Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA

Contactgegevens Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Baalbergstraat 13 3980 Tessenderlo, België

Telefoon (phone): +32 (51) 692-50-14 +32 (51) 692-50-14

Fax (fax): +32 (87) 594-13-47 +32 (87) 594-13-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA
Products information Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01676757812
Ondernemingsnummer: 6810394287
Hoofdstad (capital): 789,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 298,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA
(Get full report from official database of BE for Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA
Addition kinds of activities for Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA

251900. Huishoudelijke meubels, nec | Household furniture, nec
24310401. Markten, hout | Awnings, wood
32810302. Marmer, gebouw: gesneden en gevormd | Marble, building: cut and shaped
38220103. Vochtigheidscontroles, airco-typen | Humidity controls, air-conditioning types
39530102. Datum postzegels, hand: rubber of metaal | Date stamps, hand: rubber or metal
50919906. Go-carts | Go-carts
51710000. Petroleumcentrales en terminals | Petroleum bulk stations and terminals
65530000. Begraafplaatsonderdelen en ontwikkelaars | Cemetery subdividers and developers
75199900. Utility aanhangwagen verhuur, nec | Utility trailer rental, nec

Werken bij Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammeber Okay Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Verkoper - verkoopster Vis-afdeling MAKRO Eke voltijds (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de vis-afdeling bij Makro te Eke zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker. Je zal instaan voor het bedienen van de klanten, klaarzetten van bestellingen, aanvullen van de afdeling, controle op kwaliteit, onderhoud van de afdeling, ...

  • Operator (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt mee voor een goede werking van de productielijn en het aanvullen van de verpakkingen Je bedient de machines Je werkt mee aan de productie Je rijdt met een heftruck, voor het ordellijk stapelen van paletten Door je flexibiliteit sta je mee in voor diverse taken

  • Machinist Grondwerken (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de Regio Sint-Katelijne-Waver zijn we opzoek naar een machinist grondwerken voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: Ingezet als chauffeur van tractoren kranen... Werken uitvoeren voor aanleg en renovatie van sprotvelden Lasergestuurde culverborden en bulldozers besturen Ingezet voor allerlei loonwerk in de tuinbouw

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Boechout (BOECHOUT)

    Regio: BOECHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Enthousiaste huishoudhulp - Regio Meeuwen /Ellikom (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Jobstudent: administratie (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ACHIEL CLYBOUW ANDRE CLYBOUW & CO B

    Type: Studentenjob

    We zijn een kantoor van bedrijfsrevisoren met zetel in Antwerpen. Naast auditmandaten in commerciële en industriële bedrijven zijn we vooral gespecialiseerd in de financiële sector en de non-profit sector. Wij zijn op zoek naar twee studenten voor een tijdelijke job als medewerker bij het team van de junior auditors. In nauwe samenwerking met de juniors van het kantoor krijg je de kans om in je jobperiode volgende taken te vervullen: Meewerken aan het voorbereiden van auditdossiers; Afstemmen van de rekeningen van de vennootschap met de bankconfirmaties; Controleren dat de vennootschap de vaste activa die ze bezit (bv. gebouwen, machnies, computers, rollend materieel) passend in haar rekeningen heeft uitgedrukt en dat ze op een juiste manier gewaardeerd worden; Verzenden van confirmatieaanvragen aan cliënten, leveranciers, banken, advocaten enz. en opvolgen van de antwoorden; Andere werkzaamheden in functie van je competenties.

  • Chauffeur CE GA ADR pendelritten (VAC140B) (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Pendelchauffeur CE gezocht die zelf kan/wil laden en lossen. Dagritten tussen de depots en de verwerkers. Als chauffeur sta je in voor het ophalen van gevaarlijk afval op de verschillende sites van onze klant. Je dag begint tussen 05.00 en 06.00 uur en je werkt ca. 10 tot 12 uur per dag. Je laadt zelf of je wordt door de klant dmv een heftruck geladen. Je lost op de verwerking te Beerse, Luik of in het buitenland. Jij draagt zorg voor de administratie van de goederen en het leeggoed. Laden en lossen van de palletgoederen gebeurt met een transpallet. Je rijdt met een combinatie trekker-oplegger. Voor deze functie heb je ADR I (colli) nodig. Opleiding gebeurt ‘on the job’ Je gaat mee met een peterchauffeur die jou de kneepjes van het vak leert. Interesse, bel dan.

  • System Engineer - Network Engineer (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor technische oplossingen op vlak van Microsoft OS, VMWare, Active Directory, Exchange, SAN/NAS, Terminal server (Citrix), Netwerkprotocols (TCP, VLAN, QOS), Firewalls en Microsoft Office 365. Hiervoor werk je ongeveer 80% bij de klant en 20% van op kantoor. Je neemt klantendossiers werkelijk ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hem met betrekking tot vernieuwingen in zijn ICT park. Je begeleidt de klant bij het opstellen en het documenteren van de volledige installatie.

  • MECANICIEN VRACHT- EN BESTELWAGENS (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Turbotrucks

    Type: Vaste Job

    Je bent als technieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot: controle, diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, elektronica, uitlezen, ...etc.)

  • Kinderkinesitherapeut, kinesitherapeut pediatrie (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: DANIELS-BOEY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig kinesitherapeut in onze groepspraktijk met baby's, peuters, kleuters, lagere school kinderen en tieners. Je geeft hen therapie omwille van neuromotorische, psychomotorische en/of respiratoire moeilijkheden. Hierbij is het belangrijk zelfstandig te kunnen werken, graag in team te werken en initiatief te kunnen nemen. Op regelmatige basis overleg je met je collega over de cliënten, agenda, behandeling, bijscholingen,... en zoeken we samen naar een zo goed mogelijk therapieplan voor onze cliënten.

  • Flexijob verkoop slagerij (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkopers/verkoopsters. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting.

Zoek naar antwoorden van Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA. Laat een reactie achter voor Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA. Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA. Leave a respond for Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA. Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA op de google maps. Adres en contacten Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA
Location of Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA on the google maps. Address and contacts of Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA: Trend Mode Center | JEAN-LOUIS DAVID | SLEECKX NADINE | Beelen Ingrid | Grand-Caf茅

Other related companies as Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA: Trend Mode Center | JEAN-LOUIS DAVID | SLEECKX NADINE | Beelen Ingrid | Grand-Caf茅

Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01676757812. Het bedrijf Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA bevindt zich op het adres: Baalbergstraat 13 3980 Tessenderlo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 789,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 298,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA, openstaande posities, locatie van Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA op de kaart.

Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA, company assigned to the tax number BE01676757812. The company Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA is located at the address: Baalbergstraat 13 3980 Tessenderlo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 789,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 298,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Contractors - Alterations. Products created in Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA were not found.
The main activity of Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA is not available. You also can look at reviews of Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA, open positions, location of Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bouwonderneming Danny Alaerts BVBA, employees, financial statistics.