VANWYMELBEKE BVBA

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • VANWYMELBEKE BVBA
Private companiesHealth Services • VANWYMELBEKE BVBA

Contactgegevens VANWYMELBEKE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANWYMELBEKE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANWYMELBEKE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Toekomststraat 30A; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 22 15 90; 0475 39 76 95 (+32-056 22 15 90; 0475 39 76 95) 056 22 15 90; 0475 39 76 95 (+32-056 22 15 90; 0475 39 76 95)

Fax (fax): 056 25 97 06 (+32-056 25 97 06) 056 25 97 06 (+32-056 25 97 06)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANWYMELBEKE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANWYMELBEKE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANWYMELBEKE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANWYMELBEKE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANWYMELBEKE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANWYMELBEKE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANWYMELBEKE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANWYMELBEKE BVBA
Products information VANWYMELBEKE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09920898437
Ondernemingsnummer: 6968597412
Hoofdstad (capital): 678,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 356,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Contractors - Roofing; Plastics - Building industry; Windows

Product categorie (product category): Cupolas - Skylight

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANWYMELBEKE BVBA
(Get full report from official database of BE for VANWYMELBEKE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANWYMELBEKE BVBA
Addition kinds of activities for VANWYMELBEKE BVBA

13110101. Ruwe aardolieproductie | Crude petroleum production
35310703. Hammermolens (rots- en ertsmachines), draagbaar | Hammer mills (rock and ore crushing machines), portable
38250332. Wattmeters | Wattmeters
73130201. Tijdschrift adverterend vertegenwoordiger | Magazine advertising representative
82499903. Commerciële kunstschool | Commercial art school

Werken bij VANWYMELBEKE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANWYMELBEKE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANWYMELBEKE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANWYMELBEKE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • SCHOONMAAKMEDEWERKER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als allround schoonmaakmedewerker instaan voor de algemene schoonmaak van bedrijven. Je zal verantwoordelijk zijn voor zowel de algemene schoonmaak (dweilen, afstoffen, stofzuigen, ..).

  • Customer Service & Tender Specialist (m/v) 1288549 (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service & Tender Specialist ben je verantwoordelijk voor een tweeledig takenpakket. Enerzijds zal je voor 50% ondersteuning bieden aan de Tender Manager in België en anderzijds zal je voor 50% de 5 Sales Managers uit Nederland ondersteunen. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je verleent op een professionele manier diensten en hulp aan de klanten; - Je staat op regelmatige basis in contact met de Customer Service, Sales en Marketing afdelingen; - Je bent verantwoordelijk voor het volledige beheer van A-Z aangaande specifieke vragen, offertes, contracten, belangrijke orders, rapporten, analyses en prijzen; - Je zorgt voor het verlenen van adequate informatie aangaande de status van de bestelling, de backorders,… aan de klanten en managers; - Je geeft product- en verkoopsinformatie aan klanten; - Je ondersteunt het Sales team bij de opmaak en verzending van offertes en contracten; - Je houdt de database up to date met belangrijke gegevens.

  • Lasser (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het aflassen (half-automaat) van kleine en grote materialen (zeer divers); Voorbereidende werkzaamheden (metaalbewerking); Eventueel kan je ingezet worden in de montage.

  • Tekenaar (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een tuinarchitect Functieomschrijving: U maakt plannen en ontwerpen op van tuinen. Tevens bent u actief met calculatie en het opmaken van offerten. Hiervoor hebt u dagelijks contact met leveranciers voor onderhandelingen op gebied van planten, tuinverlichting, draadafsluiting,... Ook onderhoud u contact met de landmeter voor het opmeten van de tuinen Bij onduidelijkheden hebt u ook telefonisch contact met de klant

  • Meestergast ovenafdeling vaste nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stuurt en coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht - en captatie. Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. Je hebt een voorbeeldfunctie , draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Ijzervlechter (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bedrijf zijn wij op zoek naar een ijzervlechter/speetlasser. Ben jij iemand die ervaring heeft met ijzervlechten of ben je graag handig bezig? Dan is dit de job die je zoekt! Je takenpakket als ijzervlechter zal bestaat uit: Het uitvoeren van laswerken (halfautomaat) voor de productie van wapeningsnetten, -korven Assembleren van de onderdelen tot een afgewerkt geheel Planlezen om stukken op maat te maken en de kwaliteit te controleren Het volledig klaarmaken van de korven voor de bekister en indien nodig bepaalde onderdelen aanpassen/toevoegen Het registreren van de ontvangen en verwerkte korven

  • Schrijnwerk atelier en opmeten bij de klant (m-v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in poorten (particulieren en bedrijven) zijn we op zoek naar een bouwkundig profiel met sterke kennis hout. Jouw takenpakket is 2-ledig: 75% atelierwerk 25% opmeten en bijstand in de montage

  • Winkelbediende verkoop toonbank - charcuterie & kaas - supermarkt (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een hart voor voeding en etenswaren? Wij zijn we op zoek naar een ervaren winkelbediende voor een supermarkt te Oostende, voor de kaas- en charcuterie afdeling. Voor onze klant, een supermarkt, zijn we op zoek naar een winkelbediende voor de afdeling kaas & charcuterie. Je bedient de klanten, vult de toonbank aan en houdt ze op orde. Dit houdt ook in dat je de machines kuist en de toonbank poetst. Daarnaast help je mee in het atelier (plaatjes klaarzetten , slaatjes maken,...).

  • Losse arbeider (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een houtbedrijf in Wakken zijn wij op zoek naar 2 gemotiveerde jobstudenten voor het ontlatten van houtstapels. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor het ontstapelen van hout en voor het verwijderen van de tussenstukken.

  • PROJECT ENGINEER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Als projectcoördinator werk je samen met een team van mensen die instaan voor de technische en organisatorische uitwerking van uiteenlopende automatisatie projecten; verschillende “bottlenecks” in de productieprocessen worden door jouw hulp opgelost. Ook nieuwe projecten zal je opstarten en opvolgen van A-Z. Hierbij breng je de verschillende stakeholders met elkaar in contact; je werkt als engineer steeds in een professionele productieomgeving. Dit steeds in diverse sectoren en bedrijven regio Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant; bij Dymotec staat de project engineer in voor projectmatige opdrachten bij de eindklanten. Voor deze klanten houd je altijd rekening met: gezondheid, veiligheid, huisregels…; je werkt samen met interne en externe partijen. Door een goede communicatie zorg je steeds voor een goed verloop van de lopende projecten; je streeft steeds naar een klantentevredenheid; je vindt het leuk om te werken in een wisselende omgeving en met seeds veranderende technologiën.  Bedrijfsprofiel: Onze klant Dymotec is gevestigd in Olen, en is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Ze zijn actief in industriële automatisatie. Binnen deze onderneming krijg je de mogelijkehid op een mooi opleidingsaanbod en voldoende kansen om een leuke carrière uit te bouwen. Ben je iemand die graag projectmatig werkt? Heb je een voorgaande ervaring binnen automatisatie? Houd je ervan om in verschillende sectoren te werken? Dan ben jij de automation engineer (M/V) die wij zoeken!

  • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ALDI

    Type: Vaste Job

    Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel: Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

  • Freelance docent Kleermaker-Naaitechnieken Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van VANWYMELBEKE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VANWYMELBEKE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANWYMELBEKE BVBA. Laat een reactie achter voor VANWYMELBEKE BVBA. VANWYMELBEKE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANWYMELBEKE BVBA. Leave a respond for VANWYMELBEKE BVBA. VANWYMELBEKE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANWYMELBEKE BVBA op de google maps. Adres en contacten VANWYMELBEKE BVBA
Location of VANWYMELBEKE BVBA on the google maps. Address and contacts of VANWYMELBEKE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VANWYMELBEKE BVBA VANWYMELBEKE BVBA: IPPA | GLORIA CONSTRUCT | ?T HOVENIERKE | MUSEE BRUXELLOIS GUEUZE | LEOPOLD GOOVAERTS

Other related companies as VANWYMELBEKE BVBA: IPPA | GLORIA CONSTRUCT | ?T HOVENIERKE | MUSEE BRUXELLOIS GUEUZE | LEOPOLD GOOVAERTS

VANWYMELBEKE BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANWYMELBEKE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09920898437. Het bedrijf VANWYMELBEKE BVBA bevindt zich op het adres: Toekomststraat 30A; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 678,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 356,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Cupolas - Skylight. Lijst met producten zijn Contractors - Roofing; Plastics - Building industry; Windows.
De hoofdactiviteit van VANWYMELBEKE BVBA is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANWYMELBEKE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANWYMELBEKE BVBA, openstaande posities, locatie van VANWYMELBEKE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VANWYMELBEKE BVBA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANWYMELBEKE BVBA, company assigned to the tax number BE09920898437. The company VANWYMELBEKE BVBA is located at the address: Toekomststraat 30A; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 678,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 356,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Cupolas - Skylight. List of products are Contractors - Roofing; Plastics - Building industry; Windows.
The main activity of VANWYMELBEKE BVBA is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VANWYMELBEKE BVBA is not available. You also can look at reviews of VANWYMELBEKE BVBA, open positions, location of VANWYMELBEKE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANWYMELBEKE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANWYMELBEKE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANWYMELBEKE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANWYMELBEKE BVBA, employees, financial statistics.