STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR

Particuliere bedrijvenWatervervoer • STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR
Private companiesWater Transportation • STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR

Contactgegevens STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSPLEIN 1; 9500; GERAARDSBERGEN, België

Telefoon (phone): 54413044 (+32-54413044) 54413044 (+32-54413044)

Fax (fax): +32 (82) 541-94-74 +32 (82) 541-94-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR
Products information STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR

BTW identificatienummer (tax): BE07798339843
Ondernemingsnummer: 7465179443
Hoofdstad (capital): 331,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 649,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Produits & Services: Financement.. Produits: Hypoth猫ques.. Services: Location, Vente.. Types d'Assurances: Assurance Vie, Assurance contre les D茅g?ts, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers.

Product categorie (product category): Cr茅dit 脿 la consommation. Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers. Assurances. Agences immobili猫res

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR
(Get full report from official database of BE for STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR
Addition kinds of activities for STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR

2386. Lederen en schapenbeklede kleding | Leather and sheep-lined clothing
3965. Bevestigingen, knopen, naalden en spelden | Fasteners, buttons, needles, and pins
144201. Zandwinning | Sand mining
501399. Motorvoertuigbenodigdheden en nieuwe onderdelen, anders | Motor vehicle supplies and new parts, nec
07419901. Dierziekenhuisdiensten, vee | Animal hospital services, livestock
07830104. Snoeien, sierboom | Pruning services, ornamental tree
17999911. Opstelling en ontmanteling van vormen voor gegoten beton | Erection and dismantling of forms for poured concrete
35420400. Spinning, spline rolling en wikkelmachines | Spinning, spline rolling, and winding machines
38290203. Barometers, kwik en aneroïd typen | Barometers, mercury and aneroid types
57190502. Linens | Linens

Werken bij STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker koffiebar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Droom jij van een job in een koffeibar? In een trendy en hippe omgeving? Schrikt weekendwerk jou niet af? Aarzel dan niet en solliciteer meteen voor deze geweldige job!

  • Onderhoudstechnieker Silopark Mout en Gerst (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SafeTec Antwerpen 4801

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je volgt de implementatie van de elektrische installatie van nabij op zodat je er vanaf de start mee vertrouwd bent. Je volgt mee de opstart op van alle deelinstallaties en maakt jezelf vertrouwd met de schema’s en bediening van de installatie. Na afname en finale opstart van de productie sta je in voor het uitvoeren van periodiek onderhoud, het oplossen van storingen en het opsporen en implementeren van optimalisaties. Je rapporteert aan de supervisor kraandienst Je staat in voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan en preventief onderhoud van de civiele infrastructuur op diverse locaties waar Zuidnatie actief is. Je maakt gebruik van je kennis en ervaring en kan zelfstandig werken.

  • Adviseur Schade | Voltijds | Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant dat een gevestigde waarde heeft binnen de verzekeringssector zijn wij op zoek naar een Adviseur Schade. Als adviseur schade sta je in voor een professioneel beheer van de schadedossiers. Je zorgt ervoor dat schadedossiers op een correcte en klantvriendelijke manier worden afgehandeld. Complexe vragen schrikken je niet af, je kan deze beantwoorden op een juridisch onderbouwde manier. Je verdedigt de belangen van de klant. Wanneer nodig ga je ook ter plaatse om de klant bij te staan tijdens expertises. Je bent de interne gesprekspartner van jouw klanten betreffende hun schadedossiers en dit binnen diverse takken.

  • Huishoudhulp regio Oedelem - voltijds / deeltijds (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Oedelem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Poetshulp Poppel (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent zaterdagwerk (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een jobstudent die elke zaterdag wil helpen in het atelier van de slagerij. U zal meewerken in het atelier van de slagerij. U zal op regelmatige tijdstippen ook bakken tillen en verzetten. U zal helpen met het bereiden van vleesgerechten, het opruimen van het atelier en gebruikt materiaal afwassen.

  • Jobstudenten bij O.P.I (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: BVBA FRANIS

    Type: Studentenjob

    Een krachtpatser, een babbelkous, een technologisch wonderkind, een handige harry, een talenknobbel en nog zoveel meer! Als jobstudent bij OPI zal geen enkele dag hetzelfde zijn. Jij steekt de handen uit de mouwen waar nodig. De ene dag stuur je pakjes op naar bloggers, de volgende dag plaats je de nieuwe collectie online. Wij geven je de ruimte om dingen uit te proberen en te ontdekken.

  • Jobstudent verkoop kip aan 't spit (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je werkt elke zaterdag van 11u00 tot 16u00 Je bedient klanten met een glimlach Je werkt met de kassa

  • Psycholoog 38u (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: DE DRIE STROMEN

    Type: Vaste Job

    Eerstelijnspsycholoog 38u - onbepaalde duur Regio Laarne - Wetteren - Wichelen · Door uw inbedding binnen bestaande eerstelijnsstructuren, neemt u een belangrijke rol op in functie van vroegdetectie en toeleiding naar het gepaste zorgaanbod. Vroegdetectie en -interventie bij psychische problemen onder meer door informatieverstrekking over psychische problemen, het detecteren van psychische problemen, diagnostiek, intake en indicatiestelling behoren tot uw opdracht. · Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). · Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod. · U bent bereid mee te werken in het ondersteunen van eerstelijnswerkers in het versterken van hun competenties inzake psychische problematieken Dit kan o.m. door het meedenken over vorming en opleiding rond detectie, laagdrempelige interventies en adequaat doorverwijzen voor eerstelijnsmedewerkers. U inventariseert de noden zodat we samen met de partners een passend antwoord kunnen organiseren. · U draagt actief bij in het verhogen van de toegankelijkheid van de geestelijke gezondheidszorg. · U heeft een hart voor de meest kwetsbare groepen in onze maatschappij. · U bouwt een goede interne samenwerking op met andere hulpverleners vanuit het model van getrapte zorg. Dit door de uitbouw van een netwerk op het niveau van de zorgverlening. · U maakt deel uit van het volwassenenteam van het CGG en werkt op actieve wijze mee aan de teamvergadering, intervisie en andere overlegmomenten. · U bewaakt de continuering van bestaande samenwerkingsverbanden en bent begaan met de kwaliteit van de aangeboden zorg. · Daarnaast kunnen u in overleg specifieke opdrachten(en) worden toevertrouwd. · U rapporteert aan de doelgroepcoördinator volwassenen- en ouderenwerking van CGG De Drie Stromen.

  • Snoeier Tuinaanleg (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: TUINEN PERREMAN

    Type: Vaste Job

    Je voert het tuinonderhoud uit voor zowel particuliere als professionele klanten. - Snoeien van bomen, planten,... - Maaien van gazon - Onkruidvrij maken van verhardingen - ...

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Longarts (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een ENDOCRINOLOOG m/v De dienst endocrinologie is op zoek naar een endocrinoloog voor het verder uitbouwen van de dienst De dienst endocrinologie bestaat momenteel uit een team van 2 endocrinologen. Wij bieden : - Een samenwerking met een team endocrinologen in samenwerking met Jessa Hasselt

Zoek naar antwoorden van STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR in sociale netwerken
Look for responds of STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR. Laat een reactie achter voor STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR. STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR. Leave a respond for STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR. STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR op de google maps. Adres en contacten STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR
Location of STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR on the google maps. Address and contacts of STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR

Andere gerelateerde bedrijven als come STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR: Splash | CITY CARS EUROPA | RUCA-DEP. T.E.W.O. | JBC MODE | Elecnet SPRL

Other related companies as STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR: Splash | CITY CARS EUROPA | RUCA-DEP. T.E.W.O. | JBC MODE | Elecnet SPRL

STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07798339843. Het bedrijf STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR bevindt zich op het adres: STATIONSPLEIN 1; 9500; GERAARDSBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 331,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 649,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Cr茅dit 脿 la consommation. Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers. Assurances. Agences immobili猫res. Lijst met producten zijn Produits & Services: Financement.. Produits: Hypoth猫ques.. Services: Location, Vente.. Types d'Assurances: Assurance Vie, Assurance contre les D茅g?ts, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers..
De hoofdactiviteit van STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR, openstaande posities, locatie van STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR op de kaart.

STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR, company assigned to the tax number BE07798339843. The company STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR is located at the address: STATIONSPLEIN 1; 9500; GERAARDSBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 331,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 649,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Cr茅dit 脿 la consommation. Pr锚ts hypoth茅caires and cr茅dits immobiliers. Assurances. Agences immobili猫res. List of products are Produits & Services: Financement.. Produits: Hypoth猫ques.. Services: Location, Vente.. Types d'Assurances: Assurance Vie, Assurance contre les D茅g?ts, Pensions, Assurance Automobile. Types d'Assureurs: Courtiers..
The main activity of STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR is not available. You also can look at reviews of STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR, open positions, location of STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEENHOUDT HERMAN ZAKENKANTOOR, employees, financial statistics.