Coconcorde BVBA

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Coconcorde BVBA
Private companiesMotion Pictures • Coconcorde BVBA

Contactgegevens Coconcorde BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coconcorde BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coconcorde BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grote Markt 7; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 71 07 09 (+32-015 71 07 09) 015 71 07 09 (+32-015 71 07 09)

Fax (fax): +32 (87) 205-49-93 +32 (87) 205-49-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coconcorde BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coconcorde BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coconcorde BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coconcorde BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coconcorde BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coconcorde BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coconcorde BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coconcorde BVBA
Products information Coconcorde BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01726470947
Ondernemingsnummer: 5573608398
Hoofdstad (capital): 924,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 843,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Coconcorde BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coconcorde BVBA
(Get full report from official database of BE for Coconcorde BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coconcorde BVBA
Addition kinds of activities for Coconcorde BVBA

6361. Titel verzekering | Title insurance
38120604. Magnetisch veld detectie apparaat | Magnetic field detection apparatus
38429923. Hechtingen, absorbeerbaar en niet-absorbeerbaar | Sutures, absorbable and non-absorbable
49250105. Vervaardigd gas, productie en distributie | Manufactured gas, production and distribution
55510200. Kano- en kajakhandelaars | Canoe and kayak dealers
75320400. Externe reparatiediensten | Exterior repair services
76999911. Typewriter reparatie, inclusief elektrische | Typewriter repair, including electric
84220000. Botanische en zoologische tuinen | Botanical and zoological gardens

Werken bij Coconcorde BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coconcorde BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coconcorde BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coconcorde BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C + ADR tank: mazout (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Is een job met afwisseling, sociale contacten en zelfstandig werken je op het lijf geschreven? Zoek je een job in een dynamisch bedrijf met grote werkzekerheid? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Als vrachtwagenchauffeur sta je in voor de verdeling van mazout bij particulieren en bedrijven. Je hebt een leuke afwisseling tussen rijden met de vrachtwagen en klantencontact. Zo kom je dagelijks met meer dan 20 van onze klanten in contact. Dankzij je regio-gebonden ritten en de verschillende leveringen die je dagelijks uitvoert, heb je geen last van files en zit je niet voortdurend in je vrachtwagen. Je bent bereid om te werken van maandag tot en met vrijdag. De nodige flexibiliteit naar een beurtrol op zaterdag of langere werkdagen vormen voor jou geen struikelblok. Je verzorgt de nodige administratie op een correcte manier zoals het vervolledigen van de rittenbladen, werken met de boordcomputer en het afhandelen van de betalingen.

 • Operator (m/v) (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een operator. Het bedrijf maakt deel uit van de Corialis Group en is wereldwijd vermaard om zijn productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda’s, …). Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Bedienen van machines - Instellen van machines (machines= extrusie, zaagmachine, rekband, pers)

 • OPERATOR SNIJMACHINE WEEKEND (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gekend in de textielsector, zijn wij bij Forum Jobs opzoek naar een operator voor de snijmachine. Volgende taken behoren tot je takenpakket: Afgewerkte rollen afnemen, op weegbalans plaatsen Verpakken en afvoeren naar magazijn Ploegoverdracht Tijdcontrole

 • sanitair installateur (MATER)

  Regio: MATER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als sanitair installateur regio Oudenaarde zal je instaan voor de montage en plaatsing van: Centrale Verwarming Sanitair Zonneboilers Condensatie ketels op Gas en Stook Olie Warmtepompen Bodem/Water en Lucht/Water Ventilatie

 • Rioolinspecteur (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, actief binnen de bouwsector, zijn wij op zoek naar een industrïele rioolreiniger. Steek jij graag de handen uit de mouwen en heb jij geen schrik van kleine ruimtes? Solliciteer dan nu! Als medewerker industriële rioolreiniging voer je ontstoppings-, ruim- en reinigingswerken uit van industriële rioleringen, leidingen, putten, tanks, enz. Je takenpakket bestaat o.a. uit het onderhouden het zeer grondig reinigen met speciale (ultra) hoge druk reinigingstechnieken het ruimen van vuil ter voorbereiding en ondersteuning van camera-inspectie en/of frees- en renovatiewerken het uitvoeren van inspecties van rioleringsstelsels met gerobotiseerde camera's het opvolgen, verslagen en rapporteren van camerabeelden Je voert deze werkzaamheden zelfstandig uit of samen met collega's op o.a. openbare wegen, parkings en in fabrieken.

 • HUISHOUDHULP Herentals - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken dus mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Herentals. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Student krantenwinkel (zaterdagwerk of tijdens de week) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een gekende krantenwinkel in Gent, zijn wij op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker. Je staat in voor het bedienen van klanten en het afrekenen aan de kassa.  Je kan werken op zaterdagnamiddag tot 20u à 21u en/of  op dinsdag tem vrijdag van 15u-19u

 • Studenten gezocht voor zaterdagwerk- (m/v) - Oevel (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: TOPANGELS

  Type: Studentenjob

  Wil jij als student graag een centje bijverdienen? Grijp dan nu je kans! Voor een gezond voedingsbedrijf te Westerlo zijn we nog opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers/ Afwassers: Jij zal, samen met jouw collega's instaan voor het goede verloop van de werkzaamheden aan de productielijn.

 • ICT Businesspartner apotheek en technische diensten ICT Applicaties (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Vaste Job

  Vacaturenummer: 5746 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: ICT Jobtime: 100 % ( 38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: De ICT afdeling applicaties beheert alle software die door klinische en ondersteunende diensten wordt gebruikt. Wij integreren (beperkte) ontwikkelingen met diverse externe oplossingen. Binnen de subdivisie “ICT business partners” sta je in voor de procesmatige implementatie van een applicatie of applicatiesuite, het opvolgen van nieuwe versies en het beheer van de toepassing samen met de key-users. Je werkt actief mee aan andere implementatieprojecten binnen het ICT-toepassingsdomein (onder meer apotheek en technische diensten). Je volgt de probleemmeldingen van de aan jou toevertrouwde applicaties op, langs de kant van de eindgebruikers, intern ICT en extern met de leveranciers. Je bent bereid je te verplaatsen binnen de verschillende sites van ZNA. Je rapporteert aan de verantwoordelijke ICT business partners – binnen de ICT applicaties-afdeling (departement Kwaliteit & Innovatie). Je bent als ICT business partner het aanspreekpunt binnen ZNA voor de technische kant van de ICT toepassingen gebruikt door onder meer apotheek en technische diensten. ICT staat in voor de technische ondersteuning van de applicatie. Dit vertaalt zich in: implementatie van nieuwe versies, integratie van de applicatie met andere applicaties, ondersteuning bij inrichting, aanleveren van rapporteringen, project management aan ICT-zijde… Je wordt hiervoor verantwoordelijk en kan hierbij rekenen op de mede- en samenwerking van de andere ICT-teams. Je werkt proactief zodat fouten of suboptimaal gebruik van de applicaties snel gedetecteerd worden en sensibiliseert de gebruikers omtrent correct en volledig gebruik. Je denkt toekomstgericht en bent promotor van de aan jou toegewezen applicatie(s) Je bent betrokken bij het onderzoek naar nieuwe toepassingen/functionaliteiten. Je maakt je de processen van de toegewezen domeinen eigen en denkt mee na over procesoptimalisatie. Je vertegenwoordigt ICT in de met aan jou toegewezen applicatie(s) gerelateerde projectgroepen. Als ICT businesspartner bewaak je de regels die aan alle partijen zijn opgelegd en de conformiteit met de ZNA ICT-processen zoals releasemanagement. Je verzorgt de correcte administratieve afhandeling. Je speelt vlot in op opgedoken problemen, zoekt constructief naar oplossingen en communiceert hierrond veelvuldig met alle betrokken partijen. Je voorkomt liever dan te moeten escaleren. Je bent bereid om ook andere applicaties binnen je verantwoordelijkheid op te nemen, zelfs al zijn die niet gerelateerd met de aan jou initieel toegewezen domeinen. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR-rekrutering ZNA op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Bruno De Geest, ICT manager applicaties, op 03 217 74 70. Voel jij je aangesproken?

 • Product-/Procesingenieur (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Als product-/procesingenieur maak je deel uit van een team technische deskundigen waarmee je nauw samenwerkt. Je introduceert, coördineert en begeleidt een spectrum aan producten in het productieproces waarbij je ook instaat voor het opmaken van de werkinstructies en aanmaken van de nodige machineprogramma's voor het afwerken van complexe PCB's. Hierbij vorm je de cruciale link tussen de ontwikkeling en de productie in Oostkamp. Oplossingen voor technische problemen uitwerken, voorstellen en deze omzetten is hierbij essentieel. Je beslist over eventuele afwijkingen en je bent verantwoordelijk voor de documentenconfiguratie. Bij veranderingen aan een product sta je in voor het aanpassen van de werkbeschrijvingen en de vastgelegde plantijden. Kwaliteitsproblemen analytisch en methodisch aanpakken behoort eveneens tot je takenpakket.

 • Technieker Plaatsen Ramen en Deuren (KORTESSEM)

  Regio: KORTESSEM

  Bedrijf: AMERICA CONSTRUCT WINDOW DIVISION

  Type: Vaste Job

  Voorbereiding voor het plaaten en monteren van ramen, deuren, rolluken en zonneweringen.

 • HEALTH & BEAUTY CONSULENTEN bijberoep/hoofdberoep EIGEN REGIO (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BEAUTY SECRETS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Mensen begeleiden in hun juiste keuze aan verzorgingsproducten , cosmetica en Parfum Je hebt reeds een job maar, je bent op zoek naar een extra inkomen? Mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. Opleiding of ervaring spelen geen rol.

Zoek naar antwoorden van Coconcorde BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Coconcorde BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coconcorde BVBA. Laat een reactie achter voor Coconcorde BVBA. Coconcorde BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coconcorde BVBA. Leave a respond for Coconcorde BVBA. Coconcorde BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coconcorde BVBA op de google maps. Adres en contacten Coconcorde BVBA
Location of Coconcorde BVBA on the google maps. Address and contacts of Coconcorde BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Coconcorde BVBA Coconcorde BVBA: HONDENKAPSALON MAROUF | Tiebos Bavo | WIELERCLUB MARKE | REMO ELECTRONICS | M. VAN DAELE

Other related companies as Coconcorde BVBA: HONDENKAPSALON MAROUF | Tiebos Bavo | WIELERCLUB MARKE | REMO ELECTRONICS | M. VAN DAELE

Coconcorde BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coconcorde BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01726470947. Het bedrijf Coconcorde BVBA bevindt zich op het adres: Grote Markt 7; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 924,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 843,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Coconcorde BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Coconcorde BVBA is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coconcorde BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coconcorde BVBA, openstaande posities, locatie van Coconcorde BVBA op de kaart.

Coconcorde BVBA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coconcorde BVBA, company assigned to the tax number BE01726470947. The company Coconcorde BVBA is located at the address: Grote Markt 7; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 924,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 843,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Taverns. Products created in Coconcorde BVBA were not found.
The main activity of Coconcorde BVBA is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Coconcorde BVBA is not available. You also can look at reviews of Coconcorde BVBA, open positions, location of Coconcorde BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coconcorde BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coconcorde BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coconcorde BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coconcorde BVBA, employees, financial statistics.