GERMIAT BRUNO

Contactgegevens GERMIAT BRUNO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GERMIAT BRUNO: address, phone, fax, email, website, opening hours

GERMIAT BRUNO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES GENETS 13; 1332; RIXENSART, België

Telefoon (phone): 26520560 (+32-26520560) 26520560 (+32-26520560)

Fax (fax): +32 (58) 867-15-38 +32 (58) 867-15-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GERMIAT BRUNO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GERMIAT BRUNO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GERMIAT BRUNO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GERMIAT BRUNO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GERMIAT BRUNO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GERMIAT BRUNO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GERMIAT BRUNO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GERMIAT BRUNO
Products information GERMIAT BRUNO

BTW identificatienummer (tax): BE07286926269
Ondernemingsnummer: 5171783447
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in GERMIAT BRUNO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GERMIAT BRUNO
(Get full report from official database of BE for GERMIAT BRUNO)

Aanvulling soorten activiteiten voor GERMIAT BRUNO
Addition kinds of activities for GERMIAT BRUNO

249900. Houtproducten, NEC | Wood products, nec
31310301. Rands | Rands
36410204. Infrarood lampen gloeilampen | Infrared lamps bulbs
37430102. Dineren auto's en uitrusting | Dining cars and equipment
51990903. Rubber, ruw | Rubber, crude
91110000. Uitvoerende kantoren | Executive offices

Werken bij GERMIAT BRUNO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GERMIAT BRUNO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GERMIAT BRUNO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GERMIAT BRUNO. Looking for open vacancies in other companies

  • Hotelreceptionist(e) (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant uit Brugge, onbetwistbaar één van de charmantste 4 sterren hotels van Brugge met 94 comfortabele kamers, parking, tuin/terras, bar, zwembad, sauna, fitness en vergaderzalen, zoekt een hotelreceptionist(e).

  • Sales Assistant Engelstalige landen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hij of zij zorgt voor de professionele ondersteuning van de sales account. Persoon werkt mee aan de ontwikkeling en de realisatie van het verkoopplan voor het geografisch Engelstalig gebied.

  • Monteur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de montage van de installaties bij de klanten. Je start als monteur, maar op korte termijn moet je een montageteam kunnen leiden.

  • Technisch operator (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant gelegen te Lanaken zijn wij opzoek naar een operator met technisch inzicht. Takenpakket: - Opwikkelen en controleren van de papierbaan - Je staat in voor het omrollen, klankhard en plooivrij opwikkelen - Snijden van rollen papier - Takelwerkzaamheden - Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van de functie ten goede komen

  • CHAUFFEUR HEFTRUCK en TERMINALTREKKER (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur bent u verantwoordelijk voor het intern transport binnen het bedrijf. Je hebt de nodige ervaring in het besturen van de zwaardere types heftrucks (5-20T) Ook het bedienen van rolbruggen en het besturen van een terminaltrekker/oplegger zit binnen uw mogelijkheden. U draagt zorg voor het recent machinepark en de betonproducten.

  • Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor IT? Check ! Interesse om te werken in een logistieke en dynamische wereld? Check ! Dan ben jij misschien wel de Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v die wij zoeken voor een internationale logistieke klant te Brucargo. Interesse? Lees dan zeker verder hoe jou dag er kan uitzien. Hoe ziet jouw uitdaging eruit ? DHL Aviation is het sorteercentrum van DHL Express in België. De zendingen van onze klanten worden per truck of per vliegtuig aangeleverd en vervolgens op destinatie uitgesorteerd waarna ze opnieuw op truck of vliegtuig richting bestemming worden geladen. Als IT Field Support Officer kom je terecht in een team van 6 personen. Je staat mee in voor de ondersteuning van de interne gebruikers, dit zowel in de kantoren als in het magazijn. We praten over ongeveer 700 pc’s, 150 printers, 500 handscanners en een 400-tal telefoons. Wat zijn jouw voornaamste taken ? Je werkt met een ticketing tool en je levert 1st en 2nd line support in geval van problemen met hardware, Active Directory, netwerk patching, Windows troubleshooting, MS Office en bedrijfsspecifieke applicaties. Dit kan remote, maar vaak ga je hiervoor langs bij de gebruikers op de werkvloer. Je voert ook preventief onderhoud uit op alle hardware. Je installeert en configureert nieuwe werkposten met de bijhorende software. Je escaleert problemen naar de betrokken diensten of teams en zorgt voor een accurate opvolging. Je werkt mee aan het verbeteren van de IT omgeving en aan het optimaliseren van de IT dienstverlening. Je verzorgt de administratie met betrekking tot je interventies.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp in Jabbeke - Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Student productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een job als student - inpakker in een sfeervol familiebedrijf regio Lendelede, gespecialiseerd in maken van aperitiefhapjes? Werken in 2 ploegen is geen probleem? Wil je werken als inpakker bij een firma die zijn marktpositie jaar na jaar weet te versterken? Dan hebben wij voor jou een vacature bij een bedrijf gespecialiseerd in het maken van lekkere en kwalitatieve apertitiefhapjes. Bovendien engageert het bedrijf zich voor een heleboel leuke projecten zoals o.a. Tomorrowland. Vorig jaar verzorgden zij daar zelfs snacks! Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • Jobstudent verkoop charcuterie Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Bilzen weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Student weekendwerk supermarkt (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Studentenjob

    - Je bent beschikbaar om op zaterdag OF zondag te werken - Je staat in voor het onderhoud van de winkel: orde en netheid, weg plaatsen van goederen - Verder helpen van klanten

Zoek naar antwoorden van GERMIAT BRUNO in sociale netwerken
Look for responds of GERMIAT BRUNO in social networks

Lees alle opmerkingen voor GERMIAT BRUNO. Laat een reactie achter voor GERMIAT BRUNO. GERMIAT BRUNO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GERMIAT BRUNO. Leave a respond for GERMIAT BRUNO. GERMIAT BRUNO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GERMIAT BRUNO op de google maps. Adres en contacten GERMIAT BRUNO
Location of GERMIAT BRUNO on the google maps. Address and contacts of GERMIAT BRUNO

Andere gerelateerde bedrijven als come GERMIAT BRUNO GERMIAT BRUNO: H. PATRICIA | Kapsalon Gwenny NV | EUGEEN VAN LOENHOUT | COPPELMANS | STARLAB NV

Other related companies as GERMIAT BRUNO: H. PATRICIA | Kapsalon Gwenny NV | EUGEEN VAN LOENHOUT | COPPELMANS | STARLAB NV

GERMIAT BRUNO is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GERMIAT BRUNO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07286926269. Het bedrijf GERMIAT BRUNO bevindt zich op het adres: AVENUE DES GENETS 13; 1332; RIXENSART. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 314,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in GERMIAT BRUNO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GERMIAT BRUNO is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GERMIAT BRUNO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GERMIAT BRUNO, openstaande posities, locatie van GERMIAT BRUNO op de kaart.

GERMIAT BRUNO is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is GERMIAT BRUNO, company assigned to the tax number BE07286926269. The company GERMIAT BRUNO is located at the address: AVENUE DES GENETS 13; 1332; RIXENSART. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 314,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in GERMIAT BRUNO were not found.
The main activity of GERMIAT BRUNO is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GERMIAT BRUNO is not available. You also can look at reviews of GERMIAT BRUNO, open positions, location of GERMIAT BRUNO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GERMIAT BRUNO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GERMIAT BRUNO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GERMIAT BRUNO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GERMIAT BRUNO, employees, financial statistics.