CHESS CAFE

Contactgegevens CHESS CAFE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHESS CAFE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHESS CAFE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Fonteinstraat 1A; 3000; Leuven, België

Telefoon (phone): 016 22 28 88 (+32-016 22 28 88) 016 22 28 88 (+32-016 22 28 88)

Fax (fax): +32 (19) 351-14-92 +32 (19) 351-14-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHESS CAFE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHESS CAFE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHESS CAFE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHESS CAFE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHESS CAFE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHESS CAFE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHESS CAFE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHESS CAFE
Products information CHESS CAFE

BTW identificatienummer (tax): BE01098876953
Ondernemingsnummer: 4131927490
Hoofdstad (capital): 414,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 576,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Pubs

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHESS CAFE
(Get full report from official database of BE for CHESS CAFE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHESS CAFE
Addition kinds of activities for CHESS CAFE

371405. Motorremsystemen en onderdelen | Motor vehicle brake systems and parts
23610101. Blouses: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Blouses: girls', children's, and infants'
25119902. Koffie tafels: hout | Coffee tables: wood
36399900. Huishoudelijke apparaten, nec, nec | Household appliances, nec, nec
36740302. Fotogeleidende cellen | Photoconductive cells
37280104. Lichamen, vliegtuigen | Bodies, aircraft
50399909. Joists | Joists
73639902. Huishoudelijke hulpdienst | Domestic help service

Werken bij CHESS CAFE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHESS CAFE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHESS CAFE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHESS CAFE. Looking for open vacancies in other companies

 • Maintenance Programs Administrator (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Maintenance Programs Administrator (M/V) voor een firma gelegen in Diegem. Onze klant is een internationale firma actief in de energiesector. Als Maintenance Programs Administrator heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Jezorgtervoordatalletechnische maintenance programs op tijdwordenuitgevoerd en dit in nauwecommunicatie met deklanten en leveranciers - Je staat in voor de voorbereiding, de klantenmailings en de dagelijkse follow-up van de small bulk maintenance programs - Jebiedtadministratieveondersteuningaan Technical Bulk & Depot Teams van detechnischeafdeling - Voorbereiding van aankooporders, facturerenaancontractanten, verzenden van technischmateriaal, beheer van facturen, beheer en archivering van documenten, voorraadbeheer - Jebiedtondersteuningbijdevoorbereiding van technischeinterventies - Je staat in voor de planning van technische interventies By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Hulpkok (HEIST-AAN-ZEE)

  Regio: HEIST-AAN-ZEE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Hulpkok: Voer je voorbereidende werkzaamheden in functie van warme en koude keukenbereidingen uit. Verwerk je ingrediënten door het toepassen van basis kooktechnieken tot warme en koude keukenbereidingen. Bestel en ontvang je voedingsmiddelen binnen de keuken. Organiseer en volg je keukenprocessen op en geef je instructies aan keukenmedewerker. Je bereidt gerechten en maaltijden volgens de gepaste culinaire technieken en/of volgens een technische fiche. Je werkt de gerechten af en controleert hun kwaliteit. Je werkt onder de verantwoordelijkheid van een kok. Je werkt in een instelling die over een keuken beschikt: restaurant traiteur industriële- en grootkeuken en dit alleen of in een team. Je werkt rechtstaand en je staat voortdurend bloot aan uiteenlopende temperaturen van koud tot warm. Je past de hygiëne en veiligheidsregels voor de behandeling van levensmiddelen strikt toe en je draagt de gepaste uitrusting. Je hebt een goede geur- en smaakgeheugen en dit om smaken en aroma's waar te nemen en te kunnen onderscheiden.

 • Elektromechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling - regio Ieper (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groot voedingsbedrijf in de regio zijn wij op zoek naar een elektromechanieker die kan werken in 2 ploegen. Als elektromechanieker voer je curatief, preventief en predectief onderhoud uit van het machinepark, waaronder ook kablage en aanpassingen aan laagspanningsborden. Je voert projecten uit onder leiding van de directe chef.

 • CNC draaier/Metaalbewerker (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een metaalbewerker en CNC draaier voor het draaien, plooien, zagen, boren van metaal. Je job is dus afwisselend en met veel variatie. Ben jij gedreven? Die houdt van afwisseling en wilt werken in daguren? Bel dan snel naar het nummer 093/49.29.29!

 • dakdekkers ( volledig ploeg ook welkom ) (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Afbraak van bestaande daken en dakonderdelen Plaatsen van isolatie Plaatsen van verschillende soorten dakbedekking Plaatsen van randafwerking Plaatsen van groendaken

 • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO OOSTKAMP (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • Student/e voor broodjeszaak van 11u - 14u (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Ben je een enthousiaste student/e en ben je niet vies van volgende taken?: groentjes schoonmaken broodjes beleggen bereiding van koude pasta's kassawerkDan is dat de geknipte vakantiejob voor jou!

 • Poetsvrouw Reguliere Schoonmaak (M / V) Regio Mechelen ( Jobstudent ) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: CROWN CLEANING

  Type: Studentenjob

  We zoeken een gedreven jobstudent die wilt inspringen in de reguliere schoonmaak. Het betreft dagwerk. Uren overeen te komen.

 • Logistiek bediende (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

  Type: Studentenjob

  Voor een bloeiend, jong hostessenbureau zoeken wij een handige duizendpoot! Opruimen, ordenen, sorteren van uniformen en kleine materialen Stockbeheer + telling Kleine klusjes zoals bv. kast in elkaar steken, naar containerpark gaan, materialen leveren/ ophalen, auto's wassen,... Deze functie betreft 1 dag per week werken (onderling overeen te komen)

 • Operator latex - 2 ploegen (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor een textielbedrijf in de regio van Tielt zijn we op zoek naar productiemedewerkers om te werken in 2 ploegen, van 5u tot 13u en van 13u tot 21u. U start als operator en kan doorgroeien tot ploegchef. Uw taken als operator zijn: machines instellen, bobijnen opzetten en afnemen, kwaliteitscontrole, inpakken enzoverder.

 • Press Shop Menen (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv.   De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Profiel Je bent zelfstandige of je bent bereid zelfstandige te worden Ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt Klantenservice vind je erg belangrijk. Je doet alles wat nodig is om je klanten tevreden te houden Je bent stressbestendig en hebt geen schrik van een lange rij klanten aan de kassa Je denkt in oplossingen, niet in problemen Je bent nauwkeurig en je volgt je dagelijkse administratie goed op Je bent resultaatgericht en streeft naar betere verkoopcijfers Je bent flexibel en hebt geen problemen met de openingsuren Je wil altijd bijleren en luistert graag naar feedback Aanbod Een instapklare winkel op een topligging Geen uitbatingskosten, enkel inbreng van een waarborg Je ontvangt een commissie gebaseerd op het zakencijfer Ondersteuning van het hoofdkantoor (op administratief, financieel en juridisch vlak, alsook op gebied van sales & marketing) Een doorgedreven opleidingsaanbod, zowel theorie als praktijk De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

 • Zaal- en keukenmedewerker (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: 'T BOS

  Type: Flexijob

  Je staat in voor een klantvriendelijke bediening. Je taak in de zaal bestaat uit het opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen. In de keuken word je ingschakeld voor de koude kant.

Zoek naar antwoorden van CHESS CAFE in sociale netwerken
Look for responds of CHESS CAFE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHESS CAFE. Laat een reactie achter voor CHESS CAFE. CHESS CAFE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHESS CAFE. Leave a respond for CHESS CAFE. CHESS CAFE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHESS CAFE op de google maps. Adres en contacten CHESS CAFE
Location of CHESS CAFE on the google maps. Address and contacts of CHESS CAFE

Andere gerelateerde bedrijven als come CHESS CAFE CHESS CAFE: Coussement J | Skiriou | DE ROECK EUGENE | East-West Motors | C & T Cleaning

Other related companies as CHESS CAFE: Coussement J | Skiriou | DE ROECK EUGENE | East-West Motors | C & T Cleaning

CHESS CAFE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHESS CAFE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01098876953. Het bedrijf CHESS CAFE bevindt zich op het adres: Fonteinstraat 1A; 3000; Leuven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 414,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 576,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Taverns. Lijst met producten zijn Pubs.
De hoofdactiviteit van CHESS CAFE is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHESS CAFE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHESS CAFE, openstaande posities, locatie van CHESS CAFE op de kaart.

CHESS CAFE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHESS CAFE, company assigned to the tax number BE01098876953. The company CHESS CAFE is located at the address: Fonteinstraat 1A; 3000; Leuven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 414,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 576,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Taverns. List of products are Pubs.
The main activity of CHESS CAFE is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CHESS CAFE is not available. You also can look at reviews of CHESS CAFE, open positions, location of CHESS CAFE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHESS CAFE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHESS CAFE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHESS CAFE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHESS CAFE, employees, financial statistics.