Chemin de Fer (Du)

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • Chemin de Fer (Du)
Private companiesBusiness Services • Chemin de Fer (Du)

Contactgegevens Chemin de Fer (Du): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chemin de Fer (Du): address, phone, fax, email, website, opening hours

Chemin de Fer (Du)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place de la Gare 25; 4900; Spa, België

Telefoon (phone): 087 77 60 51 (+32-087 77 60 51) 087 77 60 51 (+32-087 77 60 51)

Fax (fax): +32 (84) 758-40-77 +32 (84) 758-40-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chemin de Fer (Du): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chemin de Fer (Du)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chemin de Fer (Du)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chemin de Fer (Du), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chemin de Fer (Du). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chemin de Fer (Du), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chemin de Fer (Du). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chemin de Fer (Du)
Products information Chemin de Fer (Du)

BTW identificatienummer (tax): BE09163116455
Ondernemingsnummer: 8268554687
Hoofdstad (capital): 612,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 455,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Chemin de Fer (Du) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Taverns

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chemin de Fer (Du)
(Get full report from official database of BE for Chemin de Fer (Du))

Aanvulling soorten activiteiten voor Chemin de Fer (Du)
Addition kinds of activities for Chemin de Fer (Du)

02790400. Binnenlandse dieren boerderijen | Domestic animal farms
50320101. Asfaltmengsel | Asphalt mixture
50650306. diodes | Diodes
76992206. Reparatie van hydraulische apparatuur | Hydraulic equipment repair
79991113. Martial arts school, nec | Martial arts school, nec

Werken bij Chemin de Fer (Du): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chemin de Fer (Du): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chemin de Fer (Du). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chemin de Fer (Du). Looking for open vacancies in other companies

 • Payroll Officer (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: VANDEN BORRE

  Type: Vervanging brugpensioen

  Samen met uw collega's bent u, in samenwerking met het sociaal secretariaat, verantwoordelijk voor de loonberekening, administratief beheer van sociale documenten, verstrekken van adviezen en het opmaken van arbeidscontracten. Kortom, u beheert de volledige personeelsadministratie. Voor de day-to-day personeelsvragen bent u het aanspreekpunt voor 1200 personeelsleden.

 • Administratieve bediende staalontvangst (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een labo te Turnhout, zoeken wij een administratief bediende voor de afdeling 'staalontvangst'. Toerbodes van het bedrijf halen over heel het land stalen op, waarop wetenschappelijk onderzoek gebeurt. Jij bent verantwoordelijk voor de ontvangst van de inkomende stalen. De gegevens van de bijhorende bon worden in de interne database gezet. Het betreft uitvoerend inputwerk van cijfermatige en analytische gegevens en instructies van wat er met deze stalen dient te gebeuren. Je maakt de barcodes op en kleeft deze op de correcte staal. Vervolgens worden de stalen bewaard of in de centrifuge geplaatst. Bij vragen over de stalen, dien je contact op te nemen met de externe klant of dierenarts om verdere informatie op te vragen.

 • VUURWERK zoekt KNALLERS (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant "Zena vuurwerk" staat al jaren garant om vele mensen te voorzien van een spetterend einde jaar! Zena blinkt uit in alles wat knalt, spettert, ontploft en blinkt!! Zena is gewoon een topper van de toppers, mensen komen van ver om hier hun voorraad vuurwerk op te slaan. Voor de vestiging in Olen zijn wij op zoek naar: *Polyvalente medewerkers, orderpickers voor het samenstellen van de bestellingen vuurwerk. *Toonbankmedewerkers voor het afleveren van het vuurwerk *Chauffeurs met ervaring om met een camionette te rijden.

 • Nachtchauffeur CE regio Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als je werkt als chauffeur CE bij onze klant zal al het onderstaande tot jouw takenpakket behoren: het ophalen en leveren van confectie. je zal laden en lossen van goederen op een veilige en verantwoorde manier. je zal de lading zekeren. je zal vaste ritten en/of wisselende ritten uitvoeren. je zal leveringen uitvoeren van beton panelen met een binnenlader. je zal leveringen uitvoeren van bouwmaterialen met een plateau. je zal leveringen uitvoeren met een frigowagen.

 • Loodgieter (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant uit regio Hoogstraten zoekt versterking. Voor de vacature als loodgieter zal je volgende taken uitvoeren: Je voorziet in nieuwbouwprojecten alle leidingen Je zal sanitaire toestellen en verwarmingstoestellen plaatsen. Je zal ventilaties en warmtepompen plaatsen. Indien je kennis van elektriciteit hebt zal je eveneens instaan voor residentiële elektriciteit.

 • CHAUFFEUR C REGIO MENEN (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Je kan een onberispelijk parcours als verkeersgebruiker voorleggen. Je hebt een relevante praktijkervaring achter de rug als distributiechauffeur en hebt reeds ervaring met afleveren in drukke centra in België. Elke morgen opstarten om 3u stipt vormt voor jou geen hindernis. Je bent iemand die verantwoordelijkheid kan dragen en houdt van stiptheid. Je spreekt goed Frans en/of Nederlands.

 • HR CONSULTANT KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Levenslustig, doorzetter, people person? Check, check, … en check: jij bent wie wij zoeken. En wat wil het toeval? In ons kantoor in Kortrijk Office staat al een stoel met jouw naam erop. Grijp die kans en solliciteer meteen. Zonder overdrijven: beste team ooit! Wat AGO doet? Met veel woorden: tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment, outplacement, … In één woord: mensenwerk. De juiste mensen matchen met de juiste job. En daarin zijn we steengoed. Omdat we luisteren naar onze klanten, praten met onze kandidaten, lachen met elkaar. Dedicated, authentic, optimistic. Daarvan wil jij toch ook deel uitmaken? Je werkdag ziet er zo uit: Telefoontje van een radeloze klant: hij heeft dringend een extra bediende nodig. Jij duikt meteen in je database. In een mum van tijd heb je een veelbelovende shortlist van kandidaten. Je belt ze allemaal even op, pikt er de beste uit en nodigt ze uit voor een babbel op kantoor. Je peilt naar hun motivatie en competenties. Tot je de perfecte match beethebt. Klant dankbaar, kandidaat blij, jij gelukkig. Als administratief talent zorg jij ervoor dat onze vacatures verschijnen op verschillende kanalen, maak je de contracten op en geef je uitzendkrachten advies rond verlof, ziekte, … En de hele tijd voel jij je bij AGO als een vis in het water. Tussen collega’s die er voluit voor gaan, blaken van optimisme, houden van een goeie mix tussen business en pleasure. Net als jij.

 • Huishoudhulp Temse (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Temse. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

 • Huishoudhulp regio Izegem 15h/week (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: AMBY IZEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

 • Jobstudent (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Student - stagiair administratie (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DEKRA BELGIUM

  Type: Studentenjob

  Om ons Automotive team te ondersteunen zijn wij op zoek naar een student die elke maandag bij ons aan de slag kan gaan. Je zal nauw samenwerken met onze dossierbeheerders en experten ondersteuning bieden door in te staan voor hun agendabeheer en het plannen van hun expertise-routes.

 • Productiearbeider: studenten gezocht! (WAARSCHOOT)

  Regio: WAARSCHOOT

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES TER BEKE

  Type: Studentenjob

  Kan je je tijdens de werkweek één of meerdere dagen vrijmaken? Ben je beschikbaar tijdens de schoolvakanties? Ter Beke zoekt studenten die een centje willen bijverdienen. Als voedingsarbeider bij Ter Beke ben je verantwoordelijk voor de verschillende taken in het productieproces. Je kan zowel op de afdeling productie van salami/gevogelte staan, als op de inpak-of versnijdingsafdeling tewerkgesteld worden. Je werkt in een 2-ploegensysteem op basis van je ontvangen (voltijdse of deeltijdse) planning.

Zoek naar antwoorden van Chemin de Fer (Du) in sociale netwerken
Look for responds of Chemin de Fer (Du) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chemin de Fer (Du). Laat een reactie achter voor Chemin de Fer (Du). Chemin de Fer (Du) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chemin de Fer (Du). Leave a respond for Chemin de Fer (Du). Chemin de Fer (Du) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chemin de Fer (Du) op de google maps. Adres en contacten Chemin de Fer (Du)
Location of Chemin de Fer (Du) on the google maps. Address and contacts of Chemin de Fer (Du)

Andere gerelateerde bedrijven als come Chemin de Fer (Du) Chemin de Fer (Du): Maklu | LES ECURIES DU RI D'ASSE | Delcour Pierre | MARCEL PONTHIER | I.V.S. NV

Other related companies as Chemin de Fer (Du): Maklu | LES ECURIES DU RI D'ASSE | Delcour Pierre | MARCEL PONTHIER | I.V.S. NV

Chemin de Fer (Du) is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chemin de Fer (Du), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09163116455. Het bedrijf Chemin de Fer (Du) bevindt zich op het adres: Place de la Gare 25; 4900; Spa. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 612,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 455,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Taverns. Producten gemaakt in Chemin de Fer (Du) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chemin de Fer (Du) is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chemin de Fer (Du) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chemin de Fer (Du), openstaande posities, locatie van Chemin de Fer (Du) op de kaart.

Chemin de Fer (Du) is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chemin de Fer (Du), company assigned to the tax number BE09163116455. The company Chemin de Fer (Du) is located at the address: Place de la Gare 25; 4900; Spa. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 612,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 455,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Taverns. Products created in Chemin de Fer (Du) were not found.
The main activity of Chemin de Fer (Du) is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Chemin de Fer (Du) is not available. You also can look at reviews of Chemin de Fer (Du), open positions, location of Chemin de Fer (Du) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chemin de Fer (Du), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chemin de Fer (Du), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chemin de Fer (Du), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chemin de Fer (Du), employees, financial statistics.