PERFECT HAIR

Contactgegevens PERFECT HAIR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PERFECT HAIR: address, phone, fax, email, website, opening hours

PERFECT HAIR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DUINSTRAAT 2D; 2400; MOL, België

Telefoon (phone): 14813292 (+32-14813292) 14813292 (+32-14813292)

Fax (fax): +32 (56) 288-93-19 +32 (56) 288-93-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PERFECT HAIR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PERFECT HAIR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PERFECT HAIR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PERFECT HAIR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PERFECT HAIR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PERFECT HAIR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PERFECT HAIR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PERFECT HAIR
Products information PERFECT HAIR

BTW identificatienummer (tax): BE09849212646
Ondernemingsnummer: 7111145019
Hoofdstad (capital): 410,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 279,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in PERFECT HAIR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PERFECT HAIR
(Get full report from official database of BE for PERFECT HAIR)

Aanvulling soorten activiteiten voor PERFECT HAIR
Addition kinds of activities for PERFECT HAIR

275205. Atlas en kaartdruk, lithografisch | Atlas and map printing, lithographic
515399. Koren- en veldbonen, nec | Grain and field beans, nec
20660304. Chocoladecoating en siroop | Chocolate coatings and syrup
28510102. Lood in olieverf | Lead-in-oil paints
31499904. Schoenverven | Shoe dyeing
50939908. Scavengering | Scavengering
65139901. Appartement hotel operatie | Apartment hotel operation

Werken bij PERFECT HAIR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PERFECT HAIR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PERFECT HAIR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PERFECT HAIR. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever (elektro)mechanica - NMBS (Mechelen) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wij zoeken een energieke beproever (elektro)mechanica: Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn. Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider “In- en uitgangscontrole”. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Andere taken zijn: testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, … . Is dit iets voor jou? Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • TIJDELIJKE CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Customer Service Uitstekende kennis Nederlands én Frans Diegem Voor een bedrijf in Diegem is Hays Response op zoek naar een Customer Service Medewerker met een vlotte kennis Nederlands en Frans voor een tijdelijke opdracht van 6 maanden. Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een bedrijf met een uitgebreid productengamma. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de bestellingen. Je beheert een eigen klantenportefeuille en hebt contact met klanten via telefoon en e-mail.

  • Flexibele accountant (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een consultancy bedrijf die zich specialiseert in accountancy en fiscaliteit zoekt flexibele boekhoudkundigen. Je wordt ingezet als consultant op heel diverse accountancy projecten in diverse sectoren; je staat in voor diverse boekhoudkundige taken (AP, AR en GL), je assisteert bij de opmaak van afsluitingen; je helpt mee aan de opmaak van vooruitzichten en rapporteringen; je staat in voor betalingen en controles; je weet uw klant te adviseren en te begeleiden.

  • HUISHOUDHULP REGIO KALMTHOUT (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Kalmthout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met fiets, openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Huishoudhulp /Poetshulp (met dienstencheques) Knesselare (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio Reet - Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Boortmeerbeek Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • studenten verkoop (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio van Sint-Truiden zoeken wij dringend studenten. Je zal tewerkgesteld worden tijdens schoolvakanties en weekends tijdens het schooljaar. Je taken zullen zich afspelen aan de kassa of als aanvuller in één van de afdelingen in de supermarkt.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Studenten voor BIS-Beurs 2018 te Gent weekdagen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Hostess en begeleiden van potentiële klanten

  • BUSINESS DEVELOPMENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technische affiniteit Dynamische high-tech organisatie Dit bedrijf is een dynamische high-tech organisatie, gespecialiseerd in het op contractbasis leveren van "Electronic Manufacturing Services". Dit omvat onder meer het produceren van kabelbundels en racks, printkaartbestukking en montage van gehele modules. Dit bedrijf draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarnaast investeert men voortdurend in nieuwe technologieën zodat ze een waardige partner kan zijn en blijven voor haar klanten. De klanten vinden we in de diverse sectoren zoals o.a. Industrial, Healthcare, Defense & Avionics, Infrastructure en Railway. Met productievestigingen in België, Nederland, Duitsland, Tsjechië en Roemenië stelt onze klant in totaal meer dan 1800 mensen te werk. Ter versterking van het sales team is Hays op zoek naar een Business Development Manager voor hun Business Unit België (standplaats te Ieper en Kampenhout) Na een interne opleiding ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van ons marktaandeel met focus op industriële klanten met een aankoop afdeling in België. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met bestaande en nieuwe klanten zowel nationaal als internationaal. Daarvoor maak je op regelmatige basis buitenlandse verplaatsingen binnen de EU. Vanuit een partnership analyseer je de behoeften van de klanten en zoek je naar de toepassingsmogelijkheden voor hun producten waarbij je jouw (technische) expertise op vlak van ontwikkeling weet te nutten. Hiervoor werk je samen met technische expertise oplossingsgericht mee aan het productieproces en beteken je op die manier voor je klant een sterkte toegevoegde waarde.

  • DOCENTEN AARDRIJKSKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis aardrijkskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

Zoek naar antwoorden van PERFECT HAIR in sociale netwerken
Look for responds of PERFECT HAIR in social networks

Lees alle opmerkingen voor PERFECT HAIR. Laat een reactie achter voor PERFECT HAIR. PERFECT HAIR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PERFECT HAIR. Leave a respond for PERFECT HAIR. PERFECT HAIR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PERFECT HAIR op de google maps. Adres en contacten PERFECT HAIR
Location of PERFECT HAIR on the google maps. Address and contacts of PERFECT HAIR

Andere gerelateerde bedrijven als come PERFECT HAIR PERFECT HAIR: CITIBANK | WISH | WALTER YDE | RODE KRUIS MEULEBEKE | JACKY VERMEERSCH

Other related companies as PERFECT HAIR: CITIBANK | WISH | WALTER YDE | RODE KRUIS MEULEBEKE | JACKY VERMEERSCH

PERFECT HAIR is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PERFECT HAIR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09849212646. Het bedrijf PERFECT HAIR bevindt zich op het adres: DUINSTRAAT 2D; 2400; MOL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 410,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 279,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in PERFECT HAIR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PERFECT HAIR is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PERFECT HAIR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PERFECT HAIR, openstaande posities, locatie van PERFECT HAIR op de kaart.

PERFECT HAIR is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is PERFECT HAIR, company assigned to the tax number BE09849212646. The company PERFECT HAIR is located at the address: DUINSTRAAT 2D; 2400; MOL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 410,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 279,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kapsalons. Products created in PERFECT HAIR were not found.
The main activity of PERFECT HAIR is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PERFECT HAIR is not available. You also can look at reviews of PERFECT HAIR, open positions, location of PERFECT HAIR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PERFECT HAIR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PERFECT HAIR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PERFECT HAIR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PERFECT HAIR, employees, financial statistics.