Cocktails (Aux)

Contactgegevens Cocktails (Aux): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cocktails (Aux): address, phone, fax, email, website, opening hours

Cocktails (Aux)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Joseph Durieux 135; 5001; Namur (Belgrade), België

Telefoon (phone): 081 46 59 69 (+32-081 46 59 69) 081 46 59 69 (+32-081 46 59 69)

Fax (fax): +32 (3) 676-60-92 +32 (3) 676-60-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cocktails (Aux): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cocktails (Aux)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cocktails (Aux)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cocktails (Aux), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cocktails (Aux). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cocktails (Aux), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cocktails (Aux). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cocktails (Aux)
Products information Cocktails (Aux)

BTW identificatienummer (tax): BE06133361816
Ondernemingsnummer: 6224273681
Hoofdstad (capital): 187,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 821,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Cocktails (Aux) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cocktails (Aux)
(Get full report from official database of BE for Cocktails (Aux))

Aanvulling soorten activiteiten voor Cocktails (Aux)
Addition kinds of activities for Cocktails (Aux)

206102. Vloeibare rietsuikerproducten, behalve raffinage | Liquid cane sugar products, except refining
769903. Ketel- en verwarmingsreparatiediensten | Boiler and heating repair services
34310104. Zinkjes: gelakt ijzer, gietijzer, of geperst metaal | Sinks: enameled iron, cast iron, or pressed metal
34919902. Gecomprimeerde gascilinderventielen | Compressed gas cylinder valves
50470301. Kunstledematen | Artificial limbs
72990105. Zonnebank | Tanning salon

Werken bij Cocktails (Aux): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cocktails (Aux): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cocktails (Aux). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cocktails (Aux). Looking for open vacancies in other companies

 • Toyota zoekt magazijnmedewerkers (Diest) (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar enthousisaste orderpickers voor een klant in Diest - Halen. Het is een groot distributiecentrum van auto onderdelen. Het bedrijf is een internationale speler, in de automotive sector met als grootste vestiging het distributiecentrum in Diest. In het bedrijf zijn verschillende afdelingen die kunnen gaan van kleine tot grote onderdelen. Voor de grote onderdelen is een hef- of reachtruck attest vereist. Als je voor deze functie in aanmerking wil komen, moet je een test afleggen op de computer. Als je hierop geslaagd bent, wordt er een kort interview afgelegd. Je wordt uitgenodigd bij het bedrijf voor een onthaaldag. Wanneer het bedrijf er een positief gevoel bij heeft, heb je de kans om onmiddellijk op te starten op een afdeling naar keuze. Takenpakket: - klaarmaken bestellingen - orderpicking - binnenkomende onderdelen - intern transport - stockeren van de binnengekomen onderdelen

 • Commercieel Bediende Binnendienst (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Hasselt zijn we opzoek naar een Commercieel Bediende Binnendienst. Het gaat over een fulltime tewerkstelling. Je zal terechtkomen in een dynamisch, groeiend en positief ingesteld bedrijf met een familiaal karakter en vlakke structuur. Onze klant maakt deel uit van een internationale groep maar functioneert steeds als een autonome speler. Om bevallingsverlof op te vangen van een vaste medewerkster zijn we opzoek naar een all round medewerker die reeds de nodige expertise heeft in het verwerken van inkomende orders. Je zal samen met je 3 andere collega's instaan voor de volgende taken : Verwerken en opvolgen van de orderflow van ingave t.e.m. levering en facturatie binnen Microsoft Dynamics (Navision) je zorgt voor een correcte verwerking van de orderadministratie tot en met de facturatie en de logistieke afhandeling je staat in voor de stockcontrole, de organisatie van het distributietransport, het opmaken van de documenten. Voeren van de ordergerelateerde interne en externe communicatie : je staat de klanten te woord in verband met productvragen, voorraden, prijzen, … je behandelt eventuele klachten Receptie en onthaal (zeer beperkt) je onthaalt de bezoekers aan de balie je helpt de klanten bij de afhalingen van hun bestellingen Gerelateerd administratief en klasseerwerk

 • Orderpicker (M/V) (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een transportbedrijf in Oostkamp zijn wij op zoek naar een logistiek talent: - Je werkt in een diepvriesomgeving - Je rijdt hoofdzakelijk met een reachtruck maar ook met transpalet - Laden en lossen van diepvriesproducten

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Olmen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLMEN)

  Regio: OLMEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Hoeselt (HOESELT)

  Regio: HOESELT

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Kruishoutem (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

 • 2 gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: AKSI THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

 • Student Bediening weekend (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: T-IINTERIM GENK

  Type: Studentenjob

  Voor een brasserie in Genk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten voor bij te springen in de zaal en keuken in het weekend. Bedrijfsprofiel:

 • Elektrisch- tekenaar / werkvoorbereider (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VENTILEC

  Type: Vaste Job

  We bieden een zeer brede en gevarieerde job aan : Je takenpakket ziet er als volgt uit : opmaak en ontwerpen van electrische installaties en borden in E-Plan en AUTOCAD opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie opmaak en ontwerpen van software voor complete installaties ( beperkt ) opmaak P&ID en instrumentatielijsten contacten met klanten en leveranciers , opmaak van bestellingen voorbereidend werk voor de bordenbouwers , desgevallend meewerken voorbereidend werk en begeleiding van de (service) monteurs op de werf , desgevallend mee interveniëren organiseren keuringen opmaak technische documentatie naar het electrische aspect toe indien kennis en interesse : IT verantwoordelijke ( opzet nieuwe software of nieuwe PC's )

 • Gemotiveerde draaier- frezer met kennis CNC (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: QJOBS @WORK

  Type: Vaste Job

  Als zager werk je met een breed programma materialen (hoofdzakelijk staal en RVS, maar ook met diverse non-ferro’s) die jij op maat verzaagt. Naast het zagen van de materialen, zorg je ook voor een goed beheer van ons magazijn. Je bent precies in het verzagen van de juiste materialen en het afhandelen van de bijhorende administratie. Je hebt een positief karakter, je kunt omgaan met dynamiek en je werkt graag in teamverband.

 • Klusjesman Brussel (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Gezocht: kinesist/osteopaat/manueel therapeut/massagetherapeut/... (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: KINE LAUREYS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken één of meerdere therapeuten om een praktijkruimte met parkeerplaatsen te huren in de gym van personal trainer “Personal Coach 4 U” te Deurne Zuid, dit vanaf februari-maart 2019. Sportmedische disciplines of kennis van manuele therapie zijn een pluspunt. De praktijk is zelf nog verder mee uit te bouwen. Exacte startperiode is bespreekbaar. Voor meer info contacteer: [email protected] of [email protected]

Zoek naar antwoorden van Cocktails (Aux) in sociale netwerken
Look for responds of Cocktails (Aux) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cocktails (Aux). Laat een reactie achter voor Cocktails (Aux). Cocktails (Aux) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cocktails (Aux). Leave a respond for Cocktails (Aux). Cocktails (Aux) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cocktails (Aux) op de google maps. Adres en contacten Cocktails (Aux)
Location of Cocktails (Aux) on the google maps. Address and contacts of Cocktails (Aux)

Andere gerelateerde bedrijven als come Cocktails (Aux) Cocktails (Aux): DIRK BRAECKMAN | Plug & Print | OR?E | ILWA - ANWEDO DESIGN | CHAU'S GARDEN

Other related companies as Cocktails (Aux): DIRK BRAECKMAN | Plug & Print | OR?E | ILWA - ANWEDO DESIGN | CHAU'S GARDEN

Cocktails (Aux) is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cocktails (Aux), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06133361816. Het bedrijf Cocktails (Aux) bevindt zich op het adres: Rue Joseph Durieux 135; 5001; Namur (Belgrade). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 187,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 821,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Cocktails (Aux) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cocktails (Aux) is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cocktails (Aux) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cocktails (Aux), openstaande posities, locatie van Cocktails (Aux) op de kaart.

Cocktails (Aux) is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cocktails (Aux), company assigned to the tax number BE06133361816. The company Cocktails (Aux) is located at the address: Rue Joseph Durieux 135; 5001; Namur (Belgrade). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 187,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 821,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Taverns. Products created in Cocktails (Aux) were not found.
The main activity of Cocktails (Aux) is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Cocktails (Aux) is not available. You also can look at reviews of Cocktails (Aux), open positions, location of Cocktails (Aux) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cocktails (Aux), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cocktails (Aux), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cocktails (Aux), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cocktails (Aux), employees, financial statistics.