FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV

Contactgegevens FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Kolvestr. 4 8000 Brugge - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-45-85-85 32-50-45-85-85

Fax (fax): 32-50-45-85-86 32-50-45-85-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV
Products information FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV

BTW identificatienummer (tax): BE02961059570
Ondernemingsnummer: 9118621826
Hoofdstad (capital): 748,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 214,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV
(Get full report from official database of BE for FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV
Addition kinds of activities for FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV

5651. Familie kleding winkels | Family clothing stores
355600. Voedingsmiddelen machines | Food products machinery
396199. Kostuum juwelen, nec | Costume jewelry, nec
16290100. Dammen, waterwegen, dokken en andere mariene constructies | Dams, waterways, docks, and other marine construction
32720707. Behuizing componenten, prefab beton | Housing components, prefabricated concrete
33219904. Grijze ijzeren gietvormen, gegoten | Gray iron ingot molds, cast
33669907. Machines gietstukken, messing | Machinery castings, brass
35420100. Ponsen, scheren en buigen machines | Punching, shearing, and bending machines
35650206. Vacuüm verpakkingsmachines | Vacuum packaging machinery
76220203. Radio reparatie winkel, nec | Radio repair shop, nec

Werken bij FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker reiniging en onderhoud (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een productiemedewerker die mee zal instaan voor onderhoud en reiniging van de producten. Dat wil zeggen dat je je specifiek bezig zal houden met het ontvangen en uitladen van de produkten, de sortering ervan, het reinigen en ontsmetten  en daarna ook het terugsturen. Indien nodig zullen er na controle ook herstellingen dienen uitgevoerd te worden. Dagelijks sta je dus in voor het reinigingsproces van verhuurd materiaal. Je geeft gegevens in in een specifiek software programma. Je volgt een welbepaalde procedure en volgt prioriteiten op. Je zorgt er mee voor dat de chauffeurs dagelijks het nodige materiaal ter beschikking hebben om de klanten te beleveren. Je krijgt hiervoor een volledige opleiding door de productieverantwoordelijke.

  • Commerciële Bediende Grafishe Sector (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: Talentus Waterloo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Commerciële Bediende bent u de rechterhand van de persoon die verantwoordelijk is voor de plaatsingsservice waarin u actief bent. Dus bent u de contactpersoon tussen de klanten, verkoopers en productie die verantwoordelijke is van administratieve en commerciële klantenbeheer. In deze context:  U bent de contactpersoon voor uw klanten en zorgt voor een kwalitatieve follow-up van hun bestellingen U beheert de aanvragen van uw klanten van A tot Z (van het nemen van de bestelling, door middel van het opstellen van de schattingen, het contact met de productie en tot de levering) U centraliseert alle informatie met betrekking tot uw klanten in een database U staat dagelijks in contact met de verschillende afdelingen van het bedrijf U zorgt voor de administratieve opvolging (voorbereiding van de inschattingen, facturering, enz.) Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een bedrijf die actief is in grafishe en visuele communicatiesector, zijn we op zoek naar een Commercële Bediende. 

  • Chauffeur CE Afzetcontainers SUEZ (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een baan als vrachtwagenchauffeur C(E) (M/V), om de afzetcontainers op te halen? Werk je graag zelfstandig en ben je een vroege vogel? Dan is SUEZ op zoek naar jou! SUEZ een toonaangevend bedrijf, dat instaat voor het ophalen en het verwerken van afval bij hun klanten. Ze zijn nog op zoek naar een enthousiaste chauffeur om, autonoom in de vroege uren afzetcontainers met industrieel afval op te halen. Je start al in de vroege uren om aan de hand van een planning, met vooraf ontvangen route(s) afval op te halen bij klanten in de regio, Gent. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een absolute must om de klant te woord te kunnen staan en de nodige documenten in te vullen.

  • Huishoudhulp regio Izegem 20h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Huishoudhulp Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • Huishoudhulpen regio Halle - M/V (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Daoust

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Jobcenter van Tubeke zoekt voor een of meerdere particulieren in de regio van Halle 2 huishoudhulpen (m/v). U bent verantwoordelijk voor het opruimen en het schoonmaken van de woning; Het wasgoed strijken en de ramen wassen; De afwas doen en de vaat opbergen; De huishoudelijke inkopen en de maaltijden bereiden; Kleine naaiwerken en opbergen van het materiaal en de producten; En u voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren.

  • Verpleegkundigen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RADIOLOGIE DR. HANS JASPERS

    Type: Vaste Job

    Binnen onze organisatie worden volgende taken van jouw verwacht: Nemen van RX-opnames; Mammografie; Botmeting; Telefonisch onthaal can patiënten; Inschrijvingen en administratie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag tussen 7u00 en 20u00, zaterdag werk je via beurtrol tussen 7u00 en 13u00.

  • Mechanisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van 3D modellen, alsook het omzetten van ontwerpen en tekeningen naar de nodige gedetailleerde uitvoeringstekeningen. Je maakt 2D productietekeningen op en maakt bibliotheekstukken aan. Je helpt mee met het uitdenken van deelmechanismen en valideert de technische ontwerpen. ...

  • Senior System Engineer met passie voor Cloud (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: CONXION

    Type: Vaste Job

    Je voert audits uit bij klanten om hen zo optimaal te begeleiden bij een overzet naar de cloud Je staat in voor technische interventies. Je begeleidt de klant in dit ganse traject, tot en met opvolging achteraf Je implementeert en beheert IaaS, PaaS en SaaS-omgevingen

  • Procesoperator (2-pl) (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: ZOUTMAN N.V.

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en controleren van de productie-installaties die instaan voor het verwerken en verpakken van zout (Voeding, waterbehandeling,…). Je voert kleine onderhouds-, reinigings- en herstellingswerkzaamheden uit Je staat in voor de afvoer van afgewerkte paletten met de vorkheftruck Je werkt afwisselend in een vroege (5u – 13u) en late (13u – 21u) ploeg

  • KOELTECHNIEKER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: INTEGRAL

    Type: Vaste Job

    Integral is sinds 26 jaar de winkelinrichter voor bakkers en slagers en produceert zelf de koeltoonbanken. Dankzij toenemend succes zijn wij op zoek naar een koeltechnieker die deze koeltoonbanken en airco's installeerd bij onze klanten.

  • Centric - Fibre Project Leader (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The “Fibre Project Leader” will take the operational lead for the roll-out of one or more fibre projects. The main responsibility of this project leader will be the set-up of an effective project organisation and project planning. This organisation must assure that customers can be connected to the new fibre network within the pre-defined schedule and budget and aligned with local business partners. He/she will do so in close cooperation with his/her colleagues of other departments and with national roll-out, design and engineering teams. Responsibilities Set up an effective project organisation with clear roles & responsibilities Establish a planning baseline (for both the architecture and the construction), and a cost baseline allowing timely and on budget delivery of the objectives Analyse and mitigate both internal and external risks to maintain the project baseline Plan & lead local meetings with all involved stakeholders to assure a close follow-up of the planning, trigger all necessary actions This also includes communication to external partners and internal area teams, the National Program Manager and the local area manager Check and approve high level designs for both feeding (internal) and distribution (external partner) Assure the data quality in the tools for project follow-up and network documentation Consolidate and asses confidence level for the “Go for construction” Assure timely execution of required core network activities Follow-up of correct financial actualisation with both internal departments & external partners. Represent the network deployment department (provide feed-back regarding planning, design and status) in local cross-departmental teams with sales, Marketing, Customer operations Actively participate in initiatives for definition/updates of design rules, processes, work instructions, reporting, lessons learned... Profile Good knowledge of telecommunication networks and eager to expand this knowledge Project management experience is a must (workload estimations/operational planning/budget management) Team player with a lot of energy and team coordination skills Good analytical insight Able to deal with ambiguity Good knowledge of the Office applications (Word, Excel, Access, PowerPoint) Good communication/presentation skills Bilingual Dutch/French with good knowledge of English In possession of a master degree (engineer) or equal in experience

Zoek naar antwoorden van FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV. Laat een reactie achter voor FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV. FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV. Leave a respond for FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV. FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV op de google maps. Adres en contacten FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV
Location of FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV on the google maps. Address and contacts of FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV: BDO F.J.A.B.=SCHEEPERS DRAI B.V. | PROTOTYPES ET MACHINES SPECIAL | T. CURRAN | ANDRE WALCARIUS | AMERICAN CARS/ INTER-AUTOS

Other related companies as FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV: BDO F.J.A.B.=SCHEEPERS DRAI B.V. | PROTOTYPES ET MACHINES SPECIAL | T. CURRAN | ANDRE WALCARIUS | AMERICAN CARS/ INTER-AUTOS

FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02961059570. Het bedrijf FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV bevindt zich op het adres: Kolvestr. 4 8000 Brugge - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 748,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 214,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV, openstaande posities, locatie van FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV op de kaart.

FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV is a company, that was registered 1997 in Brugge region, Belgium. Full name of company is FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV, company assigned to the tax number BE02961059570. The company FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV is located at the address: Kolvestr. 4 8000 Brugge - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 748,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 214,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Food & Related products. Products created in FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV were not found.
The main activity of FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV is not available. You also can look at reviews of FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV, open positions, location of FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLFJORD SEAFOOD PIETERS NV, employees, financial statistics.