R茅gie de Quartier de Jambes

Contactgegevens R茅gie de Quartier de Jambes: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R茅gie de Quartier de Jambes: address, phone, fax, email, website, opening hours

R茅gie de Quartier de Jambes

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Parc d'Am茅e 11; 5100; Namur (Jambes), België

Telefoon (phone): 081 30 31 88 (+32-081 30 31 88) 081 30 31 88 (+32-081 30 31 88)

Fax (fax): 081 30 40 32 (+32-081 30 40 32) 081 30 40 32 (+32-081 30 40 32)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R茅gie de Quartier de Jambes: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R茅gie de Quartier de Jambes"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R茅gie de Quartier de Jambes"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R茅gie de Quartier de Jambes, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R茅gie de Quartier de Jambes. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R茅gie de Quartier de Jambes, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R茅gie de Quartier de Jambes. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R茅gie de Quartier de Jambes
Products information R茅gie de Quartier de Jambes

BTW identificatienummer (tax): BE03205230712
Ondernemingsnummer: 8115844726
Hoofdstad (capital): 494,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 627,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Social service organizations

Product categorie (product category): Cultural organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R茅gie de Quartier de Jambes
(Get full report from official database of BE for R茅gie de Quartier de Jambes)

Aanvulling soorten activiteiten voor R茅gie de Quartier de Jambes
Addition kinds of activities for R茅gie de Quartier de Jambes

616300. Lening makelaars | Loan brokers
799700. Lidmaatsport- en recreatieclubs | Membership sports and recreation clubs
20910324. Makreel, gedroogd | Mackerel, dried
22620103. Overprinting: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Overprinting: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
23920200. Wasserij, kledingstuk en opbergzakken | Laundry, garment and storage bags
47830000. Verpakking en kratten | Packing and crating
51470000. Vlees en vleesproducten | Meats and meat products
82990501. Diction school | Diction school

Werken bij R茅gie de Quartier de Jambes: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R茅gie de Quartier de Jambes: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R茅gie de Quartier de Jambes. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R茅gie de Quartier de Jambes. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker Kredietaanvragen (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Expert is op zoek naar een Administratief Medewerker Kredietaanvragen. Onze klant, een internationaal en gerenommeerd bedrijf actief in de automobielsector, is op zoek naar een enthousiaste, tijdelijke kracht die helpt het extra werk tijdens het autosalon op te vangen. Als Administratief Medewerker Kredietaanvragen ben je verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling en het dossierbeheer van nieuwe kredietaanvragen tot en met de levering van de wagen. Jouw taken: Je bent het aanspreekpunt voor de dealers. Je licht de voorwaarden en het wettelijk kader in het aanvraagproces op een gefundeerde manier toe. Je verleent bijstand aan de dealers bij aanvraag van een krediet én biedt ondersteuning bij het zoeken naar een geschikte oplossing voor zowel professionele als particuliere klanten. Je verzamelt en verifieert de nodige documenten voor kredietaanvragen, kredietbeslissingen, contractactivatie.

  • INDUSTRIEËL ELEKTRICIEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan je de nodige ervaring voorleggen en zelfstandig werken. Ben je flexibel naar en naar uren toe. Ben je in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer. Ben je klantgericht.

  • Chauffeurs CE - werken met plateau en kraan (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf de Moorslede is op zoek naar chauffeurs CE voor de besturing en bediening van een plateauvrachtwagen met kraan. Je hebt de optie om internationaal te rijden, maar dit hoeft niet. Je werkt met een autolaadkraan. Hiervoor krijg je een korte opleiding zodat je de bediening ervan onder de knie krijgt. Je doet ongeveer 2 à 3 ritten per dag. Er is een extra premie voorzien voor deze chauffeurs en je krijgt maaltijdcheques.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Houthalen en omgeving.

  • Student orderpicker Danone (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor Danone te Rotselaar zoekt Tempo-Team zeer gemotiveerde studenten die mee zullen instaan voor het klaarmaken van de bestellingen in het distributiecentrum. Eens je opgeleid bent, zal je flexibel ingepland worden tijdens de week en/of het weekend (op zaterdag). Je bent bereid om een engagement aan te gaan om minimum 1 of meerdere dagen per week te werken. De werkuren zijn meestal van 6u-15u30, 8u50-18u of 14u-22u. Het takenpakket bestaat uit bestellingen klaarmaken met een electrisch transpallet, inwikkelen van de afgewerkte order, en deze wegplaatsen.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Jobstudenten horecaketen - herfstvakantie gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant - een zeer gekende voedingsketen- zijn wij op zoek naar verschillende jobstudenten. Wil jij graag een centje bij verdienen en ben je beschikbaar tijdens de herfstvakantie? Solliciteerd dan snel. Er is de mogelijkheid om na de herfstvakantie tijdens de weekends of telkens op vrijdagavond verder te werken. Jouw taken Het leveren van een vlotte service naar de klanten toe Klantvriendelijkheid Hygiënische normen rond voedselveiligheid naleven Alle normen en procedures respecteren

  • Vertegenwoordiger (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Voor ons kantoor regio Brugge zijn we op zoek naar een gepassioneerde vertegenwoordiger. Iemand die zich vastbijt in de markt en op zoek gaat naar de juiste oplossing voor onze klant. De ideale combinatie tussen hunter en farmer. Je moet zowel op zoek naar nieuwe opportuniteiten terwijl je anderzijds je reeds bestaande klanten moet onderhouden en opvolgen. Je hebt geen drempelvrees en moet uitgaan van het alom bekende “een nee heb je, een ja kan je krijgen” en van uit die situatie cold visits en cold calls kunnen uitvoeren. Eens voorbij de eerste kennismaking is het belangrijk om met de klant mee te denken, zich emphatisch op te stellen. In onze sector is ook belangrijk om weten dat wanneer de verkoop is afgerond, de totaliteit van je job niet is afgerond. Het inpassen van de juiste persoon, opvolgingen, … Omgaan met onze techniekers, luisteren naar hun verhaal, zorgen dat ze op vrijdag met een goed gevoel bij jou buiten gaan op kantoor.

  • Allround administratief bediende regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar een allround administratief bediende. Je takenpakket zal bestaan uit: Opmaken van contracten Inplannen afspraken Ingave van de contracten Ingave volumes Afwegen van verse producten Facturatie en controle

  • Logopedist(e) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OP WIELTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van kinderen met taal- spraak- en leermoeilijkheden.

  • Medewerkers gevraagd ophaling van overledenen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRANSMOBIEL (BCLimo)

    Type: Werfreserve

    Ophalen van overledenen Thuis of rusthuis In bezit van rijbewijs Ideaal voor 50 plussers Mogelijkheid voor half time Nedrlandse kennis vereist Opleiding door ons gegeven

Zoek naar antwoorden van R茅gie de Quartier de Jambes in sociale netwerken
Look for responds of R茅gie de Quartier de Jambes in social networks

Lees alle opmerkingen voor R茅gie de Quartier de Jambes. Laat een reactie achter voor R茅gie de Quartier de Jambes. R茅gie de Quartier de Jambes bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R茅gie de Quartier de Jambes. Leave a respond for R茅gie de Quartier de Jambes. R茅gie de Quartier de Jambes on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R茅gie de Quartier de Jambes op de google maps. Adres en contacten R茅gie de Quartier de Jambes
Location of R茅gie de Quartier de Jambes on the google maps. Address and contacts of R茅gie de Quartier de Jambes

Andere gerelateerde bedrijven als come R茅gie de Quartier de Jambes R茅gie de Quartier de Jambes: Doha & co BVBA | BAKKERIJ KRUIMELTJE | AARDAPPELEN DE BACKER | Timmermans-Michiels NV-SA | Bierlaire S

Other related companies as R茅gie de Quartier de Jambes: Doha & co BVBA | BAKKERIJ KRUIMELTJE | AARDAPPELEN DE BACKER | Timmermans-Michiels NV-SA | Bierlaire S

R茅gie de Quartier de Jambes is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R茅gie de Quartier de Jambes, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03205230712. Het bedrijf R茅gie de Quartier de Jambes bevindt zich op het adres: Avenue du Parc d'Am茅e 11; 5100; Namur (Jambes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 494,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 627,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Cultural organizations. Lijst met producten zijn Social service organizations.
De hoofdactiviteit van R茅gie de Quartier de Jambes is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R茅gie de Quartier de Jambes is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R茅gie de Quartier de Jambes, openstaande posities, locatie van R茅gie de Quartier de Jambes op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

R茅gie de Quartier de Jambes is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is R茅gie de Quartier de Jambes, company assigned to the tax number BE03205230712. The company R茅gie de Quartier de Jambes is located at the address: Avenue du Parc d'Am茅e 11; 5100; Namur (Jambes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 494,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 627,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Cultural organizations. List of products are Social service organizations.
The main activity of R茅gie de Quartier de Jambes is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of R茅gie de Quartier de Jambes is not available. You also can look at reviews of R茅gie de Quartier de Jambes, open positions, location of R茅gie de Quartier de Jambes on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over R茅gie de Quartier de Jambes, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R茅gie de Quartier de Jambes, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R茅gie de Quartier de Jambes, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R茅gie de Quartier de Jambes, employees, financial statistics.