FROMAGERIE DE LA BASCULE

Contactgegevens FROMAGERIE DE LA BASCULE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FROMAGERIE DE LA BASCULE: address, phone, fax, email, website, opening hours

FROMAGERIE DE LA BASCULE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE WATERLOO 662; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 26486852 (+32-26486852) 26486852 (+32-26486852)

Fax (fax): +32 (64) 935-77-74 +32 (64) 935-77-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FROMAGERIE DE LA BASCULE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FROMAGERIE DE LA BASCULE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FROMAGERIE DE LA BASCULE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FROMAGERIE DE LA BASCULE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FROMAGERIE DE LA BASCULE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FROMAGERIE DE LA BASCULE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FROMAGERIE DE LA BASCULE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FROMAGERIE DE LA BASCULE
Products information FROMAGERIE DE LA BASCULE

BTW identificatienummer (tax): BE03252746582
Ondernemingsnummer: 9469635009
Hoofdstad (capital): 165,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 418,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Produits: Spiritueux, Vins.

Product categorie (product category): Cr茅meries. Boissons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FROMAGERIE DE LA BASCULE
(Get full report from official database of BE for FROMAGERIE DE LA BASCULE)

Aanvulling soorten activiteiten voor FROMAGERIE DE LA BASCULE
Addition kinds of activities for FROMAGERIE DE LA BASCULE

3495. Draadveren | Wire springs
39440601. Vliegtuigen, speelgoed | Airplanes, toy
39490705. Pads: voetbal, basketbal, voetbal, lacrosse, etc. | Pads: football, basketball, soccer, lacrosse, etc.
50630404. Verlichtingsinrichtingen, residentieel | Lighting fixtures, residential
50999912. Tekens, behalve elektrisch | Signs, except electric

Werken bij FROMAGERIE DE LA BASCULE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FROMAGERIE DE LA BASCULE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FROMAGERIE DE LA BASCULE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FROMAGERIE DE LA BASCULE. Looking for open vacancies in other companies

  • RECEPTIONIST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als receptionist binnen een garage instaan voor volgende taken: Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via mail. Je kan goed inschatten hoelang bepaalde werkzaamheden duren aan de wagen en vertaald dit dan ook naar een juiste werkorder voor de garage (technische kennis van wagens is een groot pluspunt).

  • Call agents / voltijds / snelle opstart / Herstal (HERSTAL)

    Regio: HERSTAL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Herstal zijn wij op zoek naar enthousiaste call medewerkers. Je staat klanten telefonisch te woord en helpt hen verder met al hun vragen. We zoeken tweetalige (NL/ENG) en drietalige (NL/ENG/FR) call agents. Je werkt specifiek op projecten.

  • Vervangingsopdracht schoonmaker/-ster regio Oostende (38u20/week) - dagwerk (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling “Cleaning” zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor een bedrijf regio Oostende. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: maandag t.e.m. vrijdag van 7u-14u40 (38u20/week)

  • TIJDELIJK op zoek naar werk? (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aantal klanten in regio van Waregem zoeken wij extra medewerker die TIJDELIJK kunnen inspringen. - DAGWERK - Op afroep interessant? - studenten die tijdelijk beschikbaar zijn. - Leerkrachten die tijdelijk willen werken in een andere sector. - Eender welke reden waarom je tijdelijk kan werken. Wat? orderpicken laden / lossen. etiketteren machines bedienen. heel gevarieerd.

  • productiemedewerker inpak/ ovens : 2pl - nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een productiemedewerker. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : -je kan ingesteld worden op verschillende werkposten binnen de ovenafdeling als inpakafdeling - machineel of manueel aanmaken van premixen en assisteren van ovenoperatoren afvullen van bigbags met halffabrikaten maken van boxen voor bulkproducten verpakken van consumentendoosje in kartonnen overdozen assisteren van inpakoperatoren manueel bijstorten van garnituren aan - en afvoeren van materiaal - permanent visuele controles uitvoeren - invullen van nodige docu's - instaan voor orde en netheid

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Rollegem 16 u per week (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Rollegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag,dinsdag,donderdag en vrijdag .U staat in voor het onderhoud van het huis alsook voor het poetswerk en strijk en andere huishoudelijke taken zals bv soep maken, kasten schoonmaken, enz....U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, u kan ,indien gewenst,direct opstarten. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oudegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe en boeiende vakantiejob voor de aankomende zomervakantie? Wil je graag leren hoe je technische tekeningen moet opmeten? Werk je graag in een labo? Ben je op zoek naar een afwisselde job? Dan ben JIJ de jobstudent die we zoeken! Onze klant waar je aan de slag zal gaan verkoopt een steeds verder uitbreidend gamma aan verpakkingen in kunststof, glas en metaal.  

  • Marketing Medewerker Social Media (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: KNOPS PUBLISHING

    Type: Vaste Job

    Als marketing medewerker social media bent u bezig met het dagelijks social meda beleid van ons producten. U denkt mee over social campagnes en de (online) marketing van onze producten. U wil samen met ons de juridische markt innoveren en Advocatennet.be, Jubel.be en KnopsPublishing.be laten groeien en bloeien.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio DESSELGEM/MARKEGEM (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Connect-ICT - Service Desk Operator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Als Service Desk Operator ontvang je dagelijks oproepen ivm technische problemen.   Je voegt het incident toe in het Service Management Tool.   Vervolgens analyseer je het probleem en je geeft hieraan een gepaste oplossing.   Eens de oplossing geïmplementeerd is breng je de gebruiker op de hoogte. Als Service Desk Operator ben jij een onmisbare schakel in het IT landschap, zowel in de profitsector als in de non-profitsector. Jij bent diegene die zich bezig houdt met allerhande problemen inzake infrastructuur gaande van netwerkproblemen, authentication, desktop support (Hardware, software)...   Profiel    Bezit je over de volgende competenties, dan ben jij diegene waar we naar op zoek zijn om ons team te versterken: Bij voorkeur heb je al een 1ste ervaring in een Service Desk omgeving Windows ITIL SCCM Teamspirit Goede communicatie skills (Nederlands/Frans en Engels) zijn een must

  • SHIPPING QUALIFICATION - COLD CHAIN DISTRIBUTION COORDINATOR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668840-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Shipping Qualification & Distribution Coordinator GDP and IATA Knowledge Pharma - Brussels As Shipping Qualification & Distribution Coordinator, you execute the shipping risk analysis for every product (API to Finished Goods). You also test the packaging configuration on a mechanical and thermal level. You are also responsible for defining the temperature transport conditions with the stability data provided. Are you convinced you are the Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

Zoek naar antwoorden van FROMAGERIE DE LA BASCULE in sociale netwerken
Look for responds of FROMAGERIE DE LA BASCULE in social networks

Lees alle opmerkingen voor FROMAGERIE DE LA BASCULE. Laat een reactie achter voor FROMAGERIE DE LA BASCULE. FROMAGERIE DE LA BASCULE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FROMAGERIE DE LA BASCULE. Leave a respond for FROMAGERIE DE LA BASCULE. FROMAGERIE DE LA BASCULE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FROMAGERIE DE LA BASCULE op de google maps. Adres en contacten FROMAGERIE DE LA BASCULE
Location of FROMAGERIE DE LA BASCULE on the google maps. Address and contacts of FROMAGERIE DE LA BASCULE

Andere gerelateerde bedrijven als come FROMAGERIE DE LA BASCULE FROMAGERIE DE LA BASCULE: Deroose D | MARIE-THERESE WAUTERS | VERSLUYS LUC | T. RASKIN | DELTASCREEN SA

Other related companies as FROMAGERIE DE LA BASCULE: Deroose D | MARIE-THERESE WAUTERS | VERSLUYS LUC | T. RASKIN | DELTASCREEN SA

FROMAGERIE DE LA BASCULE is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FROMAGERIE DE LA BASCULE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03252746582. Het bedrijf FROMAGERIE DE LA BASCULE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE WATERLOO 662; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 165,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 418,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Cr茅meries. Boissons. Lijst met producten zijn Produits: Spiritueux, Vins..
De hoofdactiviteit van FROMAGERIE DE LA BASCULE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FROMAGERIE DE LA BASCULE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FROMAGERIE DE LA BASCULE, openstaande posities, locatie van FROMAGERIE DE LA BASCULE op de kaart.

FROMAGERIE DE LA BASCULE is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is FROMAGERIE DE LA BASCULE, company assigned to the tax number BE03252746582. The company FROMAGERIE DE LA BASCULE is located at the address: CHAUSS?E DE WATERLOO 662; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 165,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 418,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Cr茅meries. Boissons. List of products are Produits: Spiritueux, Vins..
The main activity of FROMAGERIE DE LA BASCULE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FROMAGERIE DE LA BASCULE is not available. You also can look at reviews of FROMAGERIE DE LA BASCULE, open positions, location of FROMAGERIE DE LA BASCULE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FROMAGERIE DE LA BASCULE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FROMAGERIE DE LA BASCULE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FROMAGERIE DE LA BASCULE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FROMAGERIE DE LA BASCULE, employees, financial statistics.