Cocoon

Contactgegevens Cocoon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cocoon: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cocoon

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 9; 9840; De Pinte, België

Telefoon (phone): 09 281 16 55 (+32-09 281 16 55) 09 281 16 55 (+32-09 281 16 55)

Fax (fax): +32 (56) 209-26-54 +32 (56) 209-26-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cocoon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cocoon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cocoon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cocoon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cocoon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cocoon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cocoon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cocoon
Products information Cocoon

BTW identificatienummer (tax): BE05585144042
Ondernemingsnummer: 9073028564
Hoofdstad (capital): 668,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 467,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Cocoon zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cocoon
(Get full report from official database of BE for Cocoon)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cocoon
Addition kinds of activities for Cocoon

275208. Wrapper- en zegelafdrukken, lithografisch | Wrapper and seal printing, lithographic
20929901. Krab vlees, vers: verpakt in niet-afgesloten containers | Crab meat, fresh: packaged in nonsealed containers
28430304. Textielverwerkende assistenten | Textile processing assistants
31519903. Veters, leer | Mittens, leather
32690500. Aardappelbloemisten artikelen | Pottery florists' articles
44910102. Stevedoring | Stevedoring
79910301. Aërobe dans- en oefenklassen | Aerobic dance and exercise classes
86610102. Assemblage van Godskerk | Assembly of god church

Werken bij Cocoon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cocoon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cocoon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cocoon. Looking for open vacancies in other companies

 • Mecanicien rollend materieel (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het nazicht en de herstellingen van machines op verschillende locaties, je spoort storingen op en je zoekt naar een geschikte oplossing. Je doet voornamelijk onderhoud en herstellingen aan rolbruggen, heftrucks en zijladers.

 • Medewerker dierenspeciaalzaak vogels, parkieten en kippen (flexi-job) (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar iets extra, gek van pluimvee en kan je aan de slag met een flexi-job contract? Dan is dit de perfecte job voor jou. Voor een dierenspeciaalzaak pluimvee in Kruishoutem zijn we op zoek naar iemand die 4uur per dag 3 dagen in de week aan de slag wil. Je zorgt mee voor de orde en netheid in de zaak. Hiernaast voeder je de dieren en op termijn zul je ook klanten helpen.

 • Huishoudhulp (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: DCO Dienst aan Huis Melle

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in om bij mensen thuis te poetsen met dienstencheques. je bent gemotiveerd en poetsen is jouw passie je kunt zelfstandig werken je kunt je flexibel verplaatsen je hebt een stralende glimlach en je bent enthousiast

 • Huishoudhulp/Poetshulp Nieuwerkerken (met dienstencheques) (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • HUISHOUDHULP GROOT ZONNEBEKE (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Zonnebeke-Passendale-Beselare : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoonaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOONAARDE)

  Regio: SCHOONAARDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent Bakkerij (GITS)

  Regio: GITS

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij gelegen zijn we op zoek naar een jobstudent die elk weekend afwissend de zaterdag of zondag kan werken van 6-12u. Indien je meerderjarig bent, kan je reeds vroeger opstarten. Je staat in voor het meehelpen van de bakker alsook het afwassen van de gebruikte materialen. Dit gaat om routinetaken zoals het inspuiten van pudding, het leggen van koeken op bakplaten, het bestrooien met suiker/granen/...

 • Elektromechanieker (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

  Type: Vaste Job

  Logi-Technic, afdeling Wevelgem, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

 • Projectleider | afd schrijnwerkerij | klasse 8 | Waregem (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor: - Werkvoorbereiding en planning Na een inloopperiode ben je de drijvende kracht achter de voorbereiding en planning van de schrijnwerkerij. Na een grondige analyse van het dossier werk je de technische tekeningen uit en stelt je de productieplanning op. - Werven opvolgen Jij fungeert als spilfiguur tussen de productie en de werf. Je plant de levering in en volgt de installatie nauwgezet op. - Budgetbeheer en raportering Je volgt het budget nauwgezet op en bent verantwoordelijk voor de rapportering in verband met de nacalculatie. - Aansturen team Je staat in voor de technische, administrative en financiële opvolging van jouw afdeling. Hierbij stuur je het team aan. - Kwaliteit en veiligheid Je bewaakt de kwaliteit en werkt actief mee aan een veilige werkomgeving.

 • Conventioneel machinebediener (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een firma in Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde machinebediener. Jouw hoofdtaak is het bedienen en instellen van de conventionele draaibank. Je zal vooral werken met polyurethaan-kunststof. Je zal snijgereedschappen moeten instellen, monteren en nauwkeurig meten aan de hand van een schuifmaat of micrometer. Meedenken en participeren in het Vulkoprin Productie Systeem behoort ook tot jouw taken.

 • Enthousiaste taaltrainers Nederlands - Oost-Vlaanderen/Gent (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: TinC

  Type: Zelfstandige activiteit

  TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Nederlands in regio Oost-Vlaanderen/Gent. Naar wie zijn we op zoek? Native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

 • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van?5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.? Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.? De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.?

Zoek naar antwoorden van Cocoon in sociale netwerken
Look for responds of Cocoon in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cocoon. Laat een reactie achter voor Cocoon. Cocoon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cocoon. Leave a respond for Cocoon. Cocoon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cocoon op de google maps. Adres en contacten Cocoon
Location of Cocoon on the google maps. Address and contacts of Cocoon

Andere gerelateerde bedrijven als come Cocoon Cocoon: DE LEKPOT | GERMIAT BRUNO | Aivex | CLAUDE PICALAUSA | KEY-SEV.

Other related companies as Cocoon: DE LEKPOT | GERMIAT BRUNO | Aivex | CLAUDE PICALAUSA | KEY-SEV.

Cocoon is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cocoon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05585144042. Het bedrijf Cocoon bevindt zich op het adres: Stationsstraat 9; 9840; De Pinte. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 668,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 467,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Cocoon zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cocoon is Spoorwegvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cocoon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cocoon, openstaande posities, locatie van Cocoon op de kaart.

Cocoon is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cocoon, company assigned to the tax number BE05585144042. The company Cocoon is located at the address: Stationsstraat 9; 9840; De Pinte. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 668,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 467,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Taverns. Products created in Cocoon were not found.
The main activity of Cocoon is Railroad Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Cocoon is not available. You also can look at reviews of Cocoon, open positions, location of Cocoon on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cocoon, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cocoon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cocoon, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cocoon, employees, financial statistics.