COMPTOIR D'ESCOMPTE

Contactgegevens COMPTOIR D'ESCOMPTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMPTOIR D'ESCOMPTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMPTOIR D'ESCOMPTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ASTRID 2BB; 7600; PERUWELZ, België

Telefoon (phone): 69772042 (+32-69772042) 69772042 (+32-69772042)

Fax (fax): +32 (2) 959-58-54 +32 (2) 959-58-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMPTOIR D'ESCOMPTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMPTOIR D'ESCOMPTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMPTOIR D'ESCOMPTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMPTOIR D'ESCOMPTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMPTOIR D'ESCOMPTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMPTOIR D'ESCOMPTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMPTOIR D'ESCOMPTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMPTOIR D'ESCOMPTE
Products information COMPTOIR D'ESCOMPTE

BTW identificatienummer (tax): BE06942230224
Ondernemingsnummer: 5443420410
Hoofdstad (capital): 227,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 437,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Produits & Services: Financement.

Product categorie (product category): Cr茅dit 脿 la consommation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMPTOIR D'ESCOMPTE
(Get full report from official database of BE for COMPTOIR D'ESCOMPTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMPTOIR D'ESCOMPTE
Addition kinds of activities for COMPTOIR D'ESCOMPTE

2221. Breedgeweven stoffabrieken, met de hand gemaakt | Broadwoven fabric mills, manmade
2515. Matrassen en beddenpringen | Mattresses and bedsprings
327599. Gipsproducten, n.v. | Gypsum products, nec
335607. zirkonium | Zirconium
26749906. Stofzuigerzakken: gemaakt van aangekochte materialen | Vacuum cleaner bags: made from purchased materials
30210204. Schoenen, plastic zolen gegoten tot bovenkanten | Shoes, plastic soles molded to fabric uppers
38120124. Positie indicatoren voor vliegtuigapparatuur | Position indicators for aircraft equipment
59320402. Schoenen, tweedehands | Shoes, secondhand
80999901. Kinderopvangkliniek | Childbirth preparation clinic
83229900. Individuele en familiale diensten, niet inbegrepen | Individual and family services, nec

Werken bij COMPTOIR D'ESCOMPTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMPTOIR D'ESCOMPTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMPTOIR D'ESCOMPTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMPTOIR D'ESCOMPTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur koelinstallaties (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van isolatie die samengesteld is uit voorgevormde sandwichpanelen, aangepast aan de vormen van het voertuig. Monteren van nieuwe units en het demonteren van koelgroepen.

  • 3 heftruckbestuurders met pin (laden/lossen) - 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je reeds magazijnervaring? Kan je rijden met de heftruck met pin (doorn)? Ben je in het bezit van een heftruckattest? Tot slot ben je ook nog onmiddellijk beschikbaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Voor een textiel bedrijf in Lokeren zijn we dringend op zoek naar heftruckbestuurders die in het bezit zijn van een heftruckattest en ervaring hebben met een doorn.

  • Project Sales Consultant: Customer Service Representative (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van orders van klanten; Het afstemmen van de verwachtingen van de klant en dit integreren in de afspraken en procedures; Het oplossen van eventuele problemen en klachten; Een algemene klantentevredenheid en respecteren van deadlines. Bedrijfsprofiel: Als Project Sales Consultant heb je een contract van onbepaalde duur bij Sales Talents, maar word je op project basis tewerkgesteld bij verschillende van onze klanten.  Op deze manier krijg je de kans om je competenties aan te scherpen en onbetaalbare ervaring op te doen in verschillende functies én sectoren en dit allemaal onder de vleugels van 1 vaste werkgever die je ten alle tijden ondersteunt en begeleidt. Het gaat over projecten van min. 3 maand in een sales ondersteunende binnendienst functie. Wanneer jouw project ten einde is dan staat er een nieuwe uitdaging op jou te wachten bij een ander interessant bedrijf. Volgende functies zijn mogelijk als Project Sales Consultant: - Customer Service Representative - Internal Sales Support  - Sales Assistant - Internal Sales Representative  - Internal Account Manager - Sales & Marketing Assistant

  • Handlanger bij Bd Myshopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als handlanger bij BD myShopi in Merelbeke sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Wat zijn je taken als handlanger in de productie: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorgdragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen

  • Zinkwerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als zinkwerker: ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van hanggoten en het solderen van zink herstellen en/of vernieuwen van deklijsten en dakgoten op maat behoren tot je taak heb je ervaring in het plaatsen en solderen van standaard hwa's bak- en mastgoten repareren en/of vernieuwen van het zinkwerk voor dakkapellen behoren tot je taak heb je ervaring in het verwerken van diverse materialen waaronder koper en zink.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Hertsberge 20u/week (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een home manager (m/v) voor een gastgezin wonende in Hertsberge. Als home manager staat u voornamelijk in voor het poetsen, wassen & strijken en andere huishoudelijke taken. U kan zelfstandig werken en hebt een goeie werkorganisatie. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent IT Junior Programmeur Java (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Software365

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent om te helpen bij diverse Java projecten waaronder; webtoepassingen, CLI, JavaFX, webservices en Android. Het takenpakket bestaat uit programmeren, testen en documentatie schrijven. Het werk loopt door zowel gedurende het schooljaar als tijdens schoolvakanties. Zolang je het studentenstatuut geniet, kan je bij ons terecht om 1 of meerdere dagen per week te werken als jobstudent (475 uren/jaar) of werkstudent (>475 uren/jaar). Werkdagen (zaterdagen en/of weekdagen) in onderlinge afspraak. Wij houden rekening met reis-, stage- en examenperioden.

  • STUDENT: poetsmedewerker 3u/week (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Diepenbeek zijn we op zoek naar een poetsmedewerker. Je mag zelf bepalen welke dag voor jou het beste uitkomt. Je poetst graag en je werkt nauwkeurig. Je hebt oog voor detail. Je werkt graag zelfstandig. Het betreft een langdurige tewerkstelling.

  • Loketmedewerker - haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als loketmedewerker sta je in voor de ontvangst van chauffeurs, dossierbeheer en de facturatie. Hulp bieden aan chauffeurs bij problemen aan het loket Administratieve afhandeling van lossing en lading vrachtwagens Voorbereiden van documenten (los-en laadorders, CMR’s) Voorbereiden werkbonnen voor facturatie. Heb je een eerste werkervaring in de logistieke/maritieme sector of heb je recent een logistieke opleiding afgerond? Aarzel dan niet om te solliciteren! Trefwoorden: loketbediende, medewerker loket, administratief bediende, logistiek bediende, logistiek medewerker

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Lier Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van COMPTOIR D'ESCOMPTE in sociale netwerken
Look for responds of COMPTOIR D'ESCOMPTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMPTOIR D'ESCOMPTE. Laat een reactie achter voor COMPTOIR D'ESCOMPTE. COMPTOIR D'ESCOMPTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMPTOIR D'ESCOMPTE. Leave a respond for COMPTOIR D'ESCOMPTE. COMPTOIR D'ESCOMPTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMPTOIR D'ESCOMPTE op de google maps. Adres en contacten COMPTOIR D'ESCOMPTE
Location of COMPTOIR D'ESCOMPTE on the google maps. Address and contacts of COMPTOIR D'ESCOMPTE

Andere gerelateerde bedrijven als come COMPTOIR D'ESCOMPTE COMPTOIR D'ESCOMPTE: M.A. HANNA COMPANY | MAISON BUISSERET | Thielemans L | M. NO?L | HUBERT LINTHOUT

Other related companies as COMPTOIR D'ESCOMPTE: M.A. HANNA COMPANY | MAISON BUISSERET | Thielemans L | M. NO?L | HUBERT LINTHOUT

COMPTOIR D'ESCOMPTE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COMPTOIR D'ESCOMPTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06942230224. Het bedrijf COMPTOIR D'ESCOMPTE bevindt zich op het adres: RUE ASTRID 2BB; 7600; PERUWELZ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 227,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 437,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Cr茅dit 脿 la consommation. Lijst met producten zijn Produits & Services: Financement..
De hoofdactiviteit van COMPTOIR D'ESCOMPTE is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMPTOIR D'ESCOMPTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMPTOIR D'ESCOMPTE, openstaande posities, locatie van COMPTOIR D'ESCOMPTE op de kaart.

COMPTOIR D'ESCOMPTE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is COMPTOIR D'ESCOMPTE, company assigned to the tax number BE06942230224. The company COMPTOIR D'ESCOMPTE is located at the address: RUE ASTRID 2BB; 7600; PERUWELZ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 227,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 437,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Cr茅dit 脿 la consommation. List of products are Produits & Services: Financement..
The main activity of COMPTOIR D'ESCOMPTE is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COMPTOIR D'ESCOMPTE is not available. You also can look at reviews of COMPTOIR D'ESCOMPTE, open positions, location of COMPTOIR D'ESCOMPTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMPTOIR D'ESCOMPTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMPTOIR D'ESCOMPTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMPTOIR D'ESCOMPTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMPTOIR D'ESCOMPTE, employees, financial statistics.