PASCALE MOIROUD

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • PASCALE MOIROUD
Private companiesMetal Mining • PASCALE MOIROUD

Contactgegevens PASCALE MOIROUD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PASCALE MOIROUD: address, phone, fax, email, website, opening hours

PASCALE MOIROUD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DU CH?TELAIN 16; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25379268 (+32-25379268) 25379268 (+32-25379268)

Fax (fax): +32 (69) 824-52-51 +32 (69) 824-52-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PASCALE MOIROUD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PASCALE MOIROUD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PASCALE MOIROUD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PASCALE MOIROUD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PASCALE MOIROUD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PASCALE MOIROUD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PASCALE MOIROUD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PASCALE MOIROUD
Products information PASCALE MOIROUD

BTW identificatienummer (tax): BE04800445556
Ondernemingsnummer: 8357543945
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 338,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Activit茅s: Cr茅ation de V锚tements.. Services: Tailleurs.

Product categorie (product category): Cr茅ateurs and designers. V锚tements sur mesure Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PASCALE MOIROUD
(Get full report from official database of BE for PASCALE MOIROUD)

Aanvulling soorten activiteiten voor PASCALE MOIROUD
Addition kinds of activities for PASCALE MOIROUD

20139914. Scrapple, van gekocht vlees | Scrapple, from purchased meat
20510105. Broodjes, broodsoort: vers of bevroren | Buns, bread type: fresh or frozen
28330205. Koffie en derivaten | Caffeine and derivatives
39140501. Carving sets, roestvrij staal | Carving sets, stainless steel
50230205. Vellen, textiel | Sheets, textile
52610200. Gras- en tuinbenodigdheden | Lawn and garden supplies
70419900. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels, nec | Membership-basis organization hotels, nec
79991120. Sport instructies, scholen en kampen | Sports instruction, schools and camps
80990101. Bloedbank | Blood bank
82990500. Lezen en spreken scholen | Reading and speaking schools

Werken bij PASCALE MOIROUD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PASCALE MOIROUD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PASCALE MOIROUD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PASCALE MOIROUD. Looking for open vacancies in other companies

  • Aanvuller MAKRO Eke - voltijds (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een voltijdse aanvullers. Je zal samen met je collega's instaan voor het aanvullen van de rekken, plaatsten van prijskaartjes, datum- en kwaliteitscontroles, helpen van klanten, onderhoud van de rayons, ...

  • Keukenoperator met een passie voor chocolade (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket zal onder meer bestaan uit: - Correcte vullingen draaien voor pralines en paaseitjes - Productieorders correct opvolgen en controleren - Traceerbaarheid van de producten garanderen - Controleren van de houdbaarheid van de producten - Alle gebruikte materialen en machines in propere staat achterlaten en ontsmetten

  • Laser operator (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als laser operator bestaat je takenpakket uit onderstaande: *programma inladen in de machine * correcte grondstof klaarleggen * correcte parameters, gereedschappen gebruiken * invullen van de kwaliteitsdocumenten * stukken correct verpakken en etiketteren * preventief onderhoud

  • Monteur glasvezel (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als monteur glasvezel regio Hasselt zoeken we kandidaten met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit: je voert diverse montagewerken glasvezel uit (onder andere gevelbekabeling); een opleiding voor deze functie zal intern voorzien worden binnen het bedrijf.

  • DRAAIER STUKWERK - WAASLAND (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gevestigd in het Waasland ( ideaal voor mensen die woonachtig zijn op één van deze postcodes: 9100 - 9000 - 9160 - 9200 - ... ) zijn wij op zoek naar CNC en conventionele talenten. Draai-afdeling - Voor deze afdeling is onze klant op zoek naar één CNC draaier en één conventioneel draaier ( groot werk ).

  • HR Consultants m/v (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

  • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • JOBSTUDENTEN VERPLEEGKUNDE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: BEUKENHOF

    Type: Studentenjob

    WZC Beukenhof (Heide Kalmthout) maakt deel uit van de groep Vulpia. Om onze verdere kwalitatieve dienstverlening te bestendigen, zijn wij op zoek naar studenten Verpleegkunde (in het bezit van het zorgkundig visum) voor weekend- en/of -avond- en/of nachtwerk. Jouw voornaamste taken: Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. Begeleiding bij de maaltijden. Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. Eventueel, onder toezicht van verpleegkundige, toedienen van medicatie. Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten, wensen en vragen te kennen. Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners.

  • HR-freelancers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit HR ondersteunen wij klanten bij het spotten, ontwikkelen en optimaal benutten van talenten. We doen dit onder andere via werving en selectie van de juiste mensen, het opzetten van een sterk employer brand, het uitvoeren van assessment en development centers en coaching van medewerkers en leidinggevenden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat HR op wieltjes loopt door klanten te ondersteunen bij de opstart, uitbouw en verzorging van hun HR-beleid. Als ervaren HR verantwoordelijke/ Business partner of HR consultant treed je op als HR aanspreekpunt en –partner voor (KMO) zaakvoerders of HR Managers. Jouw HR commitment draagt bij tot betere bedrijfsresultaten. Je brede ervaring én interesse in diverse domeinen binnen HR stellen je in staat om als HR-verantwoordelijke diverse HR - projecten en taken te realiseren bij en in samenwerking met onze klanten: selectie en behoud van medewerkers, competentiemanagement, medewerkerstevredenheid, verbetergroepen en autonome teams, teambegeleiding, individuele coaching, opleiding. Je belangrijkste focus is enerzijds om bij onze klanten HR inzichten bij te brengen en toe te passen, ter ondersteuning van het management, anderzijds om de medewerkers optimaler te laten functioneren.

  • Formateur en aromathérapie (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Centre de Formation à Distance (www.formationadistance.be) fait partie du groupe Ondernemersschool et est aujourd'hui le principal fournisseur de formations à distance en Belgique. Notre groupe est aussi présent en France, aux Pays-Bas, en Bulgarie et propose plus de 400 cours qui préparent les étudiants à une nouvelle carrière dans différents secteurs d'activité. Dans cette lancée, Le Centre de Qualification Professionnelle ASBL a été créé afin d'organiser des cours intensifs en soirées. Ces cours donnés par des professionnels du secteur, offrent la possibilité à tout un chacun de se former en un rien de temps et à un nouveau métier. *******Fonction: Le Centre de Qualification Professionnelle est actuellement à la recherche d'un professeur par région motivé pour donner des cours du soir d'aromathérapie. Les cours sont donnés à Mons (18h30 - 21h30).

  • Klinisch psycholoog / Psychotherapeut adolescenten/jongvolwassenen (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: PRAKTIJK MONDRIAAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de psychologische begeleiding van adolescenten en jongvolwassenen. Je volgt het dossier op van bij de start en brengt het ook tot een goed einde (intake, onderzoeksfase, therapie en afronding/doorverwijzing). Je zal ons team van psychologen vervoegen, waarbij jouw bijdrage een meerwaarde kan worden (denk maar aan intervisies bijvoorbeeld).

  • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

Zoek naar antwoorden van PASCALE MOIROUD in sociale netwerken
Look for responds of PASCALE MOIROUD in social networks

Lees alle opmerkingen voor PASCALE MOIROUD. Laat een reactie achter voor PASCALE MOIROUD. PASCALE MOIROUD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PASCALE MOIROUD. Leave a respond for PASCALE MOIROUD. PASCALE MOIROUD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PASCALE MOIROUD op de google maps. Adres en contacten PASCALE MOIROUD
Location of PASCALE MOIROUD on the google maps. Address and contacts of PASCALE MOIROUD

Andere gerelateerde bedrijven als come PASCALE MOIROUD PASCALE MOIROUD: FISCABEL NV | Aquatron Kuuroord Sauna | Geron H?tel | CENTRE P.M.S. LIBRE | RENE ANDRIES

Other related companies as PASCALE MOIROUD: FISCABEL NV | Aquatron Kuuroord Sauna | Geron H?tel | CENTRE P.M.S. LIBRE | RENE ANDRIES

PASCALE MOIROUD is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PASCALE MOIROUD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04800445556. Het bedrijf PASCALE MOIROUD bevindt zich op het adres: PLACE DU CH?TELAIN 16; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 338,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Cr茅ateurs and designers. V锚tements sur mesure Fab. Lijst met producten zijn Activit茅s: Cr茅ation de V锚tements.. Services: Tailleurs..
De hoofdactiviteit van PASCALE MOIROUD is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PASCALE MOIROUD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PASCALE MOIROUD, openstaande posities, locatie van PASCALE MOIROUD op de kaart.

PASCALE MOIROUD is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is PASCALE MOIROUD, company assigned to the tax number BE04800445556. The company PASCALE MOIROUD is located at the address: PLACE DU CH?TELAIN 16; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 338,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Cr茅ateurs and designers. V锚tements sur mesure Fab. List of products are Activit茅s: Cr茅ation de V锚tements.. Services: Tailleurs..
The main activity of PASCALE MOIROUD is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PASCALE MOIROUD is not available. You also can look at reviews of PASCALE MOIROUD, open positions, location of PASCALE MOIROUD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PASCALE MOIROUD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PASCALE MOIROUD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PASCALE MOIROUD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PASCALE MOIROUD, employees, financial statistics.