Classics

Contactgegevens Classics: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Classics: address, phone, fax, email, website, opening hours

Classics

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Frans Van der Steenstraat 120; 1750; Lennik (Sint-Kwintens-Lennik), België

Telefoon (phone): 02 532 59 78 (+32-02 532 59 78) 02 532 59 78 (+32-02 532 59 78)

Fax (fax): 02 532 05 71 (+32-02 532 05 71) 02 532 05 71 (+32-02 532 05 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Classics: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Classics"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Classics"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Classics, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Classics. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Classics, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Classics. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Classics
Products information Classics

BTW identificatienummer (tax): BE04893280029
Ondernemingsnummer: 4655700683
Hoofdstad (capital): 104,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 766,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Classics zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Classics
(Get full report from official database of BE for Classics)

Aanvulling soorten activiteiten voor Classics
Addition kinds of activities for Classics

361299. Kracht-, distributie- en specialiteitstransformatoren, nec | Power, distribution and specialty transformers, nec
01619909. Pompoenboerderij | Pumpkin farm
22210204. Suikergoedstoffen, synthetische vezels en zijden | Suiting fabrics, manmade fiber and silk
25990200. Bar, restaurant en cafetaria meubels | Bar, restaurant and cafeteria furniture
26550200. Vezelbakjes, trommels en containers | Fiber cans, drums, and containers
30890603. Gieten van kunststoffen | Casting of plastics
41190103. Limousine verhuur, met chauffeur | Limousine rental, with driver
56219900. Vrouwenkleding winkels, nec | Women's clothing stores, nec

Werken bij Classics: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Classics: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Classics. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Classics. Looking for open vacancies in other companies

 • Uitzendconsulente (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio groot Gent zijn wij op zoek naar een Recruiter, Uitzendconsulente. U zal starten in Sint-Niklaas en dan over gaan naar Gent. U stelt wervingsteksten, functieprofielen & advertenties op op basis van de informatie die u doorkrijgt U screent de cv's U plaatst advertenties op uw eigen wervingskanalen U zorgt voor een goed imago bij de doelgroepen U houdt de informatie up-to-date in het ERP pakket U neemt deel aan wervingsactiviteiten zoals jobdagen, jobbeurzen, ... U neemt referenties van de kandidaten U zorgt ervoor dat u de juiste informatie krijgt om dan de juiste informatie door te geven Belangrijkste taak : technische profielen rekruteren via verschillende kanalen. Samen met onze planningsverantwoordelijke kijken wie voor welke job het meest geschikt is U ondersteunt onze planningsverantwoordelijke operationeel & bij administratieve taken, je rapporteert ook aan de CEO

 • Produktiearbeider voeding (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: Agilitas Maasmechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt in 2 ploegen in de productie aan de lijn (bandwerk). Je start met dagcontracten in een oproepsysteem. Na verloop van tijd kunnen dit weekcontracten worden. Je beheerst de Nederlands taal. Alvorens de start krijg je een uitgebreide infosessie omtrent het werken in de firma. Je staat in voor het inpakken en sorteren van de onderdelen.

 • Huishoudhulp dienstencheques Maaseik (m/v) (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 4u per week. Dagen zijn overeen te komen.

 • Huishoudhulpen regio Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: HAPPI HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Haacht, Keerbergen, Tremelo. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken, zoals het wekelijkse poetswerk, die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

 • STUDENT Webdesign (ROOSDAAL)

  Regio: ROOSDAAL

  Bedrijf: CONVERSAL

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdesigner. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdesign. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdesign werk je mee aan de designs die wij voorleggen aan onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze webdesigner pas je jouw kennis van courante webtechnieken toe op de designs. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffend webdesign. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

 • Jobstudent toonbankbediende (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: RESTAURANT WONG

  Type: Studentenjob

  Je zal instaan voor de volgende taken: klanten verwelkomen en de bestelling opnemen telefoon opnemen kassa bedienen bestellingen inpakken

 • Jobstudent / Werkstudent PAB - assistent(e) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DE LA RUELLE PATRICK

  Type: Studentenjob

  Ik ben op zoek naar een assistent(e) die me begeleidt bij mijn wekelijkse zwemactiviteit. Voor we vertrekken naar het zwembad is er nog een momentje voorzien om iets te drinken en wat te babbelen. Vervolgens vertrekken we naar het zwembad met aangepast taxivervoer. Je helpt bij het aan- en uitkleden en zwemt zelf mee. Na het zwemmen gaan we iets drinken. Het taxivervoer, jouw toegangsticket en jouw consumptie worden door mij betaald. Ik ben een rolstoelgebonden persoon.

 • Jurist(e) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Cegelec

  Type: Vaste Job

  Denken. Meewerken. Overleggen.Als jurist(e) binnen de VINCI Energies groep onderhandel je contracten met klanten, onderaannemers en leveranciers. Je beheert zelfstandig juridische dossiers en verleent advies aan de business. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de vlotte juridische integratie van onze geacquireerde vennootschappen. Functie Opstellen en onderhandelen van contracten met verschillende klanten, in lijn met de wettelijke vereisten Opvolgen van de contracten (aannemingscontracten, tijdelijke handelsvennootschappen, overheidsopdrachten, aankoop- en verkoopcontracten…) en oplossen van eventueel contractuele geschillen, al dan niet in overleg met advocaten Juridisch adviseren van managers, de Legal Director en andere interne departementen Opvolgen van de wetgeving omtrent overheidsopdrachten, economisch- en verbintenissenrecht en nodige opleidingen hieromtrent voorzien Je ondersteunt de Legal Director in haar dagelijkse taken Profiel Thinking out of the box, but within the law Je behaalde een master diploma rechten en je bezit minimaal 4 jaar relevante ervaring in het handels- en verbintenissenrecht Ervaring met overheidsopdrachten en onderaannemingscontracten is een pluspunt Je bent analytisch sterk en je bent een echte ‘problem-solver’ Je werkt voornamelijk vanuit Zwijndrecht/Kruibeke, maar verplaatst je ook naar andere vestigingen Je bezit een zeer goede kennis van het Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels en Frans Ons aanbod Een gevarieerde job met veel autonomie Een omgeving waar enorm veel expertise aanwezig is en waar je alle kansen krijgt om bij te leren Een leuke en professionele werksfeer Een loopbaantraject om door te groeien Een eerlijk verloningspakket met interessante extralegale voordelen (groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, bonussysteem, bedrijfswagen…) Je maakt deel uit van een gezonde organisatie die onderdeel is van een internationale groep met ambities Interesse? Solliciteer dan online of door je motivatiebrief en cv te versturen naar [email protected]

 • Financial & Business Controller (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

  Type: Vaste Job

  Als Financial & Business Controller maak je maandelijks de vertaalslag van de boekhoudkundige gegevens naar een gedetailleerde rapportering, die je presenteert aan het management van TVH Equipment. Zelf maak je ook deel uit van het management team. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking, controle en diepgaande analyse van de financiële gegevens van TVH Equipment. Je stelt financiële rapporten op, bespreekt de resultaten met het management, vergelijkt de YTD cijfers met het budget, zoekt een verklaring voor afwijkingen en doet suggesties. Je hebt een actieve rol in de opmaak van het jaarlijks budget: je geeft het budget vorm op basis van input van het management. Je staat in voor de voorbereiding, coördinatie en opvolging van de jaarlijkse business review. Je bent verantwoordelijk voor de periodieke controle op het budget en stuurt bij waar nodig. Daarnaast werk je mee aan de ontwikkeling van controlesystemen. Je ontwikkelt een procedure waarbij het management inzicht krijgt in de rendabiliteit van de verkoopactiviteiten. Je implementeert wijzigingen in het systeem en promoot een optimaal gebruik van de processen en systemen. Je informeert en begeleidt collega’s in het correcte gebruik van de procedures en de boekhoudkundige en rapportagetools. Je blijft up-to-date over de ontwikkelingen binnen controlling en rapportering en doet verbetervoorstellen.

 • Monteur kranen en hydraulische systemen vrachtwagens (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: ALUMAC CONSTRUCT

  Type: Vaste Job

  je staat in voor het hydraulisch onderhoud aan kranen, kippers, containersystemen, ... alsook het opsporen van defecten en herstellen ervan Afstellen van nieuwe laadkranen op vrachtwagens depannages ter plaatse bij klant of in het atelier herstellen van laadkleppen

 • zelfstandige schoonheidsspecialiste (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: HARMONIZE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een enthousiaste en met passie gedreven schoonheidsspecialiste of een wimper- en brow-stylist die op zelfstandige basis een ruimte wil huren in een gloednieuw en reeds succesvol health en beautycenter te Beerse. Je wil werken met een natuurlijk concept en productlijn die we in samenspraak uitkiezen. Je komt terecht in een positieve en dynamische omgeving waarbij je ondersteunen bij marketing en je start bovendien al met een aantal klanten.

 • Kinesitherapeut (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde kinesitherapeut/beweegcoach die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een flexibel aantal uur per week.

Zoek naar antwoorden van Classics in sociale netwerken
Look for responds of Classics in social networks

Lees alle opmerkingen voor Classics. Laat een reactie achter voor Classics. Classics bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Classics. Leave a respond for Classics. Classics on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Classics op de google maps. Adres en contacten Classics
Location of Classics on the google maps. Address and contacts of Classics

Andere gerelateerde bedrijven als come Classics Classics: GIVORD | PةDICURE GRANDELET | SINNAEVE FRANK | PERFECT HAIR | SAND FREDY

Other related companies as Classics: GIVORD | PةDICURE GRANDELET | SINNAEVE FRANK | PERFECT HAIR | SAND FREDY

Classics is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Classics, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04893280029. Het bedrijf Classics bevindt zich op het adres: Frans Van der Steenstraat 120; 1750; Lennik (Sint-Kwintens-Lennik). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 104,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 766,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Classics zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Classics is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Classics is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Classics, openstaande posities, locatie van Classics op de kaart.

Classics is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Classics, company assigned to the tax number BE04893280029. The company Classics is located at the address: Frans Van der Steenstraat 120; 1750; Lennik (Sint-Kwintens-Lennik). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 104,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 766,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Taverns. Products created in Classics were not found.
The main activity of Classics is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Classics is not available. You also can look at reviews of Classics, open positions, location of Classics on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Classics, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Classics, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Classics, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Classics, employees, financial statistics.