit gaat om dozen van max 25 kg. Je stapelt deze op een pallet. Je houdt de laadkaai en het magazijn proper. Werkuren Je werkt op dinsdag- en donderdagvoormiddag 8u30-12u30.

 • Loopbaanbegeleider (SCHAARBEEK)

  Regio: SCHAARBEEK

  Bedrijf: VOKANS

  Type: Vaste Job

  Vokans vzw is op zoek naar een Loopbaanbegeleider Werkregime: avond- en nachtwerk De loopbaanbegeleider is, onder leiding van de districtmanager, mee verantwoordelijk voor de uitbouw van een markt- en klantgerichte dienstverlening (training, begeleiding, screening en assessment, jobcoaching, taalcoaching, taalondersteuning, …), kaderend binnen de missie en de visie van Vokans. Takenpakket · Organisatie, ontwikkeling en geven van training aan werknemers · Job-, taal- en loopbaancoaching · Uitbouw van een netwerk · Algemene administratieve taken

 • Senior aankoper (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een productiefirma te Gullegem, zijn wij op zoek naar een Senior aankoper portefeuille alu profielen en gereedschappen / klein materiaal. We zijn op zoek naar een zelfstandig gedreven medewerker met gedegen MRP-kennis Functie  Samen met 3 collega's sta je in voor de algemene aankoop van alu profielen en gereedschappen/klein materiaal.  Je plaatst bestellingen voor jouw artikelengroep en volgt de afroepen en leveringen op. Daartoe maak je gebruik van een ERP-pakket (Axapta) en sta je in contact met de productieleiders m.b.t de capaciteitsplanning.  Je volgt actief het stockbeheer voor jou artikelengroep op. Je herberekent daartoe de minimumvoorraden i.f.v. productwijzigingen en het jaarverbruik hiervoor met je uitstekend met Exel en meer bepaald met draaitabellen kunnen werken.

 • Loketbediende/Administratief medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Talentus Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Aan het loket help je chauffeurs verder en zet de gegevens in het computersysteem. Bij problemen reageer je proactief en heb je regelmatig telefonisch contact met klanten en opdrachtgevers. Hierbij rapporteer je de verschillende trafieken, je volgt de laad- en los activiteiten van de vrachtwagens op en zorgt dat deze juist in het dossier worden gezet. Je hebt kennis van de verschillende logistieke documenten (CMR's, laad-en losorders). Daarbij volg je de stock accuraat op. Bedrijfsprofiel: Dit familiebedrijf, opgericht in 1870 biedt veelzijdige containerdiensten en logistieke diensten op maat in de haven van Antwerpen. Met zijn sterk en toegewijd team, zijn geavanceerde infrastructuur en zijn bewuste keuze voor innovatieve en hoogtechnologische uitrustingen garanderen zij een hoogwaardige dienstverlening in een uitmuntende en veilige omgeving, ondersteund door diverse certificaten, zoals ISPS, ISO14001, OHSAS18001, BIRB en AEO.

Zoek naar antwoorden van Corridor in sociale netwerken
Look for responds of Corridor in social networks

Lees alle opmerkingen voor Corridor. Laat een reactie achter voor Corridor. Corridor bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Corridor. Leave a respond for Corridor. Corridor on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Corridor op de google maps. Adres en contacten Corridor
Location of Corridor on the google maps. Address and contacts of Corridor

Andere gerelateerde bedrijven als come Corridor Corridor: KID'S HOUSE | VERBEKE-TYTGAT | CC DE KOLLEBLOEM | DANIEL HERMANS | BOUCHET TUINMACHINES

Other related companies as Corridor: KID'S HOUSE | VERBEKE-TYTGAT | CC DE KOLLEBLOEM | DANIEL HERMANS | BOUCHET TUINMACHINES

Corridor is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Corridor, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05242370605. Het bedrijf Corridor bevindt zich op het adres: Rodenrijt 123; 3930; Hamont-Achel (Achel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 377,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 549,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Corridor zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Corridor is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Corridor is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Corridor, openstaande posities, locatie van Corridor op de kaart.

Corridor is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Corridor, company assigned to the tax number BE05242370605. The company Corridor is located at the address: Rodenrijt 123; 3930; Hamont-Achel (Achel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 377,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 549,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Taverns. Products created in Corridor were not found.
The main activity of Corridor is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Corridor is not available. You also can look at reviews of Corridor, open positions, location of Corridor on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Corridor, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Corridor, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Corridor, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Corridor, employees, financial statistics.